• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ayy yok bacim sade sen boyle degilsin 😅😅 bende boyleyim. Ki sen yine her gun dus alabiliyormussun ben onuda yapamıyorum asla vakit bulamiyorum. Gunduz bebeyle firsat bulamiyorum aksamda kizim geliyo onu birakamiyorum biraktigim zamanlar bebegi emziriyo oluyorum. Gecede uykum geliyo artik.

Yazik esimde gel dizi bakalim bi bolum fln diyo cips almis fln keyif yapmak istiyo benle cocuklar uyuyunca 😅 ama gelin gorun ki benim uykum geliyo hemen 10da fln yatiyorum bende bebis uyuyunca. Bazen kabul ediyorum tamam diyorum dizinin 10. Dakkasinda uyuyakaliyorum 😅

Ay cok kotu ya. Hep yorgunum asla dinlenmis hissedemiyorum kendimi.
Ortadaki paragraf ben 😅 bi de güzelce hazırlamış kuruyemiş falan ama hanımın gözünde fer yok 😂😂

Teşekkür ederim kızlar ishalim kesildi mide bulantım azaldı annem geldi bana bakacak bugün evi falan temizlicek Allah’a şükür Laçin sabah zart zort kakasını yaptı gazı falan kalmadı sanırım şükürler olsun. Ama bu sefer de memeden inmiyor sanırım dün benim halimden etkilendi bilmiyorum. Ama daha iyiyiz yine de.

Sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum dalamıyor
Az önce emzirip öylesine kendi yatağıma koyuverdim kıyafet alıp üZerini değişeyim diye kaka da yapmış çünkü. Arkamı döndüm bikaç eşya alıp bi baktım uyumuş oracıkta, birazdan ağlar nasılsa dedim yok 1 saat oldu uyuyor😂kakasıyla kaldı bide ona yanarım🥴
hayret bişey ya🧿🧿🧿

Senin eşin iyiymiş ya ben o kadar kötüyüm ki esim de gariban kıpırdasa gözüme batıyor, adam evde diken üstünde 😅 dun benim oğlan diyor ki Ela yi anneannemlere götürelim memlekete, orda daha mutlu olur diyor.Cocuk bıkmış ve kiskanmaya başladı
Bu ilk cocuklar cok fena gercekten 😂😂😂
Benm eşimde işten geliyor balkonda kahve içelim diyor kahveyi genelde yalnız içiyor😆😆 yemekten snrada bişeyler yiyelim içelim die hazırlıyor bişiyler ben daha o hazırlarken uyuyorum nerdeyse😆
Ortadaki paragraf ben 😅 bi de güzelce hazırlamış kuruyemiş falan ama hanımın gözünde fer yok 😂😂
Valla aglanacak halimize guluyoruz 😂😂 ama yalniz olmadigima sevindim valla 😅😅

Ay bide benim kanamam bitti ama bunu henuz esime soylemedim 😅😅 sizlerin libidolariniz ne alemde ? Benimki sifir sifir sifir 😅 bide benim hamileligimde sıkıntılıdı nerdeyse 6 7 ay olacak bizde tık yok 😅 esim yazik 4 gozle bekliyo ama i ih bende is yok 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ay bide benim kanamam bitti ama bunu henuz esime soylemedim 😅😅 sizlerin libidolariniz ne alemde ? Benimki sifir sifir sifir 😅 bide benim hamileligimde sıkıntılıdı nerdeyse 6 7 ay olacak bizde tık yok 😅 esim yazik 4 gozle bekliyo ama i ih bende is yok 🤦‍♀️🤦‍♀️

Libido öldü beybi 🥲😂

Sabahtan beri uyutmaya çalışıyorum dalamıyor
Az önce emzirip öylesine kendi yatağıma koyuverdim kıyafet alıp üZerini değişeyim diye kaka da yapmış çünkü. Arkamı döndüm bikaç eşya alıp bi baktım uyumuş oracıkta, birazdan ağlar nasılsa dedim yok 1 saat oldu uyuyor😂kakasıyla kaldı bide ona yanarım🥴
hayret bişey ya🧿🧿🧿
Canım ben gündüzleri hep bizim kendi yatağımızda yatırıyorum orda daha rahat uyuyor gazı olunca hiçbir yer kâr etmiyor ama daha uzun uyuyor bizim yatakta

Kızlar sizin de bebeğinizin kakasında bazen yeşil bazen de beyaz pütürcükler oluyor mu

Canım ben gündüzleri hep bizim kendi yatağımızda yatırıyorum orda daha rahat uyuyor gazı olunca hiçbir yer kâr etmiyor ama daha uzun uyuyor bizim yatakta

Şunlara bak şimdiden bizim yatağa gözü diktiler desene 😃 bende artk öyle yapıcam
Kendi beşiğine koydugumda hep uyanıyor köftehor😍

Ay benimki zaten ölüktü iyice meftaah oldu😂
Benim hiç azalmadı maşallah 😂 tüp bebek olunca taa tedaviden doğuma hiçbir şey yaşayamadık şimdi de doya doya yaşamak isterken adetim 10 gün sonra bir daha geldi millet adet olmaz emzirme dönemi benimki de tam tersi arttı 😅

Benim libido tavan ama regl oldum. Ama eşim doktora sormadan yapmama taraftarı. Hamilelikte de ilk 3 ay yapmadık hiç 2. 3 ayda 2 kere denedik korktu benim bey son 3 ayda da hiç yapmadık çatlamak üzereyim😂

Bizimde çok uzuuun zaman oldu en son 20 li haftalardaydık sanırım bi kere oldu bi daha tık yokk🥲 şu 40 ım çıksın inş benimde sizin gibi artar inş libidom🤤

Libido yerinde maşallah ama.40 için bekleyecem, kanamada bitmedi zaten.Hamilelikte de sıfır ekşındı

Son düzenleme:
Simdi adet olana kadar korunmasak olur mu acaba ,yoksa korunmak mi lazim,zira 3.bir cocuk asla istemiyorum

Back