Hhahaha onu ilk defa duyuyorumHep yeni nesil işleri iste
Ya dun bi teyzeyle konustum eskiden biz topraga yatirirdik bebeleri hic gaz olmazdi diyo. Höllük mu diyolarmis netopragi eliyolarmis isitiyolarmis sonra bebeyi poposu ciplak yatirirlarmjs topraga hic gaz olmazdi diyo oyle uyurdu sicak sicak diyo
Benege höllük yapma fikri cik aklimdaaaan
Ama alırken alışveriş sitelerini karşılaştırın.Ben parça parça aldım hangisi ucuza ordan aldımKızlar ,oioi indirim var haberiniz olsun.Ben tabak ,bardak,pipet ,diş kaşıyıcı,kase,kaşık,alıştırma bardağı aldım
Ben mycey in göğüs kalkanını kullanıyorum 7 /24 takıyorum.Hiç çıkarmıyorum.Sütleri oraya topluyor .Hiç göğüs yarası da olmadı onu kullandığımdan beri.Göğüs pedi taktığımda ucu hassas olduğundan sanırım bi sızı oluyorKızlar. sürekli göğüs pedi mi kullanıyorsunuz ya ben bu göğüs ağrılarına, akan sütlere çözüm bulamıyorum kendimi çok pis hissediyorum
Göğüs kalkanını dün aldım kullandım gece inanılmaz rahat uyudum , aylar sonra ilk defa yüzüstü yatmisimBen mycey in göğüs kalkanını kullanıyorum 7 /24 takıyorum.Hiç çıkarmıyorum.Sütleri oraya topluyor .Hiç göğüs yarası da olmadı onu kullandığımdan beri.Göğüs pedi taktığımda ucu hassas olduğundan sanırım bi sızı oluyor
Canım orda biriken sütleri saati geçmişse döküyorum ben .Çoğunlukla öyle yapıyorum döküyorum.En fazla 49 dk kullanıldığını bilmiyordum .Sütü nasıl azaltıyor ki .Bilmiyorum canım ben hiç çıkartmıyorum.Zaten kumaşa değişe göğüs uçlarım çok canım yanıyor.Bence süt falan azaltmıyor ben hiç öyle bi şey farketmedimGöğüs kalkanını dün aldım kullandım gece inanılmaz rahat uyudum , aylar sonra ilk defa yüzüstü yatmisimama orda da en fazla 49 dk kullanılır yazıyor. O yüzden aklım karıştı, sütü azaltıyor falan demisler
40 dk bu arada yanlış yazmışım. Kutusunda süt kanallarına baskı yaptığından en fazla 40 dK kullanılmalı yazıyor. Internette de süt azaldı falan diyenler olmuş. Ama gerçekten çok rahat. Diğer türlü dediğin gibi ben duramıyorum yaralarım çok fazla ve iyilesmiyor. Bluza değdi mi bitiyorumCanım orda biriken sütleri saati geçmişse döküyorum ben .Çoğunlukla öyle yapıyorum döküyorum.En fazla 49 dk kullanıldığını bilmiyordum .Sütü nasıl azaltıyor ki .Bilmiyorum canım ben hiç çıkartmıyorum.Zaten kumaşa değişe göğüs uçlarım çok canım yanıyor.Bence süt falan azaltmıyor ben hiç öyle bi şey farketmedim
Yaa o zaman doğrudur canım.Ama ben çıkartmıcam diğer türlü çok canım yanıyor40 dk bu arada yanlış yazmışım. Kutusunda süt kanallarına baskı yaptığından en fazla 40 dK kullanılmalı yazıyor. Internette de süt azaldı falan diyenler olmuş. Ama gerçekten çok rahat. Diğer türlü dediğin gibi ben duramıyorum yaralarım çok fazla ve iyilesmiyor. Bluza değdi mi bitiyorum
Kızlar. sürekli göğüs pedi mi kullanıyorsunuz ya ben bu göğüs ağrılarına, akan sütlere çözüm bulamıyorum kendimi çok pis hissediyorum
Canım orda biriken sütleri saati geçmişse döküyorum ben .Çoğunlukla öyle yapıyorum döküyorum.En fazla 49 dk kullanıldığını bilmiyordum .Sütü nasıl azaltıyor ki .Bilmiyorum canım ben hiç çıkartmıyorum.Zaten kumaşa değişe göğüs uçlarım çok canım yanıyor.Bence süt falan azaltmıyor ben hiç öyle bi şey farketmedim
Canım bi tane böyle gözenekli kapakla ,diğerini kapak gibi olanı yani ikisini birleştirip takıyorum.Ya emzirme sütyenine sabitliyorum. Ya büstiyere .Normal atlet giyersem eğer kayıyor bi oraya bi bu tarafa göğüs ucunu acıtıyorBu kalkan 3 parça ya nasıl takıyosın 3ünüde üst üste mi deliksiz olanı mı tek takıyosum bende durmadı ya
Canım sürekli uğraş bırakır inşallah.Ben de ondan kullanıyordum bırakınca daha bi rahatladımDün silikonsuz emzirmeyi denedim yok tutamıyor ucunu ya sinir oldu bağırdo durdu yine taktım mecbur ucu kaçıyor mememin sürekli kaçırdı ağzından
Bakalım nasıl bırakıcaz bu kalkanı
Canım bi tane böyle gözenekli kapakla ,diğerini kapak gibi olanı yani ikisini birleştirip takıyorum.Ya emzirme sütyenine sabitliyorum. Ya büstiyere .Normal atlet giyersem eğer kayıyor bi oraya bi bu tarafa göğüs ucunu acıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?