2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Maşallah, şunu farkettim deneyimsiz olmana rağmen icimizde en sağduyulu ve sakin ilerleyen sensin arkadaşım, biraz da karakter meselesi galiba bu işler
Çokta sakin sayılmam teorikle pratik bir olmayabiliyor benmde bi doydumu açmı neden uyumadı ataklarım oluyor. Ama okuyorum araştırıyorm emzirme danışmanı/doula vs. Danışıyorum. Yoksa lohusalık insanı yer bitirir hormonlarım beni ele geçiriyor resmen

Yok yok canim valla araştırmak, okumak ,deneyim, eve doula çağırma, hepsi var ben de ama psikolojik olarak dayaniksizim galiba.Kara kara düşünüyorum, günler nasil geçecek, nasıl büyüyecek diye.Ama sonra diyorum ki yeterki sağlıklı olsun ikisi de ,günler bir sekilde geçecek. Oğlanın gelmesine 1 saat kaldı, kendimi toparlamam lazım

P Purple07 Ve A Atalanteda deneyimliler siz ne yaptınız bugün sesiniz çıkmadı. Ben Ela yi artik ayağıma koydum ,kol kalmadi ,telefondan ninni açtım dilimde hal kalmadı sallıyorum, yeterki sakinlessin biraz,ağrısı gecsin kuzunun

Ben ikinciye bile tövbe ettm siz cesaret edip yapmışsınız bence kendinize haksızlık etmeyin önce kırkı çıkınca değişir snra ilk üç ay bittimi bu bocalamalardan eser kalmaz. Ha yorulurmuyuz yime yoruluruz ama bu kadar bocalamayız die düşünüyorm

8 sene de ancak cesaret etmişim ancak unutulmuş demek.

Nurse harvey kullanıyorduk sadece bizim gaz yoğun olunca bi de lactocol ekledik yanına

Aynıı ilaçları doktorumuz bizede verdi ancak ne kadarlıkken başlamalıyız bize dediki eğer cok gazdan burkuntısu kendını kaskatı yaparsa ,aglarsa ciddi huysuzlanırsa başlayabilirsiniz valla ben bugün başladım sab simplex verdim vermeyi düşünüyorum aniden gelen aglamalar cıglık cıglıga olduk bıkackrre dünden beri ..başladım rahatladı bebek sanki rahat bol bol kakaya ckıyoruz

Son düzenleme:

Canım bugün arkadaş geldi biraz kafam dağıldı iyi oldu girip yazamadım da
Çok şükür kalkan ile emzirmeyi başarabildim bugün yine acıyo ama buna şükür. Melis kalkana gıcık oldu ama inat ettim tutturdum. Emzirince moralim de düzeldi biraz.
Ya sizin tabi gazlar falan başladı
Yiyeceklere dikkat ediyomusunuz yoksa mama mı yapıyor acaba
Bana diyetisyen bi liste vrrdi 2 hafta için baya bişey yasak. Şuan gaz derdimiz yok anca yuttugu havayı onuda çıkarıyor bagıra çagıra.

Allahallah gaz icin erken sanki ,masadan gibi geldi bana.Mamanin markasından olabilir.Bazilari yapıyormuş, o zaman değiştirmeyi bir dene bakalım. Senin adına çok sevindim canım

Allahallah gaz icin erken sanki ,masadan gibi geldi bana.Mamanin markasından olabilir.Bazilari yapıyormuş, o zaman değiştirmeyi bir dene bakalım. Senin adına çok sevindim canım

Yok canım yanlış anladın
Gazımız yok demek istedim daha başlamadı
Ama hastanenin Diyetisyeni rutin tavsiye amaçlı bi liste verdi bebeğe gaz yapmasın bunlara dikkat ederseniz iyi olur diye. Sırtını pıtpıtlayınca çıkarıyor gazını genelde bazen kaka yaparken ağlıyor tabi karnı agrıyo heralde

Siz artık birinci ayı tamamlıyorsunuz
İkinci ay gazda biraz tavan yapıyor genelde sanırım
İnşallah düzelir ya kıyamam öyle ağlamasına
Valla mutluysa salla ayağında ne olcak geçici bugünler de ileride gel yat desen gelmeyecek kural mural kalmadı artık

Nasıl birşey canım benimde bebisin omuz arkasında bir sertlik morarti oluştu ultrasonda baktılar hemanjiom şüphesi var hematoloji doktoruna gideceğiz damarla alakalı birşey sanırım

Biz nerde oluruz bacim doktora gittik yine. Bebisin hiriltisi artti gibi geldi bana geldik oksijenini takip ettiler. Bakteriyel bi durum olmadigi icin yapacak bi sey yok dediler. Viralmis hastaligi serum fizyolojikle burnunu acik tutun dediler. Genzi tikanir mi fln diye takip edin dediler. Ciktik hastaneden.

Onun disinda bizde sanki emzirme oturuyor gibi artik. Kendi uyaniyor cogu zaman uyanmazsa ben 2 saatte bi uyandiriyorum. Kilo alimi iyi gidiyor cok sukur o yuzden icim rahat artik. Arada gaz sancisi oluyor karnina masaj yapiyorum elimle rahatlatiyo masaj yapmak. Oyle yani bizde durumlar boyle

Iyi masallqh en azindan diğer konularda rahatsın.Ben de ne emzirme oturdu ne de gaz.Daha doğrusu gaz sorunu yoktu hic ama dunden beri beni bitirdi.Ya sabah babasi gidince başlıyor, simdi babasi geldi gene sustu ,adama o kadar telefonda ağladım, iftira atıyorsun kızıma diyor.Dün de aynisini yaptı, saka gibi .Hatta dedimki bir yerini falan mi incittim acaba dedim ,o kadar acı acı bağırdı.Sarilik kontrolleri bitti mi bu arada?Insallah bu hastane muhabbetleri biter arkadaşım

Sarilik 12ye dusunce bi daha baktirmadik artik duser dediler, günü de ilerleyince bebisin beyin bariyeri olusmustur artik tehlikeli olmaz dediler. Yanisi sarilik bitti artik sukurler olsun

Bu arada evde yalniz kaldigimiz gunlerde benim kizimda saatlerce uyumadi agladi artik uyanik gecirdigi saatler oluyo bizimkinin bazen 1 2 saat oyle uyanik kalip etrafa bakiyo boyle surekli emmek istiyo fln

Uyanık kalsin canim,emsin ,baksin, gezsin ama Ela çığlık çığlığa bağırıyor, o kadar korktum ki hey yarabbim ya

Nasıl birşey canım benimde bebisin omuz arkasında bir sertlik morarti oluştu ultrasonda baktılar hemanjiom şüphesi var hematoloji doktoruna gideceğiz damarla alakalı birşey sanırım
Evet canım hemanjiom damar beni Gül lekesi çilek lekesi hepsi aynı. Damarların anormal bir şekilde bir noktada toplanması. Bizde bacakta göbekte ve burunda var. Doktor takip edeceğiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…