Nasil gecti bebişle ,yolculuk, düğün falan ,endişeliydinKızlar giremedim kaç gündür buralara kardeşimin düğünü vardı haftasonu malum bizimki de dünden beri kaka yapmıyor bakalım takipteyim geçmiş olsun canımPinky93
İşte ben de farketmeden öpmüş bulundum sabah. Ya geçtiyse?? Bişey olmaz dimi doktor asla öpme ellerini dokunmadan önce yıka maske tak emzirirken dedi. Tehlikeli dedi.
Hepsi gazdan işte . Biz de öyleyizBir uyumayan da biz. Bi süredir fena değildi dün tam bir fiyaskoydu çığlıkla ağlamalar memeyle kavga ederek emmeler. Sıkıntısından kucağımda memeyi emerken koşacak öyle bi kıpır kıpırlık
Gündüz zor oldu sürekli emmek istedi hele akşam 5ten sonra uyuyuncaya kadar benim kız iyice huysuzlanır o süre zor oldu akşam düğünde uyudu zaten 1 kere uyandı rüzgar vardı fena çocuğu nasıl koruyacağımı bilemedim puseti örttüm iyice şimdi da bu cumartesi Kütahya’nın bir köyüne gideceğiz oğlan evi düğününe orasını da atlattık mı ohhNasil gecti bebişle ,yolculuk, düğün falan ,endişeliydin
İsmi ne doktorunuzunBen istanbuldayim Fatih de doktorumuz da
Benimde aynı vallahi çenesi isilik oldu dünden beri. Zaten sütüm az birde sürekli emiyor hiç anlamıyorum sütüm var mı yok mu. Ben mamayla destekliyorum mecburen çünkü doymuyor benim bebeğim. Hiç öyle 3 saatte bir falan emmiyor benimki sürekli memede.Bebesi sürekli emen ,memeye yapışık olan anneler sorum size.Benim göğüsüm asla şişmiyor, hic dinlenemiyor ki ,napicam şaşırdım hep boş fos ,siz de durumlar nasıl acaba?
Dün bana da eşim mama ver dedi ama vermek istemiyorum, doktor verme dedi diye ,bakalim 2.ay oldugunda kilosu kaç çıkacak ve doktor ne diyecek.Sorun şu ki annemlere geldiğim için kendi doktorumuza da gidemeyeceğiz ama ona da yazacağım ne diyecek.Onu bekliyorum ,ay sonunda ki duruma gore karar vereceğim, ilk ay mama verdim diye doktor resmen kızdı bana.Ilk cocugumda emziremedim diye ,anne sütünü mucize saniyordum ama bu da ayrı bir zormus ,kesinlikle bir yere çıkamıyorum, bırakamıyorum, bir sey yapamıyorum, kendime ait bir yarim saat ariyorum ama yok.Kendi evimdeyken sabahları 40 cc falan süt sağabiliyordum simdi oda yok ,gun icinde yetmiyor kiBenimde aynı vallahi çenesi isilik oldu dünden beri. Zaten sütüm az birde sürekli emiyor hiç anlamıyorum sütüm var mı yok mu. Ben mamayla destekliyorum mecburen çünkü doymuyor benim bebeğim. Hiç öyle 3 saatte bir falan emmiyor benimki sürekli memede.
Biz öyleyiz canım benimki sanki hep aç gibi memede durmak istiyor resmen yapışık geziyoruz uyuduğu saatlerde rahatım biraz ama uyanıkken yarım saatte bir emmek istiyor aylık kontrolde doktor alması gereken kilonun üzerinde almış dedi biraz az ver en az iki veya üç saatte bir emzir dedi ama mümkün değil böyle birşey asla susturamam hep meme istiyor dedim 40 dk yi geçmiyor dedim susturamiyorum çok düzensiz besleniyor dedim emzik kullanmaya çalıştım ama almadı doktor doymasa kilo almaz ve bezleri dolu olmaz dedi sanırım emmekden ziyade hep kucağımda olmak istiyor emzik niyetine kullanıyor beniBebesi sürekli emen ,memeye yapışık olan anneler sorum size.Benim göğüsüm asla şişmiyor, hic dinlenemiyor ki ,napicam şaşırdım hep boş fos ,siz de durumlar nasıl acaba?
Ay görünüşleri kocaman ama dokunuyorum ici boş ,ben aslinda çocuğun buna ihtiyacı olduğunu biliyorum ama uygulamak gerçekten çok zor,çok, tükenmiş hissediyorumBiz öyleyiz canım benimki sanki hep aç gibi memede durmak istiyor resmen yapışık geziyoruz uyuduğu saatlerde rahatım biraz ama uyanıkken yarım saatte bir emmek istiyor aylık kontrolde doktor alması gereken kilonun üzerinde almış dedi biraz az ver en az iki veya üç saatte bir emzir dedi ama mümkün değil böyle birşey asla susturamam hep meme istiyor dedim 40 dk yi geçmiyor dedim susturamiyorum çok düzensiz besleniyor dedim emzik kullanmaya çalıştım ama almadı doktor doymasa kilo almaz ve bezleri dolu olmaz dedi sanırım emmekden ziyade hep kucağımda olmak istiyor emzik niyetine kullanıyor beni
Bu arada bende göğüslerim neden böyle yumuşak süt yokmu acaba diyorum ama sagdigimda doyacagi kadar süt oluyor belki seninkiler de doludur kilosu iyi ve bezleri doluysa yeterlidir diye sanıyorum
Emzirmek hamilelikten daha zormuş canm yaa.Ay görünüşleri kocaman ama dokunuyorum ici boş ,ben aslinda çocuğun buna ihtiyacı olduğunu biliyorum ama uygulamak gerçekten çok zor,çok, tükenmiş hissediyorum
Göğüslerin boş olması sut yok anlamına gelmiyormuş aksine daha iyi yağlı sut emiyormuş o zaman bebek.iki danışmandan ve bir doktordan aldığım bilgiye göre içim rahat etti bazen öyle boş oluyor ki benim mod hemen düşüyor ama iste sut oluyormus halbuki.bezler cis ve kaka doluysa bebislerin karnı tok demekAy görünüşleri kocaman ama dokunuyorum ici boş ,ben aslinda çocuğun buna ihtiyacı olduğunu biliyorum ama uygulamak gerçekten çok zor,çok, tükenmiş hissediyorum
Sanırım en az 600-800 almaları gerekiyor.benim doktorum günlük 25 gr en az alması lazım diyorİkinci ay kac kilo almaları gerekiyormuş acaba ?
Canım ateş kızarık sivilce gibi noktalar kaşıntı vs yapıyor ama bazen çok ciddi olabiliyor organları etkiliyor.Yaaa o kdr tehlikeli miymiş bebek için ne olurmuş
Bende de uçuk çıktı bugün kocamann
dikkat edeyim
Yorgunluktan hep bunlar
Biz hiç mama kullanmadık ilk kontrolde 1350 Gr almış doktor almasi gerekenin üstünde almış dedi mama kullanıp kullanmadığını sordu bende sadece anne sütü diyince iki veya üç saate emzir dedi ama eliz hanımı zaptetmek mümkün değilBizde her an memedeyiz ve zaten gündüz uykusu da hiç yok gibi bi şey. Memede uyur yatırınca uyanır klasik. Gören doymuyo uyumuyo yorumunu yapıyo hemen ama mama verince de uyumuyo1. Ay kontrolünde 1 kg almıştı, doktor aranırsa ver zorunluluk değil demişti bende 2 kez 60lık veriyorum hala, ama kiloyu bu kadar az mamadan almaz anne sütüyle aldı midesi şuan 120 demişti, 2. Ay kontrolüne de 1 hafta kaldı midesi şimdi en az 150 olmuştur heralde. Mamayı bırakmak için bu ay kontrolünü bekliyorum bende. Yine 1 almışsa kimseyi dinlemeyip hızlıca azaltarak bırakıcam mamayı. Y Ygttt M Mvikdn
Hey maşallahBiz hiç mama kullanmadık ilk kontrolde 1350 Gr almış doktor almasi gerekenin üstünde almış dedi mama kullanıp kullanmadığını sordu bende sadece anne sütü diyince iki veya üç saate emzir dedi ama eliz hanımı zaptetmek mümkün değilama sukurki sadece gündüzleri böyle gece o konuda rahatım yaklaşık 4 saat düzenli yatıyor gece buda benim dinlenme için muhteşem oluyor yoksa ben pert
Seninde doymadigindan değil bence hep kucakda memede kalmak istediklerinden dolayı oluyor diye düşünüyorum canım yoksa dediğim gibi kilo almaz bezleride dolu gelmez bu arada emzik alıyor mu vinos?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?