2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
O uyanmadan uyan canım kalktığı saati az çok biliyorsundur hasla, hazırla,kaldır ben öyle yapıyorum yoksa binayı ayağa kaldırır emme için
Malesef uyancagi saati hic bilemiyorum duzenimiz yok ve uyanacak dermanimda olmuyor bir yol bulucam artik yani siz emzirmeden veriyorsunuz anladigim kadariyla

Kızlae bu sabah kahvaltisini emzirip mi veriyorsunuz yani sabah uyandi önce emiyormu benim kız emince güzel yemiyor ama uyanincada direk emmek istiyor yumurta haslanana kadar bekleyemiyor neyapsam bilemedim siz nasil yapiyorsnz
Ay bacım bebek uyanmadan kalkmak valla namümkün zaten gece uyumadığımız için gündüzde yumurta haşlicaz diye bide bebeden önce mi uyanalım bizde insanız
Ben sabah uyanınca emziriyorum e kahvaltıyı hazırlarken vakit geçiyo baya zaten. O sırada da ben yerken bebişede veriyorum bi taraftan. Zaten minik bunlar daha ek gıda tadımlık yani doyumluk değil ki şuan hala ana gıdaları anne sütü.

Kızlae bu sabah kahvaltisini emzirip mi veriyorsunuz yani sabah uyandi önce emiyormu benim kız emince güzel yemiyor ama uyanincada direk emmek istiyor yumurta haslanana kadar bekleyemiyor neyapsam bilemedim siz nasil yapiyorsnz
Benim doktorum bağırsakların kolay sindirmesi için önce emzirip 2,5 saat sonra kahvaltı dedi. Ben de uyanınca emziriyorum 2 saat sonra uyuyor. Uyanınca da kahvaltı veriyorum

Benim doktorum bağırsakların kolay sindirmesi için önce emzirip 2,5 saat sonra kahvaltı dedi. Ben de uyanınca emziriyorum 2 saat sonra uyuyor. Uyanınca da kahvaltı veriyorum
Evet aslinda o sekilde mantikli bizimkide uyaninca 2 2.5 saat sonra geri uyuyor sure yetmiyor acikmasina o sekilde deneyebilirim bnde

Aynen yumurta haslamak icin uyanabilecegimi hc sanmiyorm bende :) bizimki emiyor 2 2.5 saat sonra geri yatiyor sure yetmiyor acikmasina begendigi bisey olursa hapur hupir doyana kadar yiyor engellemiyorum bende kucuk bi kavanoza yakin yiyor begendiginde

Ay yiyosa yesin tabi maşallah

Malesef uyancagi saati hic bilemiyorum duzenimiz yok ve uyanacak dermanimda olmuyor bir yol bulucam artik yani siz emzirmeden veriyorsunuz anladigim kadariyla
Evet emerse hiçbir şekilde kahvaltı istemiyor ama önce kahvaltı yaparsa her halükarda emiyor

Kızlar benim bebiş yine hasta oluyor heralde ya ay yok ben bu çocuğa bakamıyorum yavrum sürekli hasta ya
Ablasının burnu hep akıyor kreşe gidiyor malum. Bebişte bugün ara ara hapşırmaya başladı ve hafiften burnu akıyo ne zormuş yaa keşke abla okula başlamadan mı doğursaydım şu çocuğumu ne yapsaydım böyle çok kötüymüş yaa

Bakamamakla alakasi yok abla tasiyor okuldan Basima gelecegini bildigimden bu sene kresten aldim seneye devam edicek gecen sene ayda 2 defa en az hasta oluyodu bu sene gondermedim seneye hem bebis birazdaha buyur hastaliklar dha kolay gecer dye dusundum o sebeple aldim kresten ugrasacak halim hicbyok ikisiyle bir ve bebek henuz herseye acik abisinden surekli bulasir ypksa kacarimiz olmazdi

Kızlar yardım lütfen.
Bebeğime coppa marka 12.18 ay astronot tulum istemiştim bugün geldi ama bebeğim zor sığdı alt tarafı baskılıyor en fazla bir ay giyinenilir.
18.24 ay bedenini almak istedim ancak stokta yok.
24.36 bedeni çok mu büyük gelir ya.
Alacağım tulum ekstra dar kesimli. Ne yapacağım bilmiyorum
Sizler kaç beden aldiniz.
Bu arada bebeğim 8 kg dir en fazla boy da 72 cm

Yaaa çocuğunuz kaç yaşındaki kreşten alabildiniz? Ya kızım evde çok sıkılıyo kreşten alamam onu kreş çok iyi geldi gelişimine arkadaşları var çok seviyo onları. Bence kreşten alsam onu çok üzülürdü.

Bide annemler fln hep büyük kızımı başımdan atmak için kreşe yolladığımı düşünüyorlar. Hatta bu konuda beni o kadar üzdüler ki dün oturdum ağladım. Oysa alakası yok. Kreşe yollamamak şuan benimde işime gelir hastalıklardan kurtuluruz. Ama aileme göre ben evde iki çocukla uğraşmamak için kreşe yolluyormuşum. kızım kreşte çok mutlu gelişimine çok şey kattı. Bu sene kreş seneye anasınıfı sonra 1e başlayacak zaten. Sanki ben çocuğa eziyet ediyormuşum onu hiç sevmediği istemediği bi yere zorla yolluyomuşum gibi davranıyolar bana o kadar üzülüyorum ki.. Bide kendi annem babam ablamdan alınca bu tepkileri daha da kırıcı oluyor.

İşte konuyla alakasız oldu ama böyle de bi içimi döktüm sizlere.
İade edin bence ne kadar darmış kalıbı. 24 36 çok büyük olursa sonra yine giydiremezsiniz bide bedeni olduğunda da yaza gelirse sonra kalır elinizde.

Bence çok büyük olabilir. Eğer alıp iade şansınız varsa yine de şansınızı deneyin. Ama yoksa başka marka bakın

Kızlar selam ya size danısmak ıstedıgım bı konu var , bizim kız bu ara coooook iştahsız sabah kalktık az cok az emdi oynamak ıstedı cok mutlu uyandı ama gercekten az emdi 6.39 da uyandık , sagılmıs sütüm vardı yarım saat sınra fln ıcırdım 70 cc ,kendıme kahvaltı hazırlarken yumurta tadımı yapıyorum 2 gundur onada yumurta sarısı yedırdım yarıma yakın yedi .. su da ıcırdım , mama+meme seklınde gdıyıeuz sonra akabınde uykusu geldı ama cooook uyumadı yanı en fazla 40 dk uyandı, kalkınca bı 11 gbi 90 cc mama yaptım az yaptım ki memeyi emsin dye ! Bu arada memeye koydum ılk bas etrafa bakmaktan kafasını cevırıp cevırıp durdu yıne coooook az emdı oyle cork cork degıl bde soylenmeye basladı kaldır benı dye, sallana sallna 90 cc yi zorlaa ıctııı zorla diş ckarıyıruz huysuzlugu ustunde acıkcası normalde kızım 150 fln ıcer rahatlıkla ac sa .. bu sekılde bu saat oldu ne dogru duzgun mama yedi ne dıgru duzgun meme , uyudu smdı tekrar ama bnm ıcın hiççç rahat degıl buarada 6 ay 6 günlüğüz.. ekgıdaya basladık kalkınca yogurtla havuc verıcem.. 6 aylık kontrolümizde kız bebek kilomu 6750 cktı bana gore az gbii boyda 66 cm , kilomuz düşük mü nolur bana bi yardımcı olun dogum kılosu 3 .. 6 aylık 6750 az di mi kilosu? 500 gram almış bu ayAma boyu var boylu bı bebek babaya cekmıs ınce uzun.. ama bana göre 7 nin üstüne ckmalıydı bu ay .. ( not;5. Aya kdr sadece anne sütü aldı basından beri mama değil 2 aydır verıyoruz acıkcası ) L Larissa

Oğlum 5 yaşında ama kasım dogumlu oldugu icin seneye ilkokula vermeyecegim seneyede anasınıfına gidecek oglum kendiside gitmek istemiyordu feryat figan cok zor alistirmistik gecen sene zaten bu sene kardesi olunca hepten gitmek istemedi gönderirsem kendini soyutlanmış da hissedebilirdi hastaliktan cok cektik gecen sene alerjik öksürük alerjik burun kasintisi cocugu tikli zannettik meger okul hastaligiymis bebek ufakken tedavi gormeye basladi gecen ay bitti tedavisi duzeldi ben gondersem işime gelecek dogruya dogru ama o hastaliklari ufacik bebekle tek basima kaldirabilecek durumda degilim esim vardiyali calisan biri gece basedemezdim bide servis imkani yok burada okullarda kendim goturmek zorundayim arabayla oda bebekle mumkun degil surekli uyuyor vs. Cok zor olurdu bu sene benim icin Kimin ne dusundugunu onemsemeyin benim annem öğretmen teyzem ögretmen eğitimci insanlar ona ragmen gecen sene gönderince demedikleri kalmadı cocuk zaten hayati boyunca okula gidecek senin cocugun istemiyor evinde cok mutlu eziyet ediyorsun cocuga gariban sürekli hasta yazıktır virt zirt dogru olan tek sey evde daha mutlu olduguydu ama okuldada cok eglenerek sevincli cikiyordu sosyallesiyordu arkadaslariyla bebek olmasaydı götürürdüm yine kimseyi takmayın cocuk nasıl mutluysa öyle devam edin

Bizde meme sağım mama ek gıda allah ne verdiyse var bu kadar karışık beslenmeye adepte olmak zor. benm kızım 6,5 aylık aç ise bile 60-100 cc arası içiyor. Ben bu kadar az beslenmesine takıyorum ama çocuğumun kapasitesi bu kadar ne yapabilirim. Son ay 700 gr almıştı. 6. Ay kontrolünde 7 kg civarıydı kızımda 2850 doğdu. Ben yine buna şükür diyorum çnkü ben bu kadar az beslenmeye kilo vermemesine bile şaşırıyorum.

Kızlar ilikli kemik suyu alacak mısınız kendiniz mi kaynatacaksınız.Eğer satın alacaksanız hangi marka alacaksınız yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…