2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Adet görmeden hamile kalan kişi o kadar çok kiii

Benim gözüm yemedi valla zira 2.çocuk diye dillendirmek bile tüylerimi diken diken ediyor
Allah korusun ,rabbim isteyene versin .Bir de ben kazayla oldu diyenleri hep çok eziklemişimdir, o yuzden korkuyorum.Yok yok hic riske atmayalım, doğrudur adet olmak yumurtanın döllenmediği ama hazır olduğu anlamına geliyor.Bilmeden denk gelebilir düşünmek bile kalbimi hızlandırdı

Yerlerdee 40 ıma 2 kaldı çok korkuyorum hamilelikte de eşim korkmuştu kızına zarar verecek diye, baya bi ara vermiştik biz bu işlere

Eşimle abi kardeş gibiyiz biz en son çocuğu yaptık sanrm libidomun nerde olduğunu unuttum yerdemi göktemi saklandığı yerden çıkar umarm

Kızlar şimdi de kabızım vallahi başlıcam böyle bünyeye ya totomu tutamıyorum ya da çıkaramıyorum. Vallahi kendimden bıktım yaa

Kızlar şimdi de kabızım vallahi başlıcam böyle bünyeye ya totomu tutamıyorum ya da çıkaramıyorum. Vallahi kendimden bıktım yaa
Sen beni güldürdün Allahta swni güldürsün ben hep kabizim

Kızlar yatarak emziriyor musunuz.Çok konforlu gerçekten .Denemediyseniz bi deneyin

Gündüz çok mu uyudu
Ay benimkinin cok garip bi uykusu var. 15.00da bi uyandi aksam 19.00a kadar dogru duzgun uyutamadim 5 dk uyudu uyandi gaz sancisi vardi. Ondan sonrada 19.00da bi bayildi 23.30da ben aldim zorla bi emzirdim altini degistirdim geri uyudu ondan sonrada gece 3 bucuga kadar uyumus oyle uzuun uzun uyuyunca ust uste 2 kere uykusu bitti gece baya bi bakindik. 1 saat fln uyanik kaldi sonra emip uyumus allahtan

Benimki oyle saatlerce uyanik kaliyo sonra saatlerce uyuyo bi dengesiz

Ay emin ol hiç birinin düzenli olarak üç saat uyuyup bi saat emzir alt değiştir yatır tekrar üç saat uyku şeklinde bir döngüleri yok hepsi bi parça böyle zaten bazen kriz geliyor ben dört saat uyumadğnı gördm bazende emsin die kendim uyandırıyorum.

Maşallah bebelere bak ,benimki 1 saat uyumuyor deliksiz yahu

Ela süpürge sesini çok seviyor ama telefondan açınca beğenmiyor sıpacık.Ne yapsam gün boyu ev mi süpürsem ay.Abisi limonlu kek istedi onu yapmam lazim ,bir yandan yemek yapmaya çalışıyorum, hava yanıyor da yanıyor

Hep yeni nesil işleri iste

Ya dun bi teyzeyle konustum eskiden biz topraga yatirirdik bebeleri hic gaz olmazdi diyo. Höllük mu diyolarmis ne topragi eliyolarmis isitiyolarmis sonra bebeyi poposu ciplak yatirirlarmjs topraga hic gaz olmazdi diyo oyle uyurdu sicak sicak diyo

Benege höllük yapma fikri cik aklimdaaaan

Evet onu ben de duydum ama biz yapamayız yahu ,imkanı olan götürsün kumsala yatırsın o kumlar elenirmiş ,temiz olurmuş bilmem ne ,bir detaylar vardı

Evet onu ben de duydum ama biz yapamayız yahu ,imkanı olan götürsün kumsala yatırsın o kumlar elenirmiş ,temiz olurmuş bilmem ne ,bir detaylar vardı
Evet eliyolarmis, her kum olmuyomus falan. Ahh sahil nasi mantikli. Biz ankarada oldugumuz icin alakamiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…