• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Tahlillerimizi verdik biz şimdi 😊 gözlerim dolu dolu geziyorum 🤣 bugün biter mi ??? Sen ne durumdasın canımm😊
Ay ben tahlilleri falan erken vermiştim, bugün sozde sadece üstten temizlik yapıp, aksam yemeginide dışarıda yiyecektim, kuaföre falan gidecektim.Kardeslerim eşleri falan sahurda gelecekti.Simdi izin almışlar, erken geliyorlar ,onlara yemek yapıyoruz, temizliği annem abarttikca abartıyor.Hic duygusal degilim tam tersine cok gerginim,sanki bayram temizliği ve bayram hazırlığı yapıyorum, yarin dogurmayqcqgimda.Anneme kıyamıyorum ki yatayım, o da rahat durmuyor ,bomba gibiyim ,patlamaya hazır

Sleepy prematüre kullanıyorum. Her alt değiştirmemde 2 gündür yıkayıp müslin ile kuruluyorum. Zeytinyağı iyi gelmedi. Denedim canım. Tıkayıp kuruladıktan sonra hametan travazol ve sudocrem sürüyorum. Resmen derisi soyuldu yara oldu.
Prima kullan bence

Günaydın bugün Laçin ile öğlene kadar tek kalacağız. Annemin hastane randevusu var. Kardeşim dün yeğenini gördü çok sevindi. Bu arada laçinin poposu pişik. Doktor hametan travazol ve sudocrem kullan dedi. İlk olarak altını değiştirirken yıka ılık suda kurula sonra hametanı sür üstüne travazol merhemi sür üstüne kalın bir tabaka sudocrem sür dedi. 2 gündür yapıyorum. Ama geçmiyor önerilere açığım. Çok canı yanıyor. Ne yapsam geçer?
Ah oglumda ne cektim ne paralar doktum hepsi bos dermanı eumovate+trosyd krem 1 gunde söndürür hafif kortizonlu bir krem fakat yapacak bisey yok kar zarar emovate i 10 ay suratina da kullanmistim surmedigimde fisir fisir kabariyordu hicde bisey olmadi smdi pişse dusunmeden alir surerim al sür bana dua edersin okdr kesin çözüm

Son düzenleme:
Kizlar hepinize cok cok tesekkur ediyorum 😊😊 darisi dogurmayanlarin basina insallah

Maşallah, Maşallah, kac demisti doktor kac doğdu?
Doktor son kontrolde net olcememisti bacak boyu uzun diye kilosu fazla cikiyodu. 3920 dogdu 😊
Yaa geldi mi minnak kız 😍 hoşgeldii sağlıklı uzun güzel bir ömrü olsun inşallah 🐣 sen nasılsın iyi misin?
Bende daha hala yatiyorum kalkma kismini yapamadik daha uyusuklugun tamamen gecmesini bekliyorlar. Birazdan kaldiracaklar kalkinca daha iyi olurum insallah 😅 agrilarim var suan

Ay ben tahlilleri falan erken vermiştim, bugün sozde sadece üstten temizlik yapıp, aksam yemeginide dışarıda yiyecektim, kuaföre falan gidecektim.Kardeslerim eşleri falan sahurda gelecekti.Simdi izin almışlar, erken geliyorlar ,onlara yemek yapıyoruz, temizliği annem abarttikca abartıyor.Hic duygusal degilim tam tersine cok gerginim,sanki bayram temizliği ve bayram hazırlığı yapıyorum, yarin dogurmayqcqgimda.Anneme kıyamıyorum ki yatayım, o da rahat durmuyor ,bomba gibiyim ,patlamaya hazır
Bugün dinlenmeniz daha iyi olurdu aslında. 🥰 son gün🎉

Eyvah eyvah. Son güne böyle işler kötü olmuş. Asıl bugün dinlenip kafa dağıtmak lazım . Annen zaten senle kalacak yapar yine. Yormasın kendini 😊 ben geçen hafta temizliğe birini çağırdm o halletti allahtan. Bugün de kuaföre gittim . Odası da zaten hazırdı ama dün son şeklini aldı. Şimdi eve alışverişe gidiyoruz gelen giden olur bi daha çıkmayalım diye 🤣 sonra da görümcem il dışından geldi onla bi buluşup gezcez birazz. Sabah 7 de doğum 🙏😍

Bugün dinlenmeniz daha iyi olurdu aslında. 🥰 son gün🎉

Eyvah eyvah. Son güne böyle işler kötü olmuş. Asıl bugün dinlenip kafa dağıtmak lazım . Annen zaten senle kalacak yapar yine. Yormasın kendini 😊 ben geçen hafta temizliğe birini çağırdm o halletti allahtan. Bugün de kuaföre gittim . Odası da zaten hazırdı ama dün son şeklini aldı. Şimdi eve alışverişe gidiyoruz gelen giden olur bi daha çıkmayalım diye 🤣 sonra da görümcem il dışından geldi onla bi buluşup gezcez birazz. Sabah 7 de doğum 🙏😍
Ay haklısınız kızlar ama evde baska bir çocuk olunca ev temiz durmuyor ,bir de kardeşlerim uzak mesafeden geldiği için extra bir hazırlık gerekiyor. Yoksa gecen hafta bende temizlik olayını bitirmiştim. Benim afacan sağolsun, evin temiz kalma ihtimali sıfır. O yuzden ne yaparsam yapayım bugun bir temizlik daha yapılacaktı. Ben yalnız olsam üstten yapardim ama annem temizlik takıntılı oldugu icin her yeri cifliyor falan :KK54: her yer ışıl ışıl oldu yemeklerde hazır, sadece pilav salata gibi şeyler kaldı. Oğlum okuldan gelirse onu yıkayıp sonra ben duş alıcam. Yemekten sonra kuaföre gideceğim. Saçımı toplar ,sabah bir daha duş alırım, sonra yolcudur abbas🥰

Kizlar hepinize cok cok tesekkur ediyorum 😊😊 darisi dogurmayanlarin basina insallah

Doktor son kontrolde net olcememisti bacak boyu uzun diye kilosu fazla cikiyodu. 3920 dogdu 😊

Bende daha hala yatiyorum kalkma kismini yapamadik daha uyusuklugun tamamen gecmesini bekliyorlar. Birazdan kaldiracaklar kalkinca daha iyi olurum insallah 😅 agrilarim var suan
Canım maşallah size ,darısı başımıza. Cok merak ediyorum ,önce sağlıklı mı,sonra saçı var mi ,kilosu kaç kime benziyor.İnsan bunları düşününce kanı kaynıyor :KK36:

Ben de bir yanım daha 3-4 hafta var diyor bir yanım belki beklemez gününü diyor fenalardayım artık 😂
Beni de hepiniz biliyorsunuz artık, 30 unda doğurmamak icin elimden geleni yaptım ama kızım ve doktor daha baskın çıktı 🥰

Kızlarr doktordan geldik 37+1 dik bugün ama bebek gelişimi biraz önde cktı ortalama. 37+4 gbi🙏🏻🙏🏻🤗 3180 gram 50 cm olmuş benm tosbik kızım😀🧿 haftaya son kontrol sonrada doğum ayın 10 unda inşallah çok heyecanlandık 👼😬 meleğim bize bi süpriz yapmazsa, buarada nst de sancım çıktı .. sabah doktor bol su iç karnını iyice doyur öyle gel tekrar cekıcez dedi .. normal cktı ikincide bi tame çıktı.. böyle ayakta kaldıkça kasıldıkca bebek toplanıyo ya onlar kasılmalar sancıymış aslında ben hissetmiyorım hemüz agrı seklinde .. samcı agrı hıssedınce dogruu nst ye dedi gece de olsa..

Kızlarr doktordan geldik 37+1 dik bugün ama bebek gelişimi biraz önde cktı ortalama. 37+4 gbi🙏🏻🙏🏻🤗 3180 gram 50 cm olmuş benm tosbik kızım😀🧿 haftaya son kontrol sonrada doğum ayın 10 unda inşallah çok heyecanlandık 👼😬 meleğim bize bi süpriz yapmazsa, buarada nst de sancım çıktı .. sabah doktor bol su iç karnını iyice doyur öyle gel tekrar cekıcez dedi .. normal cktı ikincide bi tame çıktı.. böyle ayakta kaldıkça kasıldıkca bebek toplanıyo ya onlar kasılmalar sancıymış aslında ben hissetmiyorım hemüz agrı seklinde .. samcı agrı hıssedınce dogruu nst ye dedi gece de olsa..
Oooy tosbiğimiz sağlıkla gelsin 10 mayıs baya hareketli olacağa benziyor😍
Benmde kas kastı kesildiği oluyor ama nst dede sancı olarak yansımıyor😅😅😅😅😅 ezberbozan beybi.

Kızlar Doktorum laçinin inek sütü proteinine alerjisi olduğunu söyledi. Alerjenik mama verdi 7 kutu. Diğer mamaları bırak dedi. Bana osteocare tablet verdi. Laçine desitin mor krem verdi. Bir karışım yaptırdık eczanede. Bana diyet verdi. Her alt açmada yıka dedi poposunu.

Oooy tosbiğimiz sağlıkla gelsin 10 mayıs baya hareketli olacağa benziyor😍
Benmde kas kastı kesildiği oluyor ama nst dede sancı olarak yansımıyor😅😅😅😅😅 ezberbozan beybi.
Sen yinede dikkatli ol kaskatı kesiliyo toplanıyo bi yerde bebiş ya semsert oluyo karın onlar kasılma..bunları hissettiğinde bol su iç kasılmaya iyi geliyormuş ,sık tekrar ederse acile gidip nst çektirmek en doğrusu😍😍 10 mayısta benm dışımda 2 kişi dha var doğum yapacak olan 🤗🤗🙏🏻 Hayırlısıyla darısı başına kuzum🧿❤️

Sen yinede dikkatli ol kaskatı kesiliyo toplanıyo bi yerde bebiş ya semsert oluyo karın onlar kasılma..bunları hissettiğinde bol su iç kasılmaya iyi geliyormuş ,sık tekrar ederse acile gidip nst çektirmek en doğrusu😍😍 10 mayısta benm dışımda 2 kişi dha var doğum yapacak olan 🤗🤗🙏🏻 Hayırlısıyla darısı başına kuzum🧿❤️
Karnım nst de kaskatıyken sancı 10 fln çıkıyor😬😬 ağrı olmadğı sürece ciddiye almıyorum bende. Sağlıcakla gelsinler yavruşlar. Bayramdan snrada buralar şekerlenecek🥰

Back
X