2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
En sonunda gaz çıkardı tuvaletini yaptı bende sut ısıtmıştım belki doymamıştır diye 60 cc onu içirdim ama onu çıkardı.demek ki toktu gazdan ağlıyordu cunku cok geçmeden yeniden basladi ağlamalar yine gaz çıkarma tuvalet ama altını değiştirmek üzerini değiştirmek zulüm resmen kendinden geçercesine agliyor kaç kere kucağa alıp sakinleştiriyorum.tabii arada emzirme filan bu birkaç tekrar sonrası 5 saatin sonunda uyudu şükür

Bakın teyzeleri ayakkabimiz boyle. Burda dursun bu eger bi gun bizim gibi olup merak eden aratan olursa ulasabilsin bana. Cunku ben kimseye ulasamadim burdan #pev #metatarsus adductus
Ah kuzucum benim şifa olsun inşallah
Ayakkabıları tamamen çıkardığınız fotoğrafıda en kısa zamanda görelim inşallah

3.5 saattir uyumuyor öyle memeye yapışık allahım cidden uyusun da büyüsün ninni yahu cidden

3.5 saattir uyumuyor öyle memeye yapışık allahım cidden uyusun da büyüsün ninni yahu cidden
Ayy gece bizde boyleydik 3 bucukta bi uyandii 5i geciyodu hala agliyodu. Altini degistiriyorum emziriyorum gazdan tepiniyo cocuk resmen. Ayakkabilardan rahatsiz oldugunu dusunmuyorum sorunu gaz kesinlikle cunku hep boyleydi zaten
Resmen 3 bucuktan 5e kadar agladi sonrada saat basi uyandi yine agladi tepindi. Kabus gibi bi geceydi. Ki hala agliyo. Emziriyorum yatiriyorum agliyo emerkende gaz geliyo bazen o zamanda oyle bi sıkıyor ki kendini yazik ya ne cektiler

Çok geçmiş olsun kuzum size ayakkabılar inşallah şifa olur Valla saat 4de geliyordu uyudu sonra 6da baştan başladık sonra 9da tekrar.

Delireceğim bir uçuk daha çıktı gece

Kizlar benim bebis 5 kg oldu. 90 cc mama veriyordum ama galiba yetmemeye basladi ictikten sonra da huzursuz habire araniyo doymuyo diye dusunmeye basladim 120 cc ye ciksam fazla mi olur acaba

Bu arada ben kisa kollu shortlu fln bi seyler aldim bebise dun. Artik cok isindi hava ya cok sicak. Gecircem kisa kolluya cocukta rahatlar diye düşünüyorum. Not:Ankaradayiz
Bizde istanbuldayız canım burasıda çok sıcak biz 1 hafta oldu geçeli ohh dünya varmış dedik

Kizlar benim bebis 5 kg oldu. 90 cc mama veriyordum ama galiba yetmemeye basladi ictikten sonra da huzursuz habire araniyo doymuyo diye dusunmeye basladim 120 cc ye ciksam fazla mi olur acaba
Çıkabilirsin canım doktorda kademeli çıkmayı öneriyor. 120 yap dene bakalım ne kadar içicek. Ya da istersen 105le dene baktın istiyor ona göre arttırırsın. Biz de 120 içiyoruz bazen 105 bazen 120de yetmiyor

5 kg mü bana biraz fazla geldi ,kac kg dogdu bilmiyorum ama

Canim 120 yaptim biraz once dura dura icirdim hepsini icti ama benimki fazla istahli ne versen tamam diyip yer kusar diye korkuyorum bakalim beklemedeyim su an. 90 cc bir daha yapmam gibi artik yazik yetmiyo belli 120 yi icince mayisti
5 kg mü bana biraz fazla geldi ,kac kg dogdu bilmiyorum ama
3775 digmustu canim biraz fazla aldi evet

Meme emiyor mu

Delireceğim bir uçuk daha çıktı gece
Canım ben geçen sene yazın her uçuk geçmesinden hemen sonra bir daha uçuk çıkarıyordum 3-4 kez arka arkaya oldu böyle kan tahlillerimi yaptırayım bi dedim bi baktım demir yerlerde hemen takviyemi kullandım bir daha da çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…