Hemen ağladı hemde yanı hatta çok ağladı ameliyathanede ne bileyim ben öyle olduğunu düşünüyorum istediğin zaman gidip görebilirsin emzirebilirsin dedilerEğer öyle bir sey ise vebali onlara ,bu mübarek günde yavruyu annesinin kokusundan mahrum bırakıyorlar. Doğunca güzel ağladı mı acaba
Allahallah ,neyse onlara güvenmekten baska care yok.İnşallah tez zamanda kavuşursunuzHemen ağladı hemde yanı hatta çok ağladı ameliyathanede ne bileyim ben öyle olduğunu düşünüyorum istediğin zaman gidip görebilirsin emzirebilirsin dediler
Aslında hic sıkıntıdan bahsetmediler 38+1 de doğum yaptım gelişimi de gayet iyi 3,5 kg 51 cm
Ben hastanenin para icin yaptığını düşünüyorum
Aaaaaa aynı hastane mi?Ben bunu kaçırmışım galiba ,eğer aynı hastane ise kesin şüpheli durumGözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsünmaaşallah boyu kilosuna sağlıkla yanına gelir inş hemen
Bu arada bu söylediğini ben burda duydum ama konduramadım hala da yok artık değildir diyorum yaaama ikinizin de aynı hastanede bunu yaşaması tesadüfmü şimdi işgillendim bende
Öyle bile olsa ödeme asla yapmayın ben bunu araştırdım yenidoğandan ne küvez ve yogun bakım ücreti alınamaz devletin kanunu var şikayet ettiğin anda aldıgının 3 katı ceza yiyorlarmış
Darısı başına canım benim senin de çok az kaldııAa suprizcok sukur canım gözün aydın olsun
Nasilsiniz iyi misiniz ayrintili hikayeni bekliyoruz mutlaka
Benim gızım kimse bunu yazamaz ben ne zaman istersem pat diye gelirim dediHoşgeldin nisan bebeği süprizli vinoşbu günlerden lari yazamadım
Çok sağool eloşu da bekliyoruzHosgelmis sefa gelmis ,gözünüz aydın
Sağol canım benim bizim tahmini tarihlerden bi sen kaldın galibaAyy hoşgelmis vinoscumgozunaydin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Çok teşekkür ederim hepimizinkini inşallahHoşgelmis küçük hanım sizinde gözünüz Aydın rabbim hayırlı evlat eylesin insallah
Offff senin büyük kız gibi güzellik mi olucak yaniYaaagözün aydın canım nasıl oldu anlat uygun olunca, nst de mi karar verildi of çok heyecanlı
Ayrıca bazı detaylara ben şokkendimi okur gibi okudum büyük kızım 37+4 te 2870 gr 46 cm doğmuştu sağlıcakla büyüsün Vina kız
Darısı başına çok az kaldı senin de bu muhteşem duyguyu yaşamanaYaa.geldi mi bir nisan bebesi dahaaa. Hayırlı olsun canım.. gözünüz aydın. kendini toparladiginda tüm detayları istiyoruzz❤
Darısı size inşallahYaa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Hepimizin duygularıyla oynadıVinoşum biraz eğlendi bizimle ama şükür sağlıkla geldi annesinin kucağınaaa miss kokusuyla
Amiinnnn güzel haberlerini bekliyoruzGozunuz aydin saglikla anali babali buyutmeyi nasip etsin
Amiiin teyzesi, eğer senin de isimde son karar demirse Demir arkadaşımızı bekliyoruz heyecanla bizdeAh güzel kuşum gözün Aydın, sağlıkla ve mutlulukla büyüsün inşallah minik vina kız
Küçük kuş bigemtoşun küçük kuş arkadaşı vinoş geldii amin canım
Evet ya sürprizci bi kız teyzesi
Çok teşekkürlerrr sizin de az kaldı dimi çok heyecanlıgözünüz aydın
Canım benim çok teşekkürlerCanım tebrik ederim
Sağlıkla huzurla ömürlü olsun inşallah
Aaa
Benim bebeğimde ağladı canım ama ağlamaktan ziyade hırıltılı şekilde nefes alıp veriyormuş ve ağzından baloncuk, salya tarzı şeyler çıkıyormuş ara ara. 4 saat normal bebek bakım odasında ilgilenip sonuç alamayınca yoğun bakıma almışlar. Fotoğraf ve videolarda bir sorun olabileceği gözüküyor zaten. Sanmıyorum para için olabileceğiniHemen ağladı hemde yanı hatta çok ağladı ameliyathanede ne bileyim ben öyle olduğunu düşünüyorum istediğin zaman gidip görebilirsin emzirebilirsin dediler
Bugün eşim çıkış işlemleri için görüştü canım. 1 günde kalsa 15 günde kalsa 2000₺ ödeniyormuş. Ek olarakta bebeği çıkarırken yapılan tahlil, test vs. onları ödüyormuşsunGözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsünmaaşallah boyu kilosuna sağlıkla yanına gelir inş hemen
Bu arada bu söylediğini ben burda duydum ama konduramadım hala da yok artık değildir diyorum yaaama ikinizin de aynı hastanede bunu yaşaması tesadüfmü şimdi işgillendim bende
Öyle bile olsa ödeme asla yapmayın ben bunu araştırdım yenidoğandan ne küvez ve yogun bakım ücreti alınamaz devletin kanunu var şikayet ettiğin anda aldıgının 3 katı ceza yiyorlarmış
Korkutmus sizi baya ama neyseki sag salim gelmis araniza. En kotusunu size yasatmis olsun bundan sonraki hyati hep cok saglikli olsun.Ben de doğum hikayemi yazayım
Cumartesi günü kontrole diye gitmiştik, benim doktorum muayeneden önce nst alıyor. Nst de bi gariplik olduğunu hissettim çünkü başka zaman gümbür gümbür duyduğumuz kalp atışını bu sefer çok fazlaca arayarak bulduk ama yine de gümbür gümbür değil derinden geliyordu. Doktorun muayenesine girer girmez nst kötü, bebişin kalp atışında sınırımız 120 bazen 100 lere düşmüş hemen muayene edelim dedi. Baktı, seni böyle eve gönderemem hemen yatış yapalım takip edelim dedi düzelirse pazar çıkışını yaparız düzelme olmazsa hemen alırım dedi böylece yatış yapıldı. Üst üste çekilen nstler güzel çıktı bekleme kararı aldık. Pazar sabahı son nst 12 de çekilecekti ama bu sefer cihazda hiç kalp atışı bulunamadı yazamadı kağıt. Bana öğle yemeği yedirmediler. Başka nst cihazlarındadenediler kalp atışı yine yok. Sonra muayene cihazı geldi doktor odasından apar topar nabız 60 lardaymış, bu yüzden yazmamış nst cihazı. Ve resmen 10 dk içinde sezoya girdim, o şokla korkuyla sadece bebeğimin sağlığını düşünerek. Eşim de girdi doğuma. Hemen uyuştum sadece dokunmalarını hissettim hiç acı hissetmedim. Vinoşun da ne kordonu dolanmış ne sağlık sorunu var. Neden öyle oldu bilemiyoruz gerçekten, hepimize şaka yaptı ve geldi
5-6 saat sonra uyuşukluğum tamamen geçince ilk yürüyüşümü yaptım. Sonrasında da sık sık yürümeye çalıştım, dün de taburcu olduk. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz, bizde durumlar böyle hikayemiz böyle vinoş hanım gelmek istedi ve bir anda geldiiyi ki de geldi
Hosgeldi dunyamiza bebisinHemen ağladı hemde yanı hatta çok ağladı ameliyathanede ne bileyim ben öyle olduğunu düşünüyorum istediğin zaman gidip görebilirsin emzirebilirsin dediler
Hosgelmis minnak kizBen de doğum hikayemi yazayım
Cumartesi günü kontrole diye gitmiştik, benim doktorum muayeneden önce nst alıyor. Nst de bi gariplik olduğunu hissettim çünkü başka zaman gümbür gümbür duyduğumuz kalp atışını bu sefer çok fazlaca arayarak bulduk ama yine de gümbür gümbür değil derinden geliyordu. Doktorun muayenesine girer girmez nst kötü, bebişin kalp atışında sınırımız 120 bazen 100 lere düşmüş hemen muayene edelim dedi. Baktı, seni böyle eve gönderemem hemen yatış yapalım takip edelim dedi düzelirse pazar çıkışını yaparız düzelme olmazsa hemen alırım dedi böylece yatış yapıldı. Üst üste çekilen nstler güzel çıktı bekleme kararı aldık. Pazar sabahı son nst 12 de çekilecekti ama bu sefer cihazda hiç kalp atışı bulunamadı yazamadı kağıt. Bana öğle yemeği yedirmediler. Başka nst cihazlarındadenediler kalp atışı yine yok. Sonra muayene cihazı geldi doktor odasından apar topar nabız 60 lardaymış, bu yüzden yazmamış nst cihazı. Ve resmen 10 dk içinde sezoya girdim, o şokla korkuyla sadece bebeğimin sağlığını düşünerek. Eşim de girdi doğuma. Hemen uyuştum sadece dokunmalarını hissettim hiç acı hissetmedim. Vinoşun da ne kordonu dolanmış ne sağlık sorunu var. Neden öyle oldu bilemiyoruz gerçekten, hepimize şaka yaptı ve geldi
5-6 saat sonra uyuşukluğum tamamen geçince ilk yürüyüşümü yaptım. Sonrasında da sık sık yürümeye çalıştım, dün de taburcu olduk. Birbirimize alışmaya çalışıyoruz, bizde durumlar böyle hikayemiz böyle vinoş hanım gelmek istedi ve bir anda geldiiyi ki de geldi
Manti makarna kofte hazir pizzaKizlar burda hastanede 3 ile 5 gun arasinda kaliniyor ki yurtdisinda oldugumuz ve annem dil bilmedigi icin hastanede refakatci olursa esim oglumuzla annemde benimle kalicak. Bu yuzden buzluga hazir yemekler atmak istiyorum cikar pisir hesabi. Kofte vb. Neler yapabilirim genelde herseyi taze yaptigim icin bi tikandim yemek bulmak konusunda
Evet Ssvd deneyeceğiz bakalım olursa olmazsa da sağlıkla doğsun önemli olan o. İlkinde de normal çok istemiştim ama 40+3 de sezeryanla doğdu daha hiçbir belirti de yoktu doğuma dairAz daha dayanamazdın artık snnki yeter
herkes doğurunca hamilelik motivasyonum yerini annelik motivasyonuna bıraktı gerçekten günler geçmez artık banassvd mi deneyeceksiniz? Hadi bakalımmm. Umarm herşey güzel olur Bende aşırı normal doğum istiyorum kızımı ikna edemiyorm
Aynı benKizlar bugun bizimde duyus gunu var. Keske gorus olsa ama kalbini dinleyip gobek olcumu yapmaktan oteye gitmeyen kontroller ama olsun 1 ay sonra en azindan kalp atisini duymakta hic yoktan iyidir. Ama cidden kac kilo boyu nekadar insan merak etmiyor degil. Bende benimle ayni gunlerde olanlarla ortala alip mutlu oluyorum
Ben de doğum hikayemi yazayım
Hayir anlamadigim teknoloji bukadar ilerledi ama hala mezurayla karin olcup amniyosivisini bebegin gelisimini donup donmedigini anliyorlar. Millet uzaya cikti biz ultrason makinesine cikamadik dahaAynı bendoktora soruyorum kaç kilo kaç cm ona artık bakmıyorum önemli değil diyor. Önceden ultrason merkezinde çıktı veriyorlardı ordan hesaplıyordum en son 2800 küsür 48 cm bildiğim ona da 1 ay oldu galiba
Bugün eşim çıkış işlemleri için görüştü canım. 1 günde kalsa 15 günde kalsa 2000₺ ödeniyormuş. Ek olarakta bebeği çıkarırken yapılan tahlil, test vs. onları ödüyormuşsun
Ben de doğum hikayemi yazayım
Hayir anlamadigim teknoloji bukadar ilerledi ama hala mezurayla karin olcup amniyosivisini bebegin gelisimini donup donmedigini anliyorlar. Millet uzaya cikti biz ultrason makinesine cikamadik dahadogunca ogrenicem artik kac kilo bize hersey suprizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?