• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Anestezist ya sabah dedi ya oglen dedi bizde sabahi sectik 😄
Bide dr sabahtan aliyor dogumlari sonra muaynehanesine geciyor. 6 6 bucuk gibi aliriz dedi. 5 bucukta hastaneye girecegiz.

Aman erken olsun dedigin gibi zaten heycandan yatilmiyor 😅😅

Sende 7de giriyorsan 8de fln alirlar senide hadi seninde son safak 1 💃💃
Ben anestezisti görmedim bizde patron benim doktor ,evet 7 dediğine göre 8 gibi alır herhalde ,9 da mauyneye başlıyor, hoş bazen 10 a kadar muayneye geçemiyor, demekki o günün yoğunluğuna göre de değişiyor, artık neyse onuda biz düşünmeyelim

Kızlar saçları boyattınız mı ? Bitkisel organik boya aldım watsonstan, dha önce boyadığım bi boyaydı alerji yapmadı dha evvel hiç? Hamileler ve kanser hastaları kullanabiliyormuş güya , ay bilemedim ama cok fena tepeler beyazlar asagı kdr indi hep.. yapmazsam olmayacak gbi? Öneriniz var mı ?
Ben 2 dün önce boyadım. Gratisten bitkisel boya aldım. O beyazlarla yakın çekim fotom olsun istemedim valla

Aa aynı tarihlerimiz kuzum benimde 10 mayıs Miray’ımın tarihi❤️😀😀🧿 inşallah öncesinde bi süpriz yapmazda vakti saatinde gelir bizim kızda 😉
Hayırlısı olsun sağlıkla alalım inşallah♥️😍 dünden beri geçmeyen bel ağrım var bayramda gelecek diye korkuyordum sanırım korktuğum başıma gelecek😂 Çarşamba son kontrol bakalım ikiside sürpriz yapmasın günlerini beklesinler sakince🙈

Ben 2 dün önce boyadım. Gratisten bitkisel boya aldım. O beyazlarla yakın çekim fotom olsun istemedim valla
Aynı bende doğum fotolarım bu aşırı akmış saç rengimle ve beyazlarımla olsun istemedim moralde çok önemli.. valla bayram öncesi dedim gidiyim boyatıyım boyamı kendim aldım bitkisel dedi amonyaksız ztn bildiğim bi marka.. kuafore boyatcam galiba:anneadayı:

Hayırlısı olsun sağlıkla alalım inşallah♥️😍 dünden beri geçmeyen bel ağrım var bayramda gelecek diye korkuyordum sanırım korktuğum başıma gelecek😂 Çarşamba son kontrol bakalım ikiside sürpriz yapmasın günlerini beklesinler sakince🙈
Aman sakın dinlen canım bol bol gelmesin beklesinler zıpırlar annelerini yoruyolar👼😀 poposuna pa pa yapcam gelsinde 😉👼🧿saglıkla inşallah ben bayramdan sonra bi kere dha giderim ya 6 sıgbi son vakitler nst önemli sizde bi kere dha gidersiniz bence

Aman sakın dinlen canım bol bol gelmesin beklesinler zıpırlar annelerini yoruyolar👼😀 poposuna pa pa yapcam gelsinde 😉👼🧿saglıkla inşallah ben bayramdan sonra bi kere dha giderim ya 6 sıgbi son vakitler nst önemli sizde bi kere dha gidersiniz bence
Kaç gündür evde temizlik vardı ondan yoruldum sanırım ama şükür bitti herşeyim hazır artık gunumu rahatça bekleyebilirim☺️😍benim doktor en son ayin besinde görüşelim 10 da sezeryan dedi eğer bir aksilik olmazsa

Yap bence de . Ben kendimi 9 ay sonra boyle görünce bi mutlu oldum 🤣 benim saçlarım ombre. Sarısı hâlâ duruyor o yüzden dop boya yaptım sadece. Onu da kendim hallettim evde
Aynı bende doğum fotolarım bu aşırı akmış saç rengimle ve beyazlarımla olsun istemedim moralde çok önemli.. valla bayram öncesi dedim gidiyim boyatıyım boyamı kendim aldım bitkisel dedi amonyaksız ztn bildiğim bi marka.. kuafore boyatcam galiba:anneadayı:

Kaç gündür evde temizlik vardı ondan yoruldum sanırım ama şükür bitti herşeyim hazır artık gunumu rahatça bekleyebilirim☺️😍benim doktor en son ayin besinde görüşelim 10 da sezeryan dedi eğer bir aksilik olmazsa
Aynı kuzum benimde kontrol yarın sabah bakalım neler dicek, tek skıntım doktorum almanya ya gidiyo bayramda 😬 ayın 5 inde döner diye dşünüyorum bayramı baglamadılar , tr de olması beni daha cok rahatlatırdı😀 döndüğü gbi bi kere dha kontrole girerim dediğim gbi son dönem nstler sancıları ölçüyo ya önemli! Bayramı atlatsam cok rahatlıcam acıkcası😉

Yap bence de . Ben kendimi 9 ay sonra boyle görünce bi mutlu oldum 🤣 benim saçlarım ombre. Sarısı hâlâ duruyor o yüzden dop boya yaptım sadece. Onu da kendim hallettim evde
Kaç kilo aldınız kızlar son dıurumlar nasıl ? Valla benm gittikçe eller ayaklarda aşırı şişlikler ozellıkle ayakta.. ödem var ciddi .. gittikçe gidiyo kilo suana kdr 17 almış oldum resmen ödemli olanlar kilo kaybediyomuş dogumda 10 kılo fln rahat.. siz kaç aldınız? Y Ygttt

Kaç kilo aldınız kızlar son dıurumlar nasıl ? Valla benm gittikçe eller ayaklarda aşırı şişlikler ozellıkle ayakta.. ödem var ciddi .. gittikçe gidiyo kilo suana kdr 17 almış oldum resmen ödemli olanlar kilo kaybediyomuş dogumda 10 kılo fln rahat.. siz kaç aldınız? Y Ygttt
Ben 20 kilodayım şu an 🤣🤣 tek umudum doğumdan sonra hemen yarısının gitmesii

Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏 🥰 planlı sezaryen mi sizle günümüz aynı da ben sezaryen için daha beklerim iki hafta diye düşündüm de acaba yavaştan geldi mi vakit diye de düşünmeye başladım siz şimdi girince doğuma
Evet canim planli sezaryen 😊 benim bebis iri ve kasilmalarim cok fazla o yuzden biraz erken olacak.
Sizde en az 1 hafta daha bekleseniz yeter 😅 2 hafta tasiyabileceginize guveniyosaniz en dogrusu zamanini beklemek tabiki. Zamanini doldurmus cocugun bakislari bile bi baska oluyo valla cin gibi bakiyolar 😅 erken alinan bebelerin gozu acilmiyo

Kızlar bugün kardeşim yeğenini görecek. Kocamın toplantısı var 00.00da bitecek dedi. Ben de anneme geldim laçinle annemgilde kalacağım. Kardeşim ankaradan geliyor. Benim burada olduğumu bilmiyor. Laçini görünce nolcak çok merak ediyorum 🥹

Ben 7 kilo aldim ama hedefim 5ti ,neyse napalim beceremedik ,bu takıntımın sebebi ,kilo kontrolünde sorun yaşıyor olmam ,yoksa umrumda olmazdı. Boyum 172 kilomun en cok 75 olmasi lazimken ben 77 ile hamile kaldım yoksa umrumda olmazdı. Ben de doğum yapanlar kac kilo verdi onu merak ediyorum, ben ilk çocuğumda hastaneden geldiğimde kesinlikle hic vermemiştim o da yapı ve şans meselesi kimisi direkt doğumda 10 kilo veriyor.Bugune kadar hic odemim yoktu ,bakınca da gene ödemim yok gibi ama bacaklarım ve ayaklarımda biraz var.Çünkü spor ayakkabimda parmaklarım su toplamış ,ordan anladım

Kızlar bugün kardeşim yeğenini görecek. Kocamın toplantısı var 00.00da bitecek dedi. Ben de anneme geldim laçinle annemgilde kalacağım. Kardeşim ankaradan geliyor. Benim burada olduğumu bilmiyor. Laçini görünce nolcak çok merak ediyorum 🥹
Canim sen kaç almıştın kac verdin bugüne kadar?

Canim sen kaç almıştın kac verdin bugüne kadar?
Kilo mu canım? Ben 67 kilo işe hamile kaldım 6. Aya kadar 63e kadar düştüm doğuma 72 ile girdim doğumdan 2 gün sonra tartıldım 65 olmuştum. Bugün tekrar tartıldım 65.5 olmuşum 500 gram almışım 1 haftada.

Kilo mu canım? Ben 67 kilo işe hamile kaldım 6. Aya kadar 63e kadar düştüm doğuma 72 ile girdim doğumdan 2 gün sonra tartıldım 65 olmuştum. Bugün tekrar tartıldım 65.5 olmuşum 500 gram almışım 1 haftada.
Cok güzel maşallah, darısı başıma, benim en ideal halim 65_70 arası

Ben 7 kilo aldim ama hedefim 5ti ,neyse napalim beceremedik ,bu takıntımın sebebi ,kilo kontrolünde sorun yaşıyor olmam ,yoksa umrumda olmazdı. Boyum 172 kilomun en cok 75 olmasi lazimken ben 77 ile hamile kaldım yoksa umrumda olmazdı. Ben de doğum yapanlar kac kilo verdi onu merak ediyorum, ben ilk çocuğumda hastaneden geldiğimde kesinlikle hic vermemiştim o da yapı ve şans meselesi kimisi direkt doğumda 10 kilo veriyor.Bugune kadar hic odemim yoktu ,bakınca da gene ödemim yok gibi ama bacaklarım ve ayaklarımda biraz var.Çünkü spor ayakkabimda parmaklarım su toplamış ,ordan anladım
Valla ben 54 le kaldim ki normal kilom 52-53 71 e vurdum 🙈 ilk dogumda 53le baslayip 71 le doguma girmistim 2 gun sonra 64 1 hafta sonra 60 tim ve bir sene oyle kalmisti🙈 simdide insallah 10 kilosu gider bi anda yoksa patlarim 😂😂

Valla ben 54 le kaldim ki normal kilom 52-53 71 e vurdum 🙈 ilk dogumda 53le baslayip 71 le doguma girmistim 2 gun sonra 64 1 hafta sonra 60 tim ve bir sene oyle kalmisti🙈 simdide insallah 10 kilosu gider bi anda yoksa patlarim 😂😂
En son kac yaşında 54 tüm acaba :KK12: :işsiz: maşallah size ,ben öyle zayıf olsam hic tartılmam bile ,hamileliğin tadını çıkarırım

Selam teyzoşlar:KK25:
Doktor amcadan geldik 35+6 bugün🥰
boy 47 kg 2660 gr olmuşuz. Suyum da normale dönmüş çok şükür 2 haftadır dikkat ettim. Yine devam dedi. Haftaya tekrar kontrol ve günü koyarız artık dedi. Dr 18 mayıs diyor bende kızım kendiyle aynı günü çok istiyor diye 16 mayıs olsun dedim. Olur 2 günden bişey olmaz dedi🥳 bakalım 6 mayıs kontrolünde kesinleştireceğiz.
Şafak 18 diyim ben şimdiden:dua::rapci:

Back
X