- 18 Mart 2021
- 3.327
- 3.397
- 83
- 33
Maalesef öyle oluyor kütlee var sag tarafimda yumusamiyor nasil seyse saglk olsn evlatlarimzn cani sagolsn ne yapalm gececek insallhAy çok zor olmuş senin canım ya. Geçmiş olsunn neyse ki halloldu. Gaz da biter inşallah bi an önce. Normalde gaz sancısı çok zor oluyor şimdi sana kaç kat daha zor geliyordur
Ay hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah, sağ salimKizlaar biz geldik hastaneye. Giydim ameliyat onlugunu bekliyorumdua edin banaaa
Sağlıklı bir şekilde al kucağına inşallah cnim hayırlı haberle gelKizlaar biz geldik hastaneye. Giydim ameliyat onlugunu bekliyorumdua edin banaaa
Bugün senin günün, ne güzel biri daha kavuşuyor yavrusuna. Sağlıkla gelsinKizlaar biz geldik hastaneye. Giydim ameliyat onlugunu bekliyorumdua edin banaaa
Peki biz hazır mıyızBugün senin günün, ne güzel biri daha kavuşuyor yavrusuna. Sağlıkla gelsin
Dogdu bebisim kizlaaremme calismalari yapiyoruz suan cok sukur iyiyiz rabbim hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh
Saf zeytinyağı ve kantaron yağı, özellikle kakadan sonra poposunu yıka, kurula .Bez ne kullaniyorsunGünaydın bugün Laçin ile öğlene kadar tek kalacağız. Annemin hastane randevusu var. Kardeşim dün yeğenini gördü çok sevindi. Bu arada laçinin poposu pişik. Doktor hametan travazol ve sudocrem kullan dedi. İlk olarak altını değiştirirken yıka ılık suda kurula sonra hametanı sür üstüne travazol merhemi sür üstüne kalın bir tabaka sudocrem sür dedi. 2 gündür yapıyorum. Ama geçmiyor önerilere açığım. Çok canı yanıyor. Ne yapsam geçer?
Maşallah, Maşallah, kac demisti doktor kac doğdu?Dogdu bebisim kizlaaremme calismalari yapiyoruz suan cok sukur iyiyiz rabbim hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh
Ben utanmasam sizi bile doğurtacam ,bana göre 40.hafta bitmek üzere
Hayırlı olsunDogdu bebisim kizlaaremme calismalari yapiyoruz suan cok sukur iyiyiz rabbim hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh
sıradayız vallahi ben daha üç hafta var yaaaa gözüyle bakıyorm
Tahlillerimizi verdik biz şimdiPeki biz hazır mıyız
Sleepy prematüre kullanıyorum. Her alt değiştirmemde 2 gündür yıkayıp müslin ile kuruluyorum. Zeytinyağı iyi gelmedi. Denedim canım. Tıkayıp kuruladıktan sonra hametan travazol ve sudocrem sürüyorum. Resmen derisi soyuldu yara oldu.Saf zeytinyağı ve kantaron yağı, özellikle kakadan sonra poposunu yıka, kurula .Bez ne kullaniyorsun
Bu sürdüklerin gayet yeterli canım. Kısa zamanda iyileşir inşallah. Sık sık bez değiştir yeterkiSleepy prematüre kullanıyorum. Her alt değiştirmemde 2 gündür yıkayıp müslin ile kuruluyorum. Zeytinyağı iyi gelmedi. Denedim canım. Tıkayıp kuruladıktan sonra hametan travazol ve sudocrem sürüyorum. Resmen derisi soyuldu yara oldu.
Gozunuz aydinDogdu bebisim kizlaaremme calismalari yapiyoruz suan cok sukur iyiyiz rabbim hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh
Merhaba. Bebek icin tebrik ederim hayirli omru olsun. Bez yaramiyo olabilir komilinin bezini alip deneyebilir misin. Hemen iyilestiriyoSleepy prematüre kullanıyorum. Her alt değiştirmemde 2 gündür yıkayıp müslin ile kuruluyorum. Zeytinyağı iyi gelmedi. Denedim canım. Tıkayıp kuruladıktan sonra hametan travazol ve sudocrem sürüyorum. Resmen derisi soyuldu yara oldu.
Yaa geldi mi minnak kızDogdu bebisim kizlaaremme calismalari yapiyoruz suan cok sukur iyiyiz rabbim hepinize saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?