Çok şükür canımGözün aydın canımm. Çok şükürbizlere de dua edin. Yarın büyük gün
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canımGözün aydın canımm. Çok şükürbizlere de dua edin. Yarın büyük gün
![]()
Şu kokunun tarifi yok gerçekten deKizlaar kizlaar uyuyun
Uyuyuncular geldi
Ama bakin saat 4 dun gece 4te uyandim 1de uyanmistim. Bölük bölük uykular disinda bi turlu uyuyamiyorum. Gece de bebis uyumuyor. Butun gun gozunu acmayan kizim gece gozunu açtı kapatmıyorcin gibi bakiyor valla yicem ya.
Nasi guzel kokuyor kizlaaar rabbim hepinize sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin insallahh![]()
Gözünüz Aydın çok çok çok sevindim darısı bizim basımıza bizde dün öğlen orada bırakıp taburcu olduk ama hic kendimizde değiliz oyle onsuz gelmek çok üzücü rabbim kimseye yaşatmasınMerhaba kızlar bugün oğluşum çok şükür taburcu oldu ve evimize geldik
Yarın yavrusuna kavuşacakların rabbim yardımcısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahdoğumdan sonra güzel haberlerinizi bekliyoruzz
![]()
Gozunaydin canım Allah'a şükür çıkmışsınız bol sütlü emmeli günleriniz olsun yagiztoslaMerhaba kızlar bugün oğluşum çok şükür taburcu oldu ve evimize geldik
Yarın yavrusuna kavuşacakların rabbim yardımcısı olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallahdoğumdan sonra güzel haberlerinizi bekliyoruzz
![]()
Çok sağolun en yakın zamanda siz de yavrunuza kavuşun inşallahGözünüz Aydın çok çok çok sevindim darısı bizim basımıza bizde dün öğlen orada bırakıp taburcu olduk ama hic kendimizde değiliz oyle onsuz gelmek çok üzücü rabbim kimseye yaşatmasın
Sizin bebeğiniz ne kadar kalmıştı yoğun bakımda birde ne icin kaldı?nasil bir tedavi uygulandı?bizde nefes alması çok hızlı diye kaldı iki gün hava verdiler sonra enfeksiyon yükseldiği icin tedavi basladi dün onun bitmesi beklenecek
Çok şükür canım benim amin inşallah çok sağolGozunaydin canım Allah'a şükür çıkmışsınız bol sütlü emmeli günleriniz olsun yagiztosla![]()
Sağol canım benim. Çok şükür iyiyim göğüs uçlarm yara oldu bide göğüsler çok sertleşti çok canımı acıttı o yüzden dikiş ağrılarını unuttum, ağrı kesci vermşti doktor hiç içmedim, göğüsle uğraşmaktan o hiçbişi değilmişHayırlı uğurlu olsun canım nasılsın pekii![]()
Canım gözün aydınMerhaba kızlar bugün oğluşum çok şükür taburcu oldu ve evimize geldik
![]()
Biraz geriden geliyorum ama ancak girebiliyorum bir haftadır kendimi unuttum Allah analı babalı büyütsünKızlar selamm vina hanım 24.04.2022 de 37+4 de spinal anesteziyle doğmak istedi 2870 gr 47 cm1 günlük taze anneyim
dilerim herkes zamanında ve sağlıkla kavuşur bebeğine. Gerçekten de görünce her şey unutuluyormuş, nasıl gelmek isterlerse öyle geliyorlar
![]()
Yaa Neess giremedim doğurmuşsunMerhaba teyzeler oğluşum bugün 12de 3635 gr. 52 cm doğdu. Solunumla ilgili sıkıntısı olduğu için yenidoğan yoğun bakımında kalıyor. İnşallah solunumu düzelince kavuşacağız. Bu duygunun tarifi yok rabbim sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah![]()
Ay çok sevindim kuşum, gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Darısı doğurmayanların başına inşallahMerhaba kızlar bugün oğluşum çok şükür taburcu oldu ve evimize geldik
![]()
Hayırlı olsunKızlar biz geldikkdünyanın en güzel duygusuymuş, ilk defa tanıştım. Yaşamayan herkese bi an önce güzelliklerle nasip olsun oncelikle
sabah 7 çeyrek de doktor geldi. Öncesinde anestezi işlemleri yapıldı spinal. Hicbir zorluğu olmadı bilmeyenler korkmasın. Her şeyi hissediyorsunuz, ama hicbir ağrı yok. O ağlama sesi dünyanın en güzel sesi
doktor önce gösterdi doğar doğmaz. Sonra yanında kıyafetlerini giydirdiler kontrolleri yapıldı. Ben ağlayarak izledim
hazır olana kadar ağladı. Kucağıma getirip yanağını yanağına degdirdiklerinde sustu.. nasıl tanıyorlarmiş bizi. Sonra odaya getirdiler. Orda kucağıma aldım. Çok güzel
12 de suçu içeceklere başladılar. Şimdi ilk yürümeyi yaptık. Korkulacak hicbir şey yok sadece sakin olun
şükür ki her şey güzel. Sağlıklıyız ikimiz de
darısı sizlere en güzel şekilde
Hayırlı olsun gözünüz aydın ne güzel olmus her seyKızlar biz geldikkdünyanın en güzel duygusuymuş, ilk defa tanıştım. Yaşamayan herkese bi an önce güzelliklerle nasip olsun oncelikle
sabah 7 çeyrek de doktor geldi. Öncesinde anestezi işlemleri yapıldı spinal. Hicbir zorluğu olmadı bilmeyenler korkmasın. Her şeyi hissediyorsunuz, ama hicbir ağrı yok. O ağlama sesi dünyanın en güzel sesi
doktor önce gösterdi doğar doğmaz. Sonra yanında kıyafetlerini giydirdiler kontrolleri yapıldı. Ben ağlayarak izledim
hazır olana kadar ağladı. Kucağıma getirip yanağını yanağına degdirdiklerinde sustu.. nasıl tanıyorlarmiş bizi. Sonra odaya getirdiler. Orda kucağıma aldım. Çok güzel
12 de suçu içeceklere başladılar. Şimdi ilk yürümeyi yaptık. Korkulacak hicbir şey yok sadece sakin olun
Hayırlı evlat olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar biz geldikkdünyanın en güzel duygusuymuş, ilk defa tanıştım. Yaşamayan herkese bi an önce güzelliklerle nasip olsun oncelikle
Teşekkür ederim canım benimBiraz geriden geliyorum ama ancak girebiliyorum bir haftadır kendimi unuttum Allah analı babalı büyütsünHoş geldi Vina
Yaa Neess giremedim doğurmuşsunneler olmuş öyle çok gelmiş geçmiş olsun oh kavuşmuşsun bebeğine
ya hangimiz önce doğuracağız diyorduk aynı tarih görünüyordu doğumlarımız ikimizinki de kendi gününü beklemediler mayıs görünümlü nisan bebeleri
Hoş geldi Yağız mutlu bir ömrünüz olsun
![]()