2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Gözünaydın canım çok şükür sağlıkla kavuştunuz

Bunları okuduğumda tekrar ağlıyorum dünyanın en güzel duygusu ennnn. Çok sevindim canım benim iyi olmanıza, sağlıkla büyüsün minik kuzular

Canım teşekkürler zaten biz mayıscılar nisanda doğura doğura mayısa kimse kalmayacak heralde

Slm kızlar, çok şükür biz de sağlıkla döndük aranıza. Kızım 2960 gr doğdu, minik ama cok güzel bir Kızım var.Allaha şükür korktuğum şeyler simdilik olmadı, spinal anestezi gayet konforluydu.Allaha şükürler olsun ,rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Görüşmek üzere

Hayırlı olsun tatlım Allah analı babalı büyütsün.

Hayirli olsun allah anali babali saglikli buyutsun

Hayırlı olsun gözünüz aydınn güle güle büyütün bebişinizi

Gozunaydin Allah analı babalı buyutsun İnşallah

Sağlıkla büyüsün bebiş
Sütünü nasıl sağıyorsun? Her öğün kaç ml besleniyor acaba
Benim bebeğim 25 günlük ama göğsümu 3.4 defadan fazla tutmamıştır. Dr güçlendikçe göğsünü tutacak dedi ama nasıl olacak bilmiyorum şimdilik süt sağma makinası ile sağıp veriyorum+mama. Erken doğum yaptım bu arada 35+5 2570 Gr doğdu o yüzden mi emmiyodur acaba

Benim ilk cocugumda 35+2 de dogmustu ama emiyordu mamayi biberonla veriyorsaniz alismistir o yuzden tutmuyordur bizdede ayni durum olmustu

Ayy hadi gozun aydin canim cok sevindimm
Yarina daha rahatlamis olacaksin

Çok şükür canım kavuştun elakuşa hayırlı olsun

Benim ilk cocugumda 35+2 de dogmustu ama emiyordu mamayi biberonla veriyorsaniz alismistir o yuzden tutmuyordur bizdede ayni durum olmustu
Bizde ilk öyle sanıyorduk,biberona alıştığından tutmuyo diye. Ama değil sanırım,her gün mama öncesi göğsüme alıp deniyorum, öyle istiyor ki emmek ama yapamıyor.
İlk gebeliğim göğüs ucum aşırı yok, o da çabalamıyor pek çabuk yoruluyor

Ya maaşllah size ikinizi de tebrik ediyorum sağlıcakla büyüsün minnoşlar
nasıl da geldik bugünlere gerçekten bende çok duyguluyum darısı biZlere inşallah

Sağlıkla büyüt canım

Sen biberondan önce memeni versen de onlar öyle uyanıklar alışıyorlar ki kolaya biberonu vereceğini biliyor az sonra iyice memeyi bırakıyor biz de yaşadık aynısını

Ohhh 30unda gelmeyi kafaya koyan Ela kız sağlıkla gelmiş şükürr sağlıkla büyüsün inşallah

Çok şükür canım gözünaydın sağlıkla büyüsün inşallah elakuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…