Aynen canım huysuzluğu doymadığından. Fakat açlıkta sarılık değerinin artmasını tetikliyormuş çok yakın arkadaşimda şahit oldum doktoru böyle söyledi. Tabi her sarılık da açlıktan olacak diye bir şey yok.Huysuzluğu doymadığındandır demek istemis bence arkadaş ,5 gunde bu kadar yükselen sarılık, beslenmeden değildir. Benim doktorum beslenme ile ilgisi yok dedi.Zira sqriliktan bebek ağlamaz zaten
Aynen canım huysuzluğu doymadığından. Fakat açlıkta sarılık değerinin artmasını tetikliyormuş çok yakın arkadaşimda şahit oldum doktoru böyle söyledi. Tabi her sarılık da açlıktan olacakHuysuzluğu doymadığındandır demek istemis bence arkadaş ,5 gunde bu kadar yükselen sarılık, beslenmeden değildir. Benim doktorum beslenme ile ilgisi yok dedi.Zira sqriliktan bebek ağlamaz zaten
Ben 1 gün önce yapmadım canımKızlaar oksapar iğne kullanan varmıydı sizden doğum çarşamba kısmetse bugün yani pzt bırakmamı istedi doktorum sizZ kaç gün kala bırakmıştınız?
Ben 1 gün önce yapmadım canım
Evet canım sanırım normal sariliklar direkt beslenme ile atılıyor ama bizimki gibilerde olmuyor maalesefAynen canım huysuzluğu doymadığından. Fakat açlıkta sarılık değerinin artmasını tetikliyormuş çok yakın arkadaşimda şahit oldum doktoru böyle söyledi. Tabi her sarılık da açlıktan olacak diye bir şey yok.
Doğum haftası bütün dudağım patlamıştıBana da uçuk şoku
Hayır ya bu olamaz olmamalı
Doğduğunda yapılıypr geçemezse tekrarlanıyor canımKızlar işitme testi kaçıncı gün yapıldı
Bugün biri doğurdu da testi geçmemiş bebek bugün doğduğu için Kulağında amniyon sıvısı kalmış olabilir normal demişler 10 gün sonra tekrar bakcaklarmış
Ozmn niye bugün bakılıyo anlamadım
Bugün biri daha yazmıştı, kim bilmiyorum.Su an ben de farkettim, uçuk çıkarıyorum, gün boyu Ela yi öptüm, insallah bir sey olmaz yavrumaBana da uçuk şoku
Hayır ya bu olamaz olmamalı
Bizim 5.gun yapıldı, bayramdan dolayi günler hep karıştı bizimkindeKızlar işitme testi kaçıncı gün yapıldı
Bugün biri doğurdu da testi geçmemiş bebek bugün doğduğu için Kulağında amniyon sıvısı kalmış olabilir normal demişler 10 gün sonra tekrar bakcaklarmış
Ozmn niye bugün bakılıyo anlamadım
Canim goguslerdeki o ilk bastaki doluluk hissi zamanla kayboluyor zaten. Gogusler terbiye oluyor derler buna hatta. Ilk basta gogusler sut uretiyor zamanla bebek emdikce bebegin ihtiyacina gore uretmeye basliyor o yuzden o tas gibi doluluk hissi olmuyor ki olmamasida lazim zaten. Eger o tas gibi doluluk hissi olursa bebek uzun suredir emmemistir demek bu ve bebek o kadar uzun aralikla emmediyse vucut bebegin sute ihtiyaci yok diyip sutu daha az uretiyormus.Benim ufaklik surekli memede kalmak istiyor emzikte vermiyoruz doktor 1 aydan evvel uygun görmedi ama günümüz hep su döngüde ilerliyor
Emiyor uyuyor gaz çıkarırken uyanıyor ve yeniden emip uyumak istiyor emiyor yine gaz çıkarma alt değişme yine uyanıyor ve yine meme emerek uyumak istiyor bu hep böyle devam ediyor göğüslerim de sanki dolmuyor gibi ya surekli emiyor diye ya da sut yok diye onu da bilmiyorum yarın kontrol var bakalım kg alımı nasıl
Sizlerde durum nasıl?
Aynen canım. Yeğenimin de 2 ay kadar sürmüştü. Ama sağlığına bir zararı olmuyor. Inşallah sizin de tamamen bitecek rahatlayacaksınızEvet canım sanırım normal sariliklar direkt beslenme ile atılıyor ama bizimki gibilerde olmuyor maalesef
Doğum haftası bütün dudağım patlamıştı
Gazıda vuruyor olabilirmi ki mama yiyince sakinlesiyormuEsim ve annem 2.5 saat uyuttular beni, gene yok gene yok, bugün süt yok. Ela binayı inletiyor ,gene biberon verdim ,ben uğraştıkça ters tepiyor sanki .Bakıyım inatlasmiycam bu gece ,mama vereceğim,yarin inşallah düzelmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?