- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
gözünüz aydınKızlar selam sabah saat 08.00da hastanede olduk gece 04.00da kayınvalidemler geldi. Uyu uyan kahvaltı falan ettiler ben tabii gece 00.00dan sonra su bile içmemiştim. Neyse 8.00da hastanede olduk yatış işlemlerimi yaptık. Sonra fotoğraf çekildik. Saat 9.00da alacaklardı beni ama önce başka birini aldılar saat 10.00da alındım. Spinal anestezi iğnesini olurken hiç bir şey hissetmedim. Ayağında sıcaklık hissedeceksin dedi doktor anında hissettim. Yatırdılar beni üstümdeki ameliyat elbisesini çıkardılar kollarımı iki yana açtım. Yüzümün önünde bir yükseklik vardı. Bir sürü yeşil örtü serdiler 2 dakika bile olmadan başladılar dedi tepemdeki hemşire. Ben sadece dokunma hissettim. O kadar hızlı ulaştılar ki Laçine. Ama Laçin dönmüştü. Kafa geliş duran kızım doğacağını anlayınca yan dönmüş. Amniyon kesesiyle doğmuş. Patlatmışlar keseyi. Sonra hemen kontrolleri yapılması için yandaki masaya aldı çocuk doktoru falan. Tek Laçin Laçin diye sayıklayabildim. Beni o arada temizlediler dikmeye başladılar bile. Sonra yüzyüze getirdiler. Sonra öptüm öptüm. Sonra üstünü giyindi kızım bu sefer Doktorum Laçin ben çekildik foti. Sonra Laçin babasına gitti. Saat 10.30 da doğdu Laçin. Beni ameliyathaneye 10.00da indirdiler kesmeye muhtemelen 10.15 gibi başlamışlardı ışık hızında doğdu yavrum. 20 dakikada dikme işlemi bitti. Ben 11 gibi yukarı çıktım Laçin bakıma alınmış doktor 2535 gram doğdu diye sıcağa tutun şekerine bakın falan demiş Laçin yanıma 13.00da geldi. Bakımdayken 30 cc mama yemiş. Beni başta emmekte zorlandı. Çünkü tutuyor sorun yok ama çenesi kuvvetli değil ve uyuyor meme ağzında. İşin garip tarafı onu asla yatağına bırakamadım. Uyuyor kucağımda emmeye memeyi alıyor kucağımda. Bırakamıyorum bebeği. Çok uykum var ama bırakamıyorum. Hastanede bezleri 3 kere değiştirdim. Depende geçtim. Aşırı rahat bişey. Gazımı hala çıkaramadım. O yüzden ağrı var. Gazım çıksın o da geçecek. Bizden böyle. Allah hepinizi evladınıza vakti zamanında kavuştursun.