2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Huysuzluğu doymadığındandır demek istemis bence arkadaş ,5 gunde bu kadar yükselen sarılık, beslenmeden değildir. Benim doktorum beslenme ile ilgisi yok dedi.Zira sqriliktan bebek ağlamaz zaten
Aynen canım huysuzluğu doymadığından. Fakat açlıkta sarılık değerinin artmasını tetikliyormuş çok yakın arkadaşimda şahit oldum doktoru böyle söyledi. Tabi her sarılık da açlıktan olacak diye bir şey yok.

Huysuzluğu doymadığındandır demek istemis bence arkadaş ,5 gunde bu kadar yükselen sarılık, beslenmeden değildir. Benim doktorum beslenme ile ilgisi yok dedi.Zira sqriliktan bebek ağlamaz zaten
Aynen canım huysuzluğu doymadığından. Fakat açlıkta sarılık değerinin artmasını tetikliyormuş çok yakın arkadaşimda şahit oldum doktoru böyle söyledi. Tabi her sarılık da açlıktan olacak

Evet canım sanırım normal sariliklar direkt beslenme ile atılıyor ama bizimki gibilerde olmuyor maalesef

Kızlar işitme testi kaçıncı gün yapıldı
Bugün biri doğurdu da testi geçmemiş bebek bugün doğduğu için Kulağında amniyon sıvısı kalmış olabilir normal demişler 10 gün sonra tekrar bakcaklarmış
Ozmn niye bugün bakılıyo anlamadım

Doğduğunda yapılıypr geçemezse tekrarlanıyor canım

Bana da uçuk şoku
Hayır ya bu olamaz olmamalı
Bugün biri daha yazmıştı, kim bilmiyorum.Su an ben de farkettim, uçuk çıkarıyorum, gün boyu Ela yi öptüm, insallah bir sey olmaz yavruma

Bizim 5.gun yapıldı, bayramdan dolayi günler hep karıştı bizimkinde

Benim ufaklik surekli memede kalmak istiyor emzikte vermiyoruz doktor 1 aydan evvel uygun görmedi ama günümüz hep su döngüde ilerliyor
Emiyor uyuyor gaz çıkarırken uyanıyor ve yeniden emip uyumak istiyor emiyor yine gaz çıkarma alt değişme yine uyanıyor ve yine meme emerek uyumak istiyor bu hep böyle devam ediyor göğüslerim de sanki dolmuyor gibi ya surekli emiyor diye ya da sut yok diye onu da bilmiyorum yarın kontrol var bakalım kg alımı nasıl
Sizlerde durum nasıl?

Canim goguslerdeki o ilk bastaki doluluk hissi zamanla kayboluyor zaten. Gogusler terbiye oluyor derler buna hatta. Ilk basta gogusler sut uretiyor zamanla bebek emdikce bebegin ihtiyacina gore uretmeye basliyor o yuzden o tas gibi doluluk hissi olmuyor ki olmamasida lazim zaten. Eger o tas gibi doluluk hissi olursa bebek uzun suredir emmemistir demek bu ve bebek o kadar uzun aralikla emmediyse vucut bebegin sute ihtiyaci yok diyip sutu daha az uretiyormus.

Bu dediginiz dongu bizde de var. Ben baktim uyumuyor hala araniyorsa sagiyorum bi. Bakiyorum memeyi bosaltmis mi bosaltmamis mi? Eger iki memeyide bosalttiysa ve doymadiysa mama veriyorum siringayla. Ama genelde bosaltamamis oluyor. Sagdigimi siringayla verdikten sonra uykuya daliyor artik

Kizlar instagram emzirenanne yi takip etsenize. O bu emzirme olaylarini cok guzel anlatiyor postlariyla vs. Ve emzirme danismanligida veriyor. Genelde burda sorulan seylerin cogunun cevabi var onun sayfasindA

Evet canım sanırım normal sariliklar direkt beslenme ile atılıyor ama bizimki gibilerde olmuyor maalesef
Aynen canım. Yeğenimin de 2 ay kadar sürmüştü. Ama sağlığına bir zararı olmuyor. Inşallah sizin de tamamen bitecek rahatlayacaksınız

Esim ve annem 2.5 saat uyuttular beni, gene yok gene yok, bugün süt yok. Ela binayı inletiyor ,gene biberon verdim ,ben uğraştıkça ters tepiyor sanki .Bakıyım inatlasmiycam bu gece ,mama vereceğim,yarin inşallah düzelmiş olur

Gazıda vuruyor olabilirmi ki mama yiyince sakinlesiyormu

Kızlar bide süt artırma için bana humana stil tea baya fayda etmişti
Yine alıcam siz de deneyin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…