- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.843
- 108
- 38
Ela doğduğundan beri gülüyor ama bilinçli değil tabiKizlar bebisler gülmeye basladi mi? Bizimkinde tık yok cool erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ela doğduğundan beri gülüyor ama bilinçli değil tabiKizlar bebisler gülmeye basladi mi? Bizimkinde tık yok cool erkek
Benimki de rem uykusunda surekli gülüyor da bilincli gülmesini demek istemiştimEla doğduğundan beri gülüyor ama bilinçli değil tabi
Benimki bilinçli gülmeye yeni yeni başladı canımBenimki de rem uykusunda surekli gülüyor da bilincli gülmesini demek istemiştim
Biz kabızlık için kullanmıştık. Gazını çıkarabiliyordu kızım. Damlayı verdim. Gazını çıkamadı bir tane bile pıt yapmadı. Ve kendine gelemiyordu. İnan gözleri yarı kapalı ağla ağla helak oldu. Uyku sersemlikte yaptı bizde. Fitil verdiler çocuğun gazı boşaldı. Masaj yaptı birde hemşire.Ama uyuyamıyorum yemek bile yiyemiyorum bazen 1-2 gün annem geliyor ya da ben gidiyorum haftsonu da eşim evde ama çok zorlanıyorum yine de
allah allah nasıl bir etki yapmışki :/ ne yaptılar acilde?
Oo o zaman daha zaman var canim bende heveslenmistim gulmeye baslar artık diyeBenimki bilinçli gülmeye yeni yeni başladı canım
İllaki gelişimsel farklılıklar olur tabi ama insan heyecanlanıyor işteOo o zaman daha zaman var canim bende heveslenmistim gulmeye baslar artık diye
Evet canim keyifli zamanlar gelsin istiyorum artikİllaki gelişimsel farklılıklar olur tabi ama insan heyecanlanıyor işte
Bence alabilirsin. Her emzirmeden sonra 2 damla dedi bizim doktor. Vermeyince gazlar coşuyor. Verince çok iyiyiz :)Ya bende deneyeyim bizim gaz olayı bugün iyibariyle gene çoştu karnı gazdan şiş yavrumun
Yok uykuda değil sadece , uyanıkken de gülüyor ama gene de bilinçli değil, daha çok refleks gibi bir sey benceBenimki de rem uykusunda surekli gülüyor da bilincli gülmesini demek istemiştim
Yaaaa ben de ondan korkuyordum, insallah akşama geçerBizimki sevinç sesi çıkartarak bilinçli gülüyor ama kahkaha atmadı henüz. Bugün 2. Ay 3lü aşılarını olduk bittik biz aşırı huzursuz.
Sanırım biraz daha zaman varYok uykuda değil sadece , uyanıkken de gülüyor ama gene de bilinçli değil, daha çok refleks gibi bir sey bence
Kiyamam ona insallah cabuk gecer huzursuzlukBizimki sevinç sesi çıkartarak bilinçli gülüyor ama kahkaha atmadı henüz. Bugün 2. Ay 3lü aşılarını olduk bittik biz aşırı huzursuz.
İnşallah kuzum ama bildiğin bittik zaten sürekli memedeydi şu an über memede. Oturamıyorum yemek yiyemiyorum sürekli memede olmak istiyor.Yaaaa ben de ondan korkuyordum, insallah akşama geçer
Bizim ki artık bilinçli gülüyorBenimki de rem uykusunda surekli gülüyor da bilincli gülmesini demek istemiştim
Ah kıyamam bir an önce normale dönsün inşallah Biz de 2.ay aşılarımızı pazartesi olacağız bakalım bizi neler bekliyorİnşallah kuzum ama bildiğin bittik zaten sürekli memedeydi şu an über memede. Oturamıyorum yemek yiyemiyorum sürekli memede olmak istiyor.
İşin kötü tarafı verem aşısını yapamadı Kadın çocuğu 2 kere aynı yerden deldi sonunda yaptı. Sonra da 2 bacağından diğer aşılarını yaptı. Çocuğun kolu kanadı. Şimdi yanlışlıkla koluna ya da bacaklarına dokunalım kıyameti koparıyor.Ah kıyamam bir an önce normale dönsün inşallah Biz de 2.ay aşılarımızı pazartesi olacağız bakalım bizi neler bekliyor
Benim kızım gülüyor agulara da başladık. Aramızda 1 hafta var size de güncelleme bu haftaiçi gelir benceKizlar bebisler gülmeye basladi mi? Bizimkinde tık yok cool erkek
Bizim ki artık bilinçli gülüyor
Yaa kızlar yerim onlari heyecanlandim bekliyorum inşallah yakındır benimkinin de gülmesiBenim kızım gülüyor agulara da başladık. Aramızda 1 hafta var size de güncelleme bu haftaiçi gelir bence
Kuzu benm doktorum birinci ay 700 gr almasını bekleeriz dedi bizimki 750 gr almış ama boyu 4 cm uzamıştı diye bu boya göre daha fazla alması gerekirdi ama sorun değil müdahaleye gerek yok dedi. İkinci ay kontrolümüze hemen hemen iki hafta ya yakın var bakalım kaç olcazBugün aylık kontrole gittik kalça usg falan çekindik
Doktor kilosunu begenmedi 3500 olmuş hastaneden çıkarken 2850 dik birinci haftada doğum kilosuma ulaşmıştı(3010gr doğdu)
Sizin doktorlar nasıl hesapladı ya uyuz oldum doktora aşırı saçma bi tavrı vardı
Aa çok az almış niye böyle oldu ki Emzirmede hata yapıyosun demekki emzirme danışmanıyla randevu verdi
Akşam arıcam kadını ama farklı ne söylicek anlamadım sürekli memedeyiz zaten
Mama ver de demedi önceliğimiz anne sütü dedi