2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ouu maşallah eloşa Eloş da sinirlenmiş tabi kaç hafta ara verdi doktor muayeneye diye benim şuan hiçbi ağrım sancım yok hissettiğim ufak tefek yani daha doğrusu, dün kontrolde öyle çıkmasa asla sallamazdım bu ağrıları. O yüzden kontrol sıklığı önemli demekki, neyse allahtan haftada 1 e düşmüş
Hadi bakalım güzelleşş doğum öncesi

Maşallah miniklere Hiç üzülme canım benim oğlunda en kısa zamanda yanına gelicek kiloları çok iyi bebişlerin

Komik olan ,ben ağrıdan duramıyorum, hele bacaklarım, ama sancı yüksek çıkmadı, kas ağrısı, umarım sadece bugündür. Senin de hissetmeden sancın çıktı. Haftaya kan testleri de yapılacakmış. Ama dedi suyun gelir ,kanama olur ya da düzenli sancı olursa hemen gel dedi

Ya zaten ben bu işten hiçbi şey anlamıyorum kimi kasılmadan fenalık geçiriyo nst de çıkmıyo, kimi hiçbi şey hissetmeden sancılar çıkıyo çok değişik. Ben çok regl ağrısı çekerdim belki o yüzden bana hiç etki etmemiş olabilir, ya da zaten gerçekten hissedicek halim kalmamıştr bilemiyorum. Ama şuan ishal falan başladı normalde yine takmazdım da şimdi her şeye acaba mı demeye başladım

Geliyor gelmekte olan ben de paranoyak oldum ,diyorum ki bu kadar bacak sızısına mümkün değil doğuracağım.Bebitolar bizimle eğleniyor

Günaydın, ya havalar gene bozulacak diyorlar ,inşallah bozulmaz

Dün bu ishal durumu bende de başladı. Normalde 2 3 güne bi tuvalete anca çıkabilen biriyim. Dün günde 3 kez çıktım. Sürekli çalışıyor bağırsakların. Internetten biraz baktım da. Doğum belirtilerinden yazıyor

Doğum tarihlerimizde aynı, inşallah bebeler şaka yapıyodur demek istiyorum hafif regl sancılarım var ona da ciğer geliştiricinin yan etkisi mi acaba diyim de pollyanna olayım iyice

Vücut doğuma hazıırlık yapmak için bağırsaklarını boşaltıyormuş. Vücudun kendi kendine lavman yapması yani ama tabi sancı vs yoksa dümdüz ishal olablr

Günaydın kızlar Antalya’da hava yine mis ve eşim yine nöbetçi sabahtan yarın sabaha kadar evden çalışacak. Hiç bir yere çıkamıcaz yine neyse allahtan yarın izinli ve yarın benim çatı muayenesi günüm. Doğum şekline karar verecek doktorumuz eşim de benle gelecek doktora. Uzun zamandır kontrollere gelemiyordu yalnız gidiyordum.

Doğum tarihlerimizde aynı, inşallah bebeler şaka yapıyodur demek istiyorum hafif regl sancılarım var ona da ciğer geliştiricinin yan etkisi mi acaba diyim de pollyanna olayım iyice
Gece ilk defa ben de regl sancısı gibi sancı yaşadım. Hatta sıklaşacak mi diye baktım da şu an bir şey yok neyse ki geliyor gelmekte olanlar az kaldı da. Bekleyelim görelim bakalım

Vücut doğuma hazıırlık yapmak için bağırsaklarını boşaltıyormuş. Vücudun kendi kendine lavman yapması yani ama tabi sancı vs yoksa dümdüz ishal olablr
Gece ilk defa sancılarım oldu bu son aylarda zayıflayalar bu durumdan dolayı zayıflıyor demek, darısı başıma

Ben bugün sat a gore 37+3 üm .Dün ki doktor ölçümüne göre 37+1 im.Ama doktorum ilk kese ve kalp atımını aldığı tarihe göre sen 36+1 sin dedi ,doğumu ona göre belirleyeceğiz tarih olarak dedi.Basta geç döllenme demişti. Yahu geç döllenme belki sonradan atağa geçti 30 nisan cok uzak ,bekle bekle bu ağrılarla.Sanırım son dönemde ki ölçümleri çok baz almıyorlar, çok geçerli değil galiba burdan anladığım .3 haftaya beyazlarım da fırlamaz umarım ben en geç 26 si diyordum hatta 21 falan bekliyordum .

Son adet tarihini önemsemiyorlar mi hep ya. Şaşırdım şu an bilmiyordum böyle olabileceğini . Bu arada bu doktorlar neden erken almak istemiyor anlamış degilim. 38 de zaten çoğu doktor aliyor. Bizimkine de 4 gün önce al dedim kabul etmedii hem bayrama denk gelmesin için rahat etin istiyordum hem de biraz ayaklanmış olurum diye düşünüyordum. Saç boyamı ben de son haftaya sakladım doğuma beyazlarla girmek istemiyorum

Yok canim aslinda doktorların çoğu bebegin olabildigince anne karnında kalmasını istiyor.Ama sat konusu benimki başta gec döllenme olarak kabul etti kese ve kalp atışı geç görüldü o yuzden.Simdi ölçümler sati yakalasa bile başta geç döllenme kabul ettiği için bebegin yasini ona gore hesaplıyor

Ben en geç 26 si der diyordum o yuzden dün boyatmak istedim bir de tamam o 30 dedi ama bakalım bebek duracak mi

Esim ise gitti ben oğlanı sinemaya götürüyorum, bakalım dün ki nstye güvendim artikyıl sonu gösterisi için de biraz alışveriş yapmak lazım, kendimi cok cesur buldum bugün, sonum hayrolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…