Simdi durum söyle kavga ettiği ama daha biberona başlmadığı sürede (4-5 günlük bir süre) sürekli boğazına kaçıyordu ve kusuyordu doktor tazzikli geldiği için bu durum yaşandığını söylemişti. Yani kavgasının bir sebebi var ama sebebini bulamıyorum. Ama kavgalar biberona başlmadan önce başladı. Ben 4-5 gün sonra kavgalar sebebiyle biberona başldım
Ama şuan gerşeyi denemeye açığım çünkü sütüm gelmese tamam derim ama gelirken besleyememek daha zor geliyor.
Evet duşta denicem mutlaka ama her seferindemi duşa giricem o kısmı anlamadım. Çünkü memeyi asla almıyor değil her seferinde 2-3 dakika emiyor sonra başlıyor kavgalar.
Hemen gelmese yutkunurmu ki. Herşey güzel başlıyor 2-3 dakika emiyor yutkunuyor sonra kendini gerip başlıyor aglamaya kavgaya. Üstelik agzından memeyi atınca ağzından sütler akıyor
İnanın bende biberonu tamamen çıkarmak istiyorum ama yemeyi çok seven bir bebek bugün sabahtan beri deniyorum emzirmeyi oyalıyorum bir daha memeye alıyorum avaz avaza sabahtandır işkence yapıyormuşum gibi geliyor. Sonra aglamaktan uyuma kıvamına gelince emmeye başalyıp 2 dakika sonra uyuyo kalıyor sonraki tur yine aynı
oda bende bir kaç saatte yıprandık
Şuan annem yanımda o yüzden sağabiliyorum ama bir aya annem gidicek ve o zaman sağmaya vakit bulmam mümkün değil gündüzleri çok uyumayan ve 2 saatte en geç beslenen bir bebek yetişemem yani. O yüzden ya herro ya merro durumundayım ama gerçekten üzülüyorum. Bir yolu vardır ama ben bulamıyorum gibi geliyor. Hatt bugün kucağıma yatay pozisyonda aldığımda bile emzircwm zannedip avazı bastı çok ağrıma gitti
yani anlıcağınız çıkmazdayım