- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Yeni gelen sacin degisiyo rengi genelde minik minik baslar uzamaya bi sure sonra anlasilir rengiBizimkide kumral gibi ön tarafı döküldü ama arkası duruyo artık yeni gelen saç kumralmi olur acaba
Amin Allah razı olsun sizinki de hayırlı olsunRabbim hayırlı etsin insallah biz de 35 günlükken yaptırdık ilk gun hatta ilk cisi sıkıntı oldu ondan sonra cok şükür atlattık darısı basınıza insallah
Gerçekten delilikmişKesinlikle bambaşka bir şey. Annelik delilik diyorlardı dedikleri kadar varmış
Uyuşukluk geçene kadar sorun olmuyor canım sonrası çiş yaptıkça zor oluyor ilk gün için. Bize doktorumuz çiş yapar yapmaz bezini mutlaka değiştirin beklemesin dedi zaten değiştirir değiştirmez rahatlıyorlar.
Bize ilk günden itibaren hergun banyo yaptırabilirsiniz dedi pansumanla filan gitmedik sadece bir krem verdi birde papatya suyu ve kantaron yağı kullandık biz.krem sabah akşam diğerlerini her bez değişiminde.ipler kendiliğinden düştü zaten sabah kendine geldi hatta gece bile sıkıntımız olmamıştı bizim.ama şurup verdik bizde ilk gun belki de ondan oldu ama ertesi gün şurupta vermedim.sabaha cok daha rahat edersiniz insallah.sunnete gittiğimde heran donmemek icin zor tuttum kendimi ilk gun cok kızdım kendime nasıl yaptırdım daha küçük diye ama simdi ohh diyorum kurtuldukGerçekten delilikmiş
Ağrı kesici şurup içirdim ara sıra çığlık atıp ağlıyor. Bu geceyi atlatirsak tamamdır.
Biz sünneti evde yaptırdık, şu an ip bağlı yarım saat sonra çözeceğiz,2 dikiş var. Sabah pansuman yapmaya gelecek adam. 1 hafta boyunca oturur pozisyona getirmeyin dendi, size de dr'nız buna benzer şeyler dedi mi acaba? K kbrdglr N Neess
Anladım teşekkür ederim.biz bir gün banyo yaptirip,bir gün yaptirmayacakmisiz. Sabah bize bir krem getircek onu kullancaz.Bize ilk günden itibaren hergun banyo yaptırabilirsiniz dedi pansumanla filan gitmedik sadece bir krem verdi birde papatya suyu ve kantaron yağı kullandık biz.krem sabah akşam diğerlerini her bez değişiminde.ipler kendiliğinden düştü zaten sabah kendine geldi hatta gece bile sıkıntımız olmamıştı bizim.ama şurup verdik bizde ilk gun belki de ondan oldu ama ertesi gün şurupta vermedim.sabaha cok daha rahat edersiniz insallah.sunnete gittiğimde heran donmemek icin zor tuttum kendimi ilk gun cok kızdım kendime nasıl yaptırdım daha küçük diye ama simdi ohh diyorum kurtulduk
Ooyy kıyamam ben ona ağladığında çişini yapmış oluyordur canım büyük ihtimal.Gerçekten delilikmiş
Ağrı kesici şurup içirdim ara sıra çığlık atıp ağlıyor. Bu geceyi atlatirsak tamamdır.
Biz sünneti evde yaptırdık, şu an ip bağlı yarım saat sonra çözeceğiz,2 dikiş var. Sabah pansuman yapmaya gelecek adam. 1 hafta boyunca oturur pozisyona getirmeyin dendi, size de dr'nız buna benzer şeyler dedi mi acaba? K kbrdglr N Neess
Aynen çişini yapınca ağlıyorOoyy kıyamam ben ona ağladığında çişini yapmış oluyordur canım büyük ihtimal.
Bizim hastanede ameliyathanede yapıldı.
Özel yapılmış jel formunda ilaç vermişlerdi hastaneden ilk gün yoğun 3.güne kadar her alt açmada onu sürdük.
İlk gün 4 saatte bir diğer gün 6-7 saatte bir calpol verdik.
Bide ilk 3 gün sabah öğle akşam sonra 1 hafta olana kadar günde 1 defa bepanthol plus krem sürdük.
Sünnet gününü 0 saydık 3 gün banyo yasaktı.
Bide biz ilk 2 gün kremlerden sonra gazlı bez koyuyorduk daha sonra karton bardağa geçtik 1 hafta dolduğunda onuda bıraktık canım.
Oldu bitti çok şükür hemen toparlar inşallah kuzucukAynen çişini yapınca ağlıyor
Bende hastane ortamında sünnet olsun istedim ama aile büyüklerimiz ille de evde olsun diye tutturdu. 50 senelik sünnetçi bi amca yaptı 5 dk sürdü. Sadece bi krem vereceğini söyledi bakalım insaAllah iş görür ya. Bu arada karton bardağı nasıl koydunuz? Bende koyayım
Amin insaAllah..Oldu bitti çok şükür hemen toparlar inşallah kuzucuk
Birde bize yapışıklık olmaması için masaj önerdi doktorumuz.
Ortadan biraz fazlasını kesip ağzımızı koyduğumuz yeri bebeğin tenine gelcek şekilde koyuyoruz canım. Yüksekliğini duruma göre ayarlayabilirsin.
Böyle yaptıgı zamanlardq ben bebeğimi kaldırıp hemen gazı varmı dıye sırtına vuruyorm gazını cıkarmaya calısıyorum ve kocaman bı gaaarkk ckıyo genelde sizde deneyin gazı vardır mutlaka..Kulağım yetmiyor gibi Ela da bugün exta aktif ve gergin ,resmen memeyle kavga ediyor ,veriyorum almıyor sonra bir alıyor sündürüyor,durmuyor,uyumuyor,kendini memede geriye sağa sola atıp kızıyor
Biberondan verdiğinizi eds yöntemiyle memeye emzırme sondası takıp hem memeden hem sırıngadan gelen süt ile iki kat yıgunlukta gelecegı ıcın agzına meme emmesini saglayabılırsınız muhtemelen cok cok gelsin ıstıyo agzına.!! Eds yontemini arastırun mutlaka sagılmıs sütünüzden hemde meme aynı anda emzırmıs oluyorsunuz bebek otomatıkman memeye yapısık olur.. tavsıye ederim bıberondan uzaklasın mumkunse..Kizlar gunaydin bir suredir takip ediyorum yazdikladirinizi ama cevap yazcak vakti bulamiyorummalum 2. bebemde uykusuz oldu. Gunde yarim saat uyursa sukrediyorum. Ama ben size baska bisey danismak istiyorum. Azra oldukca hizli kilo aldi hatta doktoru her seferinde tek meme onerdi ama tabiki azra ortaligi yikarak bu kurala aldirmadi. 3 hafta erken dlgdu 2700 hastaneden cikarken 2600 du. Ve 40 kontrolunde 4500 du. Ama sonra hersey degisti. Surekli memeyle kavga eder hale geldi geceleri emiyor gunduzleri iki emip agliyor alip alip birakiyor ortaligi birbirine katiyor. Durum boyle olunca bir haftanin sonunda ac kalicak korkusuyla biberona basladim. Simdi durum suna dondu butun gece meme tum gun iki gram meme sonra biberon. Ama durum boyle olunca ilk sagdigim zaman 200 ml gelen sut artik 90 i zar zor gorur oldu. Aranizda cok vardi boyle meme sikkntisi yasayan banada bir el atin bitsin bu kavga bir cok sey denedim kaldirdim diger memeye aldim biraz gezdirdim Ayakta emzirmayi denedim sessiz sakin ortamlar sectim yok yok yok gunduzleri birsey oluyor
Öncelikle kafanızdan su olguyu kaldırın gece beni emiyor ama gündüz emmiyor.beyninizi aksi yönde şartlandırın her zaman meme emiyor diye.sakin ve stressiz olmaya gayret gösterin istemsizce kendinizi sikiyor olabilirsiniz.duşta emzirmeyi deneyebilirsiniz.birde her ağlamasında değilde iyice acikmasini bekleyerek emzirmeyi deneyebilirsiniz.emzirme danışmanı da size cok iyi gelecektir düşünebilirsinizKizlar gunaydin bir suredir takip ediyorum yazdikladirinizi ama cevap yazcak vakti bulamiyorummalum 2. bebemde uykusuz oldu. Gunde yarim saat uyursa sukrediyorum. Ama ben size baska bisey danismak istiyorum. Azra oldukca hizli kilo aldi hatta doktoru her seferinde tek meme onerdi ama tabiki azra ortaligi yikarak bu kurala aldirmadi. 3 hafta erken dlgdu 2700 hastaneden cikarken 2600 du. Ve 40 kontrolunde 4500 du. Ama sonra hersey degisti. Surekli memeyle kavga eder hale geldi geceleri emiyor gunduzleri iki emip agliyor alip alip birakiyor ortaligi birbirine katiyor. Durum boyle olunca bir haftanin sonunda ac kalicak korkusuyla biberona basladim. Simdi durum suna dondu butun gece meme tum gun iki gram meme sonra biberon. Ama durum boyle olunca ilk sagdigim zaman 200 ml gelen sut artik 90 i zar zor gorur oldu. Aranizda cok vardi boyle meme sikkntisi yasayan banada bir el atin bitsin bu kavga bir cok sey denedim kaldirdim diger memeye aldim biraz gezdirdim Ayakta emzirmayi denedim sessiz sakin ortamlar sectim yok yok yok gunduzleri birsey oluyor
Ben de eşit emziriyorum solda daha çok birikiyor bence bize bağlı değil böyle olmasıKızlar oğlumdan kalma sag memem ufak sol buyuk kalmisti hep solu emdigi icin kizda okadar dikkat etmeme ragmen esit emzirmeme ragmen yine ayni oldu ya solda sut cok sag da daha az birikiyor nerdeyse yari yariya fark var boyle olan var mi
Sizlerden duydukca rahatladim bir nebzede olsa 2.cocuktada ayni sey olunca bende bi acaba dedim yani kapasitesi mi okdrdir nedir anlamadim vallahi demek olabiliyomus boylede insan yetmicek kompleksine giriyo bebek buyudukce ben yani ha ondada olsaydi bukdr diyorum saglik olsun napalmBen de eşit emziriyorum solda daha çok birikiyor bence bize bağlı değil böyle olması
Canım benim de sağda süt bol solda o kadar yok gibi. Bizim kız sağı güzel güzel emiyor sol memeyle kavga ediyor. Ya bir de bu aralar memeyi başta güzel güzel emiyor uyuyamayınca memeyle kavga ediyor tepiniyor tekme savuruyor kollarıyla vuruyor memeyi kaybediyor ağlıyor bağırıyor bunları yaparken tef gibi geriliyor tutmakta zorlanıyorum çocuğu düşecek resmen debelenirken. Tövbe ya rabbim yaSizlerden duydukca rahatladim bir nebzede olsa 2.cocuktada ayni sey olunca bende bi acaba dedim yani kapasitesi mi okdrdir nedir anlamadim vallahi demek olabiliyomus boylede insan yetmicek kompleksine giriyo bebek buyudukce ben yani ha ondada olsaydi bukdr diyorum saglik olsun napalm
Bizimkide sağ memeyle kavga ediyor sol daha bol tabi bol bol gelmeyince sinirleniyorlar bizimkide yapiyorCanım benim de sağda süt bol solda o kadar yok gibi. Bizim kız sağı güzel güzel emiyor sol memeyle kavga ediyor. Ya bir de bu aralar memeyi başta güzel güzel emiyor uyuyamayınca memeyle kavga ediyor tepiniyor tekme savuruyor kollarıyla vuruyor memeyi kaybediyor ağlıyor bağırıyor bunları yaparken tef gibi geriliyor tutmakta zorlanıyorum çocuğu düşecek resmen debelenirken. Tövbe ya rabbim ya
Canım spinalden dolayı değildir ya 90 gün olmuş senin yani 3 ay sonra böyle bir etki olmaz herhalde. Ay çok geçmiş olsun umarım önemli bir durum değildir ve bir an önce geçer. Geçmiş olsunKızlar benim dün diz kapağımda bir ağrı başladı, ayağımın üzerine basamiyorum. Az önce diğer ayağımda da başladı aynı ağrı. Kısacası yürürken çok zorlanıyorum,diz kapaklarım yerinden çıkmış gibi. Bebeğim yeni sünnet oldu,Eşim olmasa bakamayacagim, ayağa kalkamıyorum. Birazdan randevu bakicam erken tarihe verirlerse tm,yoksa acile gidicem . Moralim bozuk,nedir bu ağrılar? Spinal sezaryan dan olabilir mi?
Bilgisi olan varsa yazsın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?