• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canım sürekli uğraş bırakır inşallah.Ben de ondan kullanıyordum bırakınca daha bi rahatladım

Ya evet uğraşmam lazım biraz ama sanki meme ucum kaybolmyş anlamadım niye böyle ilk günler cuk cuk emiyordu çocuk hiçbişeysiz
Ama şuan yaralarım tam geçmediği için
Tutmaya Savaşırken yine acıtmaya başladı dün canımı yaktı tüm gün denedim beceremeyince taktım gece artık😑
Biraz daha zaman dedim iyice iyileşsin inatla deniycem böyle zor onu da temiz tutacaksın falan hadi evde neyse de dışarda olsam tak çıkar bide silikonla mı uğraşıcam öf

Yuvarlak ucu delikliyi takmıyorsun yani hım
Ben o ikisini takınca durmadı mememde bitürlü
Onunda ağzı çok dar sevmedim kaba geldi
Deniyim böyle ikili nide bakayım
Aslımda o hava aldıran delikliyi pek hevesle almıştım kremleyip açıkta kalır hiç degilse diye ama desteklemeyince düştü hep sinir etti beni
Canım ben şimdi baktım Eğer aynı şeyden bahsediyorsak.Benimde üç parça .İki tanesi gözenekli .Sanırım bi tanesi yedek.Bi tanesi de ortası yuvarlak.O Gözenekliyle ortası yuvarlağı birleştiriyorsun.Göğsüne koyunca sütyenle kaymıyor

Benim asıl derdim 2 haftadır dudaklarımın uçuğu geçmedi ,bu kızı öpemiyorum delirecem ya,bir de istemeden elimden falan bulaşacak diye ödüm kopuyor

Ya uçuk çok sinir bişey
Tam doğuma yakın çıkmıştı bende de
Baya uzun sürmüş senin eczaneden uçuk kremi falan alsan

Canım ben şimdi baktım Eğer aynı şeyden bahsediyorsak.Benimde üç parça .İki tanesi gözenekli .Sanırım bi tanesi yedek.Bi tanesi de ortası yuvarlak.O Gözenekliyle ortası yuvarlağı birleştiriyorsun.Göğsüne koyunca sütyenle kaymıyor

Benimde mycey marka aynısı cnm sanırım 3 er parça evet toplam 6 parça iki meme için

Ya evet uğraşmam lazım biraz ama sanki meme ucum kaybolmyş anlamadım niye böyle ilk günler cuk cuk emiyordu çocuk hiçbişeysiz
Ama şuan yaralarım tam geçmediği için
Tutmaya Savaşırken yine acıtmaya başladı dün canımı yaktı tüm gün denedim beceremeyince taktım gece artık😑
Biraz daha zaman dedim iyice iyileşsin inatla deniycem böyle zor onu da temiz tutacaksın falan hadi evde neyse de dışarda olsam tak çıkar bide silikonla mı uğraşıcam öf
Ayy seni çok iyi anlıyorum o küçük şeyi bile yıkamak ne kadar zahmetli.Evde bile bi süre sonra sıkıyor.Dışarda daha daha zor.Benim ucum nerdeyse sıfırdı hiç yani🤣🤣Silikon ucu o yüzden kullandım.Sonra bıraktık .Baş parmağımla işaret bardağımla memeyi tutup ağzına tepiştirdim.İlk zaman iki üç emdi bıraktı falan.Sonra ten tene temas diyorlar ya çok güzle emdi.O emince göğüs ucumda çıktı.Bi de bu koruyucu kalkan da çıkartıyor göğüs ucunu canım ben öyle gözlemledim.Hava aldığı için sanırım çıkartıyor bence

Hep yeni nesil işleri iste 😄

Ya dun bi teyzeyle konustum eskiden biz topraga yatirirdik bebeleri hic gaz olmazdi diyo. Höllük mu diyolarmis ne 😄 topragi eliyolarmis isitiyolarmis sonra bebeyi poposu ciplak yatirirlarmjs topraga hic gaz olmazdi diyo oyle uyurdu sicak sicak diyo😅

Benege höllük yapma fikri cik aklimdaaaan 😂😂
Ay bunu duyunca aklima geldi rahmetli babanem babama topragi isitip poposuna baglamis bezin icine bez dedigimde çaput bisey 😂 o gun hastalanms doktora goturmusler doktor bezi acmasiyla heryere toprak dokulmus dedem bi utanmis bi utanmis doktor bunlari azarlamis hala anlatir dedim dokuldu topraklar heryere diye hahahah 😂😂😂

Kızlar bugün kalça ultrasonu vardı laçinin gitmişken kilosuna bakalım dedi doktor 3300 gram. 27 Mayıs’ta 3250 idi. Doktor çok az dedi günlük 20-40 gram alması lazım bu çok az dedi. Sütüm var Laçin emiyor. Anlamadım ya😟 Napcaz dedim emzireceksin dedi bir daha geldiğinde yine azsa yine mama destekli gidicez dedi. Ben bıktım canımdan bezdim

Daha sık emzir canım bişey olmaz alır kuzu da kiloları sende protein ağırlıklı beslen sütün yağlansın inş
Canım sürekli emiyor ama demek ki sütüm yaramıyor çocuğa yapacak bişey yok mama destekli gidicem artık sanırım gerçekten çok bunaldım.

Benimde herşeyim süt oldu emzirirken digerinden akıyor hep yada gümüş kapaktan sızıyor yara tam geçmedi diye ped kullanamıyorum
Mycey kalkan bende aldım ama bi sert geldi bana ya kocaman bişey durmadı göğsümde beceremedim
Sutyenin altına denedin di mi. Ben de gümüş kalkanla yapamıyorum. Iyilesme de olmuyor .bi de bi bakıyorum her yer süt..sinir bozucu

Kızlar bugün kalça ultrasonu vardı laçinin gitmişken kilosuna bakalım dedi doktor 3300 gram. 27 Mayıs’ta 3250 idi. Doktor çok az dedi günlük 20-40 gram alması lazım bu çok az dedi. Sütüm var Laçin emiyor. Anlamadım ya😟 Napcaz dedim emzireceksin dedi bir daha geldiğinde yine azsa yine mama destekli gidicez dedi. Ben bıktım canımdan bezdim ya😨
Sıkma canını. En kötü mama desteğin olur dediğin gibi. Stres yapma sen. Toparlayacak merak etme

P Purple07 Kızlar o delikli olan hava alsın diye kullanılıyor. Deliksiz olan da süt toplamak için. Delikli olanı takarsanız süt yine akiyor hareket ettikçe. Ben de delikli yaraya iyi gelir diye aldım ama kullanamıyorum. Deliksizi takıyorum

P Purple07 Kızlar o delikli olan hava alsın diye kullanılıyor. Deliksiz olan da süt toplamak için. Delikli olanı takarsanız süt yine akiyor hareket ettikçe. Ben de delikli yaraya iyi gelir diye aldım ama kullanamıyorum. Deliksizi takıyorum

Şimdi çıkardım taktım bende dediğiniz gibi
Delikli kısımlarını yukarı verdim
Akmaz inşallah hava alsın dedim bakalım yapıştı şuanlık atletin içinde

Ayy seni çok iyi anlıyorum o küçük şeyi bile yıkamak ne kadar zahmetli.Evde bile bi süre sonra sıkıyor.Dışarda daha daha zor.Benim ucum nerdeyse sıfırdı hiç yani🤣🤣Silikon ucu o yüzden kullandım.Sonra bıraktık .Baş parmağımla işaret bardağımla memeyi tutup ağzına tepiştirdim.İlk zaman iki üç emdi bıraktı falan.Sonra ten tene temas diyorlar ya çok güzle emdi.O emince göğüs ucumda çıktı.Bi de bu koruyucu kalkan da çıkartıyor göğüs ucunu canım ben öyle gözlemledim.Hava aldığı için sanırım çıkartıyor bence

Aynhadi inşallah darısı başıma
Benim ucum da vardı başta emiyodu resmen yaralardan memenin tipi kaydı kalmadı uç muç😳😂
Bikaç gün sonra tekrar deniycem inşallah başarırırz

Bende geri taktım şimdi. Kalsın ne yapayım. Acaba bu sütün akması kaç ay sonra bitiyordur😪
Ayy hiç bilmiyorum ilk zamanlar vücutlu süt üretirmiş .Sonra bebeğin ihtiyacını anlarmış ona göre üretirmiş.Acana öyle olunca bebeğimize göre üretince almayabilir mi

Sutyenin altına denedin di mi. Ben de gümüş kalkanla yapamıyorum. Iyilesme de olmuyor .bi de bi bakıyorum her yer süt..sinir bozucu

Vallahi sütyen takamıyorım daha ben sıkıyo fenalık basıyo. emzirme atletinin içine sıkıştırdım o delikli altı ile bakalım rahat edecekmiyim

Canım ikisi birleştirip kullanılmıyor mu .Ben öyle ikisini birleştiriyorum deliksiz ile gözenekliyi öyle kullanıyorum

Canım o diğerini de taktın demi delikli ile gözenekliyi birleştirdin

Aynen canım ortası büyük delikli olanı memeye
Yapıştı o zaten vakumlu gibi
Onun üzerine de delik delik olan yuvarlak olanı kapadım iç içe geçiyolar zaten
Atlete sabitledim duruyo şimdilik bakalım

Back