Amin kuzum darısı sizlerinde başınaAy çok sevindim kuşum, gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı doğurmayanların başına inşallah
Gözünaydın canım çok şükür sağlıkla kavuştunuzKızlar biz geldikkdünyanın en güzel duygusuymuş, ilk defa tanıştım. Yaşamayan herkese bi an önce güzelliklerle nasip olsun oncelikle sabah 7 çeyrek de doktor geldi. Öncesinde anestezi işlemleri yapıldı spinal. Hicbir zorluğu olmadı bilmeyenler korkmasın. Her şeyi hissediyorsunuz, ama hicbir ağrı yok. O ağlama sesi dünyanın en güzel sesi doktor önce gösterdi doğar doğmaz. Sonra yanında kıyafetlerini giydirdiler kontrolleri yapıldı. Ben ağlayarak izledim hazır olana kadar ağladı. Kucağıma getirip yanağını yanağına degdirdiklerinde sustu.. nasıl tanıyorlarmiş bizi. Sonra odaya getirdiler. Orda kucağıma aldım. Çok güzel 12 de suçu içeceklere başladılar. Şimdi ilk yürümeyi yaptık. Korkulacak hicbir şey yok sadece sakin olun şükür ki her şey güzel. Sağlıklıyız ikimiz de darısı sizlere en güzel şekilde
Bunları okuduğumda tekrar ağlıyorumKızlar biz geldikkdünyanın en güzel duygusuymuş, ilk defa tanıştım. Yaşamayan herkese bi an önce güzelliklerle nasip olsun oncelikle sabah 7 çeyrek de doktor geldi. Öncesinde anestezi işlemleri yapıldı spinal. Hicbir zorluğu olmadı bilmeyenler korkmasın. Her şeyi hissediyorsunuz, ama hicbir ağrı yok. O ağlama sesi dünyanın en güzel sesi doktor önce gösterdi doğar doğmaz. Sonra yanında kıyafetlerini giydirdiler kontrolleri yapıldı. Ben ağlayarak izledim hazır olana kadar ağladı. Kucağıma getirip yanağını yanağına degdirdiklerinde sustu.. nasıl tanıyorlarmiş bizi. Sonra odaya getirdiler. Orda kucağıma aldım. Çok güzel 12 de suçu içeceklere başladılar. Şimdi ilk yürümeyi yaptık. Korkulacak hicbir şey yok sadece sakin olun şükür ki her şey güzel. Sağlıklıyız ikimiz de darısı sizlere en güzel şekilde
Canım teşekkürlerBiraz geriden geliyorum ama ancak girebiliyorum bir haftadır kendimi unuttum Allah analı babalı büyütsünHoş geldi Vina
Yaa Neess giremedim doğurmuşsunneler olmuş öyle çok gelmiş geçmiş olsun oh kavuşmuşsun bebeğine ya hangimiz önce doğuracağız diyorduk aynı tarih görünüyordu doğumlarımız ikimizinki de kendi gününü beklemediler mayıs görünümlü nisan bebeleri Hoş geldi Yağız mutlu bir ömrünüz olsun
Hayırlı olsun tatlım Allah analı babalı büyütsün.Slm kızlar, çok şükür biz de sağlıkla döndük aranıza. Kızım 2960 gr doğdu, minik ama cok güzel bir Kızım var.Allaha şükür korktuğum şeyler simdilik olmadı, spinal anestezi gayet konforluydu.Allaha şükürler olsun ,rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Görüşmek üzere
Hayirli olsun allah anali babali saglikli buyutsunSlm kızlar, çok şükür biz de sağlıkla döndük aranıza. Kızım 2960 gr doğdu, minik ama cok güzel bir Kızım var.Allaha şükür korktuğum şeyler simdilik olmadı, spinal anestezi gayet konforluydu.Allaha şükürler olsun ,rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Görüşmek üzere
Hayırlı olsun gözünüz aydınn güle güle büyütün bebişiniziSlm kızlar, çok şükür biz de sağlıkla döndük aranıza. Kızım 2960 gr doğdu, minik ama cok güzel bir Kızım var.Allaha şükür korktuğum şeyler simdilik olmadı, spinal anestezi gayet konforluydu.Allaha şükürler olsun ,rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Görüşmek üzere
Gozunaydin Allah analı babalı buyutsun İnşallahSlm kızlar, çok şükür biz de sağlıkla döndük aranıza. Kızım 2960 gr doğdu, minik ama cok güzel bir Kızım var.Allaha şükür korktuğum şeyler simdilik olmadı, spinal anestezi gayet konforluydu.Allaha şükürler olsun ,rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Görüşmek üzere
Sağlıkla büyüsün bebişÇok şükür canım benim amin inşallah çok sağol
Şimdilik sağdığım süt+mama şeklinde ilerliyoruz. Doktoru bebeği yormamak için biraz bu şekilde devam edelim dedi. Salı günü kontrolü var o zaman emzirmeyle ilgili nasıl bir yol izleyeceğimize bakacağız.
Benim ilk cocugumda 35+2 de dogmustu ama emiyordu mamayi biberonla veriyorsaniz alismistir o yuzden tutmuyordur bizdede ayni durum olmustuSağlıkla büyüsün bebiş
Sütünü nasıl sağıyorsun? Her öğün kaç ml besleniyor acaba
Benim bebeğim 25 günlük ama göğsümu 3.4 defadan fazla tutmamıştır. Dr güçlendikçe göğsünü tutacak dedi ama nasıl olacak bilmiyorumşimdilik süt sağma makinası ile sağıp veriyorum+mama. Erken doğum yaptım bu arada 35+5 2570 Gr doğdu o yüzden mi emmiyodur acaba
Ayy hadi gozun aydin canim cok sevindimmSlm kızlar, çok şükür biz de sağlıkla döndük aranıza. Kızım 2960 gr doğdu, minik ama cok güzel bir Kızım var.Allaha şükür korktuğum şeyler simdilik olmadı, spinal anestezi gayet konforluydu.Allaha şükürler olsun ,rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Görüşmek üzere
Çok şükür canım kavuştun elakuşaSlm kızlar, çok şükür biz de sağlıkla döndük aranıza. Kızım 2960 gr doğdu, minik ama cok güzel bir Kızım var.Allaha şükür korktuğum şeyler simdilik olmadı, spinal anestezi gayet konforluydu.Allaha şükürler olsun ,rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Görüşmek üzere
Bizde ilk öyle sanıyorduk,biberona alıştığından tutmuyo diye. Ama değil sanırım,her gün mama öncesi göğsüme alıp deniyorum, öyle istiyor ki emmekBenim ilk cocugumda 35+2 de dogmustu ama emiyordu mamayi biberonla veriyorsaniz alismistir o yuzden tutmuyordur bizdede ayni durum olmustu
Kızlar biz geldikkdünyanın en güzel duygusuymuş, ilk defa tanıştım. Yaşamayan herkese bi an önce güzelliklerle nasip olsun oncelikle sabah 7 çeyrek de doktor geldi. Öncesinde anestezi işlemleri yapıldı spinal. Hicbir zorluğu olmadı bilmeyenler korkmasın. Her şeyi hissediyorsunuz, ama hicbir ağrı yok. O ağlama sesi dünyanın en güzel sesi doktor önce gösterdi doğar doğmaz. Sonra yanında kıyafetlerini giydirdiler kontrolleri yapıldı. Ben ağlayarak izledim hazır olana kadar ağladı. Kucağıma getirip yanağını yanağına degdirdiklerinde sustu.. nasıl tanıyorlarmiş bizi. Sonra odaya getirdiler. Orda kucağıma aldım. Çok güzel 12 de suçu içeceklere başladılar. Şimdi ilk yürümeyi yaptık. Korkulacak hicbir şey yok sadece sakin olun şükür ki her şey güzel. Sağlıklıyız ikimiz de darısı sizlere en güzel şekilde
Slm kızlar, çok şükür biz de sağlıkla döndük aranıza. Kızım 2960 gr doğdu, minik ama cok güzel bir Kızım var.Allaha şükür korktuğum şeyler simdilik olmadı, spinal anestezi gayet konforluydu.Allaha şükürler olsun ,rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Görüşmek üzere
Sağlıkla büyüt canımSlm kızlar, çok şükür biz de sağlıkla döndük aranıza. Kızım 2960 gr doğdu, minik ama cok güzel bir Kızım var.Allaha şükür korktuğum şeyler simdilik olmadı, spinal anestezi gayet konforluydu.Allaha şükürler olsun ,rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Görüşmek üzere
Sen biberondan önce memeni versen de onlar öyle uyanıklar alışıyorlar ki kolaya biberonu vereceğini biliyor az sonra iyice memeyi bırakıyor biz de yaşadık aynısınıBizde ilk öyle sanıyorduk,biberona alıştığından tutmuyo diye. Ama değil sanırım,her gün mama öncesi göğsüme alıp deniyorum, öyle istiyor ki emmekama yapamıyor.
İlk gebeliğim göğüs ucum aşırı yok, o da çabalamıyor pek çabuk yoruluyor
Ohhh 30unda gelmeyi kafaya koyan Ela kızSlm kızlar, çok şükür biz de sağlıkla döndük aranıza. Kızım 2960 gr doğdu, minik ama cok güzel bir Kızım var.Allaha şükür korktuğum şeyler simdilik olmadı, spinal anestezi gayet konforluydu.Allaha şükürler olsun ,rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Görüşmek üzere
Çok şükür canım gözünaydınSlm kızlar, çok şükür biz de sağlıkla döndük aranıza. Kızım 2960 gr doğdu, minik ama cok güzel bir Kızım var.Allaha şükür korktuğum şeyler simdilik olmadı, spinal anestezi gayet konforluydu.Allaha şükürler olsun ,rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın. Görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?