2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Onun da ilaç poşeti var yoksa unutuyorum dvit probiyotik gaz damlası derken Günde kaç kez kullanıyosun gaz damlasını canım? Bi de hangisini?
Lactocol var içeriğinde probiyotik de var bi de nurse harveys ikisi de günde 2 defa

Ya oğlu kısa çalışma ödeneğindeyken arabamızı satmıştı maddiyattan dolayı oğluna skypedan boşan gel o kızdan demişti 2 yıl önce. Beni sorumlu tutmuştu. Ne terbiyesiz insanlar bunlar ya

Ya oğlu kısa çalışma ödeneğindeyken arabamızı satmıştı maddiyattan dolayı oğluna skypedan boşan gel o kızdan demişti 2 yıl önce. Beni sorumlu tutmuştu. Ne terbiyesiz insanlar bunlar ya
Aman amannn bu zamana kadar sabretmeniz bile gercekten taktire şayan

Kızlar gece gece lohusa depresyonunu okuyordum orada alkarısı diye bir şey okudum tam okurken birden kızım boğulur gibi öksürmeye başladı ödüm koptu yataktan fırladığım gibi kucakladım ışık açık şimdi kucağımda uyutuyorum çok etkilendim uyuyamıyorum.

Canm etkileme kendini ikinip tikinirken sut gelmistir agzina bogazina benim kizimada oluyor arada cok emdiginde burnundan bile cikiyor gazdan ikinirken

Benim antalyada bi arkadasim vardi. Malum orasida cok sicak. Klima acip bebegede uzun kollu tulum giydiriyordu.
Kızlar benim sütüm hic akmıyor simdi strese girdim acaba sütüm mü az diye.ekstra yaptığınız birsey var mi?
Benimkide akmiyor artik cok fazla ya. Uzun sure emzirmezsem az bi sey akiyor sadece. Ilk gunler daha cok akiyordu zamanla akma olayi bitiyor
Kızlar sizin kendiniz için doktorunuz ne vitaminleri verdi
Multivit. Ve demir verdi bana

Evet canım İstanbuldayim arkadaşımın Araciligi ile tanıştık ebe kendisi Merve hanım istersen numarasini özelden atayım
Atarsan sevinirim canım. Ben online başlayacağım ama yüzyüzede ihtiyaç olursa değerlendirmek isterim

Kızlar hayırlı cumalar,
Bebeğim beni emmiyor hâlâ,eds yöntemi denedim zorlasam olacak gibi, farklı bi silikon uç ta aldım onu da deneyeceğim gerisi Rabbime kalmış
Sizden ricam duanıza katar mısınız bizi

Kızlar selam 🖐 Ben haziran anneleri grubundan geliyorum Tecrübeli anneler olarak bu gümüs kapak hakkındaki yorumlarınızı rica ediyorum. Gerçekten gerekliler listesinde mi merak ediyorum. Deneyip tecrübe eden anneler konu hakkında cevap verirse çok memnun olurum

Hiç göğüs ucu yarası olmadım gümüş kapak kullandm ama ilk doğru emzirme snra gümüş kapak ve kullanılan kremler.

Canım Antalya’da yaşıyorum her odada klima var bizde. Ben bizim kızı son 5 gündür sadece 0 kollu zıbın ile tutuyorum. Oda çok sıcak olursa da klima açıyorum 26 derecede. Doktor önerdi.

Hayırlı cumalar
Bebişler yenidoğan dönemini geçtiği için biraz daha sabretmek gerekiyor canım. Benim bebeğimde emiyor emmiyor asla belli olmuyor. Ben emzirme danışmanlığı aldım bir de öyle deneyeceğim. Sen danışmanlık almış mıydın?

Bence gerekliler listesinde Doğru emzirme+gümüş kapak yara olmasını engelliyor. Aynı zamanda bence göğüs ucundaki hassasiyetide gideriyor.

Ben kullandım ama maalesef hiç düzeltmedi yaralarımı. Bi de memeye baskı yapınca aniden süt boşalıyor. Sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…