2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kizlar ayagimizda ice donukluk var demistim ya. Dun doktora gittik metatarsus adductus imis hastaligimiz. Pev degilmis. Bu hastalik ayagin on kisminin ice donuk olmasi imis. Duzelmezse ilerde yurume bozuklugu ve ice basma sorunu oluyormus.

Simdi alciya vs almiyor bizi. Bi ayakkabi giyecegiz ortasi barli dennis brown ayakkabisi diye. 6 hafta tum gun takacakmisiz. Sonrasinda 4 bucuk ay sadece geceleri takacakmisiz. Ayakkabiyi aldik bugun 4ten sonrada tekrar gidecegiz doktora ayarini yapacak. Bundan sonra ayakkabili bir surecimiz olacak. Oyle iste bunada sukur. Rabbim dermansiz dert vermesin.

Geçmiş olsun canım
Yerim ben o minik ayakları ya şükür ki tedavisi kolay bişeymiş canım allah beterinden saklasın
İyiki farkettim erkenden Hemen düzelir ayakkabıyla çok yumoşlar şuan her şekli alıyorlar

Ya bu kıZı gece uyandıramıyorum gündüz uyutamıyoorum neler oluyyooor bizeee
6 da uyandı daha şimdi uyuttum kollarım koptu sinirlerim zıpladı memeden indirdiğim gibi ciyak ciyak ağlıyo uykuda da sürekli iç çekiyo ve mıkır mıkır ninem gibi ben anlamadım gaz mı var bu kadar nedir mama da yemiyo neyin gazı anlamadım kakayı posta posta yapıyo o mu karnını ağrıtıyo acaba başım çatlıyo

Geçip gidecek insallah canım, buna şükür. Doğumda oluşan birçok hastalık geçiyor bence çok zor bir süreç olmayacak. Tedaviyi düzenli uygulayın yeter inşallah

Canım Antalya’da yaşıyorum her odada klima var bizde. Ben bizim kızı son 5 gündür sadece 0 kollu zıbın ile tutuyorum. Oda çok sıcak olursa da klima açıyorum 26 derecede. Doktor önerdi.
Cnim klima açınca da ayni zıbınla mı tutuyorsun ,ben de açacağım bugun artik sinir krizi geçireceğim, Ela ememiyor ben emziremiyorum 40 derece

Oy gecmis oksun minnoşa bununla atlatmis olsun insallah

Cnim klima açınca da ayni zıbınla mı tutuyorsun ,ben de açacağım bugun artik sinir krizi geçireceğim, Ela ememiyor ben emziremiyorum 40 derece
Evet canım aynı zıbınla tutuyorum. Elleri ve ayakları soğuk olursa üşüdü diye korkma sakın çünkü bebeğin ateşi üşüyüp üşümediği sırtından belli olur.

Çok sevindim ya sizin için en azından çözümü var çok şükür. Anne karnında kendni sıkıştımış bi yerlere miniğin

Bir an önce sifa olsun kuzuma inşallah

Sızım bebeklerde uyumuyor mu?uykuya geçmesi resmen zulüm aslında uyumadıginda ağlamadan dursa sorun olmayacak aslında ama uyanık olduğu heran da agliyor.bu sefer acaba doymuyor mu diyorum surekli emziriyorum bazen boş bazen dolu cekiyor gaz doluyor iyice güç bela uyutuyorum sonrasında.acaba gerçekten doymuyor mu?elimde olsa bebek tartısı alip hergun tartarım doyuyor mu diye

Yemin ederim annem uyuma büyüsü yapıyor bu çocuğa. Annem ne zaman bize gelse çocuk uyuyor. Biz ne zaman anneme gelsek yine uyuyor. Anneanne meraklısı sıpa

Aynen ,kucak istiyor ,emmek istiyor ,bizi istiyor

Bebek tartısı satılıyor zaten ama bnce akıl sağlığı içim öyle işlere grmemek lazım

Mesajı ben mi yazdım acaba dedim
O kadar aynı ki
Dünden beri uyumuyor uyumadıgı gibi ağlıyor sürekli mız mız
Bgn saatlerce emdi üstüne baktım mutsuz mama yaptım aç heralde diye 60 cc yapmıştım 30 kadar anca içti itledi diliyle demek aman aman açta değil ne istiyo anlamadım

Doğrudur,benimki 2 aylık oluyor ben sabretsem de o açlığa asla gelemiyor, ağlama krizleri tutuyor kıyamıyorumbakalim sonumuz ne olacak. Hem özel hem araştırma hastanesinin emzirme doktorları ile görüştüm birlikte denedik,önerdikleri tek şey biberonu kesmek.
Denedim ama 5.6 saat sonunda pes ettım bebeğim çok ağladı kaşık biberon ile verdiğim mamayı asla almadı

Oglenden beri ugrasiyoruz banyo yaptirdik karni tok her sey tamam asla uyumuyor o gozler bi turlu kapanmiyor kapansa da yerine yatirinca hemen aciliyor cildircam artik oturdum agliyorum. Birkac gundur bu sekilde huzursuz.Ben mama ve meme gidiyorum canim mamasini artirmayi dusunuyorum acikcasi doymuyor galiba anlamadim deneye yanila bulcaz aetik

Ayni benimkide oyle. Bi kez emziriyorum mesela doyuyo kendi birakiyo. Gaz cikarmak icin aliyorum omzuma sonra uyaniyo. Uyandiysa eyvah. Daha emmeden uyumaz bazen ne kadar emzirsemde yine uyumuyo ve dediginiz gibi agliyor. Ben gazdan oldugunu dusunuyorum o durumlarda aglamalarin. Doyuyolardir artik 1 ayi gectik yani. Ilk gunler olsa neyse ama artkk ceneleri guclendi kisa surede bosaltiyolar memeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…