Ben varım canim orda da ayrı düşmedik.Benim doğum cumartesi idi ,sadece cuma akşamkini vurulma dediKızlaar oksapar iğne kullanan varmıydı sizden doğum çarşamba kısmetse bugün yani pzt bırakmamı istedi doktorum sizZ kaç gün kala bırakmıştınız?
Ben varım canim orda da ayrı düşmedik.Benim doğum cumartesi idi ,sadece cuma akşamkini vurulma dedi
Bişey olmaz inşallah canım, senin duruma göre demiştir belki.Kaynanayi falanda boşver, şöyle yap keyif kahveni ,hatta dışarda yemeğini ye,eve gel uzat ayaklarınıValla dimi ya Ela mıza kadar aynıyız
Hım seninki bigünden bıraktırmış bemimki 2 gün kala oluyo şimdi onun stresine girdim erkenmi ki bişey olmaz dimi 2 güne ayy
Bi çarş geleydi hayırlısıyla
Bişey olmaz inşallah canım, senin duruma göre demiştir belki.Kaynanayi falanda boşver, şöyle yap keyif kahveni ,hatta dışarda yemeğini ye,eve gel uzat ayaklarını
Ay son gün hep is yapmıştım ama sehir dışından gelenler var diye mecburenÖyle yapıcam artık yok aynı şehirdeyiz yani ne gereksiz işler neyse
Yrn kuafördeyim inşallah zaten bi moral olsun bi bakım manikür pedikür sonra haZırım
10 dakika da çıkan süte bakin ya ,sanki yok sütüm, sabahta diğer göğüsten bu kadar çıktı ancak.Biraz emiyor ama öyle cuk cuk değil, emmekten ziyade sanki süt yok bugün. Halbuki sabahtan beri hep yeşillik, su ,incir hoşafı, haşhaşlı çörek yedimEki Görüntüle 3067239
Hehe diyim bakalımBelki pompan iyi değildirherşey olabilir cnm takılma sen ona yok dedikçe yok olur derler
Var de çok bol de taşıyo tutamıyorum de cidden ya düşünce gücü
10 dakika da çıkan süte bakin ya ,sanki yok sütüm, sabahta diğer göğüsten bu kadar çıktı ancak.Biraz emiyor ama öyle cuk cuk değil, emmekten ziyade sanki süt yok bugün. Halbuki sabahtan beri hep yeşillik, su ,incir hoşafı, haşhaşlı çörek yedimEki Görüntüle 3067239
Sabahtan beri neler yedim neler helva zaten sabah ilk iş agzima atiyorum ,sonra bolca su içiyorum.Dereotu tezgahta duruyor.Incir hoşafı tezgahta duruyor.Ama dun gece hic uyumadım galiba ondan olabilir.Benim de şöyle bir durumum var ki gündüz uyuyamıyorum, anneme bırakıp yatsam.Hos yatsam da Ela en fazla yarım saat durur.O yarim saatte de ben daha uykuya bile dalmam.Belki bu gece Allah yardim eder de uyurDereotu bide tahin helvası duymuştum bide boza süt yaparmışş
Sabahtan beri neler yedim neler helva zaten sabah ilk iş agzima atiyorum ,sonra bolca su içiyorum.Dereotu tezgahta duruyor.Incir hoşafı tezgahta duruyor.Ama dun gece hic uyumadım galiba ondan olabilir.Benim de şöyle bir durumum var ki gündüz uyuyamıyorum, anneme bırakıp yatsam.Hos yatsam da Ela en fazla yarım saat durur.O yarim saatte de ben daha uykuya bile dalmam.Belki bu gece Allah yardim eder de uyur
Ya biz yarin goturmeye karar verdik. Cunku cuma 14,5 cikmisti dr 2 gun sonra gelin demisti. Pazar gunu 14 cikti acildeki dr yarin bi daha gelin dedi. Bizde yenidogan dru 14,5la 2 gun sonra cagirdiysa bi bildigi vardir diyip onun soyledigini yapmaya karar verdik 2 gun sonra yani yarin gidip baktiracagiz. Çünkü yenidogan dr ile acildeki drun soylemleri cok farkliydi.
17 gunluk lohusa bana grip olmam şokuhastane koselerinden cikmadik artik oralardan mi bulastii yoksa kizim kulak enfeksiyonu oldu bilmiyorum ondan mi ama kulak enfeksiyonu gribe sebep olur mu orasi da var ama baya grip oldum ya bebiste hapsiriyor hadi hayirlisi insallah atlatiriz bi an once
Doktor önermedi canım ama başlarda süt gelmediğinden açlıktan bebegi sarılık olan çok arkadaşım ooldu. Sonra mecburen mamaya başladılar. Riske atmak istemedim. 2. Gün süt sağdım hiç yok. Çocuk sürekli memede ama ağlıyor doymuyor. Dayanamadım mama aldım. Emzirmeye devam ettim ağlama krizine girip susturamadıgimda mama verdim. 3 4 gün aldı mamayı sadece sonra süt artınca kestim. Bi de mamaya basladigim ilk gün çocuğum resmen sapsarıydı yüzü. Sonra mama desteği oldukça rengi normale döndü. Bence kesinlikle sarılıktan döndüYani her iki saatte maks ya da 3 saat içinde kesinlikle emzirdim bebeğimi hatta bir memede en az yarım saat kalıyor dger memeye gcene kdr uyuyor uyudugu ıcın bende uyndırıp dger memeye hiç geçirmedim zaten huysuzluk yapar almaz diye ,, siz mama desteği veriyormusunuz doltorunuz mu önerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?