Çocuk sürekli tavana bakıyor şehla mı diyorlar işte öyle yapıyor gibi beni alıyor bir telaş bilmemek çok zor bu durumlardaAyyy hiç gülesim yoktuaynı şeyleri yaşamış ve düşünmüşüz
SAN simplexi nasıl kullanıyorsunuz doktor bize de verdi ama kullanım şeklini anlatmadı ben de reçeteli damladır ne olsa yazmıştır kullanım şeklini eczanede öğrenirim diye sormadım meğer reçetesizmiş kullanım şeklini anlatmadığı için de kızdım doktora bu ikinci aynı şeyi yapışı doktor değiştireceğim sanırım o yüzden de aramak istemiyorum size nasıl kullanın dedi doktorunuz hangi vakitlerde kaçar damla veriyorsunuzCanım biz bio gaiga probiyotik ve sab simplex gaz damlası kullanıyoruz. Ama doktor karnını dinledi ona göre verdi bize gaz damlasını. Belki kullanıcak kadar değildir. Bi sonraki kontrolü ne zaman Ela’nın? Biz günde 3 kez kullanıyoruz dün 2 kez verdim azaltmaz olaydım kız resmen gazla uyudu gazla uyandı
1 ay dolunca aşı olacaklar o yüzden sanırım öyle tarih veriliyor, sen bi sıkıntısı varsa daha erken götür tabiki. Probiyotik de hem bağışıklığı düzenlemek hem bağırsakları düzenlemek içinmiş tek başına bi faydası olmayabilirEsimi aradim bir gaz damlası al diye ,o da doktora sormadan almayalım dedi.Tabi çocuğun nasil ağladığını görmediği için.Haftaya pazartesi ama böyle giderse belki cumartesi götürürüm, 1 ay dolunca demisti iste doktor.Oyle acı acı ağlıyor ki biryerine bir sey olmus gibi korktum.Azcik dalıyor, sonra icli icli ,çığlık çığlığa ağlıyor. Doktor da su an İstanbul da galiba ,oyle bir paylaşım yapmıştı 4,5 gun kongredeyim gibi bir seyler.Insanin elinden bir şey gelmiyor.Annem de benden beter panik oluyor ,cok üzülüyor. Gezdir ,pispis yap ,salla ,hicbir şey fayda etmiyor bugün. Probiyotik damlamiz var ama artık kesmiyor anlaşılan
Biz verdiği gibi başladık canım ne kadarlıkken konusu olmadı yani. Başta ağrısı olrsa veriyoduk sonraki muayenede düzenli kullanalım 3 kez 10ar damla dedi. O şekilde ilerliyoruz. İnşallah bi an önce biter şu gaz derdi ya resmen beslenmeyi uyumayı her şeyi etkiliyorAynıı ilaçları doktorumuz bizede verdi ancak ne kadarlıkken başlamalıyız bize dediki eğer cok gazdan burkuntısu kendını kaskatı yaparsa ,aglarsa ciddi huysuzlanırsa başlayabilirsiniz valla ben bugün başladım sab simplex verdim vermeyi düşünüyorum aniden gelen aglamalar cıglık cıglıga olduk bıkackrre dünden beri ..başladım rahatladı bebek sanki rahat bol bol kakaya ckıyoruz
Günde 4 kez 10 ar damla şeklinde kullanılabilir ama biz 3 kez 10 ar damla kullanıyoruz canım. Doktor böyle tavsiye etti düzenli olarak 8 saatte 1 veriyorumÇocuk sürekli tavana bakıyor şehla mı diyorlar işte öyle yapıyor gibi beni alıyor bir telaş bilmemek çok zor bu durumlarda
SAN simplexi nasıl kullanıyorsunuz doktor bize de verdi ama kullanım şeklini anlatmadı ben de reçeteli damladır ne olsa yazmıştır kullanım şeklini eczanede öğrenirim diye sormadım meğer reçetesizmiş kullanım şeklini anlatmadığı için de kızdım doktora bu ikinci aynı şeyi yapışı doktor değiştireceğim sanırım o yüzden de aramak istemiyorum size nasıl kullanın dedi doktorunuz hangi vakitlerde kaçar damla veriyorsunuz
Biz güne 5 de aynı şekilde başladıkAynıyız annem perisan ben perişan, ben de aynısını düşündüm. Hatta dedim bir yerini mi incittim, yatırıp kaldırırken, ağlamıyor ki resmen çığlık atıyor ,çığlık atarak uğunarak geçti tüm gün. Dun de huzursuzdu ama bu kadar kötü değildi ,bugün nirvanaydi, umarım yarın olmaz
Kamyonlar, rezeneler. Sıcak havlular , mesajlar. Hicbir şey fayda etmiyor. Atak falansa da 2 gün yetti vallahi yeter
Canim bizim probiyotik de bir sürü şey de var kimyon falan gibi sadece probiyotik değil sanırım1 ay dolunca aşı olacaklar o yüzden sanırım öyle tarih veriliyor, sen bi sıkıntısı varsa daha erken götür tabiki. Probiyotik de hem bağışıklığı düzenlemek hem bağırsakları düzenlemek içinmiş tek başına bi faydası olmayabilir
Biz verdiği gibi başladık canım ne kadarlıkken konusu olmadı yani. Başta ağrısı olrsa veriyoduk sonraki muayenede düzenli kullanalım 3 kez 10ar damla dedi. O şekilde ilerliyoruz. İnşallah bi an önce biter şu gaz derdi ya resmen beslenmeyi uyumayı her şeyi etkiliyor
Günde 4 kez 10 ar damla şeklinde kullanılabilir ama biz 3 kez 10 ar damla kullanıyoruz canım. Doktor böyle tavsiye etti düzenli olarak 8 saatte 1 veriyorum
Ben de bu yüzden sormuştumCanim sanci butun gun surer mi acaba ya bilemedim ki. Sen bebek emmiyo diyosun mamada vermiyomussun sagdigin yeter mi acaba sadece, ac kalmis olmasin bebis. Yani bu bi lohusa anneye soylenecek son sozama surda hepimiz lohusayiz alinmazsin diye dusunuyorum bizlere
Doktorunuz başka bir test istedi mi acaba benimde 46 günlük bebeğim hala var sarılık merak ettim sadece emzir geçecek diyorCanım uzamış sarılık 14 günden sonra hala var olan sarılığa denir dedi doktor bize. 14. Gün ölçüldüğünde 9 çıktı değer. 18. Gün de 9 çıktı. Yani ara ara o cihazla ölçülüyor. Her doktora gittiğimizde. 1. Ay kontrolünde de ölçecekmiş. Test yapmadı.
4.5 yaşındaki büyük kiziminkileri de utuluyorum ben halaKızlar Bigem’in kıyafetlerini asarken aklıma geldi bebişlerin giysileri hala ütülüyor musunuz
Benimki 1 ay erken doğduğu için 4. Aya kadar uyandırın dedi doktor. Büyük kızımda 40 günden sonra kaldırmayın demistiKızlar bişi danışcam size bebeğim bugün 9da uyudu az önce 1de ben kaldırdım emzirmek için ama hiç aç gibi uyanmadı hala uyku istiyor ayy çok ilginç doktora soracağım haftaya artık uyandırmaya gerek var mı yoksa onun kendi acıkınca uyanmasını mı beklemem lazım
Bugün emiyor ay bu sefer de kucakta uyuyor ,yerine yatırınca geri aranmaya başlıyor, delireceğim yahu 36 yasinda 2 çocuk annesiyim ,bu isin içinden çıkamadım halen ,cok yorgunum tek bildiğim bu
Yok başka test istemedi canım zaten son kontrolde normale dönmüş dedi sarılığı geçmiş yani.Doktorunuz başka bir test istedi mi acaba benimde 46 günlük bebeğim hala var sarılık merak ettim sadece emzir geçecek diyor
Ah bir günleri bir günlerini asla tutmuyorBugün emiyor ay bu sefer de kucakta uyuyor ,yerine yatırınca geri aranmaya başlıyor, delireceğim yahu 36 yasinda 2 çocuk annesiyim ,bu isin içinden çıkamadım halen ,cok yorgunum tek bildiğim bu
Karnının doğduğuna eminsem ya memede dalmasını bekliyorum ya da yerine yatırınca emzik veriyorum öyle devam edebiliyor canım.Bugün emiyor ay bu sefer de kucakta uyuyor ,yerine yatırınca geri aranmaya başlıyor, delireceğim yahu 36 yasinda 2 çocuk annesiyim ,bu isin içinden çıkamadım halen ,cok yorgunum tek bildiğim bu
Senin emzirme düzeni nasıl diyeceğim, pek düzen yok galiba.Mama kac kere kac cc veriyorsun?Ah bir günleri bir günlerini asla tutmuyordün bizimkini ayakta gezerek zorla emzirdim bugün memeden ayrılmıyor dün asla olmayacak diyordum bugün yeniden tüm umutlar yeşerdi delirmeden yoluna koysak bari
Emziksiz olmayacak ,artık yavaştan alıştırmam lazım, hic sevmiyor amaKarnının doğduğuna eminsem ya memede dalmasını bekliyorum ya da yerine yatırınca emzik veriyorum öyle devam edebiliyor canım.
Her fırsatta meme veriyorum canım. Emme durumuna, hal ve hareketlerine göre mamada veriyorum 60 cc. 12 gün öncesine kadar 90 cc besleniyordu. Artık daha fazla istiyor.Senin emzirme düzeni nasıl diyeceğim, pek düzen yok galiba.Mama kac kere kac cc veriyorsun?
Canım bebekten bebeğe göre değişiyor sanırım. Biz beslenme konusunda doktor kontrolünde ilerlediğimiz için ilk hafta 70cc 2.hafta 90ccye çıkmıştık. Doktor 120ye kadar çıkabilirsiniz demişti. Ama kademeli olarak.Arkadaşlar 2 haftalık bebek 80 ml mi ile mi doyar en az ? Ne kdrdır doyma aralığı 80-150 ml gördüm bi uygulamada 2 hafta dolduğunda bu doğru mı , memeden emerken ne kdr emıyo bılemem ama en azından sağma yaparım ona göre nedir aslı?
Neden doktor kontrolünde ilerliyorsunuz kuzum , yoğun bakımda bile 60 cc*8 beslediler bebeği sizin neden 2. Hafta 90 cc? Sarılığı geçmedi mi birde cc kontolunu mama vererek mi saglıyorsunuzCanım bebekten bebeğe göre değişiyor sanırım. Biz beslenme konusunda doktor kontrolünde ilerlediğimiz için ilk hafta 70cc 2.hafta 90ccye çıkmıştık. Doktor 120ye kadar çıkabilirsiniz demişti. Ama kademeli olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?