• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Günaydın kızlarım ovu testim dün aksamdan daha koyu bugün fotoda çok net mi bilmiyorum tahmini ne zaman çatlar? Bu geceyi mi değerlendirelim yarını mı? Yarına çatlarsa da oluyordu değil mi? Hem laboquick hem birgebenin günlüğünden takip ediyorum

Eklentiler

• IMG_0456.jpeg
    IMG_0456.jpeg
    296,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_0455.jpeg
    IMG_0455.jpeg
    406,4 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar döngünün 21. Günü
Normalde 27-31 gün arası regl oluyorum
Son döngüm 27 gündü
2. Kez yumurtluyor veya çok geç yumurtlamış olma ihtimalim nedir ?
IMG_9149.jpeg

Kızlar parol içsem mi genizlerım dolu çok halsizim siz içer mydınız cok mu takıyorum catlama 3. Gunu. bugun çıkmam lazım evden. Koca gün kızımı onlarla göndermek istemiyorum 😭 kesin evde durmak ıstemez bababnneleri ile gezmek ister

Son düzenleme:
Nasıl aldın yazıyorlarmı

özelemi gidiyorsun takibe

Sana doktor sağlık ocağı filan yazardı aslında

kaçinca ayında korunmayı bıraktınız

bizede yaz bende başlamak istiyorum bu arada hafif meme ucumda sızı başladı
Bizim sağlık sigortamız yok o yüzden ocakta yazdırmadım yani her türlü para verecektim

Nasıl aldın yazıyorlarmı

özelemi gidiyorsun takibe

Sana doktor sağlık ocağı filan yazardı aslında

kaçinca ayında korunmayı bıraktınız

bizede yaz bende başlamak istiyorum bu arada hafif meme ucumda sızı başladı
8. Ayda korunmayı bıraktım nasıl olsa hemen olmaz diye. 11. Ayda ilk gebeliğimi geçirdim. Şuan 14. Aydayım

Catlamdan sonra içebilirsin zaten sıkıntı olmaz cnm adet olursan bırakırsın inşallah olmazsın
İnşallah bu ay çift çizgiyi görürüm. Gerçi çift çizgiyi 2 kez gördüm. Ben kese göremiyorum :D bi de benim tek değil çift taraflı batmalarım var yatıp kalkıp dua ediyorum 2 tane yumurtladım da ikiz olur belki diye :D genç kızlığımdan beri hayalimdir ikiz

İnşallah bu ay çift çizgiyi görürüm. Gerçi çift çizgiyi 2 kez gördüm. Ben kese göremiyorum :D bi de benim tek değil çift taraflı batmalarım var yatıp kalkıp dua ediyorum 2 tane yumurtladım da ikiz olur belki diye :D genç kızlığımdan beri hayalimdir ikiz
Benmde çook işitiyorum şükür bakanım yardım edenim de çok ama Benm t hep sol tarafımda tek batma oluyor

Günaydın kızlarım ovu testim dün aksamdan daha koyu bugün fotoda çok net mi bilmiyorum tahmini ne zaman çatlar? Bu geceyi mi değerlendirelim yarını mı? Yarına çatlarsa da oluyordu değil mi? Hem laboquick hem birgebenin günlüğünden takip ediyorum
Çatlamaya çok yakın canım böyle olunca akşam yine yapıyorum ben en azından kaçırmıyorum bir de öyle dene istersen

Back
X