Canim bakiyorun hemen pozisyona teşekkür ederimCanım biraz daha ferah emzirmek için koltukaltı emzirme pozisyonunu deneyebilirsin. Şu sıcaklarda bebek içinde rahat oluyor anne içinde
Lactocol var içeriğinde probiyotik de var bi de nurse harveys ikisi de günde 2 defaOnun da ilaç poşeti var yoksa unutuyorum dvit probiyotik gaz damlası derkenGünde kaç kez kullanıyosun gaz damlasını canım? Bi de hangisini?
Ya oğlu kısa çalışma ödeneğindeyken arabamızı satmıştı maddiyattan dolayı oğluna skypedan boşan gel o kızdan demişti 2 yıl önce. Beni sorumlu tutmuştu. Ne terbiyesiz insanlar bunlar yabanada boyle bir cinnet anında aynisi olmstu adam benin annemle teyzemle gorusmeme kadar dil uzatinca esimle tartistigi esnada bnada bulasti bu eve oglun girse ben adimimi atmam dedim 1 sene oldu aslada girmedim gorusme boyle dusunen insanlarla napsan da yaranamazsin birak sinirim bozuldu tahammul edemiyorum boyle sorunlu insanlara cidden
İstanbuldaydın diye hatırlıyorum. Kimle görüşmüştün acaba?E
Evet eve geldi. Çokta güzel ilgilendi cok konuştu kafam dağıtmam icin ama atamıyorum üzerimden
Aman amannn bu zamana kadar sabretmeniz bile gercekten taktire şayanYa oğlu kısa çalışma ödeneğindeyken arabamızı satmıştı maddiyattan dolayı oğluna skypedan boşan gel o kızdan demişti 2 yıl önce. Beni sorumlu tutmuştu. Ne terbiyesiz insanlar bunlar ya
Canm etkileme kendini ikinip tikinirken sut gelmistir agzina bogazina benim kizimada oluyor arada cok emdiginde burnundan bile cikiyor gazdan ikinirkenKızlar gece gece lohusa depresyonunu okuyordum orada alkarısı diye bir şey okudum tam okurken birden kızım boğulur gibi öksürmeye başladı ödüm koptu yataktan fırladığım gibi kucakladım ışık açık şimdi kucağımda uyutuyorum çok etkilendim uyuyamıyorum.
Benim antalyada bi arkadasim vardi. Malum orasida cok sicak. Klima acip bebegede uzun kollu tulum giydiriyordu.Diyarbakır yanmaya başladı ,bugün ağlayacaktım artik klimaya mecburum ,Ela ile nasıl olacak klima bilmiyorum ,sizler kullaniyor musunuz klimayı bebeklerle nasıl ayarladınız kac derece ,doktor 28 de ac dedi ama 28 cok yuksekesime dedim hemen dondurma al gel bana ,sütüm gidecek nerdeyse Allahtan sitenin altinda dondurmacı var.
Benimkide akmiyor artik cok fazla ya. Uzun sure emzirmezsem az bi sey akiyor sadece. Ilk gunler daha cok akiyordu zamanla akma olayi bitiyorKızlar benim sütüm hic akmıyor simdi strese girdim acaba sütüm mü az diye.ekstra yaptığınız birsey var mi?
Multivit. Ve demir verdi banaKızlar sizin kendiniz için doktorunuz ne vitaminleri verdi
Evet canım İstanbuldayim arkadaşımın Araciligi ile tanıştık ebe kendisi Merve hanım istersen numarasini özelden atayımİstanbuldaydın diye hatırlıyorum. Kimle görüşmüştün acaba?
Canim sen başlamadın mı danışman yardımına?İstanbuldaydın diye hatırlıyorum. Kimle görüşmüştün acaba?
Atarsan sevinirim canım. Ben online başlayacağım ama yüzyüzede ihtiyaç olursa değerlendirmek isterimEvet canım İstanbuldayim arkadaşımın Araciligi ile tanıştık ebe kendisi Merve hanım istersen numarasini özelden atayım
Pazar günü başlıyoruz canım ilk müsaitlik pazar gününeymişCanim sen başlamadın mı danışman yardımına?
Hiç göğüs ucu yarası olmadım gümüş kapak kullandm ama ilk doğru emzirme snra gümüş kapak ve kullanılan kremler.Kızlar selam 🖐 Ben haziran anneleri grubundan geliyorumTecrübeli anneler olarak bu gümüs kapak hakkındaki yorumlarınızı rica ediyorum. Gerçekten gerekliler listesinde mi merak ediyorum. Deneyip tecrübe eden anneler konu hakkında cevap verirse çok memnun olurum
Canım Antalya’da yaşıyorum her odada klima var bizde. Ben bizim kızı son 5 gündür sadece 0 kollu zıbın ile tutuyorum. Oda çok sıcak olursa da klima açıyorum 26 derecede. Doktor önerdi.Diyarbakır yanmaya başladı ,bugün ağlayacaktım artik klimaya mecburum ,Ela ile nasıl olacak klima bilmiyorum ,sizler kullaniyor musunuz klimayı bebeklerle nasıl ayarladınız kac derece ,doktor 28 de ac dedi ama 28 cok yuksekesime dedim hemen dondurma al gel bana ,sütüm gidecek nerdeyse Allahtan sitenin altinda dondurmacı var.
Hayırlı cumalarKızlar hayırlı cumalar,
Bebeğim beni emmiyor hâlâ,eds yöntemi denedim zorlasam olacak gibi, farklı bi silikon uç ta aldım onu da deneyeceğim gerisi Rabbime kalmış
Sizden ricam duanıza katar mısınız bizi
Bence gerekliler listesindeKızlar selam 🖐 Ben haziran anneleri grubundan geliyorumTecrübeli anneler olarak bu gümüs kapak hakkındaki yorumlarınızı rica ediyorum. Gerçekten gerekliler listesinde mi merak ediyorum. Deneyip tecrübe eden anneler konu hakkında cevap verirse çok memnun olurum
Yok canım sütle alakası yok. Yapı meselesiymiş, sütü akmayan birsuru insan var. Bence şanslısınızKızlar benim sütüm hic akmıyor simdi strese girdim acaba sütüm mü az diye.ekstra yaptığınız birsey var mi?
Ben kullandım ama maalesef hiç düzeltmedi yaralarımı. Bi de memeye baskı yapınca aniden süt boşalıyor. SevemedimKızlar selam 🖐 Ben haziran anneleri grubundan geliyorumTecrübeli anneler olarak bu gümüs kapak hakkındaki yorumlarınızı rica ediyorum. Gerçekten gerekliler listesinde mi merak ediyorum. Deneyip tecrübe eden anneler konu hakkında cevap verirse çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?