2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Meme kapağı ne ya ,bizim de hep Ela nin ustune akıyor

Diyarbakır yanmaya başladı ,bugün ağlayacaktım artik klimaya mecburum ,Ela ile nasıl olacak klima bilmiyorum ,sizler kullaniyor musunuz klimayı bebeklerle nasıl ayarladınız kac derece ,doktor 28 de ac dedi ama 28 cok yuksek esime dedim hemen dondurma al gel bana ,sütüm gidecek nerdeyse Allahtan sitenin altinda dondurmacı var.

banada boyle bir cinnet anında aynisi olmstu adam benin annemle teyzemle gorusmeme kadar dil uzatinca esimle tartistigi esnada bnada bulasti bu eve oglun girse ben adimimi atmam dedim 1 sene oldu aslada girmedim gorusme boyle dusunen insanlarla napsan da yaranamazsin birak sinirim bozuldu tahammul edemiyorum boyle sorunlu insanlara cidden

Biz de bugun yapisik ikizler gibiyiz bu sicakta yandım pistim vallahi yerine yatirinca gozunu aciyo hemen, kucagimda ise derin uyuyo. Atak haftasi geliyomus daha cok temas halinde olmak isterlermis girdik mi acaba ataga
Canım biraz daha ferah emzirmek için koltukaltı emzirme pozisyonunu deneyebilirsin. Şu sıcaklarda bebek içinde rahat oluyor anne içinde

Ya bakma kapak dediğime
Şu göğüs kalkanları varya süt biriktiriyo falan onlardan
Onuda bilmiyorum vallahi ,bir araştırayım ,benim bildiğiminin icine 20 cc süt girmez hem de delikli

Kızlar benim sütüm hic akmıyor simdi strese girdim acaba sütüm mü az diye.ekstra yaptığınız birsey var mi?

Yok ya sütün az yada çok oluşuyla ilgili degildir bence öyle düşünme canım
Bebeğine yetiyorsa zaten sen anlıyorsundır illaki akması bi gösterge olamaz

Yok ya sütün az yada çok oluşuyla ilgili degildir bence öyle düşünme canım
Bebeğine yetiyorsa zaten sen anlıyorsundır illaki akması bi gösterge olamaz
Bu emzirme olayı bende çok büyük bir tramva ilk oğlumu emzirememistim.oglumu emzirmeyi cok istiyorum ve herseyi kafama cik ama cok takiyorum emzirme danışmanı da tuttum ama kafamı rahatlatamiyorum.cok şükür daha mama filan vermedim ama kafam da hep yetiyor mu paniği var kendimi rahatlatamiyorum bir türlü

Hiç anlamadım canım acaba aynı şeyden mi bahsediyoruzAşağıdaki gibi değil mi
Evet evet bu. Bak bundan toplam 3 çift parça çıkıyor ya. Bi tanesi ortası kocaman olan silikon . Onla deliksizi birlestiriyorumm öyle kullanıyorum. Delikliyi takmak istediğimde de yine silikonla deliklyi birlestiriyorum. Ama deliksiz kullanışsiz geldi

Ben demir ilacı ve dvitaminine devam ediyorum+ Multivitamin de elenatal doğum sonrası&emzirme için olanını verdi onu kullanıyorum. Dikiş yerim için de bepanthol anti-scar jel. Resmen ilaç poşetim var
Evet sorma canım bizimkiler ayrı bebişin gaz damlasıymış d vitaminiymiş ayrı mini eczane gibi ev

Emzirme danışmanıyla yüzyüze mi görüşüyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…