- 27 Ağustos 2019
- 702
- 371
- 103
- 34
Rica ederim canım Yarada yapmıyor uç da çıkartıyor daha ne olsunValla vesile oldun canım teşekkür ederim çekmecede öylece duruyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım Yarada yapmıyor uç da çıkartıyor daha ne olsunValla vesile oldun canım teşekkür ederim çekmecede öylece duruyordu
Duşu bırak wc ye giremiyorumBi de ha deyince banyoya da giremiyoruz
Meme kapağı ne ya ,bizim de hep Ela nin ustune akıyorAy kızlar şu meme kapağını taktım ya
Emzirirken diğer göğsümden akan 20 cc süt toplamış
Onuda içirdim bebişe
Allah bereket versin ya boşa gidiyodu üstüme başıma bari çocugum içer sevdim bu işi
banada boyle bir cinnet anında aynisi olmstu adam benin annemle teyzemle gorusmeme kadar dil uzatinca esimle tartistigi esnada bnada bulasti bu eve oglun girse ben adimimi atmam dedim 1 sene oldu aslada girmedim gorusme boyle dusunen insanlarla napsan da yaranamazsin birak sinirim bozuldu tahammul edemiyorum boyle sorunlu insanlara ciddenKızlar kayınvalidem ve kayınpederimle iyi kötü idare ediyorduk bugüne kadar. Bugünden itibaren tamamen koptuk. Dün eşimin ailesi torunumuz için Bulgaristan’a ev yapacağız dedi. Eşim de bizim asıl arabaya ihtiyacımız var evden ziyade dedi. Kavga ettiler kavganın sonuna doğru ben içeri girdim kayınpederimin şu lafını duydum telefon hoparlördeydi. Bunlar hep karının başının altından çıkıyor dimi. Benim seninle aramda bi şey kalmayacak mı dedi eşime. Ben de eşimle konuştum ben görüşmek istemiyorum diye sana bin kere söyledim dedim. Bak zorladın noldu şimdi dedim. Bugün eşim babası ile tekrar konuşuyordu ben kapı çalmıştı kapıya bakıyordum geldi tutuşturdu telefonu elime babam seninle konuşacakmış dedi. Adam bana pişkin pişkin konuşuyor. Ben dedim oğlunuzla ilgili problemleriniz beni ilgilendirmez. Benim adım geçmesin dedim adam bana bağırmaya başlayınca iyi günler dedim suratına kapattım. İnstagramdan sildim telden engelledim eşime de söyledim asla buraya gelmesinler Sakın dedim. Yetti canıma 7 senedir alttan al al nereye kadar.
Meme kapağı ne ya ,bizim de hep Ela nin ustune akıyor
Canım biraz daha ferah emzirmek için koltukaltı emzirme pozisyonunu deneyebilirsin. Şu sıcaklarda bebek içinde rahat oluyor anne içindeBiz de bugun yapisik ikizler gibiyiz bu sicakta yandım pistim vallahi yerine yatirinca gozunu aciyo hemen, kucagimda ise derin uyuyo. Atak haftasi geliyomus daha cok temas halinde olmak isterlermis girdik mi acaba ataga
Onuda bilmiyorum vallahi ,bir araştırayım ,benim bildiğiminin icine 20 cc süt girmez hem de delikliYa bakma kapak dediğime
Şu göğüs kalkanları varya süt biriktiriyo falan onlardan
Onuda bilmiyorum vallahi ,bir araştırayım ,benim bildiğiminin icine 20 cc süt girmez hem de delikli
Kızlar sizin kendiniz için doktorunuz ne vitaminleri verdi
Kızlar benim sütüm hic akmıyor simdi strese girdim acaba sütüm mü az diye.ekstra yaptığınız birsey var mi?
Bu emzirme olayı bende çok büyük bir tramva ilk oğlumu emzirememistim.oglumu emzirmeyi cok istiyorum ve herseyi kafama cik ama cok takiyorum emzirme danışmanı da tuttum ama kafamı rahatlatamiyorum.cok şükür daha mama filan vermedim ama kafam da hep yetiyor mu paniği var kendimi rahatlatamiyorum bir türlüYok ya sütün az yada çok oluşuyla ilgili degildir bence öyle düşünme canım
Bebeğine yetiyorsa zaten sen anlıyorsundır illaki akması bi gösterge olamaz
Evet evet bu. Bak bundan toplam 3 çift parça çıkıyor ya. Bi tanesi ortası kocaman olan silikon . Onla deliksizi birlestiriyorumm öyle kullanıyorum. Delikliyi takmak istediğimde de yine silikonla deliklyi birlestiriyorum. Ama deliksiz kullanışsiz geldiHiç anlamadım canım acaba aynı şeyden mi bahsediyoruzAşağıdaki gibi değil mi
Ben demir ilacı ve dvitaminine devam ediyorum+ Multivitamin de elenatal doğum sonrası&emzirme için olanını verdi onu kullanıyorum. Dikiş yerim için de bepanthol anti-scar jel. Resmen ilaç poşetim varKızlar sizin kendiniz için doktorunuz ne vitaminleri verdi
Evet sorma canım bizimkiler ayrı bebişin gaz damlasıymış d vitaminiymiş ayrı mini eczane gibi evBen demir ilacı ve dvitaminine devam ediyorum+ Multivitamin de elenatal doğum sonrası&emzirme için olanını verdi onu kullanıyorum. Dikiş yerim için de bepanthol anti-scar jel. Resmen ilaç poşetim var
Onun da ilaç poşeti var yoksa unutuyorum dvit probiyotik gaz damlası derken Günde kaç kez kullanıyosun gaz damlasını canım? Bi de hangisini?Evet sorma canım bizimkiler ayrı bebişin gaz damlasıymış d vitaminiymiş ayrı mini eczane gibi ev
Emzirme danışmanıyla yüzyüze mi görüşüyorsun canım?Bu emzirme olayı bende çok büyük bir tramva ilk oğlumu emzirememistim.oglumu emzirmeyi cok istiyorum ve herseyi kafama cik ama cok takiyorum emzirme danışmanı da tuttum ama kafamı rahatlatamiyorum.cok şükür daha mama filan vermedim ama kafam da hep yetiyor mu paniği var kendimi rahatlatamiyorum bir türlü
Evet eve geldi. Çokta güzel ilgilendi cok konuştu kafam dağıtmam icin ama atamıyorum üzerimdenEmzirme danışmanıyla yüzyüze mi görüşüyorsun canım?