Ouu maşallah eloşaSelam arkadaşlar, fotoğraf vermemek için direnen sinirli kızımla ben geldim.2915 gr olmuşuz ,nst ye girdim ,sorun çıkmadı. Doktorum 39+2 ye gün verdi 30 Nisan ,itiraf edeyim daha erken istiyor ve bekliyordum ,ama yapacak bir şey yok.Asil sürpriz, kontroller haftalığa düştüşu anda da kuafördeyim,inşallah beyazlardan kurtulacağım. Kuaförüm bu ne hal dedi ,bu beyazları nasıl kapatacağız
Maşallah miniklereKızlar merhaba uzun zamandır yazmiyordum
Persembe 35+1 sezeryan oldum ödem tansiyon yuksekligi sularının azalmasiydi sebep
Kızım 2.650 gr oglum 2.890gr dogdu oğlum fazla su yuttugu için kuvezde entube Kızım yanimda dün akşam taburcu olduk
Karnim hiç doğum yapmamış gibi sis ayaklarim bacaklarim da aynı şekilde şiş ödem zor hareket ediyorum
Komik olan ,ben ağrıdan duramıyorum, hele bacaklarım, ama sancı yüksek çıkmadı, kas ağrısı, umarım sadece bugündür. Senin de hissetmeden sancın çıktı. Haftaya kan testleri de yapılacakmış. Ama dedi suyun gelir ,kanama olur ya da düzenli sancı olursa hemen gel dediOuu maşallah eloşaEloş da sinirlenmiş tabi kaç hafta ara verdi doktor muayeneye diye benim şuan hiçbi ağrım sancım yok hissettiğim ufak tefek yani daha doğrusu, dün kontrolde öyle çıkmasa asla sallamazdım bu ağrıları. O yüzden kontrol sıklığı önemli demekki, neyse allahtan haftada 1 e düşmüş
Hadi bakalım güzelleşş doğum öncesi
Ya zaten ben bu işten hiçbi şey anlamıyorum kimi kasılmadan fenalık geçiriyo nst de çıkmıyo, kimi hiçbi şey hissetmeden sancılar çıkıyo çok değişik. Ben çok regl ağrısı çekerdim belki o yüzden bana hiç etki etmemiş olabilir, ya da zaten gerçekten hissedicek halim kalmamıştr bilemiyorum. Ama şuan ishal falan başladı normalde yine takmazdım da şimdi her şeye acaba mı demeye başladımKomik olan ,ben ağrıdan duramıyorum, hele bacaklarım, ama sancı yüksek çıkmadı, kas ağrısı, umarım sadece bugündür. Senin de hissetmeden sancın çıktı. Haftaya kan testleri de yapılacakmış. Ama dedi suyun gelir ,kanama olur ya da düzenli sancı olursa hemen gel dedi
Geliyor gelmekte olan ben de paranoyak oldum ,diyorum ki bu kadar bacak sızısına mümkün değil doğuracağım.Bebitolar bizimle eğleniyorYa zaten ben bu işten hiçbi şey anlamıyorum kimi kasılmadan fenalık geçiriyo nst de çıkmıyo, kimi hiçbi şey hissetmeden sancılar çıkıyo çok değişik. Ben çok regl ağrısı çekerdim belki o yüzden bana hiç etki etmemiş olabilir, ya da zaten gerçekten hissedicek halim kalmamıştr bilemiyorum. Ama şuan ishal falan başladı normalde yine takmazdım da şimdi her şeye acaba mı demeye başladım
Dün bu ishal durumu bende de başladı. Normalde 2 3 güne bi tuvalete anca çıkabilen biriyim. Dün günde 3 kez çıktım. Sürekli çalışıyor bağırsakların. Internetten biraz baktım da. Doğum belirtilerinden yazıyorYa zaten ben bu işten hiçbi şey anlamıyorum kimi kasılmadan fenalık geçiriyo nst de çıkmıyo, kimi hiçbi şey hissetmeden sancılar çıkıyo çok değişik. Ben çok regl ağrısı çekerdim belki o yüzden bana hiç etki etmemiş olabilir, ya da zaten gerçekten hissedicek halim kalmamıştr bilemiyorum. Ama şuan ishal falan başladı normalde yine takmazdım da şimdi her şeye acaba mı demeye başladım
Doğum tarihlerimizde aynı, inşallah bebeler şaka yapıyodur demek istiyorumDün bu ishal durumu bende de başladı. Normalde 2 3 güne bi tuvalete anca çıkabilen biriyim. Dün günde 3 kez çıktım. Sürekli çalışıyor bağırsakların. Internetten biraz baktım da. Doğum belirtilerinden yazıyor
Vücut doğuma hazıırlık yapmak için bağırsaklarını boşaltıyormuş. Vücudun kendi kendine lavman yapması yaniDün bu ishal durumu bende de başladı. Normalde 2 3 güne bi tuvalete anca çıkabilen biriyim. Dün günde 3 kez çıktım. Sürekli çalışıyor bağırsakların. Internetten biraz baktım da. Doğum belirtilerinden yazıyor
Gece ilk defa ben de regl sancısı gibi sancı yaşadım. Hatta sıklaşacak mi diye baktım da şu an bir şey yok neyse kiDoğum tarihlerimizde aynı, inşallah bebeler şaka yapıyodur demek istiyorumhafif regl sancılarım var ona da ciğer geliştiricinin yan etkisi mi acaba diyim de pollyanna olayım iyice
Gece ilk defa sancılarım olduVücut doğuma hazıırlık yapmak için bağırsaklarını boşaltıyormuş. Vücudun kendi kendine lavman yapması yaniama tabi sancı vs yoksa dümdüz ishal olablr
Son adet tarihini önemsemiyorlar mi hep ya. Şaşırdım şu an bilmiyordum böyle olabileceğini . Bu arada bu doktorlar neden erken almak istemiyor anlamış degilim. 38 de zaten çoğu doktor aliyor. Bizimkine de 4 gün önce al dedim kabul etmediiBen bugün sat a gore 37+3 üm .Dün ki doktor ölçümüne göre 37+1 im.Ama doktorum ilk kese ve kalp atımını aldığı tarihe göre sen 36+1 sin dedi ,doğumu ona göre belirleyeceğiz tarih olarak dedi.Basta geç döllenme demişti. Yahu geç döllenme belki sonradan atağa geçti30 nisan cok uzak ,bekle bekle bu ağrılarla.Sanırım son dönemde ki ölçümleri çok baz almıyorlar, çok geçerli değil galiba burdan anladığım .3 haftaya beyazlarım da fırlamaz umarım ben en geç 26 si diyordum hatta 21 falan bekliyordum .
Son aylarda zayıflayanlar varmı yaGece ilk defa sancılarım oldubu son aylarda zayıflayalar bu durumdan dolayı zayıflıyor demek, darısı başıma
Yok canim aslinda doktorların çoğu bebegin olabildigince anne karnında kalmasını istiyor.Ama sat konusu benimki başta gec döllenme olarak kabul etti kese ve kalp atışı geç görüldü o yuzden.Simdi ölçümler sati yakalasa bile başta geç döllenme kabul ettiği için bebegin yasini ona gore hesaplıyorSon adet tarihini önemsemiyorlar mi hep ya. Şaşırdım şu an bilmiyordum böyle olabileceğini . Bu arada bu doktorlar neden erken almak istemiyor anlamış degilim. 38 de zaten çoğu doktor aliyor. Bizimkine de 4 gün önce al dedim kabul etmediihem bayrama denk gelmesin için rahat etin istiyordum hem de biraz ayaklanmış olurum diye düşünüyordum. Saç boyamı ben de son haftaya sakladım doğuma beyazlarla girmek istemiyorum
Ben en geç 26 si der diyordum o yuzden dün boyatmak istedim bir de tamam o 30 dedi ama bakalım bebek duracak miSon adet tarihini önemsemiyorlar mi hep ya. Şaşırdım şu an bilmiyordum böyle olabileceğini . Bu arada bu doktorlar neden erken almak istemiyor anlamış degilim. 38 de zaten çoğu doktor aliyor. Bizimkine de 4 gün önce al dedim kabul etmediihem bayrama denk gelmesin için rahat etin istiyordum hem de biraz ayaklanmış olurum diye düşünüyordum. Saç boyamı ben de son haftaya sakladım doğuma beyazlarla girmek istemiyorum
Bir-kac arkadaşım son ayında kilo verdim dedi, internette de okudum forumlarda ama o ben değilim. Her hafta 1 kilo alıyorumSon aylarda zayıflayanlar varmı yainanamadm. Benm iştah hepten arttı. Ağzımı boş görünce sinirlerm bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?