- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Ay dun benim 3,5 yaşındaki kizimda bebegi emzirmeye calisirken anne sutun mu yok dediBenim oğlan daha ultrasona bakarken iyi ki kiz değilim demistisimdi de gidiyor geliyor sağdığım sütü ölçüyor
Aman misafir fln varken dikkat et yeterKızlar ben göğüs açık ortada geziyorum ,az önce bir sey almak için balkona cikiyordum resmen göğüsler fora çıkıyordum.Bir sag ,bir Ela ya ver derken şaşırdım kaldim
Senin emzirme günlükleryle benimki eş zamanlı gidiyor düzen oturunca haber ver bacımAy dun benim 3,5 yaşındaki kizimda bebegi emzirmeye calisirken anne sutun mu yok dedihe dedim kizim bi sen eksiktin gel sende gel
Amin canım benim, teşekkür ederimCanım Allah analı babalı büyütsünnharika bir doğum hikayesi olmuş bebişin,saglıkla büyüsün bol bol emsin inşallah
Amiiin çok teşekkür ederim, hepimizinki sağlıkla büyüsünGozun aydin canim saglikla buyusun bebisin insallah
Lariiiim çok teşekkür ederiz teyzesi, öyle tabi şimdi sağlıklılar ya o yeterYaaa nasıl duygulandım nasıllllo son anda kalp atışı düştüğündeki hislerini çok iyi anlıyorum ama sonunda sağlıklılar ya bu yeter Hoşgeldi küçük adam sağlıkla büyüsün inşallah gözün aydın annesii
Canımsın, evet minik adamı görünce geçiyormuş her şey. İnşallah hepimizin sütü bol olsun. Çok teşekkür ederim canım benimYaaa canım benim gözünaydın, geçmiş olsun çook şükür sizde kavuştunuz yavrunlaşimdi yanında ya öncesinin pek önemi kalmamıştır
Sütünü hiç dert etme son ana kadar normal doğum süreci yaşadığın için daha çabuk gelecektir. Duş aldırırlar bugün sana daha iyi hissedersin, sütünde artarak gelcek o zaman
Çok teşekkür ederimHosgelmis,gözünüz aydın
Ya teyzesi korkuttu beni ama ne yapalım canları sağolsun. İnşallah seninde su gibi bir doğumun olsun sağlıkla kavuşunKuzum benim bebiş biraz korkutmuş ama işin sonunda sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür çok sevindim öp yerime miniği
Valla bu aralar daha iyi gibiyizSenin emzirme günlükleryle benimki eş zamanlı gidiyor düzen oturunca haber ver bacım
Bi gün de herşey değişiyor dmi bende ii başlıyorm bgn iyi diyorm snra yine krizValla bu aralar daha iyi gibiyizbol bol emiyor. Saat basi emiyo nerdeyse burnu akiyo bide emdikce rahatliyo o yuzden boool bol emiyoruz suan
Ayy hiç gülesim yoktuSezaryen olurken bunu çaldırdım anestezi doktoruna ama nerden bilecektim ki asıl zor günlerin yeni geliyor olduğunu
Canım ben humana marka aldım her gün bi bardak içiyorum faydası varKızlar dün doktora gittim çocuğun çok gazı var dedi rezene ve kimyon çayını önerdi sen iç bebeğe de bir çay kaşığı ılıtılmışını verebilirsin dedi sizin kullandığınız herhangi bir marka var mı rezene için internette bir sürü ürün var Humana’nın filan yoksa aktardan mı alsam siz ne yaptınız kullananlar var mı aranızda
Canım ben 72 ile doğuma girmiştim şu an 61im. Doğumdan sonra jöle gibi olan o göbek düzeldi. Kalmadı. İyiyim yani.Kızlar kilo durumlrı ne alemde sizde yahu ben 20 kilo almistim 1 hafta da 13 ü gitti sonrası takıldı kaldı 7 kiko ustumde hicbir kiyafetim olmuyor ve oyle enteresan ki kalca ve yanlarda birikmis kilonun cogu vallahi kız cocuk yayıyomus gercekten ya vucut seklim degisti resmen oglanda boyle hic olmadim
Ya emzirme duzeni olarak bundan sonra cok degismez bence. Bundan sonra habire emecekler ay emsinler emmemesinden iyidir. Sarilikken neydi oyle agzini actircam diye ne cekiyodum(gerci hala sari amaBi gün de herşey değişiyor dmi bende ii başlıyorm bgn iyi diyorm snra yine kriztam düzene ne zaman oturuyorsa günün benden önce haberni vermen lazm şafak sayar gibi sayacağım
Ya ben humananinkini aldim. Kimyon ve rezene diyo ama icerigine baktim kimyon ve rezene orani cok cok az. Direk rezeneyi tohum olarak demleyip icsem daha iyi olurmus sankiKızlar dün doktora gittim çocuğun çok gazı var dedi rezene ve kimyon çayını önerdi sen iç bebeğe de bir çay kaşığı ılıtılmışını verebilirsin dedi sizin kullandığınız herhangi bir marka var mı rezene için internette bir sürü ürün var Humana’nın filan yoksa aktardan mı alsam siz ne yaptınız kullananlar var mı aranızda
Ben de onun çayını almayı düşünüyordum canım. Bakalım faydası olcak mıBen emzirmedanismani Dilruba diye bir kadin var onun bira mayası tableti ve çayı var ,dun aksam onu aldim bacim
Sma bence en iyisi zatenKızlar mama araştırması yaparken kafayı yicektim laçinin doktorunu aradım sma al dedi. Gittim aldım yeter gari onun içinde bunu var şu mu var derken çıldıracaktım. Aldım kullancam bunu daha fazla da kurcalamıcam internette neler var öyle.
Bende 20 aldım. 12 si ilk hafta gitti. Gerisi kaldıKızlar kilo durumlrı ne alemde sizde yahu ben 20 kilo almistim 1 hafta da 13 ü gitti sonrası takıldı kaldı 7 kiko ustumde hicbir kiyafetim olmuyor ve oyle enteresan ki kalca ve yanlarda birikmis kilonun cogu vallahi kız cocuk yayıyomus gercekten ya vucut seklim degisti resmen oglanda boyle hic olmadim
Hem çayı Hem maya tabletini aldım, bu emzirme konusuna harcadığım paralar doğumdan pahalıya mâl oldu bana valla ,ne yapacağımı şaşırdım. Bari diyorum sütüm iyice artsın, çünkü gerçekten az.Emmediginde en azindan mama vermek yerine ,sağdığım sütü vermek istiyorum ama yetmiyor.Ela 80 cc cok rahat hupletiyor. Oysa ben 2 göğüsten en fazla 60 çıkarıyorum, o da çoğunda çıkmıyor, bak tam 3 hafta dolmuş bugün yaniBen de onun çayını almayı düşünüyordum canım. Bakalım faydası olcak mı
7 kilo kaldi vallhi hcbsy olmuyo gtmiodaCanım ben 72 ile doğuma girmiştim şu an 61im. Doğumdan sonra jöle gibi olan o göbek düzeldi. Kalmadı. İyiyim yani.
Vallhi ayni durumdayiz catlak yokda kilolar kaldi gitck gbi degil diyet yapmadan onuda suan yapamiycam sütler oturana kadar bu yazi boyle patates gbi gecirecegm belli oldu yanlar ve kalca elden gtmisBende 20 aldım. 12 si ilk hafta gitti. Gerisi kaldıbi de gayet sarkmış ve çatlaklı karnım var berbat durumda
Benim esimde diyor mama mi alsak cocuga senin yediklerin mamayi geciyor helvaciyla kuruyemisci dalga geciyor artik diye takiliyorHem çayı Hem maya tabletini aldım, bu emzirme konusuna harcadığım paralar doğumdan pahalıya mâl oldu bana valla ,ne yapacağımı şaşırdım. Bari diyorum sütüm iyice artsın, çünkü gerçekten az.Emmediginde en azindan mama vermek yerine ,sağdığım sütü vermek istiyorum ama yetmiyor.Ela 80 cc cok rahat hupletiyor. Oysa ben 2 göğüsten en fazla 60 çıkarıyorum, o da çoğunda çıkmıyor, bak tam 3 hafta dolmuş bugün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?