Ela kuşum vallahi sonuna kadar bekledi, ay ne güzel yarın sağlıkla kavuşuyorsunuz çok heyecanlı. Bizleri habersiz bırakma, sağlıklı ve mutlu haberlerinizi bekliyoruzBeni de hepiniz biliyorsunuz artık, 30 unda doğurmamak icin elimden geleni yaptım ama kızım ve doktor daha baskın çıktı
MaşallahAyy benimki bir sacli gormen lazimkapkara saclari var
Amin inşallah arkadaşım,çok teşekkür ederimEla kuşum vallahi sonuna kadar bekledi, ay ne güzel yarın sağlıkla kavuşuyorsunuz çok heyecanlı. Bizleri habersiz bırakma, sağlıklı ve mutlu haberlerinizi bekliyoruz
Bütün dualarımız yarın seninle ve Ela kuşla. Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim. Kendini toparlayınca haberdar edersin bizleri. İnşallah hiç tetiklenmez, her şey çok rahatça geçer ve kavuşursun kızına.9 ay yattım bugün 5 dakika yatmadım. Su an belimin ağrısından yatakta dönemiyorum. Bir açıdan iyi oldu bu yorgunlukla sızarım ,yoksa uyuyamazdım. Bir de kalabalık olunca hiç yarını düşünüp gerilmedim.Iki kardeşim ,annem ve gelinimiz geldi sağolsunlar. Sabah 7 de hastaneye giriş yapacağım, 3 sezeryani varmış doktorun ,artık kaçta alır bilmiyorum. Ben hemen size haber veremem ama en yakın zamanda haber vermeye çalışacağım, hastane fobim var ,anksiyeteden korkuyorum ,tetiklerse diye.İnşallah sağlıklı ve mutlu haberlerle görüşmek üzere, dualarınıza talibim
Merhaba kızlar bugün oğluşum çok şükür taburcu oldu ve evimize geldik
Yarın yavrusuna kavuşacakların rabbim yardımcısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahdoğumdan sonra güzel haberlerinizi bekliyoruzz
9 ay yattım bugün 5 dakika yatmadım. Su an belimin ağrısından yatakta dönemiyorum. Bir açıdan iyi oldu bu yorgunlukla sızarım ,yoksa uyuyamazdım. Bir de kalabalık olunca hiç yarını düşünüp gerilmedim.Iki kardeşim ,annem ve gelinimiz geldi sağolsunlar. Sabah 7 de hastaneye giriş yapacağım, 3 sezeryani varmış doktorun ,artık kaçta alır bilmiyorum. Ben hemen size haber veremem ama en yakın zamanda haber vermeye çalışacağım, hastane fobim var ,anksiyeteden korkuyorum ,tetiklerse diye.İnşallah sağlıklı ve mutlu haberlerle görüşmek üzere, dualarınıza talibim
Gözün aydın canımm. Çok şükürMerhaba kızlar bugün oğluşum çok şükür taburcu oldu ve evimize geldik
Yarın yavrusuna kavuşacakların rabbim yardımcısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahdoğumdan sonra güzel haberlerinizi bekliyoruzz
Hayırlı uğurlu olsun canım nasılsın pekiiDoğurdum canım ben de pazartesi spinal sezeryanlahayırlı olsun senin de gözün aydın , giremedim buralara, göğüs acıları emzirmeye çalışma falan filan derken :)
Benimde 10 mayıs için gün verdi dr 10 mayıs güzel bir tarih ama 10/05 uyumluSen yinede dikkatli ol kaskatı kesiliyo toplanıyo bi yerde bebiş ya semsert oluyo karın onlar kasılma..bunları hissettiğinde bol su iç kasılmaya iyi geliyormuş ,sık tekrar ederse acile gidip nst çektirmek en doğrusu10 mayısta benm dışımda 2 kişi dha var doğum yapacak olan Hayırlısıyla darısı başına kuzum
Hayırlısıyla kavuşacaksın kızına inşaallah sorunsuz güzel bir şekilde alırsın kucağınaBeni de hepiniz biliyorsunuz artık, 30 unda doğurmamak icin elimden geleni yaptım ama kızım ve doktor daha baskın çıktı
Maşaallah allah analı babalı büyütsünAyy benimki bir sacli gormen lazimkapkara saclari var
Valla sevdim bende söylediği gbi içim ısındıBenimde 10 mayıs için gün verdi dr 10 mayıs güzel bir tarih ama 10/05 uyumlu
Sağlıkla kavuş yarın bebişine inşallah, dualar seninle yazabildiğin an haberdar et bizi canım9 ay yattım bugün 5 dakika yatmadım. Su an belimin ağrısından yatakta dönemiyorum. Bir açıdan iyi oldu bu yorgunlukla sızarım ,yoksa uyuyamazdım. Bir de kalabalık olunca hiç yarını düşünüp gerilmedim.Iki kardeşim ,annem ve gelinimiz geldi sağolsunlar. Sabah 7 de hastaneye giriş yapacağım, 3 sezeryani varmış doktorun ,artık kaçta alır bilmiyorum. Ben hemen size haber veremem ama en yakın zamanda haber vermeye çalışacağım, hastane fobim var ,anksiyeteden korkuyorum ,tetiklerse diye.İnşallah sağlıklı ve mutlu haberlerle görüşmek üzere, dualarınıza talibim
Sağlıkla kucağına al inşallah miniğini, yarın büyük kavuşma var dualar seninleAmin canımm , inşallah buraya da güzel güzel hikayelerimizi yazmak nasi0 olsun.. dualarınızı bekliyoruz güzel
Çok sağol kuzumCanım benim tamda sana yazacaktım bugün aklıma geldi çok sevindim hadi gözün aydın evinizin tadını çıkarın artık ana oğul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?