Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim doktor bayramda burada eğer birşey olursa hastahanedeyim merak etme dediAynı kuzum benimde kontrol yarın sabah bakalım neler dicek, tek skıntım doktorum almanya ya gidiyo bayramdaayın 5 inde döner diye dşünüyorum bayramı baglamadılar , tr de olması beni daha cok rahatlatırdı
döndüğü gbi bi kere dha kontrole girerim dediğim gbi son dönem nstler sancıları ölçüyo ya önemli! Bayramı atlatsam cok rahatlıcam acıkcası
![]()
Ben +8 kilo ile devam ediyorum bakalım doğuma kadar 10 u bulmam inşallah
Zayiftim artik zatifliktan eser yok bide gercekten oyle degil kalan 10 seneyi bir sene veremedim de dis ameliyati olup iltihap kapinca verebildimEn son kac yaşında 54 tüm acaba![]()
maşallah size ,ben öyle zayıf olsam hic tartılmam bile ,hamileliğin tadını çıkarırım
Kesememiş halin buysaZayiftim artik zatifliktan eser yok bide gercekten oyle degil kalan 10 seneyi bir sene veremedim de dis ameliyati olup iltihap kapinca verebildimcunku ben yemekten kesemem tabiatimda yok diyet yapmak o yuzden vermesi zor oluyor
![]()
Benim de dünden beri baya var ama düzenli değil diye önemsemiyorumKizlar ya benim 2 saattir cok saglam sancilarim var siz sancilari olanlarda baya baya sancimi cekiyorsunuz yoksa kasilma agirliklimi??
Aci agti seviyesi nasil sancilarin ben nerdeyse hareket edemiyorum nefes almayi unutuyorum sizinde oylemiBenim de dünden beri baya var ama düzenli değil diye önemsemiyorum
Bazen ama devamlı degil ,3_4sn sürüyor geçiyor ,bir de düzensiz ,düzenli olursa giderim zatenAci agti seviyesi nasil sancilarin ben nerdeyse hareket edemiyorum nefes almayi unutuyorum sizinde oylemi
Ahahahah doğru diyorsunuz.Evet canim planli sezaryenbenim bebis iri ve kasilmalarim cok fazla o yuzden biraz erken olacak.
Sizde en az 1 hafta daha bekleseniz yeter2 hafta tasiyabileceginize guveniyosaniz en dogrusu zamanini beklemek tabiki. Zamanini doldurmus cocugun bakislari bile bi baska oluyo valla cin gibi bakiyolar
erken alinan bebelerin gozu acilmiyo
Benimkide sanki duzensiz gibi ama 1 saatte en az 6-7 defa oldu ve 40 sn civari suruyor. Ve baya nefesimi kesiyorBazen ama devamlı degil ,3_4sn sürüyor geçiyor ,bir de düzensiz ,düzenli olursa giderim zaten
Seninki benimkinden ciddi duruyor canım, doktor bana dediki ,soluna yat ,ılık duş al ,buna rağmen geçmezse ve ritmik olursa gel demişti, sen de bir dene bakalım ama seninkinin eli kulağında gibiBenimkide sanki duzensiz gibi ama 1 saatte en az 6-7 defa oldu ve 40 sn civari suruyor. Ve baya nefesimi kesiyor![]()
Hareket ettim yon degistirdim dusa girmeden once 10 dakikada bir di. Simdi dustan ciktim bakalim devam edecekmiSeninki benimkinden ciddi duruyor canım, doktor bana dediki ,soluna yat ,ılık duş al ,buna rağmen geçmezse ve ritmik olursa gel demişti, sen de bir dene bakalım ama seninkinin eli kulağında gibi
Vallahi ben tam 20 kilo aldim bugun 8 gun oldu 13 kilosu gitti eve geldigimde 5 6 kilosu gitmisti dogumdan sonra ama yiyemiyorumda gazdan dolayi pekbirsey
2 gundur rahatim diyebilirim ama gene degilim gaz problemim cok fazla aglamakla geciyor gunlerim ama gozunuz korkmasin ben 2 operasyon gecirmis gbi oldum ilk sezeryanda idrar torbaami ve bagarsaklarimi yer degistirmisler oylede kapatmslar heryerim yapismis onlar sokuldu tekrar yerlestirildi o sebeple agrili geciriyorum yoksa gaz problemi ve bu olay olmasa cok cabuk ayaklanirdim 20 kilo aldim eve geldigimde 5 6 si gitmisti suan 8 gun oldu 13 kilo gitmis oldu ama son donem odemim de coktu ve birsey yiyemiyorum haliyle gazdan dolayiDoğum yapan arkadaşlar:) kaç gün sonra kendinize gelip rahat yürümeye başladınız çok merak ediyorum. Bir de kaç kilo verdiniz doğumdan çıkınca![]()
Merhaba benim de 10 mayıs sezeryan tarihim aynı günlere denk gelmişizAa aynı tarihlerimiz kuzum benimde 10 mayıs Miray’ımın tarihiinşallah öncesinde bi süpriz yapmazda vakti saatinde gelir bizim kızda
![]()
Çok çok teşekkür ederim size de sağlıklı doğumlar diliyorumKorkutmus sizi baya ama neyseki sag salim gelmis araniza. En kotusunu size yasatmis olsun bundan sonraki hyati hep cok saglikli olsun.![]()
Evet evet kesin öyleHosgeldi dunyamiza bebisin
Canim insallah bi an once cikarirlar ya belki tedbir olarak almislardir. Aglamasi iyi bi sey sonucta. Cigerlerine hava gitmis demek ki.
Bizide haberdar et durumlardan, insallah bi an once cikarsiniz evinize.
Bugun kandil hepimiz hepimize dua edelim insallah
Hosgelmis minnak kizsize saka yapmis
cocuk sıkılmış icerde naapsin bekle bekle daracik yer. Annesini ozlemis dogurtmus kendini iyi yapmis
![]()
Aynen canım benim çok şükürVinoş siz kimsiniz de benle baş edeceksiniz, ben istediğimi yaparım buna alışın deyip şimdiden size ayar vermiş canımçok şükür ki yanında ve sağlıkla. Biraz korkutsa da ne güzel olmuş sonuç. Hemen ayağa kalkabildin mi ağrılar nasıl
bu arada tek tek elendik normal doğum durumundan.
Hatta bugün itibariyle 4 günlük anayım ben anaaLariiiidoğumdan bugüne 3 gün geçti yazıyor artık sende ya of
duygusallık yüklendi bak yine
![]()
Ayy inşallah bekler. Son kalemiz son savaşçımız elizAynen ben kaldim herhalde bir aksilik olmazsa benimkide vinos gibi şaka yapmazsa doktor 10 Mayıs'a sezeryan tarihi verdi ama bakalım
Ben çok hızlı yaşadım ya vallahi tek hissim şoka girmek oldu heraldeBu kız da anası gibi şakacı
Vallahi okurken yüreğim ağzıma geldi
çok şükür kavuştunuz canım sağlıklatüm annelerimin sütünüz bol olsun inşallah
![]()
Ay çok zor olmuş senin canım ya. Geçmiş olsunn neyse ki halloldu. Gaz da biter inşallah bi an önce. Normalde gaz sancısı çok zor oluyor şimdi sana kaç kat daha zor geliyordur2 gundur rahatim diyebilirim ama gene degilim gaz problemim cok fazla aglamakla geciyor gunlerim ama gozunuz korkmasin ben 2 operasyon gecirmis gbi oldum ilk sezeryanda idrar torbaami ve bagarsaklarimi yer degistirmisler oylede kapatmslar heryerim yapismis onlar sokuldu tekrar yerlestirildi o sebeple agrili geciriyorum yoksa gaz problemi ve bu olay olmasa cok cabuk ayaklanirdim 20 kilo aldim eve geldigimde 5 6 si gitmisti suan 8 gun oldu 13 kilo gitmis oldu ama son donem odemim de coktu ve birsey yiyemiyorum haliyle gazdan dolayi
Ben çok hızlı yaşadım ya vallahi tek hissim şoka girmek oldu heraldesonrasında psikolojim bozuldu ama kesinn
Sıra senin isimsiz kızında artık bi karar ver beee yeterrr![]()
Ayy harikaa 10 Mayıs bebeleri çoğalsınnn yuppiMerhaba benim de 10 mayıs sezeryan tarihim aynı günlere denk gelmişiz![]()