• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Aynen canım ortası büyük delikli olanı memeye
Yapıştı o zaten vakumlu gibi
Onun üzerine de delik delik olan yuvarlak olanı kapadım iç içe geçiyolar zaten
Atlete sabitledim duruyo şimdilik bakalım
Heh inşallah rahat edersin.Ben asla çıkartamıyorum kıyafete vs deyerse meme çok acıyor.Hem bunda süt de akmıyor her yere.Arada bi toplanan sütleri döküyorum ben

Heh inşallah rahat edersin.Ben asla çıkartamıyorum kıyafete vs deyerse meme çok acıyor.Hem bunda süt de akmıyor her yere.Arada bi toplanan sütleri döküyorum ben

İnşallah canım sagol
Bende mecburen gümüş kapağı çıkaramıyorum biyere değerse çok fena acıyor
Ama inşallah bu hava aldıgı için daha faydalı olur bakalım deneyip göreceğiz

Kızlar bugün kalça ultrasonu vardı laçinin gitmişken kilosuna bakalım dedi doktor 3300 gram. 27 Mayıs’ta 3250 idi. Doktor çok az dedi günlük 20-40 gram alması lazım bu çok az dedi. Sütüm var Laçin emiyor. Anlamadım ya😟 Napcaz dedim emzireceksin dedi bir daha geldiğinde yine azsa yine mama destekli gidicez dedi. Ben bıktım canımdan bezdim ya😨
Emzik kullanıyor musun canım ben emzik kullanmıyorum mesela her mızırdanmasına meme veriyorum o şekilde baya içmiş oluyor

Biz de bugun yapisik ikizler gibiyiz bu sicakta yandım pistim vallahi yerine yatirinca gozunu aciyo hemen, kucagimda ise derin uyuyo. Atak haftasi geliyomus daha cok temas halinde olmak isterlermis girdik mi acaba ataga 😬

Biz de bugun yapisik ikizler gibiyiz bu sicakta yandım pistim vallahi yerine yatirinca gozunu aciyo hemen, kucagimda ise derin uyuyo. Atak haftasi geliyomus daha cok temas halinde olmak isterlermis girdik mi acaba ataga 😬
En zoru da bu sıcaklarda yapışık durmak emzirmek 😄

Şimdi çıkardım taktım bende dediğiniz gibi
Delikli kısımlarını yukarı verdim
Akmaz inşallah hava alsın dedim bakalım yapıştı şuanlık atletin içinde
Atlette yine akma oluyor. Sutyen de nerdeyse olmuyor. Bi de üstüne yatabiliyorum en güzeli bu. 1 aydır yan yatamıyordum. Kocama sarılamiyordum😅

Canım ikisi birleştirip kullanılmıyor mu .Ben öyle ikisini birleştiriyorum deliksiz ile gözenekliyi öyle kullanıyorum
Valla ben tekini kullandım dünden beri. Rahattı. Ikisini birleştirince bence yine kapalı oluyor. Yani deliksiz olanla iç süngeri var ya onu birleştiriyorum

Ay kızlar şu meme kapağını taktım ya
Emzirirken diğer göğsümden akan 20 cc süt toplamış
Onuda içirdim bebişe🤩
Allah bereket versin ya boşa gidiyodu üstüme başıma bari çocugum içer sevdim bu işi

Kızlar kayınvalidem ve kayınpederimle iyi kötü idare ediyorduk bugüne kadar. Bugünden itibaren tamamen koptuk. Dün eşimin ailesi torunumuz için Bulgaristan’a ev yapacağız dedi. Eşim de bizim asıl arabaya ihtiyacımız var evden ziyade dedi. Kavga ettiler kavganın sonuna doğru ben içeri girdim kayınpederimin şu lafını duydum telefon hoparlördeydi. Bunlar hep karının başının altından çıkıyor dimi. Benim seninle aramda bi şey kalmayacak mı dedi eşime. Ben de eşimle konuştum ben görüşmek istemiyorum diye sana bin kere söyledim dedim. Bak zorladın noldu şimdi dedim. Bugün eşim babası ile tekrar konuşuyordu ben kapı çalmıştı kapıya bakıyordum geldi tutuşturdu telefonu elime babam seninle konuşacakmış dedi. Adam bana pişkin pişkin konuşuyor. Ben dedim oğlunuzla ilgili problemleriniz beni ilgilendirmez. Benim adım geçmesin dedim adam bana bağırmaya başlayınca iyi günler dedim suratına kapattım. İnstagramdan sildim telden engelledim eşime de söyledim asla buraya gelmesinler Sakın dedim. Yetti canıma 7 senedir alttan al al nereye kadar.

Valla ben tekini kullandım dünden beri. Rahattı. Ikisini birleştirince bence yine kapalı oluyor. Yani deliksiz olanla iç süngeri var ya onu birleştiriyorum
Hiç anlamadım canım acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz🤣🤣Aşağıdaki gibi değil mi

Eklentiler

• 839F733E-9B8E-42E1-9118-A57F53879DF3.jpeg
    839F733E-9B8E-42E1-9118-A57F53879DF3.jpeg
    62,8 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar bebeğim hep aynı tarafa yattığı için kafası eğrilmiş, zor da olsa diğer tarafa yatirmaya alıştırdm. Düzelir mi sizce:KK64:

Back