2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Eğer öyle bir sey ise vebali onlara ,bu mübarek günde yavruyu annesinin kokusundan mahrum bırakıyorlar. Doğunca güzel ağladı mı acaba
Hemen ağladı hemde yanı hatta çok ağladı ameliyathanede ne bileyim ben öyle olduğunu düşünüyorum istediğin zaman gidip görebilirsin emzirebilirsin dediler

Hemen ağladı hemde yanı hatta çok ağladı ameliyathanede ne bileyim ben öyle olduğunu düşünüyorum istediğin zaman gidip görebilirsin emzirebilirsin dediler
Allahallah ,neyse onlara güvenmekten baska care yok.İnşallah tez zamanda kavuşursunuz

Aslında hic sıkıntıdan bahsetmediler 38+1 de doğum yaptım gelişimi de gayet iyi 3,5 kg 51 cm
Ben hastanenin para icin yaptığını düşünüyorum

Gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün maaşallah boyu kilosuna sağlıkla yanına gelir inş hemen
Bu arada bu söylediğini ben burda duydum ama konduramadım hala da yok artık değildir diyorum yaa ama ikinizin de aynı hastanede bunu yaşaması tesadüfmü şimdi işgillendim bende
Öyle bile olsa ödeme asla yapmayın ben bunu araştırdım yenidoğandan ne küvez ve yogun bakım ücreti alınamaz devletin kanunu var şikayet ettiğin anda aldıgının 3 katı ceza yiyorlarmış

Aaaaaa aynı hastane mi?Ben bunu kaçırmışım galiba ,eğer aynı hastane ise kesin şüpheli durum

Aa supriz cok sukur canım gözün aydın olsun

Nasilsiniz iyi misiniz ayrintili hikayeni bekliyoruz mutlaka
Darısı başına canım benim senin de çok az kaldıı
Hoşgeldin nisan bebeği süprizli vinoş bu günlerden lari yazamadım
Benim gızım kimse bunu yazamaz ben ne zaman istersem pat diye gelirim dedi
Hosgelmis sefa gelmis ,gözünüz aydın
Çok sağool eloşu da bekliyoruz
Ayy hoşgelmis vinoscum gozunaydin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sağol canım benim bizim tahmini tarihlerden bi sen kaldın galiba
Hoşgelmis küçük hanım sizinde gözünüz Aydın rabbim hayırlı evlat eylesin insallah
Çok teşekkür ederim hepimizinkini inşallah
Offff senin büyük kız gibi güzellik mi olucak yani
Yaa. geldi mi bir nisan bebesi dahaaa. Hayırlı olsun canım.. gözünüz aydın. kendini toparladiginda tüm detayları istiyoruzz❤
Darısı başına çok az kaldı senin de bu muhteşem duyguyu yaşamana
Yaa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Darısı size inşallah
Vinoşum biraz eğlendi bizimle ama şükür sağlıkla geldi annesinin kucağınaaa miss kokusuyla
Hepimizin duygularıyla oynadı rodintoşumuzu bekliyoruz biz de heyecanla
Gozunuz aydin saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin
Amiinnnn güzel haberlerini bekliyoruz
Ah güzel kuşum gözün Aydın, sağlıkla ve mutlulukla büyüsün inşallah minik vina kız
Amiiin teyzesi, eğer senin de isimde son karar demirse Demir arkadaşımızı bekliyoruz heyecanla bizde
L Larissa gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah
Küçük kuş bigemtoşun küçük kuş arkadaşı vinoş geldii amin canım
L Larissa aaay canımm sende süpriz yaptın bizee hoşgelmişş vina maşallah ona cokta güzel kilosu vs,. Nisan bebesi olmuş annesi
Evet ya sürprizci bi kız teyzesi bizim bütün özel günler nisanda, kızım da benim neyim eksik dedi heralde ayy miraycığım da gelsin sağlıkla zamanında
gözünüz aydın
Çok teşekkürlerrr sizin de az kaldı dimi çok heyecanlı sağlıkla gelsin hepsii
Canım tebrik ederim
Sağlıkla huzurla ömürlü olsun inşallah
Canım benim çok teşekkürler darısı başınıza, hepinize dua ettim Hala da ediyorum

Aaa size de çok geçmiş olsun. Henüz kavuşamadık. Çıkış için bebeğimizi görmeyi bekliyoruz. Şuanda durumu gayet iyi çok şükür gördükten sonra yeniden konuşacağız

Benim bebeğimde ağladı canım ama ağlamaktan ziyade hırıltılı şekilde nefes alıp veriyormuş ve ağzından baloncuk, salya tarzı şeyler çıkıyormuş ara ara. 4 saat normal bebek bakım odasında ilgilenip sonuç alamayınca yoğun bakıma almışlar. Fotoğraf ve videolarda bir sorun olabileceği gözüküyor zaten. Sanmıyorum para için olabileceğini İçine sinmediyse doktoruyla görüş, her şeyi sor, bebeğini gör. Ben o kadar kötü olabileceklerini düşünmek bile istemiyorum

Bugün eşim çıkış işlemleri için görüştü canım. 1 günde kalsa 15 günde kalsa 2000₺ ödeniyormuş. Ek olarakta bebeği çıkarırken yapılan tahlil, test vs. onları ödüyormuşsun

Ben de doğum hikayemi yazayım
Cumartesi günü kontrole diye gitmiştik, benim doktorum muayeneden önce nst alıyor. Nst de bi gariplik olduğunu hissettim çünkü başka zaman gümbür gümbür duyduğumuz kalp atışını bu sefer çok fazlaca arayarak bulduk ama yine de gümbür gümbür değil derinden geliyordu. Doktorun muayenesine girer girmez nst kötü, bebişin kalp atışında sınırımız 120 bazen 100 lere düşmüş hemen muayene edelim dedi. Baktı, seni böyle eve gönderemem hemen yatış yapalım takip edelim dedi düzelirse pazar çıkışını yaparız düzelme olmazsa hemen alırım dedi böylece yatış yapıldı. Üst üste çekilen nstler güzel çıktı bekleme kararı aldık. Pazar sabahı son nst 12 de çekilecekti ama bu sefer cihazda hiç kalp atışı bulunamadı yazamadı kağıt. Bana öğle yemeği yedirmediler. Başka nst cihazlarındadenediler kalp atışı yine yok. Sonra muayene cihazı geldi doktor odasından apar topar nabız 60 lardaymış, bu yüzden yazmamış nst cihazı. Ve resmen 10 dk içinde sezoya girdim, o şokla korkuyla sadece bebeğimin sağlığını düşünerek. Eşim de girdi doğuma. Hemen uyuştum sadece dokunmalarını hissettim hiç acı hissetmedim. Vinoşun da ne kordonu dolanmış ne sağlık sorunu var. Neden öyle oldu bilemiyoruz gerçekten, hepimize şaka yaptı ve geldi
5-6 saat sonra uyuşukluğum tamamen geçince ilk yürüyüşümü yaptım. Sonrasında da sık sık yürümeye çalıştım, dün de taburcu olduk. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz, bizde durumlar böyle hikayemiz böyle vinoş hanım gelmek istedi ve bir anda geldi iyi ki de geldi

Korkutmus sizi baya ama neyseki sag salim gelmis araniza. En kotusunu size yasatmis olsun bundan sonraki hyati hep cok saglikli olsun.

Kizlar burda hastanede 3 ile 5 gun arasinda kaliniyor ki yurtdisinda oldugumuz ve annem dil bilmedigi icin hastanede refakatci olursa esim oglumuzla annemde benimle kalicak. Bu yuzden buzluga hazir yemekler atmak istiyorum cikar pisir hesabi. Kofte vb. Neler yapabilirim genelde herseyi taze yaptigim icin bi tikandim yemek bulmak konusunda

Hosgeldi dunyamiza bebisin
Canim insallah bi an once cikarirlar ya belki tedbir olarak almislardir. Aglamasi iyi bi sey sonucta. Cigerlerine hava gitmis demek ki.
Bizide haberdar et durumlardan, insallah bi an once cikarsiniz evinize.
Bugun kandil hepimiz hepimize dua edelim insallah
Hosgelmis minnak kiz size saka yapmis cocuk sıkılmış icerde naapsin bekle bekle daracik yer. Annesini ozlemis dogurtmus kendini iyi yapmis

Manti makarna kofte hazir pizza yani kendilerini idare edebilecekleri kadar yeseler yeter ya napcan corba yaparsiniz bi gitmeden bolca. Bide yemek yaparsiniz yine bolca 2 3 gun yesinler onu artik idareten

Evet Ssvd deneyeceğiz bakalım olursa olmazsa da sağlıkla doğsun önemli olan o. İlkinde de normal çok istemiştim ama 40+3 de sezeryanla doğdu daha hiçbir belirti de yoktu doğuma dair

Aynı ben doktora soruyorum kaç kilo kaç cm ona artık bakmıyorum önemli değil diyor. Önceden ultrason merkezinde çıktı veriyorlardı ordan hesaplıyordum en son 2800 küsür 48 cm bildiğim ona da 1 ay oldu galiba

Vinoş siz kimsiniz de benle baş edeceksiniz, ben istediğimi yaparım buna alışın deyip şimdiden size ayar vermiş canım çok şükür ki yanında ve sağlıkla. Biraz korkutsa da ne güzel olmuş sonuç. Hemen ayağa kalkabildin mi ağrılar nasıl bu arada tek tek elendik normal doğum durumundan.

Hayir anlamadigim teknoloji bukadar ilerledi ama hala mezurayla karin olcup amniyosivisini bebegin gelisimini donup donmedigini anliyorlar. Millet uzaya cikti biz ultrason makinesine cikamadik daha dogunca ogrenicem artik kac kilo bize hersey suprizzzz

İnan bende böyle bişeyi hiçbir insan evladına konduramam yani ama bi anda ikinizde aynı şeyi deyince acaba mı dedim bizim burda da duymuştum bi söylenti yok canım dedim ihtimal vermedim. Umarım böyle bi günaha girilmiyordur
Hımm fiyatı sabitlemişler demek
sağlık olsun da önemli olan o oğluşun iyi olsun canım yeterki

Bu kız da anası gibi şakacı
Vallahi okurken yüreğim ağzıma geldi
çok şükür kavuştunuz canım sağlıkla tüm annelerimin sütünüz bol olsun inşallah

İyiki hastanrye ne gerek var evde doğurun demiyolar size
Ama bak 5 gün kalınıyomuş bari doğurunca sallamıyolar sagolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…