Geçmiş olsun umarım çabuk geçerEvet canım hemanjiom damar beni Gül lekesi çilek lekesi hepsi aynı. Damarların anormal bir şekilde bir noktada toplanması. Bizde bacakta göbekte ve burunda var. Doktor takip edeceğiz dedi
Emerken o kadar emmesi mümkün degil canım, her halükarda ben daha cok vermis oluyorum.Normalde uyumasa da sakinlesiyordu ama bu sefer yok yani bildiğin ağrısı vardı. Emerken yoruluyorlar tam doymuyorlar ya o yuzden sık sık istiyorlar.Ela emerken en cok 20 dakika da bir istiyor meselaBenden ne kadar sut cikiyo bilmiyorum ama mesela benim kiz nerdeyse saat basi emiyor 2.5 saat hic olmadi.
80 cc icince susup uyumuyor mu peki??
Evet dogru soyluyosun o konuda zaten benimkide 10 dk emiyo mesela uyuyakaliyo sonra mesela yatirinca uyaniyo doymamis oluyo bi daha emiyo.Emerken o kadar emmesi mümkün degil canım, her halükarda ben daha cok vermis oluyorum.Normalde uyumasa da sakinlesiyordu ama bu sefer yok yani bildiğin ağrısı vardı. Emerken yoruluyorlar tam doymuyorlar ya o yuzden sık sık istiyorlar.Ela emerken en cok 20 dakika da bir istiyor mesela
Valla annem 5 vakit okuyor canım, o kadar aklım almadı ki dedim üstünü giydirirken bir yerini ağrıttım galiba, ama D Dh120910 da aynıymış bugün onunla dogum günümüz de aynı. Bu atak matak olayları diyeceğim de e sen de bizden bir gün öndesin masallah seni teğet gecmisEvet dogru soyluyosun o konuda zaten benimkide 10 dk emiyo mesela uyuyakaliyo sonra mesela yatirinca uyaniyo doymamis oluyo bi daha emiyo.
Allah allah nesi var acaba senin ponciginnazar degmis flnda olabilir bi okuyun ufleyin valla oyle seylerde oluyo bazen rahatliyo bebeler ama tabi gazdir buyuk ihtimal
Ya benimkide gazlaniyor gelince cigligi bi basiyo ama yani oyle cok uzun surmuyo masallah diyeyim.
Biz de hic yoktu valla bir geldi ,pir geldi.Ya benimkide gazlaniyor gelince cigligi bi basiyo ama yani oyle cok uzun surmuyo masallah diyeyim.
Benimkinin baska dertleri varnefes alamiyo benimki burnu tikali oksuruyo fln belki ondan cocuum gaz sancisini unutmustur
Kesinliklee ciddi anlamda işe yarıyor bizde..sbh denedim bizzat anında kızım btün geceki burkuntularını resmen attı..arka arkaya 3 kakalı bez cıkarttı bebeğim gece cok rahatszdı ..ınsallah yararı devam eder alıskanlık yapmazIse yariyor mu damla peki?
Canım valla ben ütülemiyorum ama annem geldiğinde yıkarsak kesinlikle ütülüyor tek tek ağız mendillerine kadar. 57 yaşında kadın bu nasıl bir enerji diyorum. Benim enerjim mi kalmış diyor şaşıp kalıyorum. Bana 2 çeşit yemek çorba komposto tatlı herşeyi yapıyor. Evi topluyor laçini yıkıyor. Çamaşır yıkıyor asıyor. Elim kolum resmen. Ben hayran kalıyorum valla anneme. Doğumdan önce de kıyamazdım anneme ama şimdi resmen hayranım. Kadın yıllarca devlet memuruydu vergi dairesinde çalıştı evi çok güzel idare etti bize baktı hiç bir şeyimizi eksik etmedi. Bizi Gül gibi büyüttü şimdi de torunu için koşturuyor. Vallahi annem kalp benKızlar Bigem’in kıyafetlerini asarken aklıma geldi bebişlerin giysileri hala ütülüyor musunuz
MaşallahCanım valla ben ütülemiyorum ama annem geldiğinde yıkarsak kesinlikle ütülüyor tek tek ağız mendillerine kadar. 57 yaşında kadın bu nasıl bir enerji diyorum. Benim enerjim mi kalmış diyor şaşıp kalıyorum. Bana 2 çeşit yemek çorba komposto tatlı herşeyi yapıyor. Evi topluyor laçini yıkıyor. Çamaşır yıkıyor asıyor. Elim kolum resmen. Ben hayran kalıyorum valla anneme. Doğumdan önce de kıyamazdım anneme ama şimdi resmen hayranım. Kadın yıllarca devlet memuruydu vergi dairesinde çalıştı evi çok güzel idare etti bize baktı hiç bir şeyimizi eksik etmedi. Bizi Gül gibi büyüttü şimdi de torunu için koşturuyor. Vallahi annem kalp ben
Ayyy kuzum özür dilerim ben senin anneni kaybettiğini bilmiyordum. Nispet yapar gibi oldu özür dilerim.Maşallahömrü uzun olsun inşallah Benimki de yanımda olsun çok isterdim ben doğduğumda sen de çok zorlandın mı anne diye sormak isterdim ama rabbimin takdiri işte melek annem
Başın sağolsun canım yaaMaşallahömrü uzun olsun inşallah Benimki de yanımda olsun çok isterdim ben doğduğumda sen de çok zorlandın mı anne diye sormak isterdim ama rabbimin takdiri işte melek annem
Ayy yok Estağfirullah öyle düşünmedim canım rahat olAyyy kuzum özür dilerim ben senin anneni kaybettiğini bilmiyordum. Nispet yapar gibi oldu özür dilerim.
Amin sağolasınBaşın sağolsun canım yaa
Bana 1 aylik olduktan sonra uyandirmana gerek yok, bebek uyandikca emzirirsin demislerdiKızlar bişi danışcam size bebeğim bugün 9da uyudu az önce 1de ben kaldırdım emzirmek için ama hiç aç gibi uyanmadı hala uyku istiyor ayy çok ilginç doktora soracağım haftaya artık uyandırmaya gerek var mı yoksa onun kendi acıkınca uyanmasını mı beklemem lazım
2 aylik olmus artik ilk oglumda 4 max 5 saate kadar uyuyabilir demisti doktorum uyandirmayin denisti ellemeyin bnce uykuda cok kiymetli benim kizimda 3 saat uyudugu oluyor ellemiyorum max 4 saat dedi doktorumuz okdr uyumuyor tabi ama 3 saat uyuyor bazen artik ellemiyorm keske gece de gunduz yaptigi uykulari yapsa ah ahh nobetteyimKızlar bişi danışcam size bebeğim bugün 9da uyudu az önce 1de ben kaldırdım emzirmek için ama hiç aç gibi uyanmadı hala uyku istiyor ayy çok ilginç doktora soracağım haftaya artık uyandırmaya gerek var mı yoksa onun kendi acıkınca uyanmasını mı beklemem lazım
Ayy içim rahatladı yaa bu annelik hep vicdan muhasebesi olacak heraldeBana 1 aylik olduktan sonra uyandirmana gerek yok, bebek uyandikca emzirirsin demislerdi
Ahh canım benim kolay gelsin gerçekten en en zoru uykusuzluk geldi bana bütün bu süreçler içinde2 aylik olmus artik ilk oglumda 4 max 5 saate kadar uyuyabilir demisti doktorum uyandirmayin denisti ellemeyin bnce uykuda cok kiymetli benim kizimda 3 saat uyudugu oluyor ellemiyorum max 4 saat dedi doktorumuz okdr uyumuyor tabi ama 3 saat uyuyor bazen artik ellemiyorm keske gece de gunduz yaptigi uykulari yapsa ah ahh nobetteyim
Ben oglandan komandolastigim icin bu cok koymadi 8 9 saat uyumazdi yeni dogdugunda gazdan 3 ay surdu sonrada tam 2.5 sene istisnasiz hergun gece 1 den sabah 7 8 e kadar ayagimda salliyordm uyumuyordu oyle bakiyordu birakmak ne mumkun ayak tirnaklarim hala yamuk tirnak yataklari bozuldu buyuk konusmayim ama herkes tembihlendi ayaga koymak yasak dedim sallamak yasak dedim suan oglum 4.5 yasinda terleyip durdugu icin onu degistiriyorum kurutuyorm bi yandan hala onla ugrasiyorum bebek arada kayniyor resmen cocuk ikinip tikinip sızıyor yataginda bazen uzuluyorum ama nasi baslarsa oyle gidiyor diye uyucaginda hic kucagmda uyutamadim memede uyursa uyuyor haricinde sevip oksuyorum opup kokluyorum ama uyumasi icin hic cabalamiyorum agzimin yangisindan uyku zamaninda koyuyorum yatagna uyuyor bi sekildeAyy içim rahatladı yaa bu annelik hep vicdan muhasebesi olacak heralde
Ahh canım benim kolay gelsin gerçekten en en zoru uykusuzluk geldi bana bütün bu süreçler içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?