2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Benim oğlan daha ultrasona bakarken iyi ki kiz değilim demisti simdi de gidiyor geliyor sağdığım sütü ölçüyor
Ay dun benim 3,5 yaşındaki kizimda bebegi emzirmeye calisirken anne sutun mu yok dedi he dedim kizim bi sen eksiktin gel sende gel

Kızlar ben göğüs açık ortada geziyorum ,az önce bir sey almak için balkona cikiyordum resmen göğüsler fora çıkıyordum.Bir sag ,bir Ela ya ver derken şaşırdım kaldim
Aman misafir fln varken dikkat et yeter evde biri yoksa onemli degil. Bende oyle fermuarli bi ustle emzirip fermuari kapatmayi unutup insan icine cikmistim bi kere oyle seyler olabiliyor malesef

Canım Allah analı babalı büyütsünn harika bir doğum hikayesi olmuş bebişin,saglıkla büyüsün bol bol emsin inşallah
Amin canım benim, teşekkür ederim
Gozun aydin canim saglikla buyusun bebisin insallah
Amiiin çok teşekkür ederim, hepimizinki sağlıkla büyüsün

Lariiiim çok teşekkür ederiz teyzesi, öyle tabi şimdi sağlıklılar ya o yeter

Canımsın, evet minik adamı görünce geçiyormuş her şey. İnşallah hepimizin sütü bol olsun. Çok teşekkür ederim canım benim
Hosgelmis,gözünüz aydın
Çok teşekkür ederim
Kuzum benim bebiş biraz korkutmuş ama işin sonunda sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür çok sevindim öp yerime miniği
Ya teyzesi korkuttu beni ama ne yapalım canları sağolsun. İnşallah seninde su gibi bir doğumun olsun sağlıkla kavuşun öperim tabi öpmez olur muyum hiç

Kızlar mama araştırması yaparken kafayı yicektim laçinin doktorunu aradım sma al dedi. Gittim aldım yeter gari onun içinde bunu var şu mu var derken çıldıracaktım. Aldım kullancam bunu daha fazla da kurcalamıcam internette neler var öyle.

Valla bu aralar daha iyi gibiyiz bol bol emiyor. Saat basi emiyo nerdeyse burnu akiyo bide emdikce rahatliyo o yuzden boool bol emiyoruz suan
Bi gün de herşey değişiyor dmi bende ii başlıyorm bgn iyi diyorm snra yine kriz tam düzene ne zaman oturuyorsa günün benden önce haberni vermen lazm şafak sayar gibi sayacağım

Kızlar dün doktora gittim çocuğun çok gazı var dedi rezene ve kimyon çayını önerdi sen iç bebeğe de bir çay kaşığı ılıtılmışını verebilirsin dedi sizin kullandığınız herhangi bir marka var mı rezene için internette bir sürü ürün var Humana’nın filan yoksa aktardan mı alsam siz ne yaptınız kullananlar var mı aranızda

Canım ben humana marka aldım her gün bi bardak içiyorum faydası var

Kızlar kilo durumlrı ne alemde sizde yahu ben 20 kilo almistim 1 hafta da 13 ü gitti sonrası takıldı kaldı 7 kiko ustumde hicbir kiyafetim olmuyor ve oyle enteresan ki kalca ve yanlarda birikmis kilonun cogu vallahi kız cocuk yayıyomus gercekten ya vucut seklim degisti resmen oglanda boyle hic olmadim

Canım ben 72 ile doğuma girmiştim şu an 61im. Doğumdan sonra jöle gibi olan o göbek düzeldi. Kalmadı. İyiyim yani.

Bi gün de herşey değişiyor dmi bende ii başlıyorm bgn iyi diyorm snra yine kriz tam düzene ne zaman oturuyorsa günün benden önce haberni vermen lazm şafak sayar gibi sayacağım
Ya emzirme duzeni olarak bundan sonra cok degismez bence. Bundan sonra habire emecekler ay emsinler emmemesinden iyidir. Sarilikken neydi oyle agzini actircam diye ne cekiyodum(gerci hala sari ama )

Bizim gaz sancilari var iste o fena emiyo emiyo gazlaniyo sonra kivraniyo uyaniyo sonra bi daha emiyo falan oyle sonsuz bir dongu
Ya ben humananinkini aldim. Kimyon ve rezene diyo ama icerigine baktim kimyon ve rezene orani cok cok az. Direk rezeneyi tohum olarak demleyip icsem daha iyi olurmus sanki almis bulundum ama icerim artik

Sma bence en iyisi zaten

Bende 20 aldım. 12 si ilk hafta gitti. Gerisi kaldı bi de gayet sarkmış ve çatlaklı karnım var berbat durumda

Ben de onun çayını almayı düşünüyordum canım. Bakalım faydası olcak mı
Hem çayı Hem maya tabletini aldım, bu emzirme konusuna harcadığım paralar doğumdan pahalıya mâl oldu bana valla ,ne yapacağımı şaşırdım. Bari diyorum sütüm iyice artsın, çünkü gerçekten az.Emmediginde en azindan mama vermek yerine ,sağdığım sütü vermek istiyorum ama yetmiyor.Ela 80 cc cok rahat hupletiyor. Oysa ben 2 göğüsten en fazla 60 çıkarıyorum, o da çoğunda çıkmıyor, bak tam 3 hafta dolmuş bugün yani

Bende 20 aldım. 12 si ilk hafta gitti. Gerisi kaldı bi de gayet sarkmış ve çatlaklı karnım var berbat durumda
Vallhi ayni durumdayiz catlak yokda kilolar kaldi gitck gbi degil diyet yapmadan onuda suan yapamiycam sütler oturana kadar bu yazi boyle patates gbi gecirecegm belli oldu yanlar ve kalca elden gtmis

Benim esimde diyor mama mi alsak cocuga senin yediklerin mamayi geciyor helvaciyla kuruyemisci dalga geciyor artik diye takiliyor sende sal artk bazn olmaynca olmuyor yipratma kendini geldigi kadarini emsin hic emmemesinden cok dha iyidir en azindan aliyor anne sutu ela kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…