2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Oy maşallah gerçekten seni çok iyi anlıyorum zapetmek konusunda memeye bi gelişi var sanırsın 3 gündür aç
Aynen ben o yüzden olduğunu biliyorumda işte ağzı olan konuşuyor Lohusalık 40 gün sürmüyor belki 40 ay sürüyordur
Emzik alıyor sayılmaz 2 çekiyo bakıyo boş geri tükürüyo çok uyanık ya aventle şansımı denemiştim bir de bibs denicem canım sende nasıl o işler

Biz kullanıyoruz uzun süredir bizde böyle bi etki yapmadı. Ama kabızsa eğer kakasını yapamadığı için çom ağlıyodur bizde öyle oluyo yani ıkınıyo ıkınıyo bazen emmek bile istemiyo o anlarda, bazense memeden destek alıyo sanki

Aynen öyle gören kaç saattir yememiş bu çocuk der tahmin edebiliyorum neler söylediklerini aynıları bende var ki benim ikinci çocuğum ilkinede tek baktım bunada tek bakıyorum emmesinden tut banyosuna alt açmasına herşeyi söylerler alıştım artık bu durumlara gülüp geçiyorum
Bende denedim bütün emzikleri sonunda pes ettim çünkü ağzına aldığı an midesini bulandiriyor yüzünü eksitiyor tutmuyor hiç emzik alsalar hanımefendiler biraz rahat olacağız ama onlar bizim kucağımızda kalıp karınları toksa bile emzik gibi çekmek istiyorlar çok fazla takıntı yapmıyorum bu durumu çünkü onlar birdaha bebek olmayacaklar annelerine ihtiyaçları var şu anda

İki bebek bakmış annelerin tecrübelerine ihtiyacım var. Bende tek başıma bakıyırum tahmini ne zaman uyuyacağız ben uykusuzluktan ve yorgunluktan baya serildim artık

Benim kizimda teslim ol pozisyonunda uyuyor genelde ama hic morarma olmadi bi doktora sorun bence.
Bebesi sürekli emen ,memeye yapışık olan anneler sorum size.Benim göğüsüm asla şişmiyor, hic dinlenemiyor ki ,napicam şaşırdım hep boş fos ,siz de durumlar nasıl acaba?
Bizde oyleyiz benimkilerde sismiyor. Hep yumusaklar olurda disari fln cikarsak (bebek arabasinda uyumayi seviyor uzun uyuyor) uzun sure emmezse o zaman sertlesiyo hatta bolgesel beze gibi sisiyor cok rahatsiz ediyo oda gercekten.
Ama sismemesine ragmen bebegimin kilo alimi iyi. Mamada vermiyorum. Surekli emiyo lik lik seste geliyo demek ki sut var sismesi gerekmiyor. O sisip sismemesi fizyolojikmis biraz zaten.
İki bebek bakmış annelerin tecrübelerine ihtiyacım var. Bende tek başıma bakıyırum tahmini ne zaman uyuyacağız ben uykusuzluktan ve yorgunluktan baya serildim artık
Valla 2 yasina dogru gece emmesini birakinca uyumustum ben sonra 2 yasinda bezi birakmistik bu seferde cise kalkiyoduk geceleri gerci defalarca emzirmeye kalktiktan sonra 1 kez cise kalkmak cok koymuyo insana
Tam 3 yasindan sonra gecede kalkmamaya baslamisti cise ki ben 2. Cocugu yaptim yine uyuyamiyorum

Benim bebek de tam bu anlattıklarınız gibi kızlar L Larissa benimki aventi de bibs de tutmadı maalesef bibs hele direkt çıkarıyor

İ
İşte bunları tekrar yaşamamak için istemiyorum 2.bebeyi Allah arayanlara versin

Damladan canım bizi acillik yaptı. Kızım yarı baygın halde nefessiz kalana kadar ağladı. Her bebeğe gelmiyor sanırım. Attım ben çöpe. Bir daha asla kullanmam

Şimdi ne desem yalan olur çünkü bebekden bebeğe değişiyor benim oğlum 7 aydan sonra geceleri hiç kalkmadı ama gece ikiye üçe kadar yatmadigi günleri bilirim ama genellikle 6 aydan sonra herşey rayına oturuyor artık tabi dedigim gibi her bebek için geçerli değil kızımla oğlum çok çok farklı mesela kızım suyu çok seviyor suda yatıyor resmen ama oğlum bas bas bağırıyordu suyuhiç sevmezdi kızım besikde sallanmayi çok sever ama oğlumu iki dk sallayamiyordum mahalle inliyordu yani aralarinda anlatamayacağım kadar fark var
şimdi turkutos 6 aydan sonra yatmazsa bide yalancı çıkmış olmimama hem senin vücudun alışır hemde o biraz düzene girer diye sanıyorum

Ama uyuyamıyorum yemek bile yiyemiyorum bazen 1-2 gün annem geliyor ya da ben gidiyorum haftsonu da eşim evde ama çok zorlanıyorum yine de
Damladan canım bizi acillik yaptı. Kızım yarı baygın halde nefessiz kalana kadar ağladı. Her bebeğe gelmiyor sanırım. Attım ben çöpe. Bir daha asla kullanmam
allah allah nasıl bir etki yapmışki :/ ne yaptılar acilde?

Üç yılmııııı ben ölürüm üç yıla 35 kiloya düşerm gözlermin altı zaten kara sürmüş gibi
hah ya ağzın bal yesin altı ay daha dayanılabilinir bir süre ikinci çocuk gözümde kalmadı kalan gençliğimide türkütoşa verdm

Ama uyuyamıyorum yemek bile yiyemiyorum bazen 1-2 gün annem geliyor ya da ben gidiyorum haftsonu da eşim evde ama çok zorlanıyorum yine de

allah allah nasıl bir etki yapmışki :/ ne yaptılar acilde?
E şimdiye kadar bı düzenin vardı sonucda uyku yemek gezme herşey istediğine goreydi şimdi vinos hanım aileye dahil olunca haliyle uyku düzeni yemek düzeni şaştı zorlanman çok normal canım

Bende öyle diyordum ama ne çabuk unutmusum uykusuz geceleri aç gezdigim günleri banyoya dakika ile girip çıkmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…