2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Aynen öyleymiş peşini bırakırsan kalıyo kim yerse artık ama ödesen bile sonra sonrasında sgk ya fatura ve sağlık belgelerinle başvurup çatır çatır alıyomuşsun onlarada biton ceza yiyomuşlar
Ben olsam ödeme yaparim ama fatura isterim ,fatura veremezler.Ben kendim Memorialde 8 yıl once doğum yaptim sonra bazı sorunları oldu ,yoğun bakımda 10 gün kaldım, hepsini devletten aldılar, benden kuruş almadılar. Tabi burda kimsenin önceliği para değil ama kimse de parayı sokaktan toplamıyor. Zaten devletten kuruşu kuruşuna talep ediyorlar ,inanin arkadaşımdan biliyorum ,bir parça pamuğun parasını bile alıyorlar. Ama iste insan gidip acibadem ,memorial gibi bir hastanede doğum yapinca ,üçün besin hesabını ya hic yapmıyor ya da bizim gibi memursa bile çekiniyor falan.Ama onlara boşa vereceğime kurban keserim ,bir fakire sadaka veririm yavrumun hayrına

İki gün daha dayanman lazım dinlen.
Vallahi büyük merak oldu benim olay,arkadaşlar mesaj atıyor, bak halen vaktin var ,bugun kadir gecesi doğurabilirsin diye ben de bu doktor ve bu kız varken ben 30undan once doğurmam

Aynen öyle kuzum ben masrafım neyse zaten öderim ona mı gocunacağız milyarlar dökülüyor
Ama zaten Devletin ona ödediği yatak parasını birde benden alıyorsa işte ozmn ahmak yerine konulmaya hiç gelemem uğraşırım gerekirse yani allah düşürmesin muhtaç da etmesin inş

Gunaydiiin
Ayyy ben bu gece sabaha karsi doguma gidiyorummmmm 5 bucukta giris yapacagiz hastaneyeeeee resmen geldi catti ayy cok heycanliyim yaa
Yaaaa bitmiş desene iyi maşallah, ay 5.30 da ne yapacakmışsın ayol ,cok erken.Hos sanki evde uyku var.Demekki 7 gibi seni alacak sezeryana, bana 7 de gel dedi resmen geçmiyor

Kızlar laçinin dün kontrolü vardı. Sarılık değeri 6 çıktı çok mutluyum. Kızım 2 günde 100 gram almış. 2 saatte bir besliyorum. Bir meme bir mama şeklinde. Meme emmesi çok iyi sürekli meme aranıyor.

Günaaaydınn son 2 hi
Bende anca bgn kontrole

Aiiy senin şafak resmen bitmiş bu gece sabahlarsın nasıl uyunur

Bana bakın doğurup buraları unutmayın
Ben unutmam gibime geliyor ,zira hamileyken hic çıkmayan olarakama her şey yolunda olursa ,inşallah

Maşallah Laçin, tuttuğunu koparan bir kız olacak

Bugün annem, bayrama baklava yapacak, ben de temizlik yapsam yarına geri kirlenecek. Oğlanın bir kaç ütüsü var ,birazda yemek falan.Evde öyle bir sağa bir sola.Bu hafta hep yağmur görünüyor, yoksa gene camları falan bir alırdım üstten de olsa.Annem oruçlu olmasa kahvaltiya ,gezmeye falan giderdik.Hic geçmiyor valla. Geçmedikçe millete sarıyorum

Aynen ben kaldim herhalde bir aksilik olmazsa benimkide vinos gibi şaka yapmazsa doktor 10 Mayıs'a sezeryan tarihi verdi ama bakalım
Aa aynı tarihlerimiz kuzum benimde 10 mayıs Miray’ımın tarihi inşallah öncesinde bi süpriz yapmazda vakti saatinde gelir bizim kızda

Kızlar saçları boyattınız mı ? Bitkisel organik boya aldım watsonstan, dha önce boyadığım bi boyaydı alerji yapmadı dha evvel hiç? Hamileler ve kanser hastaları kullanabiliyormuş güya , ay bilemedim ama cok fena tepeler beyazlar asagı kdr indi hep.. yapmazsam olmayacak gbi? Öneriniz var mı ?

Yaaaa bitmiş desene iyi maşallah, ay 5.30 da ne yapacakmışsın ayol ,cok erken.Hos sanki evde uyku var.Demekki 7 gibi seni alacak sezeryana, bana 7 de gel dedi resmen geçmiyor
Anestezist ya sabah dedi ya oglen dedi bizde sabahi sectik
Bide dr sabahtan aliyor dogumlari sonra muaynehanesine geciyor. 6 6 bucuk gibi aliriz dedi. 5 bucukta hastaneye girecegiz.

Aman erken olsun dedigin gibi zaten heycandan yatilmiyor

Sende 7de giriyorsan 8de fln alirlar senide hadi seninde son safak 1

Gunaydiiin
Ayyy ben bu gece sabaha karsi doguma gidiyorummmmm 5 bucukta giris yapacagiz hastaneyeeeee resmen geldi catti ayy cok heycanliyim yaa
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah planlı sezaryen mi sizle günümüz aynı da ben sezaryen için daha beklerim iki hafta diye düşündüm de acaba yavaştan geldi mi vakit diye de düşünmeye başladım siz şimdi girince doğuma

Boyatmak çok istiyordm. Hatta beyazım yok sdce uçlara ombre yaptıraym dedm doktorum izin vermedi pinpiriklilikkkkkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…