Teşekkürler, dün yorgunluktan yaptiramadim iyi ki yaptirmamisimBiz sağlık ocağında yaptırdık ebe yaptırdığımız gun banyo yaptırmayın ertesi gün yaptırabilirsiniz dedi
Yaaaa göğüsler kocaman oldu cok fenaBide bende hergün duş alıyorum genelde ona ramen
Terle süt kokusu karışık berbat oluyo yaaa
Ortadaki paragraf benAyy yok bacim sade sen boyle degilsinbende boyleyim. Ki sen yine her gun dus alabiliyormussun ben onuda yapamıyorum asla vakit bulamiyorum. Gunduz bebeyle firsat bulamiyorum aksamda kizim geliyo onu birakamiyorum biraktigim zamanlar bebegi emziriyo oluyorum. Gecede uykum geliyo artik.
Yazik esimde gel dizi bakalim bi bolum fln diyo cips almis fln keyif yapmak istiyo benle cocuklar uyuyuncaama gelin gorun ki benim uykum geliyo hemen 10da fln yatiyorum bende bebis uyuyunca. Bazen kabul ediyorum tamam diyorum dizinin 10. Dakkasinda uyuyakaliyorum
Ay cok kotu ya. Hep yorgunum asla dinlenmis hissedemiyorum kendimi.
Gelmis gecmis olsun valla zor ilaçta vermediler hamileyim diye. Annemde bi toparlarsa iyi olacakYok valla hic bi sey yapmadik kendi kendine gecmesini bekledik ve gecti. Mideme sicak su torbasi koyuyodum patates haşlamasi yedik ha bide probiyotik iciyodum.
Bu ilk cocuklar cok fena gercektenSenin eşin iyiymiş ya ben o kadar kötüyüm ki esim de gariban kıpırdasa gözüme batıyor, adam evde diken üstündedun benim oğlan diyor ki Ela yi anneannemlere götürelim memlekete, orda daha mutlu olur diyor.Cocuk bıkmış ve kiskanmaya başladı
Benm eşimde işten geliyor balkonda kahve içelim diyor kahveyi genelde yalnız içiyoryemekten snrada bişeyler yiyelim içelim die hazırlıyor bişiyler ben daha o hazırlarken uyuyorum nerdeyse
Valla aglanacak halimize guluyoruzOrtadaki paragraf benbi de güzelce hazırlamış kuruyemiş falan ama hanımın gözünde fer yok
Bu ilk cocuklar cok fena gercekten
Valla aglanacak halimize guluyoruzama yalniz olmadigima sevindim valla
Ay bide benim kanamam bitti ama bunu henuz esime soylemedimsizlerin libidolariniz ne alemde ? Benimki sifir sifir sifir bide benim hamileligimde sıkıntılıdı nerdeyse 6 7 ay olacak bizde tık yok esim yazik 4 gozle bekliyo ama i ih bende is yok
Kiz senin daha 14 gun olmus ölsün bi zahmetLibido öldü beybi
Canım ben gündüzleri hep bizim kendi yatağımızda yatırıyorum orda daha rahat uyuyor gazı olunca hiçbir yer kâr etmiyor ama daha uzun uyuyor bizim yataktaSabahtan beri uyutmaya çalışıyorum dalamıyor
Az önce emzirip öylesine kendi yatağıma koyuverdim kıyafet alıp üZerini değişeyim diye kaka da yapmış çünkü. Arkamı döndüm bikaç eşya alıp bi baktım uyumuş oracıkta, birazdan ağlar nasılsa dedim yok 1 saat oldu uyuyorkakasıyla kaldı bide ona yanarım
hayret bişey ya
Kiz senin daha 14 gun olmus ölsün bi zahmet
Canım ben gündüzleri hep bizim kendi yatağımızda yatırıyorum orda daha rahat uyuyor gazı olunca hiçbir yer kâr etmiyor ama daha uzun uyuyor bizim yatakta
Benim hiç azalmadı maşallahAy benimki zaten ölüktü iyice meftaah oldu
Libido yerinde maşallah ama.40 için bekleyecem, kanamada bitmedi zaten.Hamilelikte de sıfır ekşındıBu ilk cocuklar cok fena gercekten
Valla aglanacak halimize guluyoruzama yalniz olmadigima sevindim valla
Ay bide benim kanamam bitti ama bunu henuz esime soylemedimsizlerin libidolariniz ne alemde ? Benimki sifir sifir sifir bide benim hamileligimde sıkıntılıdı nerdeyse 6 7 ay olacak bizde tık yok esim yazik 4 gozle bekliyo ama i ih bende is yok
Adet görmeden hamile kalan kişi o kadar çok kiiiSimdi adet olana kadar korunmasak olur mu acaba ,yoksa korunmak mi lazim,zira 3.bir cocuk asla istemiyorum
Benim gözüm yemedi valla zira 2.çocuk diye dillendirmek bile tüylerimi diken diken ediyorSimdi adet olana kadar korunmasak olur mu acaba ,yoksa korunmak mi lazim,zira 3.bir cocuk asla istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?