- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah atlatirsiniz bi an önce ya antibiyotik etki eder mutlaka kullanilabilenlerdense icin aksatmayin bebis nasil olmus mama desteksiz ilerliyordunuz yetmiş değilmi sütünüzSulcid 375
Evet canim gece oraya da baktim.Sabah hem 2 aylik kontrole götürdüm Ela yi hem kendim bir daha gittim.Ilac içebilirsin dediler ama ilaçta etki etmiyor ,parol hic etmiyor ,o kadar canim yaniyor ki basliycam emzirmesine diyip arvelesi atasım geliyor ağzıma sonra bakıyorum kıyamıyorum, delirecem acidan
Bir şeyler düzene oturuyor galiba demeye gelmiyor canım benimki de 2-3 gün gündüzleri dediğin gibi uyudu geçenlerde bugün ise bitirdi beniSabah saat 11.00dan beri asla uyumuyor full memede bu aralar düzenliydi uykusu öğlen 12.00dan 15.30a kadar uyurdu akşam 20.00dan gece 23.30a kadar yine uzun uyurdu noldu şimdi
Evet şükür 800 gr almış, 5 kilo oldu.Allah cümlemizin yavrusuna sağlık sıhhat versinInsallah atlatirsiniz bi an önce ya antibiyotik etki eder mutlaka kullanilabilenlerdense icin aksatmayin bebis nasil olmus mama desteksiz ilerliyordunuz yetmiş değilmi sütünüz
Biz de dün yaptırdık canım yani 3.ay yaptırmış oldukAşılar icin burda götüreceğim ama bizim ebenin aramasını bekliyorum o da aramadi ,2.ayi dolanlar rotayı yaptırdınız mi ?Bizim kendi doktorumuz 2.ay demisti bugun onu da yaptırırım diye gittim bu doktordq ben 3.ay yaptiriyorum dedi ,yok ben ille simdi istiyorum diyemedim ,zaten kulağım zonkluyordu
Maalesef, günler öncesinden randevu almıştık ama Çocuk doktorları grevde deyip geri gönderdiler. Ya madem grev yapilacakti neden randevu aldırıyorlar dedim, haklısınız diyebildiler sadece..Sağol canım inşallah sizin de çok güzel geçecek
Yaa haklısınMaalesef, günler öncesinden randevu almıştık ama Çocuk doktorları grevde deyip geri gönderdiler. Ya madem grev yapilacakti neden randevu aldırıyorlar dedim, haklısınız diyebildiler sadece..
Binbir hevesle bu randevuyu bekliyodum .
Mecbur hiç memnun kalmadığım özelde ki dr'a gitcez.
Maşallahh maşallah Şükür hadi mamadan kurtulmanız çok iyi oldu rotada zaten genelde 3.ay ile 5.ay da yapiliyor benim ogluma da öyle yapilmisti kızımdada öyle yapilacak 2 ay aşılarına sokmuyolar genelde 3. Ve 5. Aylarda aşı yok sdce kontrol var ozaman yapiyorlar boşluklarda soğuk zincir bi aşı oldugu icin vurdurmadan önce eczaneye gün verin yalniz şu gün gelip alicam diye ellerinde olmuyo çogu zaman siparişle getiriyorlar sıkıntı yaşamayın alip direk saglik ocagina gecersiniz yada nerde yaptiriyorsanzEvet şükür 800 gr almış, 5 kilo oldu.Allah cümlemizin yavrusuna sağlık sıhhat versin
Eger tartı dogru tarttıysa 800 gr almis oluyor masallah gayet iyi zaten 2 aydan sonra kg alımları düşüyormuş ki sizin bebeğiniz ilk ay seviyesinde almis masallahKızlar bugun grev olduğu için çocuk doktoru bakmadı bebeğime.kafama takıldı diye komşudan tartı istedim. Biri market tipi terazi, diğeri normal dijital tartı. Her ikisinde bebeği tarttim. 6300 civarı çıktı. Şu an 86 günlük.
1 ay önceki kontrolde 5500dü kgsi.
İyi mi sizce.
Teşekkür ederim Allah razı olsun,ilk zamanlar sütümü sağım yaparak verdim ama çoğunlukla mama içti. Şu an sütüm yok denecek kadar az. Kilo alımında mamanın katkısı büyük sanırım.Eger tartı dogru tarttıysa 800 gr almis oluyor masallah gayet iyi zaten 2 aydan sonra kg alımları düşüyormuş ki sizin bebeğiniz ilk ay seviyesinde almis masallah
Amin insallah tüm bebisler sağlıkla büyüsünler insallahTeşekkür ederim Allah razı olsun,ilk zamanlar sütümü sağım yaparak verdim ama çoğunlukla mama içti. Şu an sütüm yok denecek kadar az. Kilo alımında mamanın katkısı büyük sanırım.
Bebekler hareketlendikce kilo alımı yavaşlıyormuş dediğiniz gibi.
Sizin bebeişte sağlıkla alsın kilolari
Hay maşallah fazlası var eksiği yok kuzumun.5700 kilo 58 boy canım
Ben asi yaptirmiyorum canim imza verdim. Ama saglik ocaginda hemsiremiz ariyor her ay boy ve kilo takibi icin ve asilarida hatirlatiyor. Verem soguk asi oldugu icin belirli gunlerde yapiliyor burda belli bi saatte cagiriyorlar. Siz bi kendi ebenizi arayip sorun bence o sizi yonlendirir muhtemelen.A Atalanteda arkadaşlar sizler aşı oldunuz mu ,ben çalışkan ebemizin aramasını bekliyorum ama daha yok D Dh120910 ,bugun annemlerin sağlık ocağına götürsem mi acaba
Asi yaptırmamakla ne güzel karar vermişsiniz bende asla istemiyorum ama eşim bu konuda cok hassas ikna edemiyorum onu.covid asisina zor ikna ettim ikimizde olmadık ama çocuğa ikna edemedimBen asi yaptirmiyorum canim imza verdim. Ama saglik ocaginda hemsiremiz ariyor her ay boy ve kilo takibi icin ve asilarida hatirlatiyor. Verem soguk asi oldugu icin belirli gunlerde yapiliyor burda belli bi saatte cagiriyorlar. Siz bi kendi ebenizi arayip sorun bence o sizi yonlendirir muhtemelen.
Canım merakımdan soruyorum. Neden aşı yaptırmıyorsun?Ben asi yaptirmiyorum canim imza verdim. Ama saglik ocaginda hemsiremiz ariyor her ay boy ve kilo takibi icin ve asilarida hatirlatiyor. Verem soguk asi oldugu icin belirli gunlerde yapiliyor burda belli bi saatte cagiriyorlar. Siz bi kendi ebenizi arayip sorun bence o sizi yonlendirir muhtemelen.
Evet ya o kadar gittik ,persembe günüymüş zamanı, haftaya kaldı artık, bizim mızmızı aradim yok ,telefonda kapali ,izne falan mi ayrildi artık neyse ,hoş çalışırken de cok hayrını görmüyoruz da neyseBen asi yaptirmiyorum canim imza verdim. Ama saglik ocaginda hemsiremiz ariyor her ay boy ve kilo takibi icin ve asilarida hatirlatiyor. Verem soguk asi oldugu icin belirli gunlerde yapiliyor burda belli bi saatte cagiriyorlar. Siz bi kendi ebenizi arayip sorun bence o sizi yonlendirir muhtemelen.