Ay kuzum keşke almadan önce sorsaydım ya. Ölü balık gibi kokan berbat bir mamaymış baby goat. Çocuk ağzına alır almaz yüzünü buruşturarak ağladı attı ağzından. Bebeği geç büyük insan yemez bunu o kadar kötü kokuyor.Golden goat kullaniyorum ben. Memnunum, yorumlarida iyi hep.
İki meme arası alt açmayla uyandırıyorum ancane topuğunu sıkma ne gıdısına dokunma bana mısın demiyo
2. Memeyi emdikten sonra da uyumuyo, merhaba kısır döngü
Kızlar hastane çıkışı doktor ,parol plus yazmıştı, basim cok ağrıyor acaba içsem mi.Siz içiyor musunuz, parol falan?
Bize güzel şeyler söyle bizi yalanlarla motive etSezaryen olurken bunu çaldırdım anestezi doktoruna ama nerden bilecektim ki asıl zor günlerin yeni geliyor olduğunu
Bize güzel şeyler söyle bizi yalanlarla motive etbizim buba ihtiyacımız var
Ay kuzum keşke almadan önce sorsaydım ya. Ölü balık gibi kokan berbat bir mamaymış baby goat. Çocuk ağzına alır almaz yüzünü buruşturarak ağladı attı ağzından. Bebeği geç büyük insan yemez bunu o kadar kötü kokuyor.
İlk sağım anında dayanırsan brz cık acıyoo sonra alısıyooo aynı acı hıssi kalmıyop, meme ucu bu kdr yara olduysa bebeğiniz yanlış tutmuşturr kesınlıkle meme ucunu , komle degil sdece ucu tutmustur oyle verımlı sütte gelmez komple kahverengı yerı gırcek agzına mumkunse ..Kızlar sağarken de acıyomu meme ucu
Emerken ki gibi memem şişecek acıyo sağsam mı acaba aynı mı acıtır bebek kadar
İlk sağım anında dayanırsan brz cık acıyoo sonra alısıyooo aynı acı hıssi kalmıyop, meme ucu bu kdr yara olduysa bebeğiniz yanlış tutmuşturr kesınlıkle meme ucunu , komle degil sdece ucu tutmustur oyle verımlı sütte gelmez komple kahverengı yerı gırcek agzına mumkunse ..
Yaaa canım benim gözünaydın, geçmiş olsun çook şükür sizde kavuştunuz yavrunlaKızlar ben bugün oğluma kavuştum, sabah 8 gibi nişanım geldi saat10 gibi hastaneye geldik 3 cm açıklığım vardı. Akşam üstü 4:30 da tam 10 cm açıklıkla doğumhaneye gidecekken oğluşun kalp atışları çok fazla düştü ve acil genel anesteziyle sezaryen olmak durumunda kaldım. 3050 gr 49 cm doğdu şimdi yanımda biraz aç bir bebek benimde sütüm az şimdilik. Bizde haberler böyle hepinizi çok öpüyorum
Ben sma optipro,oğlumda onunla büyüdüMama desteği yapan annelere soruyorum hangi mamayı kullanıyorsunuz. Evdeki mama bitti baby goat diye bir mama aldım yorumlara güvenerek inşallah iyidir ya. Hangi mamayı araştırsam saçma sapan şeyler gördüm internette sinirlerim bozuldu.
Hosgelmis,gözünüz aydınKızlar ben bugün oğluma kavuştum, sabah 8 gibi nişanım geldi saat10 gibi hastaneye geldik 3 cm açıklığım vardı. Akşam üstü 4:30 da tam 10 cm açıklıkla doğumhaneye gidecekken oğluşun kalp atışları çok fazla düştü ve acil genel anesteziyle sezaryen olmak durumunda kaldım. 3050 gr 49 cm doğdu şimdi yanımda biraz aç bir bebek benimde sütüm az şimdilik. Bizde haberler böyle hepinizi çok öpüyorum
Ben emzirmedanismani Dilruba diye bir kadin var onun bira mayası tableti ve çayı var ,dun aksam onu aldim bacimSolgar brewest yeast kullanan varmı süt artırmak için
Benim oğlan daha ultrasona bakarken iyi ki kiz değilim demistiBüyük Kızım elimde memeler ağlayarak görünce beni, benAnne olmıcam diyip odasına kaçtı
Off allahım yaaa sabır
Çok haklı bi isyanBüyük Kızım elimde memeler ağlayarak görünce beni, benAnne olmıcam diyip odasına kaçtı
Off allahım yaaa sabır
Kuzum benim bebiş biraz korkutmuş ama işin sonunda sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür çok sevindim öp yerime miniğiKızlar ben bugün oğluma kavuştum, sabah 8 gibi nişanım geldi saat10 gibi hastaneye geldik 3 cm açıklığım vardı. Akşam üstü 4:30 da tam 10 cm açıklıkla doğumhaneye gidecekken oğluşun kalp atışları çok fazla düştü ve acil genel anesteziyle sezaryen olmak durumunda kaldım. 3050 gr 49 cm doğdu şimdi yanımda biraz aç bir bebek benimde sütüm az şimdilik. Bizde haberler böyle hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?