Ben olsam ödeme yaparim ama fatura isterim ,fatura veremezler.Ben kendim Memorialde 8 yıl once doğum yaptim sonra bazı sorunları oldu ,yoğun bakımda 10 gün kaldım, hepsini devletten aldılar, benden kuruş almadılar. Tabi burda kimsenin önceliği para değil ama kimse de parayı sokaktan toplamıyor. Zaten devletten kuruşu kuruşuna talep ediyorlar ,inanin arkadaşımdan biliyorum ,bir parça pamuğun parasını bile alıyorlar. Ama iste insan gidip acibadem ,memorial gibi bir hastanede doğum yapinca ,üçün besin hesabını ya hic yapmıyor ya da bizim gibi memursa bile çekiniyor falan.Ama onlara boşa vereceğime kurban keserim ,bir fakire sadaka veririm yavrumun hayrınaAynen öyleymiş peşini bırakırsan kalıyo kim yerse artıkama ödesen bile sonra sonrasında sgk ya fatura ve sağlık belgelerinle başvurup çatır çatır alıyomuşsun onlarada biton ceza yiyomuşlar
Vallahi büyük merak oldu benim olay,arkadaşlar mesaj atıyor, bak halen vaktin var ,bugun kadir gecesi doğurabilirsin diyeİki gün daha dayanman lazımdinlen.
Ben olsam ödeme yaparim ama fatura isterim ,fatura veremezler.Ben kendim Memorialde 8 yıl once doğum yaptim sonra bazı sorunları oldu ,yoğun bakımda 10 gün kaldım, hepsini devletten aldılar, benden kuruş almadılar. Tabi burda kimsenin önceliği para değil ama kimse de parayı sokaktan toplamıyor. Zaten devletten kuruşu kuruşuna talep ediyorlar ,inanin arkadaşımdan biliyorum ,bir parça pamuğun parasını bile alıyorlar. Ama iste insan gidip acibadem ,memorial gibi bir hastanede doğum yapinca ,üçün besin hesabını ya hic yapmıyor ya da bizim gibi memursa bile çekiniyor falan.Ama onlara boşa vereceğime kurban keserim ,bir fakire sadaka veririm yavrumun hayrına
GunaydiiinGünaydın
Günaydın
Gunaydiiin
Ayyy ben bu gece sabaha karsi doguma gidiyorummmmm 5 bucukta giris yapacagiz hastaneyeeeee resmen geldi cattiayy cok heycanliyim yaa
Yaaaa bitmiş desene iyi maşallah, ay 5.30 da ne yapacakmışsın ayol ,cok erken.Hos sanki evde uyku var.Demekki 7 gibi seni alacak sezeryana, bana 7 de gel dediGunaydiiin
Ayyy ben bu gece sabaha karsi doguma gidiyorummmmm 5 bucukta giris yapacagiz hastaneyeeeee resmen geldi cattiayy cok heycanliyim yaa
Ben unutmam gibime geliyor ,zira hamileyken hic çıkmayan olarakGünaaaydınn son 2 hi
Bende anca bgn kontrole
Aiiy senin şafak resmen bitmiş bu gece sabahlarsın nasıl uyunur
Bana bakın doğurup buraları unutmayın
Maşallah Laçin, tuttuğunu koparan bir kız olacakKızlar laçinin dün kontrolü vardı. Sarılık değeri 6 çıktı çok mutluyum. Kızım 2 günde 100 gram almış. 2 saatte bir besliyorum. Bir meme bir mama şeklinde. Meme emmesi çok iyi sürekli meme aranıyor.
Sağlıkla kucağına al inşallah, tek tek uğurluyoruz sizi doğuma vallaGunaydiiin
Bir annişimiz daha yükleniyorGunaydiiin
Bugün günlerden. A Atalanteda kolaycık doğumun olsun canmGunaydiiin
Aa aynı tarihlerimiz kuzum benimde 10 mayıs Miray’ımın tarihiAynen ben kaldim herhalde bir aksilik olmazsa benimkide vinos gibi şaka yapmazsa doktor 10 Mayıs'a sezeryan tarihi verdi ama bakalım
Anestezist ya sabah dedi ya oglen dedi bizde sabahi sectikYaaaa bitmiş desene iyi maşallah, ay 5.30 da ne yapacakmışsın ayol ,cok erken.Hos sanki evde uyku var.Demekki 7 gibi seni alacak sezeryana, bana 7 de gel dediresmen geçmiyor
Sağlıkla alın kucağınıza inşallahGunaydiiin
Boyatmak çok istiyordm. Hatta beyazım yok sdce uçlara ombre yaptıraym dedm doktorum izin vermediKızlar saçları boyattınız mı ? Bitkisel organik boya aldım watsonstan, dha önce boyadığım bi boyaydı alerji yapmadı dha evvel hiç? Hamileler ve kanser hastaları kullanabiliyormuş güya , ay bilemedim ama cok fena tepeler beyazlar asagı kdr indi hep.. yapmazsam olmayacak gbi? Öneriniz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?