- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Labne oğluma yapıyordum, buna yapmiycam valla ,bir şeye yaradığı yokinternette bolca tarif var canimLabneyi nasıl yapıyorsunuz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Labne oğluma yapıyordum, buna yapmiycam valla ,bir şeye yaradığı yokinternette bolca tarif var canimLabneyi nasıl yapıyorsunuz kızlar
Ben önce 24 saat suda bekletiyorum ,sonra iki aşamalı pişiriyorum,o yuzden gaz sorunu olmuyor.Bakliyat ver kesinlikle ama pirinç ve irmik bakliyat değildir bunu unutma dedi üstüne basarak ,yani onlari verme dedi ben de pişirmeme güvenerek verdim ama pek yemedi zaten içini emdi ,kabuğunu tükürdü, nasil becerdiyse.Sorma vallahi hep ayni şeyleri mi yiyecekler sebze diye ,ben bile bunaldim yapmaktan.Şekerli yiceğinie hiç yemesin daha iyi
Ama ben çocuklugumda hatırlıyorum sade yemezdim bana annem öyle verirdi
Patates havuç kabak üçgeninde boğulacaz bu kış desene
Kusufasulye hiii erken vermiş gaz yapmasın çocuga gerçi azıcık tatmaktan bişey olmaz ama ilk defa duyuyorum
Bizimki avokadoyu sevdi yoğurdu katıp dene istersen sende
Ben önce 24 saat suda bekletiyorum ,sonra iki aşamalı pişiriyorum,o yuzden gaz sorunu olmuyor.Bakliyat ver kesinlikle ama pirinç ve irmik bakliyat değildir bunu unutma dedi üstüne basarak ,yani onlari verme dedi ben de pişirmeme güvenerek verdim ama pek yemedi zaten içini emdi ,kabuğunu tükürdü, nasil becerdiyse.Sorma vallahi hep ayni şeyleri mi yiyecekler sebze diye ,ben bile bunaldim yapmaktan.
Bana verme dedi valla ,yulaf da ver demedi ,biraz kati bizim doktor ve benim düşünceme de uyuyor aslinda o yuzden çok sorgulamıyorum.Tek aklımın almadığı yumurta sarısı icin de 9 u bekle dedi ,o an sarısı da mi dedim ,evet dedi ,birden nedense sormadım sebebini.Simdi gidince soracağım.Etin sindirimi zor olabilir hadi ama yumurta sarısı acaba neden ,muhakkak vardır bir nedeni ama bu sabah benim yumurtadan verdim azıcık. Diğer yasaklara uyuyorum ama,seker ve basit karbonhidratlar konusunda ben de katıyımBakliyat değil de tahıl grubundan sadece yulaf öne çıkıyor galiba glutemsiz old için ona da vardır ihtiyacı. onun dışında en besleyicisi irmikmiş sanırım çorbalarda da güzel oluyo hem tatlıya hem tuzluya gider kıvam vermek için.
Kızlar bebekleriniz düz tutunca basıyor mu?? Benimki hala basmıyor tutunca hemen büküyor bacaklarını oturma pozisyonuna geçiyor. Başka böyle yapan var mı yoksa herkesin ki basıyor mu???
Bizimkide basıyor belli bi süre sonra kıvırıyor tabiKızlar bebekleriniz düz tutunca basıyor mu?? Benimki hala basmıyor tutunca hemen büküyor bacaklarını oturma pozisyonuna geçiyor. Başka böyle yapan var mı yoksa herkesin ki basıyor mu???
Evet evet. Bence gayet iyi oluyor öyle. Bide bulunduğunuz şehre ve evin sıcaklığına göre atlet üstü bile giydirilebilir kalın uyku tulumları ama bizim yatak odamız serin. içine pijama giydirmeden yatırdım bir kere üşümüştü o yüzden ben artık ince bir pijamayla giydiriyorum uyku tulumunu memnunum.A Atalanteda ben de senin deneyiminden yola çıkarak uyku tulumunu ince bir pijamayla giydirdim şuan vücudu gayet sıcak ben 2 battaniye altı yatıyorum onun üstünde hiçbir şey yok çok tuhaf geliyor
Her gün ne pişirsem diye düşünmek çok dert ya eskiden ne güzel ver meme geç daha bunun akşan yemeği faslı var neyseki daha oraya gelmedikBenimkide su içmiyo yaa tükürüyo suyu bi şekilde ağzına akıtırsam ama ben bardakla su içerken bardağa nası saldırıyo kucağımdaysa görmeniz lazım bardakla diş kaşıyacak kendince bende hazır fırsat su içiriyorum kaldırıp bardağı ama onuda tükürüyo bide suyumada tükürüyo hep
Ne güzel hazırlamışsın kız ek gıdaları maşallah bende işte dün kendimize yaptığımız patates püresi vardı ondan yedirdim nası sevdi yavrum tabi tadı tuzu var brokoli haşlamıştım bide üzerine zeytinyağı limon nar ekşisi sos yapmıştım (buda kendimizeydi aslında) onuda bir yedi cok cok eme eme iyice saldım ben artık hakkımızda hayırlısı
Bende şimdi kalkıp yumurta haşlayacağım çocukuma yumurta sarısı ağzı sarıyor ya peynirler karıştırıp veriyorum ben. Siz nasıl veriyosunuz sarısınıHer gün ne pişirsem diye düşünmek çok dert ya eskiden ne güzel ver meme geç daha bunun akşan yemeği faslı var neyseki daha oraya gelmedik
Akşam 9da fln ne zaman gece uyutmaya odaya girersem o zaman giydiriyorum. Öyle emiyo uyursa yatırıyorum direk ama uyumuyor tabi saatlerce uğraşıyoruz uyutmaya.Ya şu tulumları nasıl ne zaman giydiriyorsunuz
İlk uykuya geçerken mi ben baştan giydirsem emerken falan çok terliyo
Sonra uyuyunca da uyanır valla giydirilmez
O yüzden istiyorum ama alamadım bi tulum
Anne sütünden sıkıyorum direk eğer sade vericeksem. Avokado ve lorla karıştırıyorsam zeytinyağı damlatıyorum birazcıkBende şimdi kalkıp yumurta haşlayacağım çocukuma yumurta sarısı ağzı sarıyor ya peynirler karıştırıp veriyorum ben. Siz nasıl veriyosunuz sarısını
Ben direk minik minik kaşıkla veriyorm çok dağılıp öğütebiliyor sıkıntı olmadı bazen kaşık mama gibi veriyorm ben karıştırıp vermeyi çok seviyorum ama deneyimlerim kızımın ayrı ayrı yemek istediği yönündeBende şimdi kalkıp yumurta haşlayacağım çocukuma yumurta sarısı ağzı sarıyor ya peynirler karıştırıp veriyorum ben. Siz nasıl veriyosunuz sarısını
O uyanmadan uyan canım kalktığı saati az çok biliyorsundur hasla, hazırla,kaldır ben öyle yapıyorum yoksa binayı ayağa kaldırır emme içinKızlae bu sabah kahvaltisini emzirip mi veriyorsunuz yani sabah uyandi önce emiyormu benim kız emince güzel yemiyor ama uyanincada direk emmek istiyor yumurta haslanana kadar bekleyemiyor neyapsam bilemedim siz nasil yapiyorsnz