• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Doğum yapan arkadaşlar:) kaç gün sonra kendinize gelip rahat yürümeye başladınız çok merak ediyorum. Bir de kaç kilo verdiniz doğumdan çıkınca 🤣

Aynı kuzum benimde kontrol yarın sabah bakalım neler dicek, tek skıntım doktorum almanya ya gidiyo bayramda 😬 ayın 5 inde döner diye dşünüyorum bayramı baglamadılar , tr de olması beni daha cok rahatlatırdı😀 döndüğü gbi bi kere dha kontrole girerim dediğim gbi son dönem nstler sancıları ölçüyo ya önemli! Bayramı atlatsam cok rahatlıcam acıkcası😉
Benim doktor bayramda burada eğer birşey olursa hastahanedeyim merak etme dedi☺️sende bayramda bol bol dinlen canım aman gezmelerlerle falan yorulup doğurma😂
Kaç kilo aldınız kızlar son dıurumlar nasıl ? Valla benm gittikçe eller ayaklarda aşırı şişlikler ozellıkle ayakta.. ödem var ciddi .. gittikçe gidiyo kilo suana kdr 17 almış oldum resmen ödemli olanlar kilo kaybediyomuş dogumda 10 kılo fln rahat.. siz kaç aldınız? Y Ygttt
Ben +8 kilo ile devam ediyorum bakalım doğuma kadar 10 u bulmam inşallah 😂65 ile başlamıştım inşallah doğsan sonra sıkı bir diyetle eski kilomunda altına düşmek istiyorum

En son kac yaşında 54 tüm acaba :KK12: :işsiz: maşallah size ,ben öyle zayıf olsam hic tartılmam bile ,hamileliğin tadını çıkarırım
Zayiftim artik zatifliktan eser yok bide gercekten oyle degil kalan 10 seneyi bir sene veremedim de dis ameliyati olup iltihap kapinca verebildim 😂😂 cunku ben yemekten kesemem tabiatimda yok diyet yapmak o yuzden vermesi zor oluyor 🙈🙈

Kizlar ya benim 2 saattir cok saglam sancilarim var siz sancilari olanlarda baya baya sancimi cekiyorsunuz yoksa kasilma agirliklimi??

Zayiftim artik zatifliktan eser yok bide gercekten oyle degil kalan 10 seneyi bir sene veremedim de dis ameliyati olup iltihap kapinca verebildim 😂😂 cunku ben yemekten kesemem tabiatimda yok diyet yapmak o yuzden vermesi zor oluyor 🙈🙈
Kesememiş halin buysa 🥰 maşallah

Kizlar ya benim 2 saattir cok saglam sancilarim var siz sancilari olanlarda baya baya sancimi cekiyorsunuz yoksa kasilma agirliklimi??
Benim de dünden beri baya var ama düzenli değil diye önemsemiyorum

Kuzenim de böyle bir çikolata yaptırıp göndermiş, daha üniversite öğrencisi, sağolsun, cok mutlu oldum.Babasi da gene oyun halısı almış gelmiş kızına, şanslı balım benim,daim olsun :KK36:
20220428_175131.jpg

Aci agti seviyesi nasil sancilarin ben nerdeyse hareket edemiyorum nefes almayi unutuyorum sizinde oylemi
Bazen ama devamlı degil ,3_4sn sürüyor geçiyor ,bir de düzensiz ,düzenli olursa giderim zaten

Evet canim planli sezaryen 😊 benim bebis iri ve kasilmalarim cok fazla o yuzden biraz erken olacak.
Sizde en az 1 hafta daha bekleseniz yeter 😅 2 hafta tasiyabileceginize guveniyosaniz en dogrusu zamanini beklemek tabiki. Zamanini doldurmus cocugun bakislari bile bi baska oluyo valla cin gibi bakiyolar 😅 erken alinan bebelerin gozu acilmiyo
Ahahahah doğru diyorsunuz.😂 yarın bi görüşeyim ben de doktorumla teşekkür ederim güzel doğumlar dilerim sağlıkla sıhhatle 🌺

Benimkide sanki duzensiz gibi ama 1 saatte en az 6-7 defa oldu ve 40 sn civari suruyor. Ve baya nefesimi kesiyor 🙈
Seninki benimkinden ciddi duruyor canım, doktor bana dediki ,soluna yat ,ılık duş al ,buna rağmen geçmezse ve ritmik olursa gel demişti, sen de bir dene bakalım ama seninkinin eli kulağında gibi

Seninki benimkinden ciddi duruyor canım, doktor bana dediki ,soluna yat ,ılık duş al ,buna rağmen geçmezse ve ritmik olursa gel demişti, sen de bir dene bakalım ama seninkinin eli kulağında gibi
Hareket ettim yon degistirdim dusa girmeden once 10 dakikada bir di. Simdi dustan ciktim bakalim devam edecekmi 🙈

Kaç kilo aldınız kızlar son dıurumlar nasıl ? Valla benm gittikçe eller ayaklarda aşırı şişlikler ozellıkle ayakta.. ödem var ciddi .. gittikçe gidiyo kilo suana kdr 17 almış oldum resmen ödemli olanlar kilo kaybediyomuş dogumda 10 kılo fln rahat.. siz kaç aldınız? Y Ygttt
Vallahi ben tam 20 kilo aldim bugun 8 gun oldu 13 kilosu gitti eve geldigimde 5 6 kilosu gitmisti dogumdan sonra ama yiyemiyorumda gazdan dolayi pekbirsey

Doğum yapan arkadaşlar:) kaç gün sonra kendinize gelip rahat yürümeye başladınız çok merak ediyorum. Bir de kaç kilo verdiniz doğumdan çıkınca 🤣
2 gundur rahatim diyebilirim ama gene degilim gaz problemim cok fazla aglamakla geciyor gunlerim ama gozunuz korkmasin ben 2 operasyon gecirmis gbi oldum ilk sezeryanda idrar torbaami ve bagarsaklarimi yer degistirmisler oylede kapatmslar heryerim yapismis onlar sokuldu tekrar yerlestirildi o sebeple agrili geciriyorum yoksa gaz problemi ve bu olay olmasa cok cabuk ayaklanirdim 20 kilo aldim eve geldigimde 5 6 si gitmisti suan 8 gun oldu 13 kilo gitmis oldu ama son donem odemim de coktu ve birsey yiyemiyorum haliyle gazdan dolayi

Korkutmus sizi baya ama neyseki sag salim gelmis araniza. En kotusunu size yasatmis olsun bundan sonraki hyati hep cok saglikli olsun.🥰🥰
Çok çok teşekkür ederim size de sağlıklı doğumlar diliyorum 😍
Hosgeldi dunyamiza bebisin 🥰
Canim insallah bi an once cikarirlar ya belki tedbir olarak almislardir. Aglamasi iyi bi sey sonucta. Cigerlerine hava gitmis demek ki.
Bizide haberdar et durumlardan, insallah bi an once cikarsiniz evinize.
Bugun kandil hepimiz hepimize dua edelim insallah 💕

Hosgelmis minnak kiz 🥰 size saka yapmis 😅 cocuk sıkılmış icerde naapsin bekle bekle daracik yer. Annesini ozlemis dogurtmus kendini iyi yapmis 😄
Evet evet kesin öyle 😂 zaten cuma gecesi dehşet bi hareketlenmişti o zaman karar verdi sanırım 😂
Vinoş siz kimsiniz de benle baş edeceksiniz, ben istediğimi yaparım buna alışın deyip şimdiden size ayar vermiş canım 🤣 çok şükür ki yanında ve sağlıkla. Biraz korkutsa da ne güzel olmuş sonuç. Hemen ayağa kalkabildin mi ağrılar nasıl 😊 bu arada tek tek elendik normal doğum durumundan.
Aynen canım benim çok şükür 🙏🏼
Ağrılar da şöyle, ilk saatler ağrı kesicilerin etkisiyle zaten bi şey hissedilmiyor, uyuşukluk geçince yürüyüş yapılıyor o ilk yürüyüş biraz zor ama dayanılmaz bi şey değil. 3 saat arayla 20dk yürümen isteniyor yoksa gaz sancısı oluyormuş. Özellikle kahve ve bitter çikolata tüketmen isteniyor. Ama eve geçince her şey daha kolay bence. Evin rahatlığı sonçta. Günden güne de her şey daha iyi oluyor. Tamamen geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum bende, oturup kalkarken en büyük sıkıntım 🥲

Lariiii👀 doğumdan bugüne 3 gün geçti yazıyor artık sende ya of🥺 duygusallık yüklendi bak yine 🥺😍
Hatta bugün itibariyle 4 günlük anayım ben anaa 🥲
Aynen ben kaldim herhalde bir aksilik olmazsa benimkide vinos gibi şaka yapmazsa doktor 10 Mayıs'a sezeryan tarihi verdi ama bakalım
Ayy inşallah bekler. Son kalemiz son savaşçımız eliz 😂
Bu kız da anası gibi şakacı 😹
Vallahi okurken yüreğim ağzıma geldi🙈
çok şükür kavuştunuz canım sağlıkla😻 tüm annelerimin sütünüz bol olsun inşallah 🥰💐🙏
Ben çok hızlı yaşadım ya vallahi tek hissim şoka girmek oldu heralde 😂 sonrasında psikolojim bozuldu ama kesinn😂
Sıra senin isimsiz kızında artık bi karar ver beee yeterrr 😂

2 gundur rahatim diyebilirim ama gene degilim gaz problemim cok fazla aglamakla geciyor gunlerim ama gozunuz korkmasin ben 2 operasyon gecirmis gbi oldum ilk sezeryanda idrar torbaami ve bagarsaklarimi yer degistirmisler oylede kapatmslar heryerim yapismis onlar sokuldu tekrar yerlestirildi o sebeple agrili geciriyorum yoksa gaz problemi ve bu olay olmasa cok cabuk ayaklanirdim 20 kilo aldim eve geldigimde 5 6 si gitmisti suan 8 gun oldu 13 kilo gitmis oldu ama son donem odemim de coktu ve birsey yiyemiyorum haliyle gazdan dolayi
Ay çok zor olmuş senin canım ya. Geçmiş olsunn neyse ki halloldu. Gaz da biter inşallah bi an önce. Normalde gaz sancısı çok zor oluyor şimdi sana kaç kat daha zor geliyordur 😒

Ben çok hızlı yaşadım ya vallahi tek hissim şoka girmek oldu heralde 😂 sonrasında psikolojim bozuldu ama kesinn😂
Sıra senin isimsiz kızında artık bi karar ver beee yeterrr 😂

Ahahaahahaaa🙈
Sinirlerim bozuldu artık doğuma nerdeyse 2 hafta kaldı kime sipariş sorsam 2 haftada yapılır diyo hediyeler çikolatalar gelmeden doğurursam bu isim yüzünden hepsi çöp olursa mahvederim kendimi😂
İsmimiz bugün itibariyle bellendi şükür Melis olacak kısmetse 🥰

Back
X