2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Sağol canım hepimizin ki inşallah
Süt sağma makinesi ile sağıyorum. 30-35 ml anne sütü alıyor iki ölçek 60 ml mama yapıyorum istediği kadar içiyor her öğün 60-75 ml arası değişiyor. Soluk alıp vermeyle ilgili sıkıntı yaşadığımız için bizim doktorumuz şimdilik memeyle yormayalım dedi. Ama salı randevumuz var o zaman meme emmeyle ilgili konuşacağız canım.
Kiloyla ilgisi olmuyor bence biraz sağıp öyle tutturmayı deneyebilirsin belki o zaman çekerken süt hemen geleceği için emmeye devam etme ihtimali olabilir

Kizlar az once tuvalete kalktim baktigimda affedersiniz idrarin pembemsi kirmizimsi oldugunu gördüm bu nişan midir acaba külodumda olmadığı için anlayamadım peçeteye silince bi sey gelmedi baska bi sey olabilir mi korktum acikcasi sancim falan yok

Arkadaslar tek tek alıntı yapamadim, hepinize teşekkür ederim. Ela bizi bir gece de mum etti ,hep meme de ve kucakta uyumak istiyor ,esim su an sızdı. Ben de ancak yeni gaz çıkışından sonra bir seyler yiyeceğim inşallah. Insallah sorun olmadan evimize gideriz.Agrim var ama yapacak bir şey yok katlanacagiz
Z Zynpada lohusa serbetimiz geldi.Sabah kahvaltimizda bu şekilde

Eklentiler

• 20220501_073259.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 77

Yaa Ela cım vallahi yaman çıktı annesi
Abisiyle ilk karşılaşması nasıldıııı
Bol bol emsin uyusun koynunda bakalım madem öle istiyo

Nişan pembemsi yada kanlı olur ama öyle idrara karışma sanmam
Genelde böyle jölemsi bişey oluyo ve idrardan ayrılır yani anlaşılır diye düşünüyorum canım srn yine takip et bakalım ardından su yada sancı gelirdi çnkü

Yaa Ela cım vallahi yaman çıktı annesi
Abisiyle ilk karşılaşması nasıldıııı
Bol bol emsin uyusun koynunda bakalım madem öle istiyo
Abisi cok komik ,geldi ,Ela senin adın Ela diyor.Sonra ağlıyor diye hemşireye gitti diyor ki bebek icin yiyecek bir şey var mi ,karnı aç, ağlıyor diye soruyor sonra da gönderdim eve .Bakalim doktor bir gelseydi de cikarsaydı bizi.Karnimda halen hareketler var ,sanki bebek duruyor gibi.Sanirim rahim kasılmaları

Süpeersiniz vallahi Hoşgelmiş elakuş.

Ah çocuklar nasıl masum nasıl şekerler
Ay bigünde çıkacaksın demek iyi cesaret ben vallahi 2 gün kalıcam evde ağrı tutarsa yanar ortalık

Ela kuş hoşgeldi annesi, sağlıkla büyüsün. Gözün aydın her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim

Suyum geldi sonradan canim cok sukur doğdu bebisim 3700 kg 52 cm ikimiz de iyiyiz emzirme serüveni basladi darisi tum dogum bekleyenlere olsun saglikla alsin kucaklarina herkes bebislerini

Valla doktr çık derse ben aynı gün bile çıkarm hastane fobisi

Yaaaa
Ama inan ordaki yatağın konforu bile başka istedigin gbii ayarlıyolar falan nebileyim evde ilk iki gün zor olur ilaç takviyesi açısından da hem hastane daha konforlu

Suyum geldi sonradan canim cok sukur doğdu bebisim 3700 kg 52 cm ikimiz de iyiyiz emzirme serüveni basladi darisi tum dogum bekleyenlere olsun saglikla alsin kucaklarina herkes bebislerini

Aiiy maaşallah bu ne hız sağlıkla büyüsün bebeğin çok sevindim

Kızlar size ultra saçma bi soruyla geldim
Hastane kapısına astıgımız kapı süsü varya onu neyle tutturdunuz bacım askı falanmı lazım yapışkanlı yoksa kurdela vs

İnşallah o ağrılar da hemen geçip gider canım bilgiler için teşekkür ederim

Kiyamam bn ona ya belki zamanla cenesi guclendikce emecektir siz denemekten hc vazgcmyin

Kızlar size ultra saçma bi soruyla geldim
Hastane kapısına astıgımız kapı süsü varya onu neyle tutturdunuz bacım askı falanmı lazım yapışkanlı yoksa kurdela vs
Bu banyolardaki eski tip havlu asma çengelleri var ya onun gibi bi şeye asmıştık hastane onu vermişti, sonra tam düşücekken yakalamışlar bizde yapıştırıcıyla yapıştırdık
Ama tül falan gerenler vardı hiç benlik olmadığı için girmedim o işlere

Yaaaa
Ama inan ordaki yatağın konforu bile başka istedigin gbii ayarlıyolar falan nebileyim evde ilk iki gün zor olur ilaç takviyesi açısından da hem hastane daha konforlu
Hastane yatağında yatarken benm modum çok düşüyor inanılmaz mutsuz oluyorum kendimi emaneten bi yerdeymişim gibi hissediyorm hiç rahat edemiyorum eşimde öyle o benden beter. Muayene sırası beklerken bile kurdeşen döküyor resmen

Hahaha yaa hastane veriyor yani öyle bişey
Çift taraflı bant falan alyım yanıma ozmn ben destekleyelim izin varsa ne bileyim kapıda iz miz kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…