• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar ben bi instagram sayfasında kolye yaptırıyorum. Anne sütünden kolye diye geçiyor. Tabanı anne sütünden üstünde kızımın ismi saçı ile yazılacak. Tırnak göbek bağı da yolladım arkasına da isteğe bağlı fotoğraf veya yazı yazıyorlar. Çok hoşuma gitti. Çok güzel bir anı. 🥰
5 sene once anneme yaptirmistim bir tarafinda oglumun sacindan agac sekli diger tarafindada annemle oglumun resmi daml seklindeydi. Gercekten cok guzel ve degerli bir hediye simdi kendim icin iki cocugumun oldugu bir kolye yaptiricam. Harika bir fikir bencede

5 sene once anneme yaptirmistim bir tarafinda oglumun sacindan agac sekli diger tarafindada annemle oglumun resmi daml seklindeydi. Gercekten cok guzel ve degerli bir hediye simdi kendim icin iki cocugumun oldugu bir kolye yaptiricam. Harika bir fikir bencede
Aynen canım resmen mükemmel bir anı ben çok beğendim yaptıklarını işini kadının. 15 güne gelecek inşallah🥰

Cok sessiz artık buralar sanırım kuzulardan vakit olmuyor yazmaya.nasıl gidiyor bebisler nasıl?
Valla biz fizik tedaviye gidiyoruz yan yatırma yastığı da aldım çocuğun boynuyla uğraşıyorum. Bugün kayınvalidem ve kayınpederim gelecek. Evi temizliyorum. Saat 13.30a kadar temizleyip saat 14.00da hastanede olmamız gerek. Fizik tedaviye yetişmeliyiz. Çok gerginim. 10 gün kalacaklar. Kadın çocuğun boynunu benim yanlış tutmamdan dolayı eğitildiğini söyledi bana bakalım gelince neler dicek beni sinir edecek. Hadi bakalım 🤔

Valla biz fizik tedaviye gidiyoruz yan yatırma yastığı da aldım çocuğun boynuyla uğraşıyorum. Bugün kayınvalidem ve kayınpederim gelecek. Evi temizliyorum. Saat 13.30a kadar temizleyip saat 14.00da hastanede olmamız gerek. Fizik tedaviye yetişmeliyiz. Çok gerginim. 10 gün kalacaklar. Kadın çocuğun boynunu benim yanlış tutmamdan dolayı eğitildiğini söyledi bana bakalım gelince neler dicek beni sinir edecek. Hadi bakalım 🤔
Yok artik yaa her yanlis tutulan bebegin boynu yamulsaydi saglam insan kalmazdi heralde sokaklarda bi yamuk tutus 1 cm boyun kası kısaltıyo haberin olsun çocugunu duzgun tut 😂 çamur at izi kalsin iste tipik kaynana 😂🙈

Ay ne alakası var hangi anne evladına kötü gelecek birsey yapar?hadi diyelim oyle bunu yüzüne söylemek nedir ya.sanki sen kadar düşünecek sen kadar üzülecek ama uzaktan ahkam kesmek kolay valla.bizde de var bir tarafa daha yatkın hatta önceden daha çoktu ama yavaş yavaş düzeldi şükür.darısı basınıza insallah.

Benim bebeğim ellerini keşfetmeye başladı,bir şeylere dokunuyor, ayy çok heyecanlı🤤😂 🙈

Hayir 6. haftada basladi karin alt bolgesinde ozellikle idrardan sonra agri yapiyordu. Defalarca idrar testi bakildi enfeksiyon olabilirmi diye bisey cikmadi. Ilk gebelikten sonra rahim sarkma ameliyati oldum ondan kaynaklimi diye dusundum rahimde olmasi gereken yerde. Her gun oyle yada boyle uzun yada kisa oluyor hala kac hafta oldu. Oldurmuyorda guldurmuyorda bir agri. Hic bisey anlamadim. Bir kiside bulamiyorum bende boyleyim diyen. Nolcak boyle bilmiyorum 😞
Merhaba. Haziran annelerindenim. Rahim sarkma ameliyatı olmuşsunuz. Bu konuda bilgi verir misiniz lütfen
Ben doğum yapalı tam 1 ay oldu. Vajinada şişlik hissediyordum az önce büyük bir et sarktığını gördüm. Ya rahim yada mesane sarkması.
Ameliyat nasıl yapılıyor alttan mı yoksa karından kesi yapılıyor mu? Ağrı sızı çok oluyor mu? Toparlnama süreci ne kadar sürüyor?
Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim

Kayınvalidem bebeğimin göbek fıtığına para bağlamayı teklif etti şu an kasına dalasım var. Sakin olmam lazım diye evde dolanıp duruyorum. Sinir hastası etti beni daha ilk günden. Şu 8 gün bir an önce geçsin yoksa kafa atacağım kadına!

Merhaba. Haziran annelerindenim. Rahim sarkma ameliyatı olmuşsunuz. Bu konuda bilgi verir misiniz lütfen
Ben doğum yapalı tam 1 ay oldu. Vajinada şişlik hissediyordum az önce büyük bir et sarktığını gördüm. Ya rahim yada mesane sarkması.
Ameliyat nasıl yapılıyor alttan mı yoksa karından kesi yapılıyor mu? Ağrı sızı çok oluyor mu? Toparlnama süreci ne kadar sürüyor?
Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim
Merhaba
Evet 6 sene once oldum. Benim ameliyatim laparoskopik oldu. Ameliyattan dolayi bir sikinti yasamadim ama doktorum cok daha saglam olmasi bir daha sarkmasiki onlemek icin rahimin altina bir ag gererek kuyruk sokumu kemigine civi ile sabitledi. Iste o civiler biraz zorladi beni ozellikle ilk zamanlar. Ama en dogrusu bir gibekologa gorunmek tabiki. Eger imkaniniz varsa benim doktorumla iletisime gecebilirsiniz. Alaninda en iyi doktorlardan biri kendisi. Mert Göl

Zor valla denize havuza girmek dert kilo zaten sut olsun diye şiştikçe sistim görüntümden hic hoşlanmıyorum herkes yuzmedeyken ben bebe basında 🙈ama sağlıklı olsunda gerisi boş 🥰
Ayy tatile mi gittin iyi cesaret 🥹 biz yazlıktayız burda bile çok zorlanıyorum ben, ağlayınca panik oluyorum sesler çok geçtiği için 🥹
Kilolar verilirr amaaan hiç takmamak lazım içimizden insan çıktı 🙈

Selam kizlar herkeslere iyi bayramlar 😍
Bi kac gundur giremedim sohbet dolmustur diyodum kimseler yazmamis dogru duzgun 😅 bayram telasi tabi.

Kizlar ya bu arada sizlere bir sorum var. Ben bez olarak sleepy kullaniyorum ama kaka yaptigi zaman bez poposuna yapisiyor cocugumun 😡 oda cok canini yakiyo yani baya o kakali yer bantla yapışmış gibi yapisiyo kaldirirken eti esniyo cocugumun. Boyle olmasi hic normal degil bence. Buyuk kizimda da kullanmstim ama hic boyle bi sey yasamamistim. Baska boyle bi sorunu olan var mi?
Bu arada bez uzun sure beklemiyor mesela 5 dk arayla bazen kaka yapiyor 5 dk sonra actigimda kaka yapmissa poposuna yapismis oluyor bez cok sinir oldum. Hangi bezi kullaniyosunuz? Memnun musunuz? Bide kac kg bebisiniz kac numara kullaniyosunuz ? Cunku bez degistirecegim numarasini ona gore alirim bende

Ayy tatile mi gittin iyi cesaret 🥹 biz yazlıktayız burda bile çok zorlanıyorum ben, ağlayınca panik oluyorum sesler çok geçtiği için 🥹
Kilolar verilirr amaaan hiç takmamak lazım içimizden insan çıktı 🙈
Bizde eşimin memlekete geldik kalabalığız (ablam eltim oluyor)ablam filan yardımcı oluyor şükür ama bir yere kadar tabii ısın ucunda emme olunca yine is bana kalıyor 😂

Selam kizlar herkeslere iyi bayramlar 😍
Bi kac gundur giremedim sohbet dolmustur diyodum kimseler yazmamis dogru duzgun 😅 bayram telasi tabi.

Kizlar ya bu arada sizlere bir sorum var. Ben bez olarak sleepy kullaniyorum ama kaka yaptigi zaman bez poposuna yapisiyor cocugumun 😡 oda cok canini yakiyo yani baya o kakali yer bantla yapışmış gibi yapisiyo kaldirirken eti esniyo cocugumun. Boyle olmasi hic normal degil bence. Buyuk kizimda da kullanmstim ama hic boyle bi sey yasamamistim. Baska boyle bi sorunu olan var mi?
Bu arada bez uzun sure beklemiyor mesela 5 dk arayla bazen kaka yapiyor 5 dk sonra actigimda kaka yapmissa poposuna yapismis oluyor bez cok sinir oldum. Hangi bezi kullaniyosunuz? Memnun musunuz? Bide kac kg bebisiniz kac numara kullaniyosunuz ? Cunku bez degistirecegim numarasini ona gore alirim bende
Bizde de oluyor baze bizde sleepy bio naturel kullanıyoruz.ben şimdilik değişmeyi düşünmüyorum ama turco cok öneriyorlar araştırabilirsin

Back