Canim annen dinlenmeye gitti galiba, şimdi yalnız mısınÇok etkilendim ama kendime kızdım en çok çünkü dün ben ameliyata kabız girmişim meğerse. 24 saatte sadece 1 kere çok çok az gaz çıkartabildim. Bu yüzden yürüyemedim çok ağrım oldu en sonunda şef hemşirenin aklına geldi lavman yaptı. Bir rahatladım ki. Lavmana rağmen hala tam çözülmedim ama keşke diyorum kabız gitmeseydim doğuma. Ah mal ben. Çocuğumun altını annem aldı dün hep mamayı annem yaptı. Ama annem kalamayacağı için yanımda lavmanı olur olmaz bir cesaret bebeğimi arkama yaşlanmadan dik bir pozisyonda emzirdim süt gelmeyen memeyi bile cok cok emdi 20 dakika. Süt geleni de emdi 10 dakika arada çenesi zayıf olduğundan yoruluyor ama çok daha fazla emdi normalde ağzına alıp uyuyordu. Çok istekli emme konusunda maşallah aşkıma. Sonra hemen bezini değiştirdim. Mama daha yapmadım ama öğrendim. Mamayı da çok güzel yiyor memeyi de seviyor şimdi. Allahım nolur memede karar kılsın. Karnım şu an çok acıyor kimseyi korkutmak istemem benimkisi gaz acısı ama bebekle hastane odasındaki refakatçi koltuğuna tek başıma tutunmadan oturup kalkıyorum. İş başa düşünce mecburuz
Biliyorum asla bırakmamam gerekiyor. Zaten yalnız başıma kaldığımda mecburum ona en iyi şartları sağlamaya 2 büklüm olsam da gazdan geberiyor olsam da yapmam gerek onun bana ihtiyacı var. Meleğim benim.
Mrb nidicard a alıştınız mı nasıl oldunuz bende kullanıyorum yeni başladım 23 haftalık aynı siz gibi kalbim ağzımda çok ağrıyor korkuyorum sizin son durum nasıl günde 3 tane içiyorumKızlar bu nidicard bende fena halde taşikardi(kalp çarpıntısı) yaptı. Çok fena kalbim ağzımda atıyor. Korkuyorum kriz geçiricem diye.
Benim kendi doktorum doğduğunda bebeğin kilosu, sarılık ve benim sütümün durumuna göre ilk 28 günde yaptır dedi. Ama doktor araştırmadım zaten iki çocuk cerrahı var diye biliyorum eğer araştırırsam mutlaka sana yazarım canım benim. Geçenlerde kuzenimin oğlu oldu sünnet o 10 aylık falan oldu ama inanılmaz rahat geçirdi maşallah diyeyim Ermeni hastanesinde oldu.Bakalım bize kim denk gelecekSünnet için ne düşündünüz? Biz bir problem yoksa 10 gün içinde yaptırmayı düşünüyoruz. Doktor baktınız mı hiç?
Benim doktorumda her şey yolundaysa 15 gün içinde yaptırabilirsiniz dedi. Araştırınca haberleşelim o zaman canımBenim kendi doktorum doğduğunda bebeğin kilosu, sarılık ve benim sütümün durumuna göre ilk 28 günde yaptır dedi. Ama doktor araştırmadım zaten iki çocuk cerrahı var diye biliyorum eğer araştırırsam mutlaka sana yazarım canım benim. Geçenlerde kuzenimin oğlu oldu sünnet o 10 aylık falan oldu ama inanılmaz rahat geçirdi maşallah diyeyim Ermeni hastanesinde oldu.
Bende 1 kez çok kısa süreli oldu, yazık kızlara bu ne dedimKızlar mide yanmasından ölüyorum bugün niye böyle oldu şurup almaya yolladım eşimiiyi geliyormu siz içtiniz mi gaviscon advance dedi doktorum
Bende 1 kez çok kısa süreli oldu, yazık kızlara bu ne dediminşallah iyi gelir kuzucum herkes onu kullandı galiba
Kizlar herkese selaam
Bugun kontrolum vardi. 37. Haftaya girdik cok sukur. Bebis 3600 olmuş. Nstde sancilarim 99larda cikti ama duzenli degil o yuzden sıkıntı yok suan. Bebisin saclari cikmis onlari gorduk ultrasondaaaaplesantada kireclenme baslamis hafiften.
Haftaya sali tekrar kontrole gidecegim ki galiba son kontrolum olacak. Haftaya cuma 29unda da bebisi alacagiz insallah bi aksilik olmazsa8 gunumuz kaldi artiiik cok heycanliyim
Aynen tam bir tosuncukOy maaşallah tosuncuğumhadi inşallah sağlıkla gelsin az kaldı çok heyecanlıyımmm tüm gün alanlar adına darısı bize
Maşallah, be yiyip içiyorsunuz yahuKizlar herkese selaam
Bugun kontrolum vardi. 37. Haftaya girdik cok sukur. Bebis 3600 olmuş. Nstde sancilarim 99larda cikti ama duzenli degil o yuzden sıkıntı yok suan. Bebisin saclari cikmis onlari gorduk ultrasondaaaaplesantada kireclenme baslamis hafiften.
Haftaya sali tekrar kontrole gidecegim ki galiba son kontrolum olacak. Haftaya cuma 29unda da bebisi alacagiz insallah bi aksilik olmazsa8 gunumuz kaldi artiiik cok heycanliyim
Oğlum kel doğmuştu, bunun saçı var mı, varsa ne renk ben de çok merak ediyorumKizlar herkese selaam
Ayy gerçekten ne kadar az kalmışKizlar herkese selaam
Bende 2 gün çok direndim ilac kullanmayayim diye ama bugün doktorumun önerisiyle gaviscon aldim. Boğazıma kadar yaniyordum bugün aksam ilaçtan sonra kurtuldum gbi çok şükürİnşallah kuzum berbat bişey yaa bu kdr ilk oluyo benimde
Genetik+şekerMaşallah, be yiyip içiyorsunuz yahubenimki de inşallah bu hafta büyümüş olur ,bu hafta da büyümezse diye korkuyorum
Biz gorduk bugun resmen ya boyle kafasinin ust tarafinda gozukuyordu saclariOğlum kel doğmuştu, bunun saçı var mı, varsa ne renk ben de çok merak ediyorum
Eveet yarmagulum o benimAyy gerçekten ne kadar az kalmışmaşallahh tosbiğe de yarmagül diye diye büyüttün kızı
Genetik olarak benimkinin de büyük olması gerekirGenetik+şekerhep soyluyorum. Yedigim ictigimle alakasi yook.
Seninkide buyumustur annesi. Neden buyumesin ki yani bi sıkıntısı yoksa normal degerler icindedir buyuk ihtimalle
Benimki normal degil, normal olan sizlerinki. Benim bebegin kilosuna bakip kendi bebislerinizi minnak gormeyin bu kadar buyuk olmasi gercekten normal olan degil
Biz gorduk bugun resmen ya boyle kafasinin ust tarafinda gozukuyordu saclariyicem yaa valla cok az kaldi cok heycanlaniyorum
Eveet yarmagulum o benim
Bizim de saçlarımız çokmuş, hem ensesinden sarkıyordu gördük hem de dik dik tepeden gözüküyorduOğlum kel doğmuştu, bunun saçı var mı, varsa ne renk ben de çok merak ediyorum
Olur olur insallahGenetik olarak benimkinin de büyük olması gerekirsağlıklı olsunlar bir de 3 un ustunde olsun inşallah yeter canim.Seninkine de şeker uğramamıştır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?