• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ama uyuyamıyorum yemek bile yiyemiyorum bazen 🙄 1-2 gün annem geliyor ya da ben gidiyorum haftsonu da eşim evde ama çok zorlanıyorum yine de 🥹

allah allah nasıl bir etki yapmışki :/ ne yaptılar acilde?
Biz kabızlık için kullanmıştık. Gazını çıkarabiliyordu kızım. Damlayı verdim. Gazını çıkamadı bir tane bile pıt yapmadı. Ve kendine gelemiyordu. İnan gözleri yarı kapalı ağla ağla helak oldu. Uyku sersemlikte yaptı bizde. Fitil verdiler çocuğun gazı boşaldı. Masaj yaptı birde hemşire.
Bizi mafetti valla. 🤷 Napacağımızı şaşırdık kabızlık için ne kullandıysak kar etmedi.

Bizimki sevinç sesi çıkartarak bilinçli gülüyor ama kahkaha atmadı henüz. Bugün 2. Ay 3lü aşılarını olduk bittik biz aşırı huzursuz.

Yok uykuda değil sadece , uyanıkken de gülüyor 🤣ama gene de bilinçli değil, daha çok refleks gibi bir sey bence
Sanırım biraz daha zaman var 😅
Bizimki sevinç sesi çıkartarak bilinçli gülüyor ama kahkaha atmadı henüz. Bugün 2. Ay 3lü aşılarını olduk bittik biz aşırı huzursuz.
Kiyamam ona insallah cabuk gecer huzursuzluk 🙏

Yaaaa ben de ondan korkuyordum, insallah akşama geçer
İnşallah kuzum ama bildiğin bittik zaten sürekli memedeydi şu an über memede. Oturamıyorum yemek yiyemiyorum sürekli memede olmak istiyor.

Ah kıyamam bir an önce normale dönsün inşallah🙏🏻 Biz de 2.ay aşılarımızı pazartesi olacağız bakalım bizi neler bekliyor💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
İşin kötü tarafı verem aşısını yapamadı Kadın çocuğu 2 kere aynı yerden deldi sonunda yaptı. Sonra da 2 bacağından diğer aşılarını yaptı. Çocuğun kolu kanadı. Şimdi yanlışlıkla koluna ya da bacaklarına dokunalım kıyameti koparıyor.

Bugün aylık kontrole gittik kalça usg falan çekindik
Doktor kilosunu begenmedi 3500 olmuş hastaneden çıkarken 2850 dik birinci haftada doğum kilosuma ulaşmıştı(3010gr doğdu)
Sizin doktorlar nasıl hesapladı ya uyuz oldum doktora aşırı saçma bi tavrı vardı
Aa çok az almış niye böyle oldu ki Emzirmede hata yapıyosun demekki emzirme danışmanıyla randevu verdi
Akşam arıcam kadını ama farklı ne söylicek anlamadım sürekli memedeyiz zaten
Mama ver de demedi önceliğimiz anne sütü dedi
Kan ve idrar tahlili istedi ne alakaysa
Kanı alırken yavrum resmen katıldı salak kadın koldan uğraşıp durdu olmaymca bide elinden aldı ortalığı birbirime kattım ya yeter bırak alma diyorum hala o bebek unutur diyo allahım sabır

Bugün aylık kontrole gittik kalça usg falan çekindik
Doktor kilosunu begenmedi 3500 olmuş hastaneden çıkarken 2850 dik birinci haftada doğum kilosuma ulaşmıştı(3010gr doğdu)
Sizin doktorlar nasıl hesapladı ya uyuz oldum doktora aşırı saçma bi tavrı vardı
Aa çok az almış niye böyle oldu ki Emzirmede hata yapıyosun demekki emzirme danışmanıyla randevu verdi
Akşam arıcam kadını ama farklı ne söylicek anlamadım sürekli memedeyiz zaten
Mama ver de demedi önceliğimiz anne sütü dedi
Kuzu benm doktorum birinci ay 700 gr almasını bekleeriz dedi bizimki 750 gr almış ama boyu 4 cm uzamıştı diye bu boya göre daha fazla alması gerekirdi ama sorun değil müdahaleye gerek yok dedi. İkinci ay kontrolümüze hemen hemen iki hafta ya yakın var bakalım kaç olcaz😬

Back