2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Beni de hepiniz biliyorsunuz artık, 30 unda doğurmamak icin elimden geleni yaptım ama kızım ve doktor daha baskın çıktı
Ela kuşum vallahi sonuna kadar bekledi, ay ne güzel yarın sağlıkla kavuşuyorsunuz çok heyecanlı. Bizleri habersiz bırakma, sağlıklı ve mutlu haberlerinizi bekliyoruz

Ela kuşum vallahi sonuna kadar bekledi, ay ne güzel yarın sağlıkla kavuşuyorsunuz çok heyecanlı. Bizleri habersiz bırakma, sağlıklı ve mutlu haberlerinizi bekliyoruz
Amin inşallah arkadaşım,çok teşekkür ederim

9 ay yattım bugün 5 dakika yatmadım. Su an belimin ağrısından yatakta dönemiyorum. Bir açıdan iyi oldu bu yorgunlukla sızarım ,yoksa uyuyamazdım. Bir de kalabalık olunca hiç yarını düşünüp gerilmedim.Iki kardeşim ,annem ve gelinimiz geldi sağolsunlar. Sabah 7 de hastaneye giriş yapacağım, 3 sezeryani varmış doktorun ,artık kaçta alır bilmiyorum. Ben hemen size haber veremem ama en yakın zamanda haber vermeye çalışacağım, hastane fobim var ,anksiyeteden korkuyorum ,tetiklerse diye.İnşallah sağlıklı ve mutlu haberlerle görüşmek üzere, dualarınıza talibim

Bütün dualarımız yarın seninle ve Ela kuşla. Güzel haberlerini bekliyoruz canım benim. Kendini toparlayınca haberdar edersin bizleri. İnşallah hiç tetiklenmez, her şey çok rahatça geçer ve kavuşursun kızına.

Canım benim tamda sana yazacaktım bugün aklıma geldi çok sevindim hadi gözün aydın evinizin tadını çıkarın artık ana oğul

Heyecanla bekliyorumm dualarımız sizinle hadi bebişleri alıp gelin sen vee D Dh120910
Kolaylıkla olup bitsin inşallah hiç anlamadan

Bende bayramda içine sığacağım bi kıyafet aradım dolabımda ama, maalesef göbek sığsa meme fışkırıyor memeyi koysam göbek sığmıyor neyse tayt tişört dewamke

Gözün aydın canımm. Çok şükür bizlere de dua edin. Yarın büyük gün

Benimde 10 mayıs için gün verdi dr 10 mayıs güzel bir tarih ama 10/05 uyumlu

Sağlıkla kavuş yarın bebişine inşallah, dualar seninle yazabildiğin an haberdar et bizi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…