Ben doğumdan sonra 2 kere adet oluyorum sandim sadece lekeleme oldu meğerse 1,2 gün.Ay başıma bir iş gelse bile anlamayacağımKızlar 4 gün oldu adet olamadım o kadar gerginim ki sinir küpüne döndüm her şeye ağlayasım geliyor iki kez gebelik testi yaptım bişi çıkmadı yarına randevu aldım artık doktora gitçem inşallah olayım da bir an önce rahatlayayım yaa
Daha sıra ona gelmediKızlar emzik kullananlar emziği 6+ ile değişti mi?? Ben değiştirdim ama bebeğim sevmedi sanki tutamıyo ağzında. Küçük olanı veriyorum yine şimdilik ara ara da büyüğü deniyorum ama büyüğü sevmedi gibi
Aynen canım Allah evlatlarımıza sağlıklı güzel ömür versin yeni bebişleri de tedavi kapılarında uğraşan insanlara nasip etsinBen doğumdan sonra 2 kere adet oluyorum sandim sadece lekeleme oldu meğerse 1,2 gün.Ay başıma bir iş gelse bile anlamayacağımAllah korusun rabbim isteyene versin
Bizim doktor buğday ununu 8.ay demişti yulaf irmik pirinç unu veriyorum avokadoyu öyle seviyor zaten bişi yapmıyorum yumurta sarısını 7.ayda başlattı bize soğuk pres üzüm pekmezi kullanıyorum bu hurma keçiboynuzu vs. bir dahaki gidişimde sorcamEk gıdacı annelerim azcık örnek menüler paylaşsanıza başlayacağım artık tadımları yaptıkk
Mesela avokadoyu neyle tatlandırıyorsunuz
Un olarak da hangisini sizce yulaf tam buğday vs bide irmik alayım başka başkaa
Hurma özü falan mı yoksa pekmezmi katıyosunuz
Kahvaltıda yumurtaya ne zaman başladınızz bla blaaa siz bizden büyüksünüz gerçi biz daha yeni 6 ayı dolduruyoruz
Bizim doktor buğday ununu 8.ay demişti yulaf irmik pirinç unu veriyorum avokadoyu öyle seviyor zaten bişi yapmıyorum yumurta sarısını 7.ayda başlattı bize soğuk pres üzüm pekmezi kullanıyorum bu hurma keçiboynuzu vs. bir dahaki gidişimde sorcam
Biz yumurtayı da denedik canım malum her şeyin içinde olduğu için doktorumuz bu şekilde ilerlemek istedi. Avokadoyu çok seviyor ben içine kendi yaptığım lordan koyuyorum, yumurta sarısı koyuyorum. Her gün aynı şeyleri karıştırmıyorumki sıkılmasın. Öğlen de sebze haşlamasıEk gıdacı annelerim azcık örnek menüler paylaşsanıza başlayacağım artık tadımları yaptıkk
Mesela avokadoyu neyle tatlandırıyorsunuz
Un olarak da hangisini sizce yulaf tam buğday vs bide irmik alayım başka başkaa
Hurma özü falan mı yoksa pekmezmi katıyosunuz
Kahvaltıda yumurtaya ne zaman başladınızz bla blaaa siz bizden büyüksünüz gerçi biz daha yeni 6 ayı dolduruyoruz
Benimkide su içmiyo yaa tükürüyo suyu bi şekilde ağzına akıtırsamBiz yumurtayı da denedik canım malum her şeyin içinde olduğu için doktorumuz bu şekilde ilerlemek istedi. Avokadoyu çok seviyor ben içine kendi yaptığım lordan koyuyorum, yumurta sarısı koyuyorum. Her gün aynı şeyleri karıştırmıyorumki sıkılmasın. Öğlen de sebze haşlamasıondan bana gına geldi ama çocuğa gelmemiştir inşallah patates kabak havuç bal kabağı buharda haşlayıp veriyorum 2 sebzeyi karıştırıyorum. Yanına da yoğurt ardından biraz meyve veriyorum. Sabah kahvaltıdan sonra kuru kayısı buharda haşlayıp veriyorum kabız olacak gibiyse yani kıvamı azıcık katılaştıysa, zorlanmasın diye. O zaman öğlen meyve vermiyorum. Bir de dün sebzeli erişte denedik “makarna lütfen” markasının onu da sevdi bıdık. Ama asla su içmiyor ne biberondan ne suluktan bizde durumlar böyle
Siz benim yaptığımı yapmayın arkadaşlarBenimkide su içmiyo yaa tükürüyo suyu bi şekilde ağzına akıtırsamama ben bardakla su içerken bardağa nası saldırıyo kucağımdaysa görmeniz lazım bardakla diş kaşıyacak kendince bende hazır fırsat su içiriyorum kaldırıp bardağı ama onuda tükürüyo bide suyumada tükürüyo hep
Ne güzel hazırlamışsın kız ek gıdaları maşallahbende işte dün kendimize yaptığımız patates püresi vardı ondan yedirdim nası sevdi yavrum tabi tadı tuzu var brokoli haşlamıştım bide üzerine zeytinyağı limon nar ekşisi sos yapmıştım (buda kendimizeydi aslında) onuda bir yedi cok cok eme eme iyice saldım ben artık hakkımızda hayırlısı
Biz yumurtayı da denedik canım malum her şeyin içinde olduğu için doktorumuz bu şekilde ilerlemek istedi. Avokadoyu çok seviyor ben içine kendi yaptığım lordan koyuyorum, yumurta sarısı koyuyorum. Her gün aynı şeyleri karıştırmıyorumki sıkılmasın. Öğlen de sebze haşlamasıondan bana gına geldi ama çocuğa gelmemiştir inşallah patates kabak havuç bal kabağı buharda haşlayıp veriyorum 2 sebzeyi karıştırıyorum. Yanına da yoğurt ardından biraz meyve veriyorum. Sabah kahvaltıdan sonra kuru kayısı buharda haşlayıp veriyorum kabız olacak gibiyse yani kıvamı azıcık katılaştıysa, zorlanmasın diye. O zaman öğlen meyve vermiyorum. Bir de dün sebzeli erişte denedik “makarna lütfen” markasının onu da sevdi bıdık. Ama asla su içmiyor ne biberondan ne suluktan bizde durumlar böyle
Ek gıda da başarılı değiliz ama gene de örnek olarak paylaşayım, sabah havuç ve kabak buharda haşladim verdim .Biraz önce tatlı patatesi buharda haşladım avakado ile karıştırıp verdim.Akşam ilk defa kuru fasulye tatiricam, doktorum kuru bakliyatlarin ozellikle menüde olmasi gerektigini vurguladı. Maalesef yogurt konusunda bir turlu ilerletemedik, cok farkli şekillerde mayaladim ama olmadı sevmedi ne probiyotik ,ne hazir maya ne klasik.Okulda bir arkadaş yoğurdu mayalarken seker koy o zaman bak nasıl yer dedi ama ben daha 9 yaşındaki çocuğuma bile şekeri cok kısıtlı veriyorum ,koyamam dedim.Hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?