2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kizlar benim bebis 5 kg oldu. 90 cc mama veriyordum ama galiba yetmemeye basladi ictikten sonra da huzursuz habire araniyo doymuyo diye dusunmeye basladim 120 cc ye ciksam fazla mi olur acaba
Bi teklif edin deneyin bakalim napacak doymussa birakir yada kusar bitirdikten sonra en iyi siz anlarsinız halinden

Canim demirim hep düşük hep takviye kullaniyorum 3.aydan beri anlamadim gitti ,yükselmiyorda.Ela yi opemiyorum ,elimden yüzümden buluşacak diye de iyice stres oldum 3 hafta oldu vallahi.Ben de ayni şeyi düşündüm sanırım vücudum çökmüş durumda ki bu virüs boyle özgürce cirit atabiliyor.Gece yarim saatlik uykuda gene pörtledi bir tane daha ne yapacağım bilemedim

Evet emiyor ama en fazla sagdigimda 45 cc yi gordum o yuzden ne kde aliyo bilmiyorum
Peki doktor ne soyledi.Simdi ben de emzirmeye döndüm ya ,dolaba azcik süt atayim diye sagmaya calisiyorum asla pompaya gelmiyor ama Ela emerken görüyorum süt gidiyor.Pompa ile emme gercekten ayni değilmiş

Bi teklif edin deneyin bakalim napacak doymussa birakir yada kusar bitirdikten sonra en iyi siz anlarsinız halinden
Aynen oyle yaptim sorunsuz icti
Peki doktor ne soyledi.Simdi ben de emzirmeye döndüm ya ,dolaba azcik süt atayim diye sagmaya calisiyorum asla pompaya gelmiyor ama Ela emerken görüyorum süt gidiyor.Pompa ile emme gercekten ayni değilmiş
Doktor mamayi tamamen kesmemi istiyor dedigin gibi pompayla bebegin emmesi bir degil sen pompaya bakma diyor. Ama gecen de dedigim gibi ben deneme yaptığımda cocuk aksamina ciyak ciyak agladi acliktan. Senin nasil gidiyor mamayi tamamen birakabildi mi peki ela? Gercekten ben de bırakmak istiyorum cok yoruldum ikilikten

Canım istersen git bir daha doktora olmadı direkt verirler sana

Ben bıraktım ve doktor hakli çıktı. Ha susuyor mu hayır, uyuyor mu hayır ,ama kesinlikle daha huzurlu, ağlamasına rağmen hissediyorum bunu .Cocuk yiyip yiyip sindiremiyormuş meğersem .Ben de acaba ac mi kalıyor, zayıflıyor mu diye korkuyorum ama artik 2.ayda ortaya çıkacak

Sap simplex kullanan arkadaşlar günde kaç damla veriyorsunuz?bize doktor birsey demedi eczacıda 5 damla demiş eşime ama sanki cok etkili olmuyor

Sap simplex kullanan arkadaşlar günde kaç damla veriyorsunuz?bize doktor birsey demedi eczacıda 5 damla demiş eşime ama sanki cok etkili olmuyor
Bana doktor günde 2-3 kere 6 damla dedi ama bende ne zaman vermem gerekiyor onu kestiremiyorum emzirmeye başlamadan mı versem yoksa emzirirken sonra mı bilemiyorum hiç.

Kızlar ya
Melis emerken boğazından mı yoksa burnundan mı olduğunu asla anlamadığım hırıltılar çıkıyo
Böyle horultu gibi de nedir bu burnu mu tıkalı anlamıyorum napsam ki sizde oluyo mu öyle bişeyler

Burnunu Çek canım izotonik suyla zararlı bişi değil zaten hem görmüş olursun bişi geliyor mu hem rahatladı mı bakarsın

Biz ne kadar az kullanıyormuşuz etki etmez tabii ki.bende sabah itibari ile günde üç kere beşer damla vereyim en iyisi

Kaç gün oldu halen kanamam bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…