Mesajı ben mi yazdım acaba dedim
O kadar aynı ki
Dünden beri uyumuyor uyumadıgı gibi ağlıyor sürekli mız mız
Bgn saatlerce emdi üstüne baktım mutsuz mama yaptım aç heralde diye 60 cc yapmıştım 30 kadar anca içti itledi diliyle demek aman aman açta değil ne istiyo anlamadım
Oglenden beri ugrasiyoruz banyo yaptirdik karni tok her sey tamam asla uyumuyor o gozler bi turlu kapanmiyor kapansa da yerine yatirinca hemen aciliyor cildircam artik oturdum agliyorum. Birkac gundur bu sekilde huzursuz.Ben mama ve meme gidiyorum canim mamasini artirmayi dusunuyorum acikcasi doymuyor galiba anlamadim deneye yanila bulcaz aetik
En sonunda gaz çıkardı tuvaletini yaptı bende sut ısıtmıştım belki doymamıştır diye 60 cc onu içirdim ama onu çıkardı.demek ki toktu gazdan ağlıyordu cunku cok geçmeden yeniden basladi ağlamalar yine gaz çıkarma tuvalet ama altını değiştirmek üzerini değiştirmek zulüm resmen kendinden geçercesine agliyor kaç kere kucağa alıp sakinleştiriyorum.tabii arada emzirme filan bu birkaç tekrar sonrası 5 saatin sonunda uyudu şükürAyni benimkide oyle. Bi kez emziriyorum mesela doyuyo kendi birakiyo. Gaz cikarmak icin aliyorum omzuma sonra uyaniyo. Uyandiysa eyvah. Daha emmeden uyumaz bazen ne kadar emzirsemde yine uyumuyo ve dediginiz gibi agliyor. Ben gazdan oldugunu dusunuyorum o durumlarda aglamalarin. Doyuyolardir artik 1 ayi gectik yani. Ilk gunler olsa neyse ama artkk ceneleri guclendi kisa surede bosaltiyolar memeyi.