2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Evet canım hemanjiom damar beni Gül lekesi çilek lekesi hepsi aynı. Damarların anormal bir şekilde bir noktada toplanması. Bizde bacakta göbekte ve burunda var. Doktor takip edeceğiz dedi
Elanında ensesinde kirmizi bir leke var,dogum lekesi diye yorumladım ama hemanjiom da olabilir.Kontrolde göstereceğim ben de

Benimki de aynı ya emecek ya etraf bakacak diğer uyanık olduğu zamanlar gazdan huzursuz zaten

Kızlar bugün ben bittim sabah 6 dan beri çığlık çığlığa ayaktayız. Daha şimdi eşim geldi arabaya binip dışarı çıktık ilk defa uyuyor. O da sancılarla kalktı kalkacak. Ne yapacağımı şaşırdım. Yarım saatte bi meme diye krize giriyor.. veriyorum doymuyor. Kimyon verdim , damla zaten kullanıyor. Doktora yazdım. 3 saatte bi besleyeceksin sık meme vermek gaz yapıyor diyor. Ama memesiz durmuyor. Ben ne yapacam allah aşkına

Günümüz de derdimiz de ayni

Elanında ensesinde kirmizi bir leke var,dogum lekesi diye yorumladım ama hemanjiom da olabilir.Kontrolde göstereceğim ben de
Göster canım inşallah hemanjiom değildir çünkü bugün doktor kabarıksa büyüyor dedi. Allahtan burnundaki kabarık değil büyümez dedi burnundaki için

Bittim yemin ederim, Sabahtandir ağlıyorum. Annem yanımdaydı. Kadın da perişan , napsak olmuyor diye. Dışarıda sakinlemezse acile götüreceğim mecbur
Aynıyız annem perisan ben perişan, ben de aynısını düşündüm. Hatta dedim bir yerini mi incittim, yatırıp kaldırırken, ağlamıyor ki resmen çığlık atıyor ,çığlık atarak uğunarak geçti tüm gün. Dun de huzursuzdu ama bu kadar kötü değildi ,bugün nirvanaydi, umarım yarın olmaz

Bizim doktorumuzda larissa ile aynı damlaları verdi gönül rahatlıgı ıle sab simplex alBılır bebegınıze bu ezıyetı cektırmeyin cnku bız 15 gunluguz basladık..doktorumuz 1 ay dolsun öyle fln demedi baslayabılırsnız gaz aglamaları asırı agrılı oldugunu hıssedersenız demıstı..

Canım o listeyi bzımlede paylasırmısın gaz yapmayan şeyleri tercih edelim rica etsek?

Ise yariyor mu damla peki?

Bize de 1 ay dolsun falan demedi aslında 5.gun kontrolde probiyotik ve vitamin yazdi.Sonra sarılık icin 4,5 kere görüştük, gündem de yoktu.Dunden beri ilk defa, gaz olduğunu tahmin ettiğim sancılar var.Esim de kontrole gidip doktor vermeden almak istemedi ,çünkü bizim damlamiz sadece probiyotik degil aslında icinde bir sürü şey var ama bakalım bu gece ve yarın nasil geçecek doktor kongredeymiş ,olmazsa mesaj yazarım. Sizin gunlerde mesela hiç sancımız yoktu bizim

Canim sanci butun gun surer mi acaba ya bilemedim ki. Sen bebek emmiyo diyosun mamada vermiyomussun sagdigin yeter mi acaba sadece, ac kalmis olmasin bebis. Yani bu bi lohusa anneye soylenecek son soz ama surda hepimiz lohusayiz alinmazsin diye dusunuyorum bizlere

Canim alinmam ama 2.5 saatte bir 80 cc verdim ,ac değildir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…