2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kizlaar kizlaar uyuyun
Uyuyuncular geldi
Ama bakin saat 4 dun gece 4te uyandim 1de uyanmistim. Bölük bölük uykular disinda bi turlu uyuyamiyorum. Gece de bebis uyumuyor. Butun gun gozunu acmayan kizim gece gozunu açtı kapatmıyor cin gibi bakiyor valla yicem ya.

Nasi guzel kokuyor kizlaaar rabbim hepinize sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallahh

Şu kokunun tarifi yok gerçekten de keşke saklamanın bi yolu olsa

Gözünüz Aydın çok çok çok sevindim darısı bizim basımıza bizde dün öğlen orada bırakıp taburcu olduk ama hic kendimizde değiliz oyle onsuz gelmek çok üzücü rabbim kimseye yaşatmasın
Sizin bebeğiniz ne kadar kalmıştı yoğun bakımda birde ne icin kaldı?nasil bir tedavi uygulandı?bizde nefes alması çok hızlı diye kaldı iki gün hava verdiler sonra enfeksiyon yükseldiği icin tedavi basladi dün onun bitmesi beklenecek

Gozunaydin canım Allah'a şükür çıkmışsınız bol sütlü emmeli günleriniz olsun yagiztosla

Çok sağolun en yakın zamanda siz de yavrunuza kavuşun inşallah
Hastaneden bebeksiz çıkmak gerçekten çok zor. Pazartesi değilde dün doğum yapmış gibiyim Çok şükür sizin bebeğinde kilosu çok güzel. Birkaç güne toparlanıp yanınıza gelecek inşallah Çok zorda olsa biraz daha sabretmeniz gerekiyor sonu şahane
Dün 5.günümüzde taburcu olduk. Ciğerlerdeki ödemden dolayı kalmıştı. Kendi kendine nefes alıp verirken hırıltı ve zorlanmadan dolayı solunum için cihaz desteği aldı. Aşama aşama cihazlardan ayırıp kendi kendine nefes alıp vermesi beklendi.
Dualarım sizinle taburcu haberlerinizi bekliyorum

Gozunaydin canım Allah'a şükür çıkmışsınız bol sütlü emmeli günleriniz olsun yagiztosla
Çok şükür canım benim amin inşallah çok sağol
Şimdilik sağdığım süt+mama şeklinde ilerliyoruz. Doktoru bebeği yormamak için biraz bu şekilde devam edelim dedi. Salı günü kontrolü var o zaman emzirmeyle ilgili nasıl bir yol izleyeceğimize bakacağız.

Hayırlı uğurlu olsun canım nasılsın pekii
Sağol canım benim. Çok şükür iyiyim göğüs uçlarm yara oldu bide göğüsler çok sertleşti çok canımı acıttı o yüzden dikiş ağrılarını unuttum, ağrı kesci vermşti doktor hiç içmedim, göğüsle uğraşmaktan o hiçbişi değilmiş dün bebişi kontrole götürünce ,doktora anlattm emzrme danşmanyla görüştürdü beni sağolsun hemşre çok tatlıydı 1 saat uğraştı benle göğsüme masajlar yaptı bastıra bastıra (acıdan mafoldum tabi ) tıkalı kanallar açtı , biraz daha iyiym o yüzden dünden beri. Sen nasılsın nasıl gidiyor annelikk

Biraz geriden geliyorum ama ancak girebiliyorum bir haftadır kendimi unuttum Allah analı babalı büyütsün Hoş geldi Vina

Yaa Neess giremedim doğurmuşsun neler olmuş öyle çok gelmiş geçmiş olsun oh kavuşmuşsun bebeğine ya hangimiz önce doğuracağız diyorduk aynı tarih görünüyordu doğumlarımız ikimizinki de kendi gününü beklemediler mayıs görünümlü nisan bebeleri Hoş geldi Yağız mutlu bir ömrünüz olsun

Yaa ne çok doğum yapan olmuş çok uzun zaman girip okuyamadım bile birden girince de tüm sayfaları okumak uzun sürdü doğum yapan arkadaşları kutlarım sağlıklı huzurlu gelsinler ve neşe mutluluk getirsinler dünyadaki hiçbir şeye benzemiyormuş evlat zorluğu bile bal zorluğu bile zevkli Bir haftadır uykusuz geceler süt arttırma göğüs ağrısı ve yaralarıyla uğraşma derken zaman nasıl geçti anlamadım uykusuzum a dostlar ama bebeğimi kimselere bırakmak istemiyorum her anında ben yanında olayım ben şahit olayım değişik bir duygu

Kızlar doğum yapanlara hayırlı olsun yapacaklara Allah kolaylıklar versin biz bugün 11 günlük olduk dün aldığımız yapma krem ve desitin çok iyi geldi bebişime. Ben diyetteyim. Popişimiz biraz düzeldi. Şimdi doğum fotoğraflarımızı deko baskı için fotoğrafçıya gönderdim. Allahım herşey çok güzel gidiyor Allah bozmasın maşallah.

Ay çok sevindim kuşum, gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı doğurmayanların başına inşallah

Kızlar biz geldikk dünyanın en güzel duygusuymuş, ilk defa tanıştım. Yaşamayan herkese bi an önce güzelliklerle nasip olsun oncelikle sabah 7 çeyrek de doktor geldi. Öncesinde anestezi işlemleri yapıldı spinal. Hicbir zorluğu olmadı bilmeyenler korkmasın. Her şeyi hissediyorsunuz, ama hicbir ağrı yok. O ağlama sesi dünyanın en güzel sesi doktor önce gösterdi doğar doğmaz. Sonra yanında kıyafetlerini giydirdiler kontrolleri yapıldı. Ben ağlayarak izledim hazır olana kadar ağladı. Kucağıma getirip yanağını yanağına degdirdiklerinde sustu.. nasıl tanıyorlarmiş bizi. Sonra odaya getirdiler. Orda kucağıma aldım. Çok güzel 12 de suçu içeceklere başladılar. Şimdi ilk yürümeyi yaptık. Korkulacak hicbir şey yok sadece sakin olun şükür ki her şey güzel. Sağlıklıyız ikimiz de darısı sizlere en güzel şekilde

Hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına.

Hayırlı olsun gözünüz aydın ne güzel olmus her sey güle güle büyütün bebişinizi

Hayırlı evlat olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Teşekkür ederim canım benim nasıl bugünlere geldik insan inanamıyor değil mi çok şükür sağlıkla kavuştuk hepimizin bebişleriyle sağlıklı, mutlu, huzur dolu ömrü olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…