2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
gözünüz aydın

Benim de bugün son kontrolüm vardı kızlar, makat duruş hala , dönmez artkk dedi ,zaten benim çatı darlğından sezeryan olcaktı , ama darlık da olmasa sezeryanla gelesi var bebişin kan tahlilleri verdim, cumartesi de eşimle pcr vercez , pazartesi de kavuşucaz inşallahhCumartesi her ihtimale karşı bi kez daha nst ye gir dedi pcr vermeye gelmişken

Taburcu etmediler sarılık değeri 7.85 çıktı 1 gün daha buradayız

Yarına güzelce toparlar çıkarsınız inşallah. Bana direkt iki gece kalcaksın dedi doktor, sizi normalde birgünde çıkartcaklardı demek ki,
İnşallah yarın değerleri normale döner. Sütüm çekilecek diye korkuyorum. Ağlamadan duramıyorum

İnşallah yarın değerleri normale döner. Sütüm çekilecek diye korkuyorum. Ağlamadan duramıyorum
Canım kendini yıpratma sarılık hemen hemen her yenidoğanda görülüyor toparlıyolar sık sık beslenerek kendni üzme sen ,zaten hastanedesin evde olsan daha bi panik olurdun, bugün güzelce düşer değer gör bak yarın hayırlısıyla evinize çıkarsınız

Ah ne güzel bir hikaye allah sağlıklı kocaman bi ömür versin bu güzel prensese inşallah
Canım niye ağlıyorsun hiç boşuna üzersin kendini bebeklerin hepsi sarılık olarak doğuyor yedikçe beslendikçe düşecek o değer şuan sütün yetmez belki mamayla destek devam sen kendini öyle yıpratırsan sütünü etkilersin yapma

Düşer insallah üzme kendini ,ağlama, yüksek bir değer değil, muhtemelen kilosu düşük diye önlem olarak çıkarmıyorlar. Çok şükür ikinizde sağlıklısınız.Değer üzülecek kadar yüksek değil, sen üzüldükçe sütun azalır ve enerjin Laçin e geçer

Demin internetten bir elbise cok beğendim, aldım, instagramdan.Sonra dank etti ,bisiklet yaka kalem elbise ,emzirirken nasıl olacak yazdım iptal olur mu diye ,olur dediler ama iade 7 gün sürermiş, hiç düşünemedim

Ve apaçık sancım var ,ama düzensiz, artık korkmuyorum da zaten paşa keyfi bilir ,30 u bana geç geliyor zaten .Akşam da oğlumun gösterisi var,onuda atlatırsam

Ağlıyor ve orada 2 saatte bir çıkarıp emzirmeme izin var. Katıldı çocuk.

Taburcu etmediler sarılık değeri 7.85 çıktı 1 gün daha buradayız
Canım zaten sezaryende 2 gün kalınıyor her türlü o yüzden sıkma canını. Değeri de çok yüksek değil mama da alıyomuş bez değiştirdikçe düşücek değeri korkma hep öyle okudum diğer topiklerde ve doktorların yazılarında.
Kendi kararını kendi veren bir kızz offf N Neess ve sana gün sayıyoruz resmen çok heyecan

Yaa evett canım çok heycanlı gerçekten, sizlerin de bakalım haberlerinizi beklyoruz dört gözle

Ay evet bu yaz bol bol düğmeli gömlek elbiseler lazım evdekiler 34 36 benim sırt ve memeler şuan bence 40 bende bakıyorum valla tişörtleri yukarı sıyırmak zor oluyo üstten cart diye çıkarmak en güzeli
Belki de kendi gelir Ela kız Benim de serz günüm verilmişti beklemedi kendi geldi asi girl

Çok etkilendim ama kendime kızdım en çok çünkü dün ben ameliyata kabız girmişim meğerse. 24 saatte sadece 1 kere çok çok az gaz çıkartabildim. Bu yüzden yürüyemedim çok ağrım oldu en sonunda şef hemşirenin aklına geldi lavman yaptı. Bir rahatladım ki. Lavmana rağmen hala tam çözülmedim ama keşke diyorum kabız gitmeseydim doğuma. Ah mal ben. Çocuğumun altını annem aldı dün hep mamayı annem yaptı. Ama annem kalamayacağı için yanımda lavmanı olur olmaz bir cesaret bebeğimi arkama yaşlanmadan dik bir pozisyonda emzirdim süt gelmeyen memeyi bile cok cok emdi 20 dakika. Süt geleni de emdi 10 dakika arada çenesi zayıf olduğundan yoruluyor ama çok daha fazla emdi normalde ağzına alıp uyuyordu. Çok istekli emme konusunda maşallah aşkıma. Sonra hemen bezini değiştirdim. Mama daha yapmadım ama öğrendim. Mamayı da çok güzel yiyor memeyi de seviyor şimdi. Allahım nolur memede karar kılsın. Karnım şu an çok acıyor kimseyi korkutmak istemem benimkisi gaz acısı ama bebekle hastane odasındaki refakatçi koltuğuna tek başıma tutunmadan oturup kalkıyorum. İş başa düşünce mecburuz

Şuan her duyguyu çok yoğun yaşıyorsun çok normal hepimiz öyle olacağız ama kontrolü elden bırakma. Eve geçince hemen duş al mamayı vermezsin bak istekli emiyo cok cok diyorsun maaşllah o çekip çekip artırır o sütü nasıl şakır şakır olur görürsün yeterki emen bebek olsun süt geliyo Herşey öyle bi düzen içindeki gerçekten ilahi bir denge var buna inanıyorum. okuyorum mesela sadece 20 30 cc çıkıyo diyor anneler üzülüyorlar zaten yenidoğan bebeğin ihtiyacı o kadar. Bir ay iki ay sonra 60 80 çıkacak çünkü ozamanda o bebeğe o kadarı lazım. Sütün yetmediğine kilo gelişimine göre zaten doktorlar karar verip yönlendiriyor.

Ahh hepimizin çok az kaldıı bakalım arkamızdan hangi minnoşlar gelecekk

Biliyorum asla bırakmamam gerekiyor. Zaten yalnız başıma kaldığımda mecburum ona en iyi şartları sağlamaya 2 büklüm olsam da gazdan geberiyor olsam da yapmam gerek onun bana ihtiyacı var. Meleğim benim.

Benim kızımsa beklemez ,babasının kızıysa yatar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…