2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Vallahi ben parolu guvenle icerim biyerim agridiginda napak ölekmi yahu hamileyken de migrenden icmek zorunda kaldim kac kere ignesiz dyandim zaten parol cok bos bi ilac da emzirirken falan kurtarici gbi geliyor insana

Ya ayni sorunu yasiyorum ben de. Simdi mamayi yavas yavas birakmak istiyorum sabahtan beri hic vermedim ama memeden 90 cc geliyo mu asla sanmiyorum. 10 15 dakika durup uyudu mesela bugun, 10 15 dakikada bence 30 ccden fazla gelmemistir. Cok zormus gercekten cisli bez takibi yapcam ama onda da azcik bi cis olsa yeterli mi yoksa bezin belli agirligi olmali mesela onu da bilmiyorum

Hickirik doyma belirtisiymiş yalnız. Bizimki de aynu senin gibi. Ama ac olduğundan değil eminim artık. Ya gazdan memeye saldiriyor ya da uykuya dalamadigindan

Kızlar çok kötüyüm lütfen bana bı yardim edin bilen varsa sağlık ocağı aradi bebeğimin bı değeri yuksek çıkmış fkü diye çok korkuyorum helak oldum pazartesi tekrar kan alinacak böyle bir durumu yaşayan varmı

Gecmis olsun ,bilemedim ki tam olarak.Ama yakin arkadaşımın da degeri yuksek çıkmıştı topuk kanında, sonraki alımda düzeldi değer, inşallah sizinki de öyle olur.Topuk kani kaçıncı gün alınmıştı acaba

Teşekkürler İlki taburcu olmadan üç dört saat önce ikincisi üçüncü gün sağlık ocağında alındı tek bir tane değer biraz yüksek çıkmış pazartesi yeniden alalım dedi insllah bizimkide temiz cikar

Çıkar insallah ,içinizi ferah tutun,iyi düşünelim iyi olsun,araya haftasonu girmese iyymiş

Fenilketonuri değeri sanrm çok yüksek değilse diğer ölçümde sağlıklı çıkacaktır hemen üzülmeyin Tekrarlanınca iyi çıkabiliyor değerler.

İnşallah canım Allah razı olsun tüm bebeklerimiz sağlıkla kavuşsun annelerine inşallah içinde de benim oğluşum

Mama desteği yapan annelere soruyorum hangi mamayı kullanıyorsunuz. Evdeki mama bitti baby goat diye bir mama aldım yorumlara güvenerek inşallah iyidir ya. Hangi mamayı araştırsam saçma sapan şeyler gördüm internette sinirlerim bozuldu.

Golden goat kullaniyorum ben. Memnunum, yorumlarida iyi hep.

Kızlar ben bugün oğluma kavuştum, sabah 8 gibi nişanım geldi saat10 gibi hastaneye geldik 3 cm açıklığım vardı. Akşam üstü 4:30 da tam 10 cm açıklıkla doğumhaneye gidecekken oğluşun kalp atışları çok fazla düştü ve acil genel anesteziyle sezaryen olmak durumunda kaldım. 3050 gr 49 cm doğdu şimdi yanımda biraz aç bir bebek benimde sütüm az şimdilik. Bizde haberler böyle hepinizi çok öpüyorum

Canım Allah analı babalı büyütsünn harika bir doğum hikayesi olmuş bebişin,saglıkla büyüsün bol bol emsin inşallah

Gozun aydin canim saglikla buyusun bebisin insallah

Ay kizlar cok uykum var yaaa. 2 saate bi alarm kuruyorum 2 saat olmadan uyaniyor bu cocugm ya mahvoldum gozlerim acilmiyo artik ya..

Ay kizlar cok uykum var yaaa. 2 saate bi alarm kuruyorum 2 saat olmadan uyaniyor bu cocugm ya mahvoldum gozlerim acilmiyo artik ya..
Geççek, geççek elbet bu da geççek
Gör bak umudun gününü gün etçek
Oh, oh zilleri takıp oynıycaz o zaman
O çiçekten günler çok yakın inan

Yaaa nasıl duygulandım nasıllll o son anda kalp atışı düştüğündeki hislerini çok iyi anlıyorum ama sonunda sağlıklılar ya bu yeter Hoşgeldi küçük adam sağlıkla büyüsün inşallah gözün aydın annesii

Geççek, geççek elbet bu da geççek
Gör bak umudun gününü gün etçek
Oh, oh zilleri takıp oynıycaz o zaman
O çiçekten günler çok yakın inan

Sezaryen olurken bunu çaldırdım anestezi doktoruna ama nerden bilecektim ki asıl zor günlerin yeni geliyor olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…