- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Kizlar ayagimizda ice donukluk var demistim ya. Dun doktora gittik metatarsus adductus imis hastaligimiz. Pev degilmis. Bu hastalik ayagin on kisminin ice donuk olmasi imis. Duzelmezse ilerde yurume bozuklugu ve ice basma sorunu oluyormus.
Simdi alciya vs almiyor bizi. Bi ayakkabi giyecegiz ortasi barli dennis brown ayakkabisi diye. 6 hafta tum gun takacakmisiz. Sonrasinda 4 bucuk ay sadece geceleri takacakmisiz. Ayakkabiyi aldik bugun 4ten sonrada tekrar gidecegiz doktora ayarini yapacak. Bundan sonra ayakkabili bir surecimiz olacak. Oyle iste bunada sukur. Rabbim dermansiz dert vermesin.
Kadinlar kulubude mor igrenc olmus
Geçip gidecek insallah canım, buna şükür. Doğumda oluşan birçok hastalık geçiyor bence çok zor bir süreç olmayacak. Tedaviyi düzenli uygulayın yeter inşallahKizlar ayagimizda ice donukluk var demistim ya. Dun doktora gittik metatarsus adductus imis hastaligimiz. Pev degilmis. Bu hastalik ayagin on kisminin ice donuk olmasi imis. Duzelmezse ilerde yurume bozuklugu ve ice basma sorunu oluyormus.
Simdi alciya vs almiyor bizi. Bi ayakkabi giyecegiz ortasi barli dennis brown ayakkabisi diye. 6 hafta tum gun takacakmisiz. Sonrasinda 4 bucuk ay sadece geceleri takacakmisiz. Ayakkabiyi aldik bugun 4ten sonrada tekrar gidecegiz doktora ayarini yapacak. Bundan sonra ayakkabili bir surecimiz olacak. Oyle iste bunada sukur. Rabbim dermansiz dert vermesin.
Cnim klima açınca da ayni zıbınla mı tutuyorsun ,ben de açacağım bugun artik sinir krizi geçireceğim, Ela ememiyor ben emziremiyorum 40 dereceCanım Antalya’da yaşıyorum her odada klima var bizde. Ben bizim kızı son 5 gündür sadece 0 kollu zıbın ile tutuyorum. Oda çok sıcak olursa da klima açıyorum 26 derecede. Doktor önerdi.
Oy gecmis oksun minnoşa bununla atlatmis olsun insallahKizlar ayagimizda ice donukluk var demistim ya. Dun doktora gittik metatarsus adductus imis hastaligimiz. Pev degilmis. Bu hastalik ayagin on kisminin ice donuk olmasi imis. Duzelmezse ilerde yurume bozuklugu ve ice basma sorunu oluyormus.
Evet canım aynı zıbınla tutuyorum. Elleri ve ayakları soğuk olursa üşüdü diye korkma sakın çünkü bebeğin ateşi üşüyüp üşümediği sırtından belli olur.Cnim klima açınca da ayni zıbınla mı tutuyorsun ,ben de açacağım bugun artik sinir krizi geçireceğim, Ela ememiyor ben emziremiyorum 40 derece
Çok sevindim ya sizin için en azından çözümü var çok şükür. Anne karnında kendni sıkıştımış bi yerlere miniğinKizlar ayagimizda ice donukluk var demistim ya. Dun doktora gittik metatarsus adductus imis hastaligimiz. Pev degilmis. Bu hastalik ayagin on kisminin ice donuk olmasi imis. Duzelmezse ilerde yurume bozuklugu ve ice basma sorunu oluyormus.
Bir an önce sifa olsun kuzuma inşallahKizlar ayagimizda ice donukluk var demistim ya. Dun doktora gittik metatarsus adductus imis hastaligimiz. Pev degilmis. Bu hastalik ayagin on kisminin ice donuk olmasi imis. Duzelmezse ilerde yurume bozuklugu ve ice basma sorunu oluyormus.
Aynen ,kucak istiyor ,emmek istiyor ,bizi istiyorSızım bebeklerde uyumuyor mu?uykuya geçmesi resmen zulüm aslında uyumadıginda ağlamadan dursa sorun olmayacak aslında ama uyanık olduğu heran da agliyor.bu sefer acaba doymuyor mu diyorum surekli emziriyorum bazen boş bazen dolu cekiyor gaz doluyor iyice güç bela uyutuyorum sonrasında.acaba gerçekten doymuyor mu?elimde olsa bebek tartısı alip hergun tartarım doyuyor mu diye
Bebek tartısı satılıyor zatenSızım bebeklerde uyumuyor mu?uykuya geçmesi resmen zulüm aslında uyumadıginda ağlamadan dursa sorun olmayacak aslında ama uyanık olduğu heran da agliyor.bu sefer acaba doymuyor mu diyorum surekli emziriyorum bazen boş bazen dolu cekiyor gaz doluyor iyice güç bela uyutuyorum sonrasında.acaba gerçekten doymuyor mu?elimde olsa bebek tartısı alip hergun tartarım doyuyor mu diye
Sızım bebeklerde uyumuyor mu?uykuya geçmesi resmen zulüm aslında uyumadıginda ağlamadan dursa sorun olmayacak aslında ama uyanık olduğu heran da agliyor.bu sefer acaba doymuyor mu diyorum surekli emziriyorum bazen boş bazen dolu cekiyor gaz doluyor iyice güç bela uyutuyorum sonrasında.acaba gerçekten doymuyor mu?elimde olsa bebek tartısı alip hergun tartarım doyuyor mu diye
Doğrudur,benimki 2 aylık oluyor ben sabretsem de o açlığa asla gelemiyor, ağlama krizleri tutuyor kıyamıyorumHayırlı cumalar
Bebişler yenidoğan dönemini geçtiği için biraz daha sabretmek gerekiyor canım. Benim bebeğimde emiyor emmiyor asla belli olmuyor. Ben emzirme danışmanlığı aldım bir de öyle deneyeceğim. Sen danışmanlık almış mıydın?
Oglenden beri ugrasiyoruz banyo yaptirdik karni tok her sey tamam asla uyumuyor o gozler bi turlu kapanmiyor kapansa da yerine yatirinca hemen aciliyor cildircam artik oturdum agliyorum. Birkac gundur bu sekilde huzursuz.Ben mama ve meme gidiyorum canim mamasini artirmayi dusunuyorum acikcasi doymuyor galiba anlamadim deneye yanila bulcaz aetikSızım bebeklerde uyumuyor mu?uykuya geçmesi resmen zulüm aslında uyumadıginda ağlamadan dursa sorun olmayacak aslında ama uyanık olduğu heran da agliyor.bu sefer acaba doymuyor mu diyorum surekli emziriyorum bazen boş bazen dolu cekiyor gaz doluyor iyice güç bela uyutuyorum sonrasında.acaba gerçekten doymuyor mu?elimde olsa bebek tartısı alip hergun tartarım doyuyor mu diye
Ayni benimkide oyle. Bi kez emziriyorum mesela doyuyo kendi birakiyo. Gaz cikarmak icin aliyorum omzuma sonra uyaniyo. Uyandiysa eyvah. Daha emmeden uyumaz bazen ne kadar emzirsemde yine uyumuyo ve dediginiz gibi agliyor. Ben gazdan oldugunu dusunuyorum o durumlarda aglamalarin. Doyuyolardir artik 1 ayi gectik yani. Ilk gunler olsa neyse ama artkk ceneleri guclendi kisa surede bosaltiyolar memeyi.Sızım bebeklerde uyumuyor mu?uykuya geçmesi resmen zulüm aslında uyumadıginda ağlamadan dursa sorun olmayacak aslında ama uyanık olduğu heran da agliyor.bu sefer acaba doymuyor mu diyorum surekli emziriyorum bazen boş bazen dolu cekiyor gaz doluyor iyice güç bela uyutuyorum sonrasında.acaba gerçekten doymuyor mu?elimde olsa bebek tartısı alip hergun tartarım doyuyor mu diye
Evet ama o zaman beni psikiyatri kliniğine yatırırlar artık kafayı yedim diyeBebek tartısı satılıyor zatenama bnce akıl sağlığı içim öyle işlere grmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?