2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Benim asıl derdim 2 haftadır dudaklarımın uçuğu geçmedi ,bu kızı öpemiyorum delirecem ya,bir de istemeden elimden falan bulaşacak diye ödüm kopuyor

Hhahaha onu ilk defa duyuyorum ama kundak yapınca daha uzun uyuyor yapmassam kırk kere kendi ellerine uyanıyor sıpam. Biz çok gazlı değiliz ama bazen kakasını yaparken kriz çıkarıyor yapınca rahatlıyoruz

Sabah 9dan beri uyanik. 3 saat oldu cildirazaam. Emziriyorum koyuyorum uyaniyo. Kucagimda uyutuyorum yatiriyorum gozunu aciyo. Ay sicak bide kucagimda yapis yapis olduk.
Simdi saat 12 uyudu sanki 4e kadar uyur simdi 3 saat uyanik 4 saat uyku ne bu boyle cocugum 1 yas bebesi gibi gunduz 2 uykuya dusurdu uykusunu tobe yarabbiim

Aha ben bu satirlari yazarken yine acti gozunu

Ela kakasıyla uyuyakaldı değiştirmeden, ay normalde hiç uyumaz şimdi bir saattir uyuyor ,sıcak bir yandan pişecek ama uyandırmak istemiyorum ,bir kere uyumuş e bunu düşünürken, zevkine de varamıyorum.

Kızlar ,oioi indirim var haberiniz olsun.Ben tabak ,bardak,pipet ,diş kaşıyıcı,kase,kaşık,alıştırma bardağı aldım
Ama alırken alışveriş sitelerini karşılaştırın.Ben parça parça aldım hangisi ucuza ordan aldım

Kızlar. sürekli göğüs pedi mi kullanıyorsunuz ya ben bu göğüs ağrılarına, akan sütlere çözüm bulamıyorum kendimi çok pis hissediyorum

Kızlar. sürekli göğüs pedi mi kullanıyorsunuz ya ben bu göğüs ağrılarına, akan sütlere çözüm bulamıyorum kendimi çok pis hissediyorum
Ben mycey in göğüs kalkanını kullanıyorum 7 /24 takıyorum.Hiç çıkarmıyorum.Sütleri oraya topluyor .Hiç göğüs yarası da olmadı onu kullandığımdan beri.Göğüs pedi taktığımda ucu hassas olduğundan sanırım bi sızı oluyor

Göğüs kalkanını dün aldım kullandım gece inanılmaz rahat uyudum , aylar sonra ilk defa yüzüstü yatmisim ama orda da en fazla 49 dk kullanılır yazıyor. O yüzden aklım karıştı, sütü azaltıyor falan demisler

Canım orda biriken sütleri saati geçmişse döküyorum ben .Çoğunlukla öyle yapıyorum döküyorum.En fazla 49 dk kullanıldığını bilmiyordum .Sütü nasıl azaltıyor ki .Bilmiyorum canım ben hiç çıkartmıyorum.Zaten kumaşa değişe göğüs uçlarım çok canım yanıyor.Bence süt falan azaltmıyor ben hiç öyle bi şey farketmedim

40 dk bu arada yanlış yazmışım. Kutusunda süt kanallarına baskı yaptığından en fazla 40 dK kullanılmalı yazıyor. Internette de süt azaldı falan diyenler olmuş. Ama gerçekten çok rahat. Diğer türlü dediğin gibi ben duramıyorum yaralarım çok fazla ve iyilesmiyor. Bluza değdi mi bitiyorum

Kızlar bugün kalça ultrasonu vardı laçinin gitmişken kilosuna bakalım dedi doktor 3300 gram. 27 Mayıs’ta 3250 idi. Doktor çok az dedi günlük 20-40 gram alması lazım bu çok az dedi. Sütüm var Laçin emiyor. Anlamadım ya Napcaz dedim emzireceksin dedi bir daha geldiğinde yine azsa yine mama destekli gidicez dedi. Ben bıktım canımdan bezdim ya

Yaa o zaman doğrudur canım.Ama ben çıkartmıcam diğer türlü çok canım yanıyor

Benimde herşeyim süt oldu emzirirken digerinden akıyor hep yada gümüş kapaktan sızıyor yara tam geçmedi diye ped kullanamıyorum
Mycey kalkan bende aldım ama bi sert geldi bana ya kocaman bişey durmadı göğsümde beceremedim

Bu kalkan 3 parça ya nasıl takıyosın 3ünüde üst üste mi deliksiz olanı mı tek takıyosum bende durmadı ya

Kızlar bugün kalça ultrasonu vardı laçinin gitmişken kilosuna bakalım dedi doktor 3300 gram. 27 Mayıs’ta 3250 idi. Doktor çok az dedi günlük 20-40 gram alması lazım bu çok az dedi. Sütüm var Laçin emiyor. Anlamadım ya Napcaz dedim emzireceksin dedi bir daha geldiğinde yine azsa yine mama destekli gidicez dedi. Ben bıktım canımdan bezdim

Daha sık emzir canım bişey olmaz alır kuzu da kiloları sende protein ağırlıklı beslen sütün yağlansın inş

Dün silikonsuz emzirmeyi denedim yok tutamıyor ucunu ya sinir oldu bağırdı durdu yine taktım mecbur ucu kaçıyor mememin sürekli kaçırdı ağzından
Bakalım nasıl bırakıcaz bu kalkanı

Bu kalkan 3 parça ya nasıl takıyosın 3ünüde üst üste mi deliksiz olanı mı tek takıyosum bende durmadı ya
Canım bi tane böyle gözenekli kapakla ,diğerini kapak gibi olanı yani ikisini birleştirip takıyorum.Ya emzirme sütyenine sabitliyorum. Ya büstiyere .Normal atlet giyersem eğer kayıyor bi oraya bi bu tarafa göğüs ucunu acıtıyor

Dün silikonsuz emzirmeyi denedim yok tutamıyor ucunu ya sinir oldu bağırdo durdu yine taktım mecbur ucu kaçıyor mememin sürekli kaçırdı ağzından
Bakalım nasıl bırakıcaz bu kalkanı
Canım sürekli uğraş bırakır inşallah.Ben de ondan kullanıyordum bırakınca daha bi rahatladım

Yuvarlak ucu delikliyi takmıyorsun yani hım
Ben o ikisini takınca durmadı mememde bitürlü
Onunda ağzı çok dar sevmedim kaba geldi
Deniyim böyle ikili bide bakayım
Aslımda o hava aldıran delikliyi pek hevesle almıştım kremleyip açıkta kalır hiç degilse diye ama desteklemeyince düştü hep sinir etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…