Heh inşallah rahat edersin.Ben asla çıkartamıyorum kıyafete vs deyerse meme çok acıyor.Hem bunda süt de akmıyor her yere.Arada bi toplanan sütleri döküyorum benAynen canım ortası büyük delikli olanı memeye
Yapıştı o zaten vakumlu gibi
Onun üzerine de delik delik olan yuvarlak olanı kapadım iç içe geçiyolar zaten
Atlete sabitledim duruyo şimdilik bakalım
Heh inşallah rahat edersin.Ben asla çıkartamıyorum kıyafete vs deyerse meme çok acıyor.Hem bunda süt de akmıyor her yere.Arada bi toplanan sütleri döküyorum ben
Emzik kullanıyor musun canım ben emzik kullanmıyorum mesela her mızırdanmasına meme veriyorum o şekilde baya içmiş oluyorKızlar bugün kalça ultrasonu vardı laçinin gitmişken kilosuna bakalım dedi doktor 3300 gram. 27 Mayıs’ta 3250 idi. Doktor çok az dedi günlük 20-40 gram alması lazım bu çok az dedi. Sütüm var Laçin emiyor. Anlamadım yaNapcaz dedim emzireceksin dedi bir daha geldiğinde yine azsa yine mama destekli gidicez dedi. Ben bıktım canımdan bezdim ya
En zoru da bu sıcaklarda yapışık durmak emzirmekBiz de bugun yapisik ikizler gibiyiz bu sicakta yandım pistim vallahi yerine yatirinca gozunu aciyo hemen, kucagimda ise derin uyuyo. Atak haftasi geliyomus daha cok temas halinde olmak isterlermis girdik mi acaba ataga
ahh ahh leş gibi oldum igrenc kokuyorum gercektenEn zoru da bu sıcaklarda yapışık durmak emzirmek
Bi de ha deyince banyoya da giremiyoruzahh ahh leş gibi oldum igrenc kokuyorum gercekten
Aynen canim kendimden tiksindim artikBi de ha deyince banyoya da giremiyoruz
Atlette yine akma oluyor. Sutyen de nerdeyse olmuyor. Bi de üstüne yatabiliyorum en güzeli bu. 1 aydır yan yatamıyordum. Kocama sarılamiyordumŞimdi çıkardım taktım bende dediğiniz gibi
Delikli kısımlarını yukarı verdim
Akmaz inşallah hava alsın dedim bakalım yapıştı şuanlık atletin içinde
Valla ben tekini kullandım dünden beri. Rahattı. Ikisini birleştirince bence yine kapalı oluyor. Yani deliksiz olanla iç süngeri var ya onu birleştiriyorumCanım ikisi birleştirip kullanılmıyor mu .Ben öyle ikisini birleştiriyorum deliksiz ile gözenekliyi öyle kullanıyorum
Inşallah vallahi 2 ay sonra işte ne yapcam onu düşünüyorumAyy hiç bilmiyorum ilk zamanlar vücutlu süt üretirmiş .Sonra bebeğin ihtiyacını anlarmış ona göre üretirmiş.Acana öyle olunca bebeğimize göre üretince almayabilir mi
Yok canım kullanmıyorum ben de meme veriyorum.Emzik kullanıyor musun canım ben emzik kullanmıyorum mesela her mızırdanmasına meme veriyorum o şekilde baya içmiş oluyor
Ara sıra bende de morarıyorBu kk sayfası morarmış mı bende mi öyle görünüyor
Beğenmene sevindim canımAy kızlar şu meme kapağını taktım ya
Emzirirken diğer göğsümden akan 20 cc süt toplamış
Onuda içirdim bebişe
Allah bereket versin ya boşa gidiyodu üstüme başıma bari çocugum içer sevdim bu işi
Beğenmene sevindim canım
Hiç anlamadım canım acaba aynı şeyden mi bahsediyoruzValla ben tekini kullandım dünden beri. Rahattı. Ikisini birleştirince bence yine kapalı oluyor. Yani deliksiz olanla iç süngeri var ya onu birleştiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?