2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canim annen dinlenmeye gitti galiba, şimdi yalnız mısın

Biliyorum asla bırakmamam gerekiyor. Zaten yalnız başıma kaldığımda mecburum ona en iyi şartları sağlamaya 2 büklüm olsam da gazdan geberiyor olsam da yapmam gerek onun bana ihtiyacı var. Meleğim benim.

İlk 3 4 gün destek olsalar yeter sonra zaten kendin ayaklanıyorsun

Kızlar bu nidicard bende fena halde taşikardi(kalp çarpıntısı) yaptı. Çok fena kalbim ağzımda atıyor. Korkuyorum kriz geçiricem diye.
Mrb nidicard a alıştınız mı nasıl oldunuz bende kullanıyorum yeni başladım 23 haftalık aynı siz gibi kalbim ağzımda çok ağrıyor korkuyorum sizin son durum nasıl günde 3 tane içiyorum

Bakalım bize kim denk gelecek Sünnet için ne düşündünüz? Biz bir problem yoksa 10 gün içinde yaptırmayı düşünüyoruz. Doktor baktınız mı hiç?
Benim kendi doktorum doğduğunda bebeğin kilosu, sarılık ve benim sütümün durumuna göre ilk 28 günde yaptır dedi. Ama doktor araştırmadım zaten iki çocuk cerrahı var diye biliyorum eğer araştırırsam mutlaka sana yazarım canım benim. Geçenlerde kuzenimin oğlu oldu sünnet o 10 aylık falan oldu ama inanılmaz rahat geçirdi maşallah diyeyim Ermeni hastanesinde oldu.

Benim doktorumda her şey yolundaysa 15 gün içinde yaptırabilirsiniz dedi. Araştırınca haberleşelim o zaman canım
Benim çevremde hiç yenidoğan sünneti olan olmadı o yüzden sana sormak istedim hastanelerimizde aynı olunca belki orda yaptırmayı düşünüyorsundur diye

Kızlar mide yanmasından ölüyorum bugün niye böyle oldu şurup almaya yolladım eşimi iyi geliyormu siz içtiniz mi gaviscon advance dedi doktorum

Kızlar mide yanmasından ölüyorum bugün niye böyle oldu şurup almaya yolladım eşimi iyi geliyormu siz içtiniz mi gaviscon advance dedi doktorum
Bende 1 kez çok kısa süreli oldu, yazık kızlara bu ne dedim inşallah iyi gelir kuzucum herkes onu kullandı galiba

Kizlar herkese selaam
Bugun kontrolum vardi. 37. Haftaya girdik cok sukur. Bebis 3600 olmuş. Nstde sancilarim 99larda cikti ama duzenli degil o yuzden sıkıntı yok suan. Bebisin saclari cikmis onlari gorduk ultrasondaaaa plesantada kireclenme baslamis hafiften.
Haftaya sali tekrar kontrole gidecegim ki galiba son kontrolum olacak. Haftaya cuma 29unda da bebisi alacagiz insallah bi aksilik olmazsa 8 gunumuz kaldi artiiik cok heycanliyim

Oy maaşallah tosuncuğum hadi inşallah sağlıkla gelsin az kaldı çok heyecanlıyımmm tüm gün alanlar adına darısı bize

Oy maaşallah tosuncuğum hadi inşallah sağlıkla gelsin az kaldı çok heyecanlıyımmm tüm gün alanlar adına darısı bize
Aynen tam bir tosuncuk bacaklarini falan gorduk baya kalinlasmis yanaklar tombis tombis. Bu kilolarin hepsi sekerden degildir insallahta dogunca bi sıkıntı yasamayiz

Maşallah, be yiyip içiyorsunuz yahu benimki de inşallah bu hafta büyümüş olur ,bu hafta da büyümezse diye korkuyorum

Oğlum kel doğmuştu, bunun saçı var mı, varsa ne renk ben de çok merak ediyorum

Ayy gerçekten ne kadar az kalmış maşallahh tosbiğe de yarmagül diye diye büyüttün kızı

İnşallah kuzum berbat bişey yaa bu kdr ilk oluyo benimde
Bende 2 gün çok direndim ilac kullanmayayim diye ama bugün doktorumun önerisiyle gaviscon aldim. Boğazıma kadar yaniyordum bugün aksam ilaçtan sonra kurtuldum gbi çok şükür umarim sizde de faydası olur

Maşallah, be yiyip içiyorsunuz yahu benimki de inşallah bu hafta büyümüş olur ,bu hafta da büyümezse diye korkuyorum
Genetik+şeker hep soyluyorum. Yedigim ictigimle alakasi yook.
Seninkide buyumustur annesi. Neden buyumesin ki yani bi sıkıntısı yoksa normal degerler icindedir buyuk ihtimalle
Benimki normal degil, normal olan sizlerinki. Benim bebegin kilosuna bakip kendi bebislerinizi minnak gormeyin bu kadar buyuk olmasi gercekten normal olan degil
Oğlum kel doğmuştu, bunun saçı var mı, varsa ne renk ben de çok merak ediyorum
Biz gorduk bugun resmen ya boyle kafasinin ust tarafinda gozukuyordu saclari yicem yaa valla cok az kaldi cok heycanlaniyorum
Ayy gerçekten ne kadar az kalmış maşallahh tosbiğe de yarmagül diye diye büyüttün kızı
Eveet yarmagulum o benim

Genetik olarak benimkinin de büyük olması gerekir sağlıklı olsunlar bir de 3 un ustunde olsun inşallah yeter canim.Seninkine de şeker uğramamıştır inşallah

Genetik olarak benimkinin de büyük olması gerekir sağlıklı olsunlar bir de 3 un ustunde olsun inşallah yeter canim.Seninkine de şeker uğramamıştır inşallah
Olur olur insallah olmasa bile cikinca olur hizla buyuyorlar dogduktan sonra

Insallah canim ya insallah dogumdan sonra gorecegiz seker etkiledi mii etkilemedi mi. Insallah etkilememistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…