Yaaa kiyamam bırakıp geldiniz o yuzden daha kötü oldun sen.Ben ve A Atalanteda ikimizde bebekle kalmıştık. İnşallah sabaha cikar annesi merak etmearkadaşlar Miray’ ı doktor yatış kararı verdi..fototerapi alacakmışız yavrumu eve gayet saglıklı gelip bu sekilde bu geceyı geçirmek eve onsuz dönmek !inanılmaz kötü olduk yogun bakım önünde inşallah toparlar yavrum2 saate bır sagıyırum esım arabayla goturuyo, dedi ki 5 günlük bebek 50 ml fln rahat emer bize kımse hastaneden ckısta bu rakamlar vs hemsırelerle konuşmadık..ben en fazla tek memeyı nasılsa memeyı yakalayınca rahat emıyo dıye dger memeye hıc gecırmedım , ee ne kdr süt geliyor bılemem
Genelde emzirme danışmanlığı veren ebeler kaşık biberonu öneriyor canım.Bundan bende de var bununla sağdığım sütleri versem , yada mama takviyesi gerekirse mama sizce meme reddi yaşarmıyım?
Cok sağol canm doğumumuz yaklasık tarihlerde olmuşştu, Allah analı babalı büyütsün seninde.. bana agır gelen evde alısmaya calısırken yavrumu bırakıp hastanede gelmek cok üzücü, yanı bende emzırdım hatta bi memede 40 dk kaldıgını blıyorım bunun ne kdrı ona yararı olan mama onu bilemıyorum ama sagınca mesela 15 dk bı meme 15 dk dger mem ortalama 40-50 ml ckıyo buda yeterlı ama bnm benm bebegım memeyı col cok zor alıyo cok ugrastırıyo once bıberonla brz agzına damlatoyorum memeyı sokuyorum ardından memeyı kavrayana kdr cok cebelleşiyorız.. emzırmme danısmanından yardım alıcam sanrım.. umarım sızınde bebegınız salı gnu normal ckar degerlerı..mama takvıseyı verdınız mı hıc ? Sagım yapıyosunuz ya ne kdr ml ckıyor cocuga verıyorsunuzCanım korkma sakın benim ilk oğlum sarılık olmuştu çok korkmustum çok ağlamıştım uyanmiyordu hiç ölü gibi yatıyordu her kafadan bir ses geliyordu su ver diyen mi mama ver diyen mi sari tülbent ört diyenmi ben herkesten birşey duydukca sinirlerim bozulup herkesle kavga ediyordum piskolojim bozulmuştu resmen ama ben kimseyi dinlemedim sürümü sagdim verdim yarım saate bir zorla emzirdim ayağının altını sıkıyordum burnunu sıkıyordum içim acıyordu onu öyle sıkınca ama iyileşmesi lazımdı oğlum iki günde 450 Gr almıştı ve sarılığı bitmişti doktor bile hayret etmisti şimdi kızımda hafif sararma var iki gündür uyanmiyor doktora gitmedik henüz salı kontrol var ben yine oğlumda yaptığım şeyleri yapıyorum sutumu sagip veriyorum üstüne hemen emziriyorum insllah geçip gidecek hepimizin evlatlarına sağlık versin rabbimfototerapiden korkma hiç sadece ışık verecekler sarılığı düşsün diye yeni doğan çoğu bebekde oluyor kötü birşey değil bbebekler sandigimizdan cok güçlü mirayinda bir an önce iylilesecek bakalım salı günü bizimkinde kaç değer çıkacak
Vallahi arkadasim sen hic bebegi teslim etme eşine allah korusun şakaya gelmez o 10 dakikada cok sey olabilir eşinin problemi olabilir evet sende yorulup dinlenmee ihtiyaci duyuyosun ama ona teslim etme benim bile yuregim hopluyo senin mesajlarini okurken ama sdce uyumasini da bosanma sebebi görme cozum bulmaya calisin bi sekildeKızlar ben hiç iyi değilim eşim yatmaya gidecekti salondaydık. Dedim laçini de yatır kucağına verdim çocuğu. Tek yapacağı beşiğine koymaktı. Ben 10 dakika sonra gittim yatak odasına. Gitmeden önce kameradan bakıyım dedim Laçin beşiğinde değil ama eşim yatakta uyuyor. Laçinin ağlama sesi geliyordu kameradan. Koşarak odaya geldim. Laçin bizim odadaki tekli koltukta ağlıyor eşim yatakta horlaya horlaya uyuyor. Sinirlerim boşaldı. Eşimi odadan çıkardım. Ben boşanma davası arıcam bu normal değil ya. Bu hiç normal insan davranışı değil. Yeter artık. Hastaysa hasta!
Evet canin aynı gün 10 Mayıs'ta dogurmustdukCok sağol canm doğumumuz yaklasık tarihlerde olmuşştu, Allah analı babalı büyütsün seninde.. bana agır gelen evde alısmaya calısırken yavrumu bırakıp hastanede gelmek cok üzücü, yanı bende emzırdım hatta bi memede 40 dk kaldıgını blıyorım bunun ne kdrı ona yararı olan mama onu bilemıyorum ama sagınca mesela 15 dk bı meme 15 dk dger mem ortalama 40-50 ml ckıyo buda yeterlı ama bnm benm bebegım memeyı col cok zor alıyo cok ugrastırıyo once bıberonla brz agzına damlatoyorum memeyı sokuyorum ardından memeyı kavrayana kdr cok cebelleşiyorız.. emzırmme danısmanından yardım alıcam sanrım.. umarım sızınde bebegınız salı gnu normal ckar degerlerı..mama takvıseyı verdınız mı hıc ? Sagım yapıyosunuz ya ne kdr ml ckıyor cocuga verıyorsunuz
Canım boşanıcam diye o sinirle söyledim. Ama bugüne izin almasını bekliyorum. Medical parktan randevu aldık gidicez nörolojiye. Ama çok stresliyim. İyi değilim. Korkuyorum.Vallahi arkadasim sen hic bebegi teslim etme eşine allah korusun şakaya gelmez o 10 dakikada cok sey olabilir eşinin problemi olabilir evet sende yorulup dinlenmee ihtiyaci duyuyosun ama ona teslim etme benim bile yuregim hopluyo senin mesajlarini okurken ama sdce uyumasini da bosanma sebebi görme cozum bulmaya calisin bi sekilde
Allah kolaylık versinKizlar 2 cocuklu hayattan bildiriyorum cok zormus. Dun geceden beri buyuk kizim agliyor. Sacma sapan sebep bulup her seye agliyor artik bende agliyorum onunla birlikte. Ne yapacagimi sasirdim. Onunlada ilgileniyoruz artik bende ilgileniyorum bebek uyurken surekli. Daha fazla ne yapabiliriz bilmiyorum..
Bugunde okula gitmicem diye agladi. Basta okula gitmicem demedi diye sevinmistim erken sevinmisim. Evde resmen bir kriz havasi var. Rabbim yardimcimiz olsun.. bana da sabir versin
Çok geçmiş olsun canım. Korkma çoğu bebekte aynı durum yaşandı çok şükür iyiler şimdiKızlar selam ! Miray’ın dün sarılık değeri 17 çıktı şuan acildeyiz doktor tekrar kan aldı , tekrar bakılacak duruma göre fototerapi uygun görülecekmiş hastaneden cıkarken 10.20 flndı ! Suan cok uzgunuz ne yapacagımı bilmiyorum elim ayagıma dolandı 2 maks 3 saatte bır mutlaa emdik ama soyle memeyi cok cok zor alıyo yavrum cok savasıyoruz bazen asla almıyor mecbur bırkac kere kasık bıberon ve bırkac kerede once süt sagıp biberonla kandırıp arkasadından meme vermeye calıstım aktıf emıyo memeyı agzına alabldıltem sonra ama cok agladı dun gece sarılıktan mı aglka krızlerı! Bana bı yardımcı olun ne yapacagız nolıuo bu hastanede kalması mı gerekıyo yatıs dedıklerı ne ?
Gece emzirmesi çok önemliymiş sakın vazgeçme. Gece süt daha yağlı oluyormuş kilo alımı daha iyi olur, bir de bazı hormonlar gece salgılanıyormuş. İnşallah bir an önce tutar eloşşşDün gün boyu hic biberon vermedim ,tam başardım dedim.Gece 00.30 da uyandi 03.45 e kadar emzirdim gezdirdim ,her gece bir hıçkırık tutuyor ,ne yapacağımı şaşırıyorum, gecmiyorda.Oyle olunca Ela iyice huzursuz oluyor.Ne yaptıysam uyumadi ve artik dayanamaz oldum gittim gene biberonla mama getirdim mecburen bakalim bugun gene beni reddedecek mi ?İki kere biberon verdim su an uyuyor ,uyanmak üzere bakalim.Uykusuzluktan bitirim, büyük cocugu servise indireceğim
Kizlar 2 cocuklu hayattan bildiriyorum cok zormus. Dun geceden beri buyuk kizim agliyor. Sacma sapan sebep bulup her seye agliyor artik bende agliyorum onunla birlikte. Ne yapacagimi sasirdim. Onunlada ilgileniyoruz artik bende ilgileniyorum bebek uyurken surekli. Daha fazla ne yapabiliriz bilmiyorum..
Bugunde okula gitmicem diye agladi. Basta okula gitmicem demedi diye sevinmistim erken sevinmisim. Evde resmen bir kriz havasi var. Rabbim yardimcimiz olsun.. bana da sabir versin
Dün sofrada önümüzdeki sene için okul ödemesinin başladığından konuşuyorduk, kızdı ağlamaya başladı, ben önümüzdeki sene için hangi okula gidecegime daha karar vermedim ki diye, niye ona sormadan kayit yenilemiş,daha 2.sınıfsın yahuKizlar 2 cocuklu hayattan bildiriyorum cok zormus. Dun geceden beri buyuk kizim agliyor. Sacma sapan sebep bulup her seye agliyor artik bende agliyorum onunla birlikte. Ne yapacagimi sasirdim. Onunlada ilgileniyoruz artik bende ilgileniyorum bebek uyurken surekli. Daha fazla ne yapabiliriz bilmiyorum..
Bunu bilmiyordum canim ,gece ne yaşadık inan bilmiyorum hem emdi gibi hem hic emmedi gibi ,saatlerce ne yaşadık bilmiyorum ,en sonunda sabah ezani okundu dayanacak gücüm kalmadı ,gittim biberon getirdimGece emzirmesi çok önemliymiş sakın vazgeçme. Gece süt daha yağlı oluyormuş kilo alımı daha iyi olur, bir de bazı hormonlar gece salgılanıyormuş. İnşallah bir an önce tutar eloşşş
Kiz senle ayni şeyleri yasiyoruz heeDün sofrada önümüzdeki sene için okul ödemesinin başladığından konuşuyorduk, kızdı ağlamaya başladı, ben önümüzdeki sene için hangi okula gidecegime daha karar vermedim ki diye, niye ona sormadan kayit yenilemiş,daha 2.sınıfsın yahuhasbinallah dedim ,küstü masadan kalktı, babası kızdı .Sen ne zaman benimle eskisi gibi ilgileneceksin diyor.
Dün banyo yaptırırken esim videoyaya cekti ,sonra videoyu izleyim dedim ,resmen memem açık geziyorum.Gulsem mi ağlasam mı bilemedim ,esim diyor ki uyaracaktim kızarsın diye diyemedim diyor.Bu emzirme beni gerdi de gerdi ay resmen memeler fora oradayım.Oglan da benimle ne zaman eskisi gibi oynayacaksın diyor
Gecen diyor ki bana kötü davranıyorsun, halbuki çevremde en iyi davrandığım kisi oKiz senle ayni şeyleri yasiyoruz hee
Bak seninkide normalde aglamayacagi bi seye aglamis. Boyle aglama ihtiyaclarini gideriyolarmis iste sacma sapan seylere aglayarak birakalim aglasinlar ne yapacagiz.
Bide seninki en azindan ne zaman ilgilencen benle fln diye kendini ifade ediyo. Bizimkinde o da yok. Oyle agliyo sadece
Oynatmaya az kaldi doktorum nerdee
Ayy umarim bi sifasını bulurlar umarim hemencik cozulebilecek bsydir bnm esimde bnm kadar dayanikli degildir ilk bebegm dogdugunda cok pskolojisi bozulmstu bi takim.sorunLrdan gunde 12 13 saat uyuyordu surekli uyuyordu hala ayni morali bozulsun uykuya sariyor oyle bsy mi ki esinizinkideCanım boşanıcam diye o sinirle söyledim. Ama bugüne izin almasını bekliyorum. Medical parktan randevu aldık gidicez nörolojiye. Ama çok stresliyim. İyi değilim. Korkuyorum.
Vallahi emdikten sonra ciktiysa iyi bnce bide 20 cc cikiyosa icerde cok dha fazlasi vardir bnce basarcaksn sen bu isiSimdi süt sağıyorum 20cc bile çıkmadı, acaba sütüm mü yok ,emdide mi kalmadı, hey yarabbim ya bu yaşta şebek oldum süt uğruna
Sagmayla daha az cikiyor zaten. Emmeyle daha cok gidiyordur bebise. Sen emzirmeye devam et emzirdikten sonra sag kalani icir bebise. Boyle boyle artacaktir sutunSimdi süt sağıyorum 20cc bile çıkmadı, acaba sütüm mü yok ,emdide mi kalmadı, hey yarabbim ya bu yaşta şebek oldum süt uğruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?