- 18 Mart 2021
- 3.325
- 3.394
- 83
- 33
Vallahi ben parolu guvenle icerim biyerim agridiginda napak ölekmi yahu hamileyken de migrenden icmek zorunda kaldim kac kere ignesiz dyandim zaten parol cok bos bi ilac da emzirirken falan kurtarici gbi geliyor insanaAy benim doktorum bana sezeryandan sonra dolorex yazdi. Gunde 4 kere icebilirsin dedi. Baya guclu bi agri kesiciydi yani nerdeyse 1 hafta kadr falanda ictim agrim oldukca.
Emzirirken zararli degil mi dedim bana sanki ne kadar sut gidiyo ona suanda daha dedi. Ic sen, senin iyilesmen daha onemli fln demistiallah affetsin ictiydim valla. Suanda grip oldum gecen gun parol ictim normal yani o kadar halsizdim ki dayanamadim ictim.
Ne zor analik ya. Bi yerimiz agriyo ilac bile icemiyoruz
Ya ayni sorunu yasiyorum ben de. Simdi mamayi yavas yavas birakmak istiyorum sabahtan beri hic vermedim ama memeden 90 cc geliyo mu asla sanmiyorum. 10 15 dakika durup uyudu mesela bugun, 10 15 dakikada bence 30 ccden fazla gelmemistir. Cok zormus gercekten cisli bez takibi yapcam ama onda da azcik bi cis olsa yeterli mi yoksa bezin belli agirligi olmali mesela onu da bilmiyorumSimdi ben bugun Ela yi 2 kere emzirdim 5 dakika ancak bir göğüs 5 dakika da ancak öbürü, öyle yutkunma sesi de tam değil. Mama ile 90 cc içen cocuk bu şekilde doydumusimdi de bunu nasil anlayacağım. Yarin gene sehir dışından kuzenim geliyor bir yandan hazırlık yapmaya çalışıyorum valla bir daha lohusaya 3 aydan önce gitmem.Zaten dikkat ediyordum ama simdi iyice gitmeyeceğim, sadece eziyet.Normqlde su an ben de uyumak istiyordum.Trilece yapiyorum bir yandan ,bir yandan Hünkar beğendiye et kavuruyorum. Bir yandan emzirmeye ikna etmeye çalışıyorum, of ya
Hickirik doyma belirtisiymiş yalnız. Bizimki de aynu senin gibi. Ama ac olduğundan değil eminim artık. Ya gazdan memeye saldiriyor ya da uykuya dalamadigindanKizlar ya sabahlari bebem doymuyor resmen. Boyle olan var mi?? Ozellikle evde yalnızken yapiyor bunu ne hikmetse. Kahvaltiyi 11 bucuk gibi anca yapabildim onda da pusete koydum agzina emzik verdim ayagimla sallarken anca yiyebildim hizli hizliHatta sonlara dogru durmadi aldim emzirdim bi taraftan.
Sabahtan beri 2 mememide kac kere emzirdim. Baktim doymadi 60cc mama verdim hala araniyo. Ama kusuyo bi taraftan hickiriyo. Ama asla uyumuyorsabahtan beri uyanik 8den beri fln yarim saat anca uyumustur.
Butun gece emiyor ya bende bi sey yiyip icmiyorum geceleri. Hele bu gece suda icmedim cok. Sabaha kadar sutum mu bitti nooldu anlamadim ki bu cocugum niye doymuyor
Gecmis olsun ,bilemedim ki tam olarak.Ama yakin arkadaşımın da degeri yuksek çıkmıştı topuk kanında, sonraki alımda düzeldi değer, inşallah sizinki de öyle olur.Topuk kani kaçıncı gün alınmıştı acabaKızlar çok kötüyüm lütfen bana bı yardim edin bilen varsa sağlık ocağı aradi bebeğimin bı değeri yuksek çıkmış fkü diye çok korkuyorum helak oldum pazartesi tekrar kan alinacak böyle bir durumu yaşayan varmı
Teşekkürler İlki taburcu olmadan üç dört saat önce ikincisi üçüncü gün sağlık ocağında alındı tek bir tane değer biraz yüksek çıkmış pazartesi yeniden alalım dedi insllah bizimkide temiz cikarGecmis olsun ,bilemedim ki tam olarak.Ama yakin arkadaşımın da degeri yuksek çıkmıştı topuk kanında, sonraki alımda düzeldi değer, inşallah sizinki de öyle olur.Topuk kani kaçıncı gün alınmıştı acaba
Çıkar insallah ,içinizi ferah tutun,iyi düşünelim iyi olsun,araya haftasonu girmese iyymişTeşekkürler İlki taburcu olmadan üç dört saat önce ikincisi üçüncü gün sağlık ocağında alındı tek bir tane değer biraz yüksek çıkmış pazartesi yeniden alalım dedi insllah bizimkide temiz cikar
Fenilketonuri değeri sanrm çok yüksek değilse diğer ölçümde sağlıklı çıkacaktır hemen üzülmeyinKızlar çok kötüyüm lütfen bana bı yardim edin bilen varsa sağlık ocağı aradi bebeğimin bı değeri yuksek çıkmış fkü diye çok korkuyorum helak oldum pazartesi tekrar kan alinacak böyle bir durumu yaşayan varmı
İnsallah canım inşallah pazartesi nasıl gelecekse artıkFenilketonuri değeri sanrm çok yüksek değilse diğer ölçümde sağlıklı çıkacaktır hemen üzülmeyinTekrarlanınca iyi çıkabiliyor değerler.
İnşallah canım Allah razı olsun tüm bebeklerimiz sağlıkla kavuşsun annelerine inşallah içinde de benim oğluşumÇok geçmiş olsun. Çok şükür ki yavrunuzun durumu iyiye gidiyormuşBizimde doğumdan sonra yoğunbakım sürecimiz oldu ama çok şükür kavuştuk. Darısı sizinde başınıza. Hemen toparlanıp kavuşursunuz inşallah
Çok sağol canım sağlıkla sihatle kavusuruz inşallahÇok geçmiş olsun canımDurumu da iyiye gidiyomuş bak çok şükür, bi an önce sağlıkla yanına gelsin inşallah. Tüm dualarımız bebişinle
Golden goat kullaniyorum ben. Memnunum, yorumlarida iyi hep.Mama desteği yapan annelere soruyorum hangi mamayı kullanıyorsunuz. Evdeki mama bitti baby goat diye bir mama aldım yorumlara güvenerek inşallah iyidir ya. Hangi mamayı araştırsam saçma sapan şeyler gördüm internette sinirlerim bozuldu.
Canım Allah analı babalı büyütsünnKızlar ben bugün oğluma kavuştum, sabah 8 gibi nişanım geldi saat10 gibi hastaneye geldik 3 cm açıklığım vardı. Akşam üstü 4:30 da tam 10 cm açıklıkla doğumhaneye gidecekken oğluşun kalp atışları çok fazla düştü ve acil genel anesteziyle sezaryen olmak durumunda kaldım. 3050 gr 49 cm doğdu şimdi yanımda biraz aç bir bebek benimde sütüm az şimdilik. Bizde haberler böyle hepinizi çok öpüyorum
Gozun aydin canim saglikla buyusun bebisin insallahKızlar ben bugün oğluma kavuştum, sabah 8 gibi nişanım geldi saat10 gibi hastaneye geldik 3 cm açıklığım vardı. Akşam üstü 4:30 da tam 10 cm açıklıkla doğumhaneye gidecekken oğluşun kalp atışları çok fazla düştü ve acil genel anesteziyle sezaryen olmak durumunda kaldım. 3050 gr 49 cm doğdu şimdi yanımda biraz aç bir bebek benimde sütüm az şimdilik. Bizde haberler böyle hepinizi çok öpüyorum
Geççek, geççek elbet bu da geççekAy kizlar cok uykum var yaaa. 2 saate bi alarm kuruyorum 2 saat olmadan uyaniyor bu cocugm yamahvoldum gozlerim acilmiyo artik ya..
Yaaa nasıl duygulandım nasıllllKızlar ben bugün oğluma kavuştum, sabah 8 gibi nişanım geldi saat10 gibi hastaneye geldik 3 cm açıklığım vardı. Akşam üstü 4:30 da tam 10 cm açıklıkla doğumhaneye gidecekken oğluşun kalp atışları çok fazla düştü ve acil genel anesteziyle sezaryen olmak durumunda kaldım. 3050 gr 49 cm doğdu şimdi yanımda biraz aç bir bebek benimde sütüm az şimdilik. Bizde haberler böyle hepinizi çok öpüyorum
Sezaryen olurken bunu çaldırdım anestezi doktoruna ama nerden bilecektim ki asıl zor günlerin yeni geliyor olduğunuGeççek, geççek elbet bu da geççek
Gör bak umudun gününü gün etçek
Oh, oh zilleri takıp oynıycaz o zaman
O çiçekten günler çok yakın inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?