2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Golden goat kullaniyorum ben. Memnunum, yorumlarida iyi hep.
Ay kuzum keşke almadan önce sorsaydım ya. Ölü balık gibi kokan berbat bir mamaymış baby goat. Çocuk ağzına alır almaz yüzünü buruşturarak ağladı attı ağzından. Bebeği geç büyük insan yemez bunu o kadar kötü kokuyor.

İki meme arası alt açmayla uyandırıyorum anca ne topuğunu sıkma ne gıdısına dokunma bana mısın demiyo
2. Memeyi emdikten sonra da uyumuyo, merhaba kısır döngü

Evet ya hepimiz seferber olduk yöntemler çok komik
Aksine Bu gece evde de yırttı kendini sabahladık
Memelerim çok fena uçları ölüyorum.. dinlendireyim dedim nemümkün allahım kasıkla mama verdim falan yok uyutamadık asla
Gene ağlaya ağlaya emzirdim

Kızlar hastane çıkışı doktor ,parol plus yazmıştı, basim cok ağrıyor acaba içsem mi.Siz içiyor musunuz, parol falan?

Banada günde 3 yazmış aynısından. Sezo ağrısına ancadır plus olmayan iyice hafif
Benim kendi agrılarımda var dicloron iğne oldum hep hastanede

Emzirirken eliyle bi yandan mememe bi yapışması var Niye vermedin anne niyee ağlattı.in beni dercesine zor ayırdım kendimden kıyamam annemmm yaaa İçim eridi ztn canım acıyo bide buna ağlıyorım kaç saattir
2günde nasıl bu hale geldi bu memeler çok canım yanıyo çok.. kızımda meme düşkünü çıktı napıcaz hiç bilmiyorum. Çabuk geçsin ne olur yalvarıyorum allaha

Mamalardan da öyle bi haberim ki
Hipp organik almış eşim nedir nasıldır bilen varmı

Kızlar sağarken de acıyomu meme ucu
Emerken ki gibi memem şişecek acıyo sağsam mı acaba aynı mı acıtır bebek kadar

Kızlar sağarken de acıyomu meme ucu
Emerken ki gibi memem şişecek acıyo sağsam mı acaba aynı mı acıtır bebek kadar
İlk sağım anında dayanırsan brz cık acıyoo sonra alısıyooo aynı acı hıssi kalmıyop, meme ucu bu kdr yara olduysa bebeğiniz yanlış tutmuşturr kesınlıkle meme ucunu , komle degil sdece ucu tutmustur oyle verımlı sütte gelmez komple kahverengı yerı gırcek agzına mumkunse ..

Ah aynı şey ozmn bebek ilk tutarken deli gibi acıyo uyuşuyo sonra zaten
Of ya hastanede Ebeler çekiştirerek agzına sokuşturdu hep tutsun die Bu da başşta hep uyudu açmadı ağznı sürtüne sürtüne mahvoldu ucu resmen
Yoksa uyanıp açınca ağzını güzel tutuyoruz da
İş iişten geçti

Yaaa canım benim gözünaydın, geçmiş olsun çook şükür sizde kavuştunuz yavrunla şimdi yanında ya öncesinin pek önemi kalmamıştır
Sütünü hiç dert etme son ana kadar normal doğum süreci yaşadığın için daha çabuk gelecektir. Duş aldırırlar bugün sana daha iyi hissedersin, sütünde artarak gelcek o zaman

Ben sma optipro,oğlumda onunla büyüdü

Hosgelmis,gözünüz aydın

Büyük Kızım elimde memeler ağlayarak görünce beni, benAnne olmıcam diyip odasına kaçtı
Off allahım yaaa sabır
Benim oğlan daha ultrasona bakarken iyi ki kiz değilim demisti simdi de gidiyor geliyor sağdığım sütü ölçüyor

Kuzum benim bebiş biraz korkutmuş ama işin sonunda sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür çok sevindim öp yerime miniği

Kızlar ben göğüs açık ortada geziyorum ,az önce bir sey almak için balkona cikiyordum resmen göğüsler fora çıkıyordum.Bir sag ,bir Ela ya ver derken şaşırdım kaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…