- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.393
- 83
- 33
Bi teklif edin deneyin bakalim napacak doymussa birakir yada kusar bitirdikten sonra en iyi siz anlarsinız halindenKizlar benim bebis 5 kg oldu. 90 cc mama veriyordum ama galiba yetmemeye basladi ictikten sonra da huzursuz habire araniyo doymuyo diye dusunmeye basladim 120 cc ye ciksam fazla mi olur acaba
Canim demirim hep düşük hep takviye kullaniyorum 3.aydan beri anlamadim gitti ,yükselmiyorda.Ela yi opemiyorum ,elimden yüzümden buluşacak diye de iyice stres oldum 3 hafta oldu vallahi.Ben de ayni şeyi düşündüm sanırım vücudum çökmüş durumda ki bu virüs boyle özgürce cirit atabiliyor.Gece yarim saatlik uykuda gene pörtledi bir tane daha ne yapacağım bilemedimCanım ben geçen sene yazın her uçuk geçmesinden hemen sonra bir daha uçuk çıkarıyordum 3-4 kez arka arkaya oldu böyle kan tahlillerimi yaptırayım bi dedim bi baktım demir yerlerde hemen takviyemi kullandım bir daha da çıkmadı
Peki doktor ne soyledi.Simdi ben de emzirmeye döndüm ya ,dolaba azcik süt atayim diye sagmaya calisiyorum asla pompaya gelmiyor ama Ela emerken görüyorum süt gidiyor.Pompa ile emme gercekten ayni değilmişEvet emiyor ama en fazla sagdigimda 45 cc yi gordum o yuzden ne kde aliyo bilmiyorum
Aynen oyle yaptim sorunsuz ictiBi teklif edin deneyin bakalim napacak doymussa birakir yada kusar bitirdikten sonra en iyi siz anlarsinız halinden
Doktor mamayi tamamen kesmemi istiyor dedigin gibi pompayla bebegin emmesi bir degil sen pompaya bakma diyor. Ama gecen de dedigim gibi ben deneme yaptığımda cocuk aksamina ciyak ciyak agladi acliktan. Senin nasil gidiyor mamayi tamamen birakabildi mi peki ela? Gercekten ben de bırakmak istiyorum cok yoruldum ikiliktenPeki doktor ne soyledi.Simdi ben de emzirmeye döndüm ya ,dolaba azcik süt atayim diye sagmaya calisiyorum asla pompaya gelmiyor ama Ela emerken görüyorum süt gidiyor.Pompa ile emme gercekten ayni değilmiş
Canım istersen git bir daha doktora olmadı direkt verirler sanaCanim demirim hep düşük hep takviye kullaniyorum 3.aydan beri anlamadim gitti ,yükselmiyorda.Ela yi opemiyorum ,elimden yüzümden buluşacak diye de iyice stres oldum 3 hafta oldu vallahi.Ben de ayni şeyi düşündüm sanırım vücudum çökmüş durumda ki bu virüs boyle özgürce cirit atabiliyor.Gece yarim saatlik uykuda gene pörtledi bir tane daha ne yapacağım bilemedim
Nasıl uye olabilirim yeni açtım bulamiyorum mayısta doğum yaptım bilmediğim konularda danışmak istiyorumEee hayırlı olsun o vakit kuzum
Yaş 28
Kese görme 4+5
İlk gebelik
Diyarbakır
Beklenen doğum tarihi: 25 mayıs
Ben bıraktım ve doktor hakli çıktı. Ha susuyor mu hayır, uyuyor mu hayır ,ama kesinlikle daha huzurlu, ağlamasına rağmen hissediyorum bunu .Cocuk yiyip yiyip sindiremiyormuş meğersem .Ben de acaba ac mi kalıyor, zayıflıyor mu diye korkuyorum ama artik 2.ayda ortaya çıkacakAynen oyle yaptim sorunsuz icti
Doktor mamayi tamamen kesmemi istiyor dedigin gibi pompayla bebegin emmesi bir degil sen pompaya bakma diyor. Ama gecen de dedigim gibi ben deneme yaptığımda cocuk aksamina ciyak ciyak agladi acliktan. Senin nasil gidiyor mamayi tamamen birakabildi mi peki ela? Gercekten ben de bırakmak istiyorum cok yoruldum ikilikten
Zaten iciyorum ama olmazsa ciddiyete gideceğim tabi fırsat bulursamCanım istersen git bir daha doktora olmadı direkt verirler sana
15 damla demiş eczacı eşime .Biz de bugün aldık cnaımSap simplex kullanan arkadaşlar günde kaç damla veriyorsunuz?bize doktor birsey demedi eczacıda 5 damla demiş eşime ama sanki cok etkili olmuyor
Bana doktor günde 2-3 kere 6 damla dedi ama bende ne zaman vermem gerekiyor onu kestiremiyorum emzirmeye başlamadan mı versem yoksa emzirirken sonra mı bilemiyorum hiç.Sap simplex kullanan arkadaşlar günde kaç damla veriyorsunuz?bize doktor birsey demedi eczacıda 5 damla demiş eşime ama sanki cok etkili olmuyor
Burnunu Çek canım izotonik suyla zararlı bişi değil zaten hem görmüş olursun bişi geliyor mu hem rahatladı mı bakarsınKızlar ya
Melis emerken boğazından mı yoksa burnundan mı olduğunu asla anlamadığım hırıltılar çıkıyo
Böyle horultu gibi de nedir bu burnu mu tıkalı anlamıyorum napsam ki sizde oluyo mu öyle bişeyler
Bize 7 ile basladi yenidoganken gaz durumuna gore 15 e kadar cikabilirsin demistiSap simplex kullanan arkadaşlar günde kaç damla veriyorsunuz?bize doktor birsey demedi eczacıda 5 damla demiş eşime ama sanki cok etkili olmuyor
Dr danıştınız mi?belki farklı bir durum vardırKaç gün oldu halen kanamam bitmedi
Bizimde yamulmuş. Doktor düzelir dedi.Kızlar bebeğim hep aynı tarafa yattığı için kafası eğrilmiş, zor da olsa diğer tarafa yatirmaya alıştırdm. Düzelir mi sizce
Benmde bitmediKaç gün oldu halen kanamam bitmedi
Ondan değildir. Benimde hala bitmediBenmde bitmedisıkıldım. Miyomda alındı sezodaykan belki ondandır diyorm ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?